Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: ЕДНА ПЛАНЕТА, ЕДНО СЪРЦЕ, СВЕТОВНА МЕДИТАЦИЯ-25 януари 2011 г.  (Прочетена 2135 пъти)
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #15 -: Януари 25, 2011, 15:44:20 »

За мене лично ЛЮБОВТА няма как да ме плаши и стряска Красимире . Стряскаме това , че хората загърбиха своята истинска Вяра , и я замениха с Вярата на "ЛЕСНОТО".Тази тема НОВО НАЧАЛО не ми допада , по простата причина ,че знам на ТЕОРИЯ колко хората са идейни и способни.При първата спънка в осъществяване на практика целите, те ще се откажат, дано да ме оправдаете ...
Активен
taken
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 145


« Отговор #16 -: Януари 25, 2011, 15:57:52 »

ЗАЩО приемате нещата БУКВАЛНО ? Нямате ли вътрешен "речник" , чрез който да четете на по-дълбоко и задълбочено ниво ? Защо приемате аватара ми буквално ? Мислите ,че отнемам правото на избор на когото и да било и "насаждам" мислите си ?  ЛЮБОВТА  е  по-силна от всичко !!! дори от човешкото недоумение 
Активен
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #17 -: Януари 25, 2011, 16:05:04 »

Цитат
Стряскаме това , че хората загърбиха своята истинска Вяра
Щом се стряскаш от това,не означава ли това,че твоята вяра е намаляла?
Какво разбираш под ЛЕСНОТО?

ПС:Ако искат админите могат да преместят нашите коментари в по-подходяща тема,защото се отклонихме от прекрасната тема за колективната медитация Усмивчица
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
Reiki
Живота е прекрасен!
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 67


« Отговор #18 -: Януари 25, 2011, 16:06:31 »

taken пожелавам ти да намериш пътя към истинската блажена всемирна любов! Когато я достигнеш едва тогава би израснал индивидуалното съзнание и би се насочил към колективното съзнание.

Активен

Точно днес не се тревожи.Точно днес не се гневи /ядосвай/. | Почитай своите родители, учители и по-възрастните. | Изкарвай честно прехраната си. | Отнасяй се с благодарност към живота.
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #19 -: Януари 25, 2011, 16:23:50 »

Разбирам от части Никифорчо, но си мисля че има разлика между излъчвана енергия,обмен на енергия и прием на енергия.Тази медитация-молитва е масово насочване и излъчване на светлина и любов.Какво лошо може да има от една ободряваща доза за планетата и хората. Другото което се питам е, ако Иисус го бяха разтреляли с калашников ,оръдието на убийството ли щяхме да възхваляваме , това част  от религията=идолопоклонничество=грях ,нищо общо с вярата.
Общия език,колективната воля,обединение е символ на прогрес, другото е чесанка на его.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
zvezdichka
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 240


Нека бъде вечна светлина!

« Отговор #20 -: Януари 25, 2011, 16:27:38 »

 ВСеки човек е различна частица от този свят ,нужна да бъде част от пътя и от израстването ни.Нека отбележим факта,че тук всички сме с идеята за прогрес.
Затова се случват и такива дискусии,нека не забравяме ,че да уважаваш чуждото мнение не означава да си съгласен с него.
Колкото повече растем толково повече истини можем да приемем.Разширяването ни вътрешно ,зависи от въпросите ,който задаваме и от това което можем да познаем.
Активен
johny
Гост
« Отговор #21 -: Януари 25, 2011, 17:41:38 »

Чудесно,ще се включа!
Активен
prikazka
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 91

« Отговор #22 -: Януари 25, 2011, 18:31:44 »

Току що получих указания за медитацията, ако никой не пусне, аз ще ги копирам по късно
Активен
Престолски
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 425

« Отговор #23 -: Януари 25, 2011, 18:58:24 »

Ето ги и указанията, но според мен не е задължително да се спазват понеже всеки си има индивидуални методи, разбира се това е моето мнение.

Пращаме ви още веднъж ръководните точки. Възможно е да ги получите отново до началото на медитацията, но не можем да обещаем. Тръгваме за мясотото, къдещо ще проведем ръководената медитация в София.

Любов и Светлина за всички вас, приятели, ще се видим в Светлината след четири часа приблизително!1. Призовете вашето Аз Съм Присъствие, Монада, Бога и Богинята да участват в медитацията. Призовете възнесените учители от Шамбала, архангелите и всички същества от светлина в Творението, които желаят да участват. 2 мин.
2. Настройте се към Аз Съм Присъствието си и Махатма енергията, като си повтаряте „Аз съм Аз Съм Присъствието – Махатма, Аз съм Махатма!”, спускайки през себе си и всичките си фини тела Махатма – златно-бялата енергия на Източника. 2 мин.
3. Навлезте в своето Космическо сърце. Фокурсирайте се в центъра на тимусната жлеза, във вашето вътрешно измерение. Оставете се на светлината да ви изпълва и чуствайте Любовта, която излъчва Космическото сърце, вашата собствена божественост. Това е мястото, в което можете да създадете своята реалност. Утвърдете за себе си „Аз съм господар на своята реалност. Аз съм създател на своята реалност!” и мечтайте! Утвърдете в себе си собственото си здраве и благополучие, помолете учителите и съществата от светлина да ви изпълнят и благословят с енергията на здравето, благополучието и цялостта. Отделете определено време, за да почуствате и трите състояния във физическото си тяло както, в емоционалното, в менталното и духовното. Не се насилвайте да почуствате усещането по начина, по който си го представяте. Просто оставете усещането да се случи, бъдете сигурни, дори и да не почуствате особена разлика, всичко е наред и е както трябва да бъде. 10 мин.
4. Когато приключите с тези три аспекта на благополучието, преминете към изобилието. Помолете възнесените учители, архангелите и всички същества от светлина, които сте извикали да канализират през вас и за вас енергията на изобилието, съзнанието на изобилието. Почуствайте я във всичките си тела. Почуствайте и аспектие – безграничност, благодат, поток. Дайте си толкова време, колкото ви е необходимо за всеки от тях в рамките на седем минути. 7 мин.
5. Време е да се изпълним с енергията на израстването, развитието. Помолете всички същества, които сте повикали да ви дарят със светлинните кодове на израстването, това са тези кодове, които ще активират във вас собственото ви развитие. Това са кодовете на Божествения план на Творението, на Плана на вашата Монада за вас самите и Плана ви за този живот. Всяко едно ниво ще бъде актиривано съответно. Не забравяйте, тези активации се спускат от Източника, прес вашата Монада, Аз Съм Присъствие, а процеса се подпомага от съществата от светлина. Вие сте собствения си изцелител, активатор и господар! 7 мин.
6. Върнете осъзнаването си в целостта на Космическото си сърце. Разширете себе си, нека Любова ви обгърне без условия цялата планета и всички царства живеещи на нея. Благословете всичко в живата и неживата природа на Земята и се насладете на Любовта без условия, която поддържате за нашата любима Гая. 5 мин.
7. Можете да възнамерите нещо, което ви е на сърце и желаете горещо в Любов и Светлина. Бъдете сигурни, че ще се сбъдне!
8. Когато се насладите напълно на медитацията, можете да излезете постепенно от нея.

Enhanced by Smiley Central Речник:

Аз Съм Присъствие – Това е вашето божествено съзнание. Това, което вие сте в действителност. Аз Съм Присъствието на Източника е Махатма енергията. Мантрата Махатама се използва и за да се свържете със собственото си Аз Съм Присъствие от нивото на Източника.

Монада – Това е индивидуализираната искра от Източника, която всички имаме и сме.

Бог и Богиня – Двата аспекта на Източника. Мъжка и женска енергия, проявления.

Махатма – Енергията на Източника. Обединява всички 352 аспекта на Аза на всеки един от нас. Съдържа всичко, което сме. Ние сме Махатма!
Активен

☺ ∞♥ oNe レo√乇
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #24 -: Януари 25, 2011, 20:15:53 »

Махатма е същото,като Светия Дух.Който няма опити с медитацията,една простичка молитва от сърце,за любов,добродетелство и всичко в помощ на планетата и човечеството,върши същата прекрасна работа.
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
johny
Гост
« Отговор #25 -: Януари 25, 2011, 20:22:41 »

За 1-и път чета план за медитация.По принцип нищо не ни пречи да го изпълняваме всеки ден и то дори и когато се движим.Не е задължително да медитираш само когато си на едно място.Можем да го правим дори и когато се движим сред хората и да им даряваме любов,също така и на майката земя.Това дори не е и изтощително понеже,чрез любов ние вземаме енергия от общата а не от собствената си Усмивчица
Активен
johny
Гост
« Отговор #26 -: Януари 25, 2011, 20:23:35 »

Махатма е същото,като Светия Дух.Който няма опити с медитацията,една простичка молитва от сърце,за любов,добродетелство и всичко в помощ на планетата и човечеството,върши същата прекрасна работа.

Ео
Активен
onidar
Аз съм . . . и какво от това!
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 85


 • Град: Русе
 • WWW
  « Отговор #27 -: Януари 25, 2011, 23:16:48 »


  Eто това ми хареса...бих го казал с други думи,но и така е супер.


  Цитат
  1. Призовете вашето Аз Съм Присъствие, Монада, Бога и Богинята да участват в медитацията. Призовете възнесените учители от Шамбала, архангелите и всички същества от светлина в Творението, които желаят да участват. 2 мин.
  2. Настройте се към Аз Съм Присъствието си и Махатма енергията, като си повтаряте „Аз съм Аз Съм Присъствието – Махатма, Аз съм Махатма!”, спускайки през себе си и всичките си фини тела Махатма – златно-бялата енергия на Източника. 2 мин.
  3. Навлезте в своето Космическо сърце. Фокурсирайте се в центъра на тимусната жлеза, във вашето вътрешно измерение. Оставете се на светлината да ви изпълва и чуствайте Любовта, която излъчва Космическото сърце, вашата собствена божественост. Това е мястото, в което можете да създадете своята реалност. Утвърдете за себе си „Аз съм господар на своята реалност. Аз съм създател на своята реалност!” и мечтайте! Утвърдете в себе си собственото си здраве и благополучие, помолете учителите и съществата от светлина да ви изпълнят и благословят с енергията на здравето, благополучието и цялостта. Отделете определено време, за да почуствате и трите състояния във физическото си тяло както, в емоционалното, в менталното и духовното. Не се насилвайте да почуствате усещането по начина, по който си го представяте. Просто оставете усещането да се случи, бъдете сигурни, дори и да не почуствате особена разлика, всичко е наред и е както трябва да бъде. 10 мин.
  4. Когато приключите с тези три аспекта на благополучието, преминете към изобилието. Помолете възнесените учители, архангелите и всички същества от светлина, които сте извикали да канализират през вас и за вас енергията на изобилието, съзнанието на изобилието. Почуствайте я във всичките си тела. Почуствайте и аспектие – безграничност, благодат, поток. Дайте си толкова време, колкото ви е необходимо за всеки от тях в рамките на седем минути. 7 мин.
  5. Време е да се изпълним с енергията на израстването, развитието. Помолете всички същества, които сте повикали да ви дарят със светлинните кодове на израстването, това са тези кодове, които ще активират във вас собственото ви развитие. Това са кодовете на Божествения план на Творението, на Плана на вашата Монада за вас самите и Плана ви за този живот. Всяко едно ниво ще бъде актиривано съответно. Не забравяйте, тези активации се спускат от Източника, прес вашата Монада, Аз Съм Присъствие, а процеса се подпомага от съществата от светлина. Вие сте собствения си изцелител, активатор и господар! 7 мин.
  6. Върнете осъзнаването си в целостта на Космическото си сърце. Разширете себе си, нека Любова ви обгърне без условия цялата планета и всички царства живеещи на нея. Благословете всичко в живата и неживата природа на Земята и се насладете на Любовта без условия, която поддържате за нашата любима Гая. 5 мин.
  7. Можете да възнамерите нещо, което ви е на сърце и желаете горещо в Любов и Светлина. Бъдете сигурни, че ще се сбъдне!
  8. Когато се насладите напълно на медитацията, можете да излезете постепенно от нея.

  Аз бих Ви посъветвал да пракикувате по този начин,всеки път,когато имате възможност...дори и нищо да не усещате,то(силата) се натрупва.
  Активен

  Светът е оцелял,защото се е смял ... и други работи.
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #28 -: Януари 26, 2011, 00:22:34 »

   Извинявам се, обаче да си определяш медитацията по минути  е просто смешно.
  ###Това е лично, неангажиращо, ненападателно, напълно светло мнение без задни мисли.###
  Активен
  taken
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 145


  « Отговор #29 -: Януари 26, 2011, 01:51:51 »

  Напълно съм съгласен Власти с тебе
  Активен
  Страници:  1 [2] 3   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Едно простичко обяснение за една мистерия.
  Древни цивилизации
  Аэ съм 8 2615 Последна<br />публикация Юли 22, 2010, 00:08:50
  от nia.boneva6
  Нова планета « 1 2 »
  Извънземни цивилизации
  xxxx 15 2905 Последна<br />публикация Октомври 06, 2010, 00:44:49
  от KaTeRlEjKa
  Нечувано и невиждано!!! СВЕТОВНА СЕНЗАЦИЯ!!!
  Видео клипове
  Kissing You Good Night 1 1711 Последна<br />публикация Март 17, 2011, 15:46:19
  от meander
  Има планета, на която е само 22 градуса!
  Любопитни факти
  Слънчев лъч 1 1444 Последна<br />публикация Декември 10, 2011, 02:16:59
  от Ariam
  Молитва от сърце
  Инициативи
  yyy 1 860 Последна<br />публикация Февруари 18, 2012, 17:36:34
  от yyy

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright