Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Раждаш ли се индиго или ставаш индиго?  (Прочетена 8255 пъти)
Еруин
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #15 -: Януари 23, 2011, 21:50:10 »

  (Според мен...)
  Индиго или не, човек пак може да умре преди и по време на прехода. Ако е забравил да внесе любовта в живота си, а и ако душата му не е избрала да премине.  Згреших
  Не вярвам 2012-та да се случи нещо чак толкова интересно, предполагам оттогава насам ще започнат с по-бърз темп катаклизмите прочистващи планетата, но ми се струва, че ще отнеме години цялата работа. Згреших

  Индиго се ражда човек, вярвам, че може и да стане индиго, но това сигурно са сравнително рядко срещани случаи.


  Дали ще умрем или ще преминем, нищо не губим. Само ако преминем  ще имаме възможността да натрупаме по-голямо количество опитност в един живот.

  Цветът на аурите ви не трябва да ви притеснява... ако има нещо притеснително в цветната ви картина то е следствие от вътрешното ви състояние...
  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  Georgio
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 172


  WWW
  « Отговор #16 -: Януари 23, 2011, 22:20:11 »

  Дали ще умрем или ще преминем, нищо не губим. Само ако преминем  ще имаме възможността да натрупаме по-голямо количество опитност в един живот.

  А не е ли смърта едно "преминаване". Такова каквото правим всяка нощ когато заспим ? Хмм май трябва да отворя нова тема Усмивчица
  Активен

  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #17 -: Януари 23, 2011, 22:41:01 »

  Първо искам да благодаря на Еру, че ми спести голяма част от словоизлеянията, защото просто аз мисля идентично Усмивчица  Сърце
  И моля.. стига с тези глупости за 2012 и за Прехода. Многото четене на литература не води до нищо ползотворно и само вкарва хората в излишни филми.

  Според мен не е важно кой какъв се ражда, а това как се развива. Дори някой да се е родил индиго, това не значи, че не може да се върне крачки назад или да деградира в развитието си.
  Същото важи и за човек, който не е индиго. Може в този живот да пожъне толкова духовни успехи, че да направи много голям скок за после.
  В този ред на мисли и за да отговоря на авторът на темата, по мое мнение, човек се ражда индиго, а не става такъв в едно превъплъщение. Тоест според мен.. ако някой се е родил жълтурче, няма начин как да стане индиго в рамките на един земен живот. Това е мое мнение, а не твърдение.

  Както е казала елша, всичко става с много труд.. духовен труд. А аз ще добавя, че израстването не става само медитации, йоги и тн... това е само допълнение и подправка Усмивчица Но това е друга тема Усмивчица  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #18 -: Януари 23, 2011, 22:57:45 »

  Цветът на аурите ви не трябва да ви притеснява... ако има нещо притеснително в цветната ви картина то е следствие от вътрешното ви състояние...
  Еру:
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #19 -: Януари 23, 2011, 23:50:22 »

  Интересно как още търсим отговори на въпроси от сорта "дали или"...

  Витаем винаги в дуалността ако мислим по този начин...

  А забравяме за варианта да е и двете едновременно.

  Ние отделни ли сме или сме свързани в едно цяло?
  Или и двете едновременно?

  Преди да стане каквото и да е то първо трябва да се роди!

  Но самото раждане не е нищо ако няма ставане на нещо!

  ПС:Моя отговор на въпроса:"Раждаш ли се индиго или ставаш индиго?"е двойно ДА!
  Но като изключим и понятието време което силно ограничава, ДА-тата  стават ТРИ!Ти вече си индиго!

  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  johny
  Гост
  « Отговор #20 -: Януари 24, 2011, 01:10:15 »

  Цветът на аурите ви не трябва да ви притеснява... ако има нещо притеснително в цветната ви картина то е следствие от вътрешното ви състояние...
  Еру:

  Това наистина е хубаво!Май бяхме забравили,че "първите могат да станат последни,а последните първи".Това, че знаем с какъв цвят аура идваме ни най-малко не трябва да ни успокоява.Както всеки се е трудил преди,така и в този живот трябва яко да се труди!Иначе според мен е възможно да се родиш "син" след което да станеш "индиго" и след това "кристал" за един живот.Според мен е постижимо.Възможно е тук да влезе и фактора "духовен учител".Аз даже си мисля, че сме свързани в ерархията.Ако човек слуша духовния си водач,изпълнява препоръките му,то той изкачва ниво но също така и учителя изкачва ниво.В един момен излиза че и учитля и ученика се повишават....
  Активен
  nre
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 129

  « Отговор #21 -: Януари 24, 2011, 01:30:41 »

  "Раждаш ли се индиго или ставаш индиго?"
  Отговорът е ненужен.

  Моцарт не го питаме дали се е родил гений или е станал такъв в следствие на многогодишна упорита работа, защото не са важни началните условия, а крайния резултат, който ни радва и който е от значение.

  И да разберете, че сте индиго какво ще промени това? Ще ви направи ли по-добри?
  Ами ако не сте индиго? Това прави ли ви лоши?

  Важно е какво правим, а не какви сме се родили.
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #22 -: Януари 24, 2011, 18:26:20 »

  Цитат
  Моцарт не го питаме дали се е родил гений или е станал такъв в следствие на многогодишна упорита работа, защото не са важни началните условия, а крайния резултат, който ни радва и който е от значение.
  Понякога крайният резултат радва, но понякога - пътят към него. Например един човек да седне и да изсвири себе си. Може и часове да свири, без да има някаква конкретна форма и краен резултат. Но това, че е изразил себе си по някакъв начин, само по себе си носи радост.

  Цитат
  И да разберете, че сте индиго какво ще промени това? Ще ви направи ли по-добри?
  Да знаеш индиго ли си, кристал ли си, тефлон ли си или нещо, което няма термин.... Въпросът ти е риторичен, но ще опитам да отговоря...  Нищо не се променя така. Просто ако от личен опит знаеш каква е аурата ти, това означава, че можеш да я виждаш, нали... човек който не познава аурата си, съответно не я е виждал... Така че има полза. Това, че знаеш какво можеш да виждаш, и какво - не.

  Цитат
  Ами ако не сте индиго? Това прави ли ви лоши?
  Определено не Усмивчица
  Цитат
  Важно е какво правим, а не какви сме се родили.
  Съгласна съм.
  Активен
  Tiranin
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 5

  « Отговор #23 -: Февруари 01, 2011, 16:14:33 »

  Здравейте пак! Това относно рожденната дата се опитах няколко пъти да го разгадая но без успех. Може ли някой да ми каже според индиго картата това че съм роден на 13.10.1994 какво означава? Благодаря
  Активен
  sleepindreams
  Stilio
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 13


 • Град: Силистра, Перник, София
 • WWW
  « Отговор #24 -: Февруари 02, 2011, 16:39:12 »

  Здравейте.
  Първо искам да кажа, че съм неграмотно момче.Забравям запетайки,точки и др. такива. Не знам как се пише ЕСЕ, Стихотворение и др.
  Но искам да ви кажа какво мисля аз.
  "Раждаш ли се индиго или ставаш индиго?"
  Какво значи раждаш ли се индиго? Всяко едно същество след като се роди е едно прекрасно създание с чиста душа и съзнание.То не знае какво е война,омраза,лицемерие,завист. Майките знаят за какво говоря. Погледнете в очите на едно бебе.Какво виждате там? Нима не е любов,искреност и щастие?
  (Казвам всичко от сърце и на момента го пиша.Не мисля как трябва да е формулирано и написано).

  Казвам се Стелиян Станев и сега ще ви разкажа историята си.
  18 години живях при семейството си в Силистра. Родителите ми бяха разделени и поради тази причина аз отраснах без баща.Моят баща за мен беше моят дядо.Единственият човек с чисто и искрено сърце.Винаги усмихнат дори и в най-лошите моменти.Това е човекът който ме научи как да се справям с трудностите.
  Училище?
  Бях много зле. Средното си образование завърших с 3.14.
  Въобще не ме влечеше.Какво му е интересното на това да знам Хан Крум от къде е минал и кой в победил? Винаги съм се чудил всеки един от хановете и кралете как са разсъждавали, а не как са постигнали целите си.Винаги ми е било интересно, защо трябва да учим литература, след като няма да я използваме никъде. Нима всички ние ще станем поети и писатели?
  Винаги съм мечтал да има училище в което да има всякакви предмети.Математика, физика, химия, рисуване, география, български, английски, физкултура, танци, астрономия....Тези предмети са любими на много хора, но и отвратителни за други. Мечтата ми е да си избират децата какво точно искат да учат.Или само химия или само физика или само математика.Мисля че всеки има право на избор.
  ...........

  В момента живея на квартира и работя в София. Заплатата ми е малка а работя като манипулант.всяка вечер се прибира в къщи пребит от работа.
  единственото което успокоява болката на краката ми са песни от този род:
  http://www.youtube.com/watch?v=oU9ydBgr0aw
  http://www.youtube.com/watch?v=9i0ok2ebHfM

  В живота си не съм се бил, не са ме били никога.
  Обичам хората, но повече обичам животните и растенията.
  Извинете моята искреност, но това е самата истина. Хората сме отвратителни същества.
  Какво са ни направили растенията за да ги горим и късаме? Какво са ни направили животните за да ги ритаме и убиваме? Плакъл съм заживотно смачкано от кола, за риба улавена от въдица, за одрязано дърво, смачкана полянка, дори за хора които се карат по между си.
  Сега най вероятно някой ще каже "А ние какво сме направили на уличните кучета, за да ни хапят?"
  Ние сме тези който ги карат да ни хапят и мразят.Ние ги отхвърляме от домовете си, подритваме ги по улиците и ги мачкаме с колите си.
  Ще кажа само едно "Хора осъзнайте се"

  Не знам дали съм "индиго" дете и не, но ще си кажа какво усещам аз.
  Усещам нещо наистина голямо.То е близо до нас.

  Съжалявам че ви занимавам с моите глупости, но просто усещах че трябва да го напиша.
  Активен

  Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

  http://www.themostexpensivecandle.com/
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #25 -: Февруари 02, 2011, 16:46:41 »

   Не са глупости това което си написал... той форума е и за това - за да си споделяме неща които няма как да ги обясниме на хората от обкръжението си.. Добре дошъл Усмивчица
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #26 -: Февруари 02, 2011, 19:01:06 »

  Добре дошъл! Споделям мнението на Власти; определено не пишеш глупости! Усмивчица
  Активен
  nre
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 129

  « Отговор #27 -: Февруари 02, 2011, 19:13:44 »

  Здравей sleepindreams,
  не знам дали си индиго, знам само, че си един добър човек. За мен ти си осъзнат. Достатъчно осъзнат за да цениш животните като равни по право на съществуване и радост от живота. За съжаление хората наистина сме най-отвратителните същества, просто не ни пука за нещо извън семейството ни.
  Казваш, че ти е интересно какво мислят хората. Предполагам те влече психологията.
  Голяма смелост се изисква от мъж да е толкова разкрит пред непознати. Аз не бих могъл.
  Мисля, че си прекалено чувствителен. Това е хубаво качество, но в този жесток свят чувствителността ще те съсипе. За да не си вредиш и да не преживяваш всяка чужда болка и страдание се опитай да участваш в такива моменти като страничен наблюдател, без да се ангажираш с чувства и пресъздаване на събитието. За да се чувстваш по-добре в такива моменти можеш да се помолиш мислено за душата на животното. Така ще знаеш, че си направил всичко, което е било възможно. И за твой заряд и с чувство на подкрепа ще спомена, че има и други състрадателни хора като теб, което дава някаква надежда за по-хуманен бъдещ свят.
  Активен
  Айсел
  Гост
  « Отговор #28 -: Февруари 02, 2011, 21:01:32 »

  Това само не разбрах как беше по темата на момчето дето пита за зодията ама айде.
  Активен
  sleepindreams
  Stilio
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 13


 • Град: Силистра, Перник, София
 • WWW
  « Отговор #29 -: Февруари 03, 2011, 02:01:49 »

  Истината е че наистина изживявам болката на всеки мой познат, така както той я преживява.
  Не. Това няма да ме съсипе, защото знам и как да се предпазвам.
  Никога не съм крил нищо от никой, било то познат или непознат.
  Как ще станем по добри, като крием истината за нас? Не сте ли се замисляли, че колкото повече споделяш на други, те започват да мислят като теб?
  За мое щастие през живота ми до сега само един човек се опита да ми направи мръсно, но за негово нещастие плановете му се провалиха, защото хората на който искаше да наговори глупости за мен ме уважаваха прекалено много.

  PS: Между другото живея на квартива в София, в апартамент в който е започнат ремонт но е спрян по средата, необзаведен и единственото което имам е един котлон, печка, маса, матрак и лаптопа ми който е доста старичък. Работя адски много, за адски малко, най вероятно скоро ще напусна поради проблеми с кръста, двойно аортната си дъга, коляно и бла бла бла но не се притеснявам от нищо, защото знам че положението ми ще се оправи.

  Между другото теста ми показа десет Тройки и 4 единици.

  Айсел писал съм по темата "Раждаш ли се индиго или ставаш индиго?"

  Активен

  Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

  http://www.themostexpensivecandle.com/
  Страници:  1 [2] 3 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Индиго таланти
  Видео клипове
  11WOLF11 4 1705 Последна<br />публикация Юли 21, 2010, 09:11:24
  от sanguinary
  Индиго « 1 2 »
  Послания
  rasta_bopp 15 4467 Последна<br />публикация Юли 14, 2010, 23:21:07
  от nia.boneva6
  Индиго или не?
  Анкети
  Аэ съм 14 3268 Последна<br />публикация Май 01, 2011, 13:38:03
  от itsme
  Разликите между индиго личност и индиго копие
  Всичко относно индиготата
  echo105 3 3564 Последна<br />публикация Септември 26, 2011, 16:47:20
  от Еруин
  ИНДИГО СРЕЩУ ИЛЮМИНАТИ! Или вярвате ли, че илюминати планират смъртта на индиго? « 1 2 3 4 5 »
  Програмиране, световен елит
  dragon reborn 60 6555 Последна<br />публикация Март 01, 2012, 15:50:57
  от Orion

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright