Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Енергията на Прехода = Дарът на Светия Дух чрез Христос ???  (Прочетена 3878 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« -: Февруари 06, 2011, 22:31:39 »

Предварително искам да ви кажа ,че това е моя теория и не претендирам за достоверност .Тепърва търся потвърждения и се надявам, че може би заедно ще досглобиме картината, която се заформи пред мен последните месеци.

Май всичко започна с търсенето на информация за Диамантените деца и диамантения период.
Започнах да се замислям по въпроса, че приблизително периодите за които се говори ,всеки следващ е около два пъти по кратък от предишния. Тогава по груба сметка визирах къде  започва периода на прехода и направих връзката , че енергийния преход съвпада с идването на по друг начин описана енергия , а именно слизането на Светия Дух на Петдесетница или Дарът на Христос. За това и започнах да търся доказателства , че енергията на прехода е енергията на Светия Дух чрез Христос.

Взимайки 33та година от сегашното летоброене  и  12-12-20012 като крайна точка на процеса – разгледах светлината като аспект на духа и подредих периодите според интензитета на вибрациите. И получих следните периоди .

Червен          33г-1022г
Оранжев        1022г-1516г
Жълт            1516г-1763г
Зелен            1763г-1886г
Син              1886г-1956г
Т.син            1956г-1987г (от около 1970г индигов)
Виолетов      1987г-2001г
Кристален                            2001-2009г       всички цветове се спускат заедно в слаб интензитет
Диамантен                            2009-2012г         всички цветове се спускат заедно в силен интензитет

След това по тази логика би трябвало Енергията или Духа да се излива ,като чиста светлина и си мисля ,че това ще е момента когато ще бъде възможно и изграждането на светлинни тела.

Значи ще напиша и сметката за времетраенето на периодите подред, защото годините съм ги написала грубо ,навлизането в следващ период явно не е ставало на Нова година в 12 часа Усмивчица
989,5  494,75  247,38 123,69 61,84 30,92 15,46 7,73 3,87

Понеже се получиха не цели числа, се замислих за някаква зависимост и установих ,взимайки последния Диамантен период  които излиза да е 3,87 години ,че това са 4 лунни години или за по точно 4 средни лунни години са 3,88 слънчеви години.  Тука вече започнах да търся сериозно повече доказателства. Според една канадска астроложка  диамантения период е започнал някъде в силата си -февруари 2009, така че до декември 2012 пак са 4 непълни години. Но пък и астрологически може би са уточнени по точно тези граници на периоди ,но това не е най-важното.

Ако искате може заедно да потърсим съответствията на периодите с характеристиките на цветовете, имам предвид исторически да ги преразгледаме.

Тука сигурно ще забележите Виолетовия период, който е след Индиговия. На български не намерих много информация , но на английски има повече. Най-често че децата индиго се разглеждат като индигово-виолетови или се определят късни и ранни видове индигота . А според мен става дума за различни цветове или по –скоро индиготата са прехода между синия и виолетовия период  или пък както една съфорумка каза- индиго съдържа и двата цвята.
За мен лично Виолетовия период обеснява една дупка между кристалния и индиговия период.


Та това е само цветовия израз на Енергията на Прехода или Дарът на Светия Дух чрез Христос.

Другото за кето мисля често е, за отражението на тези периоди, като се раждаме и по време на живота. Това е и въпросът за – Променят ли се нашите цветове по време на житейския път.
За мен е логично да се променят . Ти си слезнал на земята с дадената вълна , примерно индиговата . Поради това което си , носиш малко или повече от тази вълна, слизйки на земята ти не преставаш да общуваш с тази енергия. Приемайки общението с духа ти повишаваш вибрациите си спрямо неговите вибрации т.е също мениш цвета, като аспект който разглеждаме . Всъщност ти растеш духовно. Целта е следващото вибрационно ниво и изграждането на светлинно тяло.

Лично бих споделила, че наблюдавам изграждане на светлинни снопове сред цветовете на много от вас ,независимо от  световата композиция с която сте дошли.

Това пускам за сега . Превеждам някои материали към темата ,като съм готова ще ги пусна . Ще се радвам ако и вие добавите нешо с което може да доизграждаме заедно картинката.* periodi 1.jpg (108.87 KB, 728x971 - видяно 2068 пъти.)
« Последна редакция: Февруари 06, 2011, 22:39:57 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #1 -: Февруари 07, 2011, 01:49:16 »

След потопа получихме Дъга - обещание ,че няма да бъдем унищожени За това получаваме от 2011 години насам  вълшебна дъга, която ще ни избави и спаси човешката раса.


* images22.jpg (9.33 KB, 260x194 - видяно 315 пъти.)
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
air_fairy
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #2 -: Февруари 07, 2011, 10:02:33 »

  Eona, за пореден път напомням, че духовното развитие на физическо ниво има своето проявление като степен на духовно осъвършенстване и израстване в етера. Ни на физическо ниво. Индигото си е индиго и кристала си е кристал като същност, аурата няма такова значение. Ти осъзнаваш и проявяваш същността си в зависимост от свободната си воля, използваш или не заложеното в теб като дух. Няма как да се научиш на физическо ниво да развиеш характеристики, ккоито не са част от същността на духа ти. Следовоателно не може да се развиеш като енергия бидейки в инкарнация. Ние проявяваме и използваме знанията на духа в зависимост от кармичните си договори и мисии. За да съм ясна, това означава, че ако си индигова същност на физическо ниво се проявяваш в рамките на индиго същността ти и няма как да станеш кристал. А аурата, тя е по-скоро проявление на нашата индивидуалност на физическо ниво. Затова е абсолютно немислимо да се прави духовна характеристика на база аура. Индигото не свети в лилаво, поне не и постоянно. То проявява тази характеристика когато е осъзнато и при връзка с Източника. Лилавия свят отразява специфичното енергийно състояние на физическо ниво при връзка с етера. За да ти помогна с проучванията ти ще ти подскажа да се заинтересуваш от слънчевите и лунни затъмнение и вида на енергията, която се излива от Всемира тогава, която ни следва до края на живота.
  Относно Прехода, няма ограничение за духа да да премине, без значение от степента на развитие. Единственото условие е да се освободим от тежките негативни емоции, които ни заземяват. Енргията, която ще ни залее е благодат, която можем да приемем за да се събудим. Всички ще са призвани да се възползват от тази възможност, въпрос на избор. Сноповете са енергийните канали, до които имаме достъп. Когато започнеш да се занимаваш практически с енергията, жизнена и космическа, всичко си идва на мястото. някои от нас живеят в двете реалности. Което не означава че се развиваме, а проявяваме и реализираме. Изхождайки от това манията по цвета на аурата и промяната и е меко казано неоправдана, не и в смисъла, който повечето от вас влагат. Аурата е прекрасно средство за диагностика, за разчитане на кармични зависимости и емоционални дисфункции, както и индикация за общото физическо и енергийно състояние. Духа и аурата имат зависимост, но тя е от вътре на вън. Аурата са невидимите ни дрехи, които сменяме според настроението си и отразяват същността ни, не я променят. Моя съвет кум всички е да се отърсят от манията си по цветовете и да се опитат да открият и реализират духовното си споразумение. само така се постига цялост. Успех
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #3 -: Февруари 07, 2011, 18:27:06 »

  Значи тука май става пак припокриване на термини. Цвят на същността и цветове на аурата. Срещала съм ги и като цветова матрица пак на същността. А пък май Щайнер ги разделя на 3 пласта аури като средния е  същността . Искаш да кажеш че цветовата същност се променя единственои само при инкарнация ли, а не е въобще възможно по време на инкарнацията? Ако не говорим за цветовия аспект, няма ли промяна в структуратана душата приживе? Цветовете са си цветове , някакъв светлинен показател, но самото вибрационно ниво се променя непрестанно според мен. Преди като си говорихме стигнахме ,че константа остава божествената връзка , но всичкоостанало е динамично По тази логика както Духа е исконен като проявление на Бог , но от друга страна Вселената се разширява и е динамична . Божествената частица в нас си остава непроменлива, тя няма цвят ,това е да ни има, но как ни има това е променливото.Така си размишлявам, не мога да приема ,че нещо не може, нито да прескачам взаимно свързани процеси. Нито пък да съм категоричнаот друга страна.Благодаря за отправните точкипродължавам. Мисля си и над един въпрос - При образуване на светлинно тяло , ще се промени ли същността на душата ,ще останат ли цветови характеристики,ще бъде ли индиго в светлинно тяло или Кристал в светлинно тяло или просто -НИЕ -НОВОТО ЕДИННО ЦЯЛО деперсонализирани от гледна точка на 3Д и Егото.Дали тези 3 пласта аури плюс физическото тяло няма да бъдат едно и т.н.т.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #4 -: Февруари 07, 2011, 18:52:17 »

  http://liternet.bg/publish5/dmangurov/misteriata.htm
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #5 -: Февруари 07, 2011, 18:57:36 »

  <Ако не говорим за цветовия аспект, няма ли промяна в структуратана душата приживе?>
  Точно така, няма. В инкарнация се реализираш в зависимост от кармичните договори и степента на развитие на душата преди инкарнация. Динамично е развитието, но и то следва модел и модела е че живеем за да добием нови опитности и да изпълним кармичните си договори. Когато работим в тази посока духа се проявява в най-голяма степен, не се развива. Ние трупаме опитности, оценката става на друго ниво. Наградата ти в Инкарнация е да се слееш с душата си и да се реализираш в най-голяма степен. Това е стремежа -реализацията и преживяване на избраните уроци.
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #6 -: Февруари 07, 2011, 19:06:58 »

  ... Ама горе-долу. Сега... неточно ли си ги делила на две или умишлено си допуснала тея грешки?

  Все пак не смятам, че през 2012 ще настъпи "Светлина". Това са глупости. 2012 е период,откъде ще се започнат големите катаклизми, които ще сринат цивилизацията. Светлината ще дойде едва след 100 години.  Не вярвам на това, което виртуалните псевдо-езотерици твърдят. Хаховци.  Усмивчица

    Според мен, от 2012 натам, света ще потъне в масова обърквация, насилие, катаклизми и революции. Цялата отрицателна енергия ще се излее! Пък след сто години, когато оцелеят малцина хора - достойни, те ще градят Новия свят.

   
  « Последна редакция: Февруари 07, 2011, 19:25:52 от Рабено » Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #7 -: Февруари 07, 2011, 19:13:44 »

  Значи имаме константа душа - и динамика - развитието
  Константа Дух и динамика в силата на проявлението
  константа на модела-цел (трупане на опитности) - динамични пътища-начини за постигане на целите -уроци
  От първото
   константа душа - без цвят,няма етикет,божествена частица, неизменно

  динамика в развитието - отражение на всички нива-вибрационно етерно,астрално,физическо и тнт, непрестанно във и извън инкарнация

  По тази логика същността не се изменя, но и няма име не е индиго,не е кристал
  Развитието ни носи моментни имена и цветове,  отбелязвайки крачките ни по пътя.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #8 -: Февруари 07, 2011, 19:21:13 »

  Е Раби защо ги изтри. На две възоснова на това което фиксират астролози за последните периоди , а може и да не са точнnо на две, просто както писах това ми направи впечатление ,че всеки следващ период е около 2 пъти по-кратък от предишния.
  А светлината е това ,че просто след 2012 енергията ще се излива с най-силен интензитет енергията и тези които поискат ще се възползват от нея именно, за да преживеят прочистващите процеси на планетата.Защото тя ще се възползва и също ще минава прехода, пък как тя си знае ,но няма май да е много кротко .
  « Последна редакция: Февруари 07, 2011, 19:27:46 от Eona Lightholder » Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #9 -: Февруари 07, 2011, 19:43:05 »

  Значи имаме константа душа - и динамика - развитието
  Константа Дух и динамика в силата на проявлението
  константа на модела-цел (трупане на опитности) - динамични пътища-начини за постигане на целите -уроци
  От първото
   константа душа - без цвят,няма етикет,божествена частица, неизменно

  динамика в развитието - отражение на всички нива-вибрационно етерно,астрално,физическо и тнт, непрестанно във и извън инкарнация

  По тази логика същността не се изменя, но и няма име не е индиго,не е кристал
  Развитието ни носи моментни имена и цветове,  отбелязвайки крачките ни по пътя.

  Правилно в по-голямата си част. Когато се ражда духа той е носител на определени индивидуални характеристики. В рамките на инкарнациите той се развива, преминавайки през различните степени до достигане на съвършенството. Ние сме носители на Божествената искра, която е Вечна, но ние не сме. Затова растем до достигане на чистота и извисеност. Индиго и кристал са само термини, които в общи линии отразяват степента на развитие на духа. Но и това категоризиране не е точно, да не говорим за цветовете. Индиго е същност, когато човек се инкарнира той е носител на тази същност и по силата на свободния си избор може да я прояви, както и опитностите, които е придобил. Които са много различни за всеки. Ако например опитността ти се изразява в работа с кармичните модели, не може да си лечител. Или има лечители, които боравят с енергията по много различни начини. Да се реализираш в рамките на опитността на душата е смисъла на проявата на същността на физическо ниво.
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #10 -: Февруари 07, 2011, 22:35:08 »

  Говорим за едни и същи неща , само има разминаване в терминологията и изразяването ,което е нормално . Ето защо ще помоля само да се пазим от категоричнnостти и оценки ,кое е вярно или не , за да се дава и поле на изява на мислите на всички. В края на краищата търсим най-вече общия език и приносът на всеки за сглобяването на една по-голяма картинка.
  Съгласна съм че според морфологията с която слиза даден човек на земята има предразположеност към развиването на определена дарба в по-голяма степен , но също така стои възможността за доразвиване на другите умения в същата степен докато не се получи хармонизирана, богоподобна личност. Според мен едно следващо ниво ще бъде именно с унифициране и непрофилизиране на същността ,без ти си лечител, пък ти кармичен модератор. Благодаря ти пак за насоките. Чeстно казано последно време мисля именно точнnо по въпроса за съвършенната конструкция и опитности на друго ниво, ама май пак се отплеснах много.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #11 -: Февруари 08, 2011, 00:57:46 »

  Еона, как да ти обясня че няма как да надскочиш опитността на душата си в Инкарнация. Това не е различно мнение, а Универсален Вселенски закон. До тук с теорията как Индигото става кристал, а после диамант. И няма как да не е профилирана душата ти, самата същност на духа е уникална с определени уникални инпринти. Богоподобната личност не се развива на физическо ниво. Тя е същност на духа, който избира да слезе на Земята като Мисионер. Не можеш да достигнеш чистотата на Исус на физическо ниво. Той така е дошъл, напълно осъзнат при това, без грам карма. А опитностите в етера наистина е тема, за която си заслужава да се поразровиш.
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  ivaqna
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 49


 • Град: Бургас
 • In God we trust!

  « Отговор #12 -: Февруари 08, 2011, 01:01:20 »

  Говорим за едни и същи неща , само има разминаване в терминологията и изразяването ,което е нормално . Ето защо ще помоля само да се пазим от категоричнnостти и оценки ,кое е вярно или не , за да се дава и поле на изява на мислите на всички. В края на краищата търсим най-вече общия език и приносът на всеки за сглобяването на една по-голяма картинка.
  Съгласна съм че според морфологията с която слиза даден човек на земята има предразположеност към развиването на определена дарба в по-голяма степен , но също така стои възможността за доразвиване на другите умения в същата степен докато не се получи хармонизирана, богоподобна личност. Според мен едно следващо ниво ще бъде именно с унифициране и непрофилизиране на същността ,без ти си лечител, пък ти кармичен модератор. Благодаря ти пак за насоките. Чeстно казано последно време мисля именно точнnо по въпроса за съвършенната конструкция и опитности на друго ниво, ама май пак се отплеснах много.

  Няма следващо ниво мила...ако се унифицираме ще станем еднакви....не е такава идеята на Господ за нашите човешки животи...как ще се учиш ако си еднакъв с хората около теб....имаш си специфична енергия развивай я за да станеш необикновена...не пробвай от всичко и се унифицирай...замисли се малко и ще видиш смисъла
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #13 -: Февруари 08, 2011, 03:46:51 »

  Цитат
  Еона, как да ти обясня че няма как да надскочиш опитността на душата си в Инкарнация.

  Как така да надскочиш опитността нали в инкарнацията си в процес на трупане на опитност
  Цитат
  Това не е различно мнение, а Универсален Вселенски закон
  .
  Ако наистина е така ще се радвам да ми го посочиш,какво точно гласи ,защото явно не го знам
  Цитат
  До тук с теорията как Индигото става кристал, а после диамант. И няма как да не е профилирана душата ти, самата същност на духа е уникална с определени уникални инпринти.
  Дори аз да спра ,въпреки че помолих да се ограничаваме с категоричностите, тази теория не е само моя , проччети примерно за термина Кристалини. За профилираност визирах това което ние наричаме профилираност на земно ниво , унифицираността на земно ниво и различна профилираност на светлинно ,но повече действие от името на цялото от колкото на егото.За уникалните инпринти пак ще се върна на мисълта ,че те си остават уникални за единицата ,но и се променят, за да връщат/обогатяват към цялото.

   
  Цитат
  Богоподобната личност не се развива на физическо ниво. Тя е същност на духа, който избира да слезе на Земята като Мисионер. Не можеш да достигнеш чистотата на Исус на физическо ниво. Той така е дошъл, напълно осъзнат при това, без грам карма
  .

  Може да не я достигнем или може би не точно сега но това е целта на занятието на човешката раса - стремежа към тази чистота

  Цитат
  Няма следващо ниво мила...ако се унифицираме ще станем еднакви....не е такава идеята на Господ за нашите човешки животи...как ще се учиш ако си еднакъв с хората около теб....имаш си специфична енергия развивай я за да станеш необикновена...не пробвай от всичко и се унифицирай...замисли се малко и ще видиш смисъла

  Под следващо ниво визирах следващото вибрационно ниво ,което би трябвало да донесе прехода. За какъв вид унифициране си мислих обясних по-горе.А ще се учим по друг начин сигурно също.А нямам за цел да ставам необикновенна,по-скоро всички да станем обикновенни като част от хармоничното цяло ,значи унифицираност до там ,че човешката раса да има единна мисъл и самоусещане,прехвърляне над егото. Съжалявам ,че трудно поставям идеите си в думи,за това и все се пазя от категоричността, тези теми са такива ,че думите поставят граници на необятни неща и винаги има опасност за изкривяване.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #14 -: Февруари 08, 2011, 11:18:54 »

  <Как така да надскочиш опитността нали в инкарнацията си в процес на трупане на опитност>
  Опита и прозрението, трупани от душата по време на земния и живот/при някои не само/ което се реализира и подпомага от ума и тялото, се трансформират в актив на духа. Това е смисъла на пътя. Но това е път към себе си. За да се завърнем при истинското ни АЗ СЪМ присъствие, поучени от грешките ни чрез закона за причината и следствието/карма/ чрез изява на свободната воля.Това, което сме,се съхранява в индивидуалната ни духовна матрица. Затова не може в процеса на инкарнация да проявиш характеристики на духа, които той не притежава. Дори и да си осъзнат и да възтановиш връзката си с духовния свят(етера) няма как да надскочиш новото на духа наслагвайки опитите в Живота. Ти се реализираш, изчистваш негативни модели, осъзнаваш се за това кой си и каква е ролята ти като духовна същност сам за себе си и като част от цялото. С всяко поредно прераждане матрицата ни архивира информация за опитностите на душата в Инкарнацията. Това е най-високата ценност по Пътя към себе си. Защото шанса на Живота е да пресъздадем в духовен план онова, което сме отработили. Крайна цел - да бъдем любов винаги и във всичко, при всякакви обстоятелства. Тогава вече в следваща инкарнация ще бъдем в цялост, развита душа, без болно и увредено тяло, без объркани мисли, емоции и постъпки. Ще сме любов, състрадание, мъдрост, чистота, хармония и истина /Христово съзнание/. Затова и повтарям многократно, че смисъла на духовното осъвършенстване не е да се прояви на физическо ниво в рамките на Живота, а да развие духа в етера. Разбира се има и физически проявления, но те са важни дотолкова, че да достигнем по-голяма осъзнатост и да изпълним заложената програма в по-голяма степен, да се реализираме на физическо ниво за да се завърнем като по-чисти и свободни от кармична зависимост души.
  Прехода е енергийна промяна в кармичната матрица. Тази енергия ще повлияе на реализацията ни /карма/. Целта е да се изчистят до голяма степен всякакви остатъчни въздействия и се дава възможност на човека да съкрати процеса чрез съзнателно духовно пробуждане. Това означава изработване на кармата с мъдрост, истина и любов, прошка и вяра които активират Духовното ДНК. Няма да ни е по-лесно, а ще наблюдаваме ускорено преживяване на личната и групова съдба.  Във Прехода решаващо значение ще има преобладаващия тип енергия във всеки от нас и подготвеността на духовните ни структури. И тогава, когато 12-те Духовни нишки на ДНК са активирани това ще повлияе на тяло, ум , сетива и възможности.
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Какво да направим да подпомогнем прехода! « 1 2 »
  Видео клипове
  The One 21 5552 Последна<br />публикация Май 16, 2012, 10:57:35
  от Sunshine(sun)
  Енергията на парите « 1 2 »
  Духовни учения
  Amica 17 2496 Последна<br />публикация Януари 21, 2011, 21:39:20
  от nre
  Начало на Прехода « 1 2 3 4 »
  Великият преход
  Kissing You Good Night 56 7398 Последна<br />публикация Май 19, 2012, 18:10:53
  от Sunshine(sun)
  Прехода
  Великият преход
  execute 8 2137 Последна<br />публикация Май 16, 2012, 11:19:40
  от Sunshine(sun)
  Здрав дух здраво тяло ....как?
  Здрав дух здраво тяло
  Sunshine(sun) 14 2752 Последна<br />публикация Ноември 22, 2012, 18:30:03
  от perli4ka

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright