Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3] 4 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сънища, свързани с Прехода  (Прочетена 10338 пъти)
Дом
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 131

« Отговор #30 -: Септември 14, 2011, 13:18:39 »


Друг път бяхме на морския бряг много хора и от хоризонта се зададоха странни големи облаци, които бързо започнаха да покриват всичко.


Май и аз бях с теб на тоя плаж...Всичко стана червено.И се появи ураган точно над мен ?!

Не си спомням, нямам спомен за червено и ураган. А преди няколко нощи сънувах плазмените разноцветни кълбенца, изпълнили цялото пространство.
Активен
Карма
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Живота е сцена и училище за хората!

« Отговор #31 -: Октомври 27, 2011, 13:53:39 »

Приятели, искам да споделя с Вас един мой сън преди няколко месеца. Сънувам, че съм на една зелена поляна и изведнъж при мен каца една доста едра сова. Аз не се уплаших и я погледнах.Тя веднага се преобрази в една жена, от която струеше такава обич и любов,че....аз се хвърлих в краката й и започнах да плача от умиление и обич.Тя ми каза,че в скоро време ще настане голяма промяна и да се готвя за нея. Аз я попитах кога ще е това и как ще я намеря, а тя каза да не се притеснявам - когато дойде времето ще ми се обади. Пак се преобрази на сова и отлитна. Аз се събудих с тъга по нея, но още помня тази обич, която бликаше от мен. Сигурна съм, че наближава прехода, но никой не знае кога.
Активен
Карма
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Живота е сцена и училище за хората!

« Отговор #32 -: Ноември 14, 2011, 23:48:36 »

Снощи сънувах една холограма на небето.Мъжка глава на млад човек заемаща цялото небе, която пееше и се разнасяше из целия свят песента му. После се намерих в къщи и гледах от вътре как се спускат ослепително бели парашути с хора в бели скафандри и ослепително бели хеликоптери, много на брой, просто започнаха да валят от небето и да кацат по земята. Изглежда съм се уплашила и се събудих.Какво беше това чудо?...
Активен
protoplasma
Гост
« Отговор #33 -: Ноември 15, 2011, 00:29:26 »

При народите от всички краища на света, совата заема много важно място в културата им.
Демона - Лилит, например, в юдаизма, обикновено го описват най-вече като жена, в близост до която, винаги има кацнала сова, а понякога направо си я рисуват като сова.
В повечето поверия, совата е свързана с предвестие за скръб, печал, горист. Но не навсякъде.
При шайените например, Mistai Mahan - Човекът Сова (или Приятелят на Совите) е свързан с голяма... магическа сила и мъдрост. Ако ти е интересно, ето тук можеш да прочетеш цялата история.
Съня ти с холограмата на небето и парашутистите е много интересен. Звучи като някакъв празник, по-скоро, отколкото като атака, с лоши намерения Не се наемам, обаче, да го тълкувам.
На мен скоро ми се присъниха някакви извънземни... Всъщност като хора си бяха (само където бяха доста хърбави и с уголемени глави), но около всеки от тях, имаше нещо като... светеща мъгла, все едно аура, но кълбовидна и ...не се виждаха подробности, само силуети. Превозните им средства също не се виждаха добре, освен ..."майката", която беше като дискотека направо  Ухилен
Активен
Карма
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 24


Живота е сцена и училище за хората!

« Отговор #34 -: Ноември 15, 2011, 13:00:23 »

Благодаря, ще прочета много подробно за совите,интересно ми е разбира се.Аз си записвам сънищата,защото повечето са показателни. А на 11.11.11 следобед излезнах да си купя хляб и олио.Не си взех торбичка защото съм на 100 метра от магазина а и тези торбички се чудя какво да ги правя /то 05 ст- пара ли е всички си купуват и какво? нищо не направиха,но ако е 20 ст. - ще си помислят нали?/ Та на връщане съм си изпуснала портмонето без да се усетя.На 12.12 по обяд ми се звъни и една моя приятелка ми подава портмонето.Аз се очудих какво прави при нея - тя ми каза,че като идвала насам го видяла насред улицата и го взела.по личната ми карта разбрала,че е мое.Можете ли да се представите близо 24 часа това портмоне е било на оживена улица и никой да не го види.Чак на другия ден моята приятелка/която и тя не знае защо, нещо я накарало да дойде да ме види/ Естествено портмонето си ми беше с парите и документите непокътнато.Моята комшийка ми каза,че е излизала няколко пъти до магазина и нищо не е видяла на пътя.Много интересно.През целия дена на 11.11. аз се молих и отправях любов към Земята и Човечеството. мисля,че това е един жест от страна на висшите сили да затворят очите за другите и да отворят очите на моята приятелка. Незнам.....
Активен
Hunny_Bunny
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17


« Отговор #35 -: Декември 10, 2011, 17:00:21 »

Реших тук да пиша, защото цветовете на картината ме върнаха към нещо ,което не съм ви разказвала.
Преди повече от 3 години беше. Уж спях а попаднах на едно много реално място, все едно бях будна, но и в нещо друго същевременно , защото виждах или по скоро усещах мъжа ми до мен, виждах го по скоро енергийно. A мислех ,че това е рая. Усещането беше ,като най-хубавото нещо на света. Цвят,звук,мирис- всичко беше едно и прекрасно.Спомням си ,че виках мъжа ми - ела, ела с мен това е толкова прекрасно .Някак си исках да остана и крачката беше много малка, но докато го виках се върнах назад, не пристъпих. Сигурна съм ,че не съм умирала. Беше просто мисля това ,което описват като новия свят,новото измерение, което е ужасно близо. Мисля просто ,че много скоро достъпът ще бъде много лесен и съзнателен. Но и болката, че много хора няма да преминат лесно ,ще е тежка. Защото няма нещо по божествено ,като усещане и искрено желая всички да го усетят и да навлезнат в него.

Хей, и аз имах подобно преживяване, но като малко дете. Помня много ясно всичко. Вечерта след като заспах (беше през зимата, някъде по Коледа ) се озовах на някакво много красиво място, трябва да е било сън, но беше много реално. Поляна с млада, ярко зелена трева, цветя тук там, светло синьо, лятно небе, топъл въздух, изключително свеж и приятен... Но не това беше впечатляващото - беше изключително спокойно ! Такава хармония... чувствах се неземно ! Бях облечена със същите дрехи, с които си бях легнала. Появи се някаква светлина, не много ярка, хаотична, без ясна форма. Почувствах се в безопастност, изключително спокойна и безгрижна. Светлината ме "хвана за ръка" и ме издигна нагоре към небето. Не се издигнахме много от земята, но при самото издигане усетих адреналин. Не беше игра на съзнанието ми - наистина го усетих с тялото си. Като се събудих бях щастлива. Бях на най-хубавото място ! Тогава не осъзнавах какво ми се е случило... сега също не съм сигурна... мисля, че се докоснах за малко до Рая ! Усмивчица Никога няма да го забравя !
« Последна редакция: Декември 10, 2011, 19:07:34 от Модератор » Активен

" Chiunque abbia amato porta una cicatrice... "
In God's hands !
Believe ...
Дом
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 131

« Отговор #36 -: Януари 11, 2012, 02:21:47 »

Ето какво сънувах снощи

Беше много голямо във вечерното небе и блещукаше с всички цветове на дъгата.
Активен
Дом
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 131

« Отговор #37 -: Януари 31, 2012, 18:37:52 »

Здравейте отново! Снощи или по-скоро тази сутрин сънувах, че в небето се появяват две слънца.
Активен
Дом
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 131

« Отговор #38 -: Февруари 01, 2012, 11:53:35 »

Ехаа! Снощи пак сънувах две слънца в небето! Този път си спомням повече подробности - като че ли бяхме туристи, които са били блокирани от събитията на някакво място и се опитвахме да оцелеем.
Активен
Above The Clouds
Наталия
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 7


 • Град: София
 • « Отговор #39 -: Февруари 06, 2012, 10:27:11 »

  Привет, вчера сънувах, че съм в Рая... беше толкова красиво и спокойно, имаше много хора идваха и си отиваха .. гледката беше прекрасна с много облаци наоколо и виолетови светлини... Беше прекрасен сън!!!
  Активен

  "Вашето тяло е вашата учебна програма за достигане до Бога в този живот".
  Дом
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 131

  « Отговор #40 -: Февруари 10, 2012, 15:01:07 »

  Тази тема се превърна за мене в своеобразен дневник на сънищата, свързани с прехода. Докато досега сънувах само разни небесни явления, снощи сънят отиде по-напред. Сънувах че съм с дъщеря ми (тя е пораснала, но в съня беше на 7-8 годинки) в една стая. В един момент тя се загледа втрещена към прозореца, вечерното небе беше пълно с фойерверки и падащи звезди. Появиха се огромни виещи се тръби (който е редил пасианс на компютъра, знае как свършва играта с едни тестета карти, които се пускат зигзаговидно) и аз се усетих засмукана в тях заедно с дъщеря ми и стаята. Тя се уплаши и ме помоли да се гушне при мен в леглото. В един момент станах от леглото и забелязах (като че гледах тялото си отстрани) че тялото ми е станало полупрозрачно. Отворих вратата на стаята, но вместо познатия коридор видях един друг с неизмазани стени от стари тухли.
  Активен
  Alegria
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 5

  « Отговор #41 -: Февруари 13, 2012, 02:35:31 »

  Здравейте, ето това сънувах тази сутрин - бях на някакво парти. хората там се интересуваха предимно от материални неща. Аз се чувствах не на мястото си но бях отишла защото някои ме беше призовал - искаше да сподели с мен духовните си преживявания. докато стоях в залата при мен дойде една жена. Каза ми,че искала да се сближи с еди кой си, за да и осигурял добър материален живот. Аз я погледнах и и казах, че има и друга страна - духовна и и разказах за душата и за предстоящия преход. Тя ме погледна и попита '' Абе ти да не си Ангел'', казах ''Човек съм, защо питаш?'' а тя отвърна : '' Защото цялата светиш''. След това много хора започнаха да идват при мен и да ме заговарят. Казваха, че са видели светлината ми, че излъчвам енергия, която ги привлича към мен. Но така и не се осъществи разговора, заради който присъствах на партито.
  Детенцето ми се събуди, съответно събуди и мен
  Активен
  мушу
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 102


 • Град: София
 • « Отговор #42 -: Март 12, 2012, 01:37:09 »

  До ДОМ.
  Специално се регистрирах тук, защото прочетох първото ти съобщение за сънища.
  Сънувах се също в огромно хале през стъклените прозорци на което се виждаше земята. Халето беше толкова голямо и високо, че се създаваше чувство за простор.  Когато минах покрай една жена, тя ми предаде нещо като послание. Кратко стихче. Интересното, че след като се събудих, някакво време след това го помних. Съжалявам, че не го записах. Забавното, че наистина беше в рима. Посланието беше елементарно - нещо от сорта, че всичко е наред, да не се притеснявам.
  Не помня, кога съм сънувала това. Не беше много отдавна. Като нищо да е било по същото време.

  Иначе често се сънувам в непознати обстановки и ситуации. Често аз изобщо не съм аз.
  Веднъж сънувах, че съм момче на петнайсетина години (аз съм четиредесет годишна жена), което е изоставено на балкона (покрива) на бяла сграда. Гледката от там беше красива. Бял арабски град. Чаках с примирение да ни изгори вулкан. Поне си обясних любовта към водата и желанието да живее в места с достатъчно вода, облаци и зеленина.
  Активен
  Дом
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 131

  « Отговор #43 -: Април 28, 2012, 17:35:36 »

  До ДОМ.
  Специално се регистрирах тук, защото прочетох първото ти съобщение за сънища. ...
  Чак сега виждам този пост. Виж ти, виж ти! Забележително! Това не е случайно съвпадение! За втори път в кратко време ми се случва да сънувам едно и също с някого.
  « Последна редакция: Април 28, 2012, 17:57:11 от Дом » Активен
  ~Schwarze_Sonne~
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 187


 • Град: София
 • "Очите са огледалото на Душата!"

  « Отговор #44 -: Юни 11, 2012, 12:46:54 »

  Здравейте.

  Преди известно време имах един сън,който постоянно е в главата ми...
  Образите са вече избледнели,но думите в посланието и усещането вси още са запечатани в съзнанието ми...

  Помня,че мъртвите разговаряха с мен и един от гласовете ми каза ,следното:
  "Ти може и да искаш да спасиш всички,но не всички могат да бъдат спасени... РАЗБЕРИ,не можеш да спасиш всички!!! Трябва да ги оставиш на НАС!!!
  ... И тогава НИЕ,ще дойдем и ще се погрижим за ТЯХ!!!" ...

  Опитах се да го разтълкувам... и до някъде успях...
  Активен

  "Oculi porta anima ... vide si non audes mihi tunc animi... "
  Страници:  1 2 [3] 4 5   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Филми, свързани с природата
  Филми
  Spirit 1 2986 Последна<br />публикация Юни 18, 2010, 22:04:01
  от nia.boneva6
  Сънища, свързани с потопи и тн. « 1 2 3 »
  Моите сънища
  Amazon 43 5429 Последна<br />публикация Декември 09, 2012, 01:55:20
  от terika
  Начало на Прехода « 1 2 3 4 »
  Великият преход
  Kissing You Good Night 56 7398 Последна<br />публикация Май 19, 2012, 18:10:53
  от Sunshine(sun)
  Прехода
  Великият преход
  execute 8 2136 Последна<br />публикация Май 16, 2012, 11:19:40
  от Sunshine(sun)
  Сънища, свързани със смърт
  Моите сънища
  Niandre 3 1489 Последна<br />публикация Август 06, 2012, 12:15:51
  от Eona Lightholder

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright