Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 8 9 [10]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Книги, които четем в момента  (Прочетена 14317 пъти)
beautifullife
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 4


« Отговор #135 -: Септември 06, 2013, 23:34:44 »

 "Тайните подземия на България"  6 том - Милан Миланов
 "Книгата от Светелината" 1 част - Диана Мечкова.
 
И двете книги са уникални. Препоръчвам ви ги. Усмивчица
Активен
Ariam
Ariam(Маха Оръга)
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1230


« Отговор #136 -: Септември 07, 2013, 09:00:54 »

"Тайните подземия на България"  6 том - Милан Миланов
 "Книгата от Светелината" 1 част - Диана Мечкова.
 
И двете книги са уникални. Препоръчвам ви ги. Усмивчица
Първата и аз искам да я прочета.
Активен
Мъдрост и Хармония
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 164


 • Град: Навсякъде където има Светлина
 • « Отговор #137 -: Октомври 16, 2013, 01:21:33 »

  Произход на Империите Орион и Сириус
  Желателно е всеки да я прочете Историческа за рептилиите и хората лъвове. За Адам и Ева и Едем-райската градина и мн. други доказателства за произхода на човечеството.
  ето и книгата-
  http://big-boss-tracker.net/index.php?page=torrent-details&id=5086af13e02fd8c19953805b57c2aa55d3e4ff15
  Активен

  Всичко е Любов. Любовта е
  светлина, озаряваща за нас обекта и всички чувства към него. Любовта е
  възможна само към Бога и, съответно, възниква само тогава, когато ние видим
  Бога в обекта. Всеки един обогатява Бога с Любовта Си. Пътят към Бога е Любовта във Всичко. Божествена Хармония във Всичко.
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #138 -: Октомври 18, 2013, 17:07:21 »

  Йога Рамачарака
  Наука за дишането

  Електронна е книгата от спиралата може да се изтегли.
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Speed_Of_Pain
  Румпелщилцхен
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 133


  « Отговор #139 -: Октомври 18, 2013, 22:10:52 »

  "Светът на Софи" История на философията.Юстайн Гордер
  Активен

  Хората трудно намират общ език със себе си, може би защото е трудно да си добър разказвач и търпелив слушател едновременно.
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #140 -: Октомври 19, 2013, 01:46:36 »

  След като прочетох увода нямам търпение да започна "Чудото на мигновенното изцеление" на Франк Кинслоу както и другата му книга "Чудото на квантовия живот".

  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #141 -: Октомври 24, 2013, 00:51:20 »

  След като прочетох "Чудото на мигновенното лечение" нямам търпение да ви я препоръчам.
  За по нетърпеливите като мен  Ухилен я има в спиралата....тази книга е като квант малка, а може всичко Усмивчица

  Приятно четене!


  Квантова синхронизация – Мигновено лечение чрез Чисто Осъзнаване

  Какво е Квантова Синхронизация?

  КС е извънредно проста техника за връзка с Източника на Всичко Което Е – Чистото Осъзнаване.

  Сигурно неведнъж сте си задавали въпроса „Кое е най-важното нещо за мен?” И вероятно сте си отговаряли, че това е семейството, здравето, работата, парите и т.н.

  Най-важното нещо според мен е Осъзнаването. Защото без него не можем да изпитаме радостта от живота. Свикнали сме да се идентифицираме с ума. Но колкото и парадоксално да звучи, осъзнаването е отвъд него. Умът е просто инструмент, който веднъж усетили състоянието Чисто Осъзнаване, можем да включваме и изключваме по желание.

  Декарт е смятал, че е достигнал до фундаменталната истина „Мисля, следователно съществувам”. Това обаче, се оказва фундаментална грешка, отъждествявайки самоличността и Битието с мисленето. Години по-късно Сократ достига до заключението, че “Съзнанието, което мисли, не е това което казва “Аз съм”. Той достигнал до извода, че ако ти осъзнаваш процеса мислене, значи си нещо различно от мислещия, защото ако не беше така, щяхме да бъдем като сънуващия който не осъзнава, че сънува.

  Тук стигаме до въпроса, дали можем да спрем да се идентифицираме с мислещия. Отговорът е – категорично ДА. Това става, когато си зададем например въпроса “Откъде ще дойде следващата ми мисъл” или “Какъв цвят ще има следващата ми мисъл”. Тогава ще започнем да чакаме следващата си мисъл и това може да продължи доста и както казва Екхарт Толе, процесът изглежда сякаш котка чака пред дупката на мишка. Оказва се, че можем и да не мислим и пак да сме будни, а не в кома, което на практика означава че сме нещо по-голямо от мислещия. Това състояние отвъд мисълта се нарича Чисто Осъзнаване и то е Изворът на всичко. Това будно съзнание е нашият вътрешен Аз, нашата безгранична и вечна същност. Умът, всъщност е Егото или ролята ни в този живот. То винаги е свързано с миналото, защото му дава идентификация, или с бъдещето, където търси себеосъществяване и възможност да осигури оцеляването си. Егото почти никога не е свързано с Настоящето. Мисълта прави мост от Миналото към Бъдещето над Настоящето. Всичко, което е свързано с нашия сегашен живот – къщи, коли, работа, пари, дори и телата ни, всъщност не сме ние в нашата дълбока същност. Всичко свързано с егото е като вълните на повърхността на океана, нашата дълбока същност е вечна и неразрушима и тя е като дълбините на океана.

  Техниката КС ни дава възможността да се разграничим от мислещия като се потопим напълно в Настоящето, там където всички сме Едно. Сигурният начин да разберем дали сме успяли е дълбокото чувство на покой и вътрешен мир, който ще изпитаме. Всъщност лечението е само вторичен продукт от Осъзнаването. Задейства се по-високо ниво на съзнание. Започваме да осъзнаваме, че отвъд мисълта се крие цяло царство от интелект и мисълта е само мъничка част от него. Осъзнаваме също, че истински важните неща – красотата, любовта, творчеството, радостта, вътрешния мир – се раждат отвъд ума. Започваме да се пробуждаме. Ако умът е електрическата крушка, електричеството е Чистото Осъзнаване. Неговата светлина винаги е бяла. Крушката може да е синя, когато сме тъжни, или червена – когато сме ядосани, но единствено от нас зависи каква светлина ще излъчим навън. Дали ще продължаваме да реагираме несъзнателно когато другите натискат бутона на старите програмирани записи в подсъзнанието, или ще осъзнаваме света от позицията на своя център и ще сияем с мека бяла светлина.

  В това състояние на вътрешна свързаност ние сме много по-будни, отколкото в състоянието на отъждествяване с ума. Присъстваме изцяло. Чистото Осъзнаване е мощно средство за хармонизиране на неща, които са излезли от строя. Освен това то повишава вибрационната честота на енергийното поле, което дава живот на физическото тяло. Нашите органи и тъкани, мисли и емоции са отделни групи от вибрации, които действат в хармония, за да създадат една здрава система тяло-ум. Когато тези вибрации излязат от синхрон, наричаме това разстройство или болест.

  Чистото Осъзнаване не е вибрация – то е самият източник на вибрациите. То е потенциалният ред и енергия, които се крият зад всяка форма. Квантовата синхронизация е вливане на Чисто Осъзнаване в една разстроена система и създаването по този начин на идеален ред, без странични ефекти. Щом инициаторът на процеса си даде сметка за Чистото Осъзнаване, изцелението се осъществява незабавно. Лошата новина е, че често за пълното проявление на резултатите може да е необходимо повече време, тъй като това до голяма степен зависи от ограниченията, убежденията и очакванията на инициатора и на неговия партньор. Добрата новина е, че самото практикуване на КС премахва тези ограничения.

  Това е техника на „нищонеправене”. Тя е състояние на присъствие в състояние на покой и радост, наречено „благочувство”. Това е чувство, независещо от външни обстоятелства и е начинът по който Чистото Осъзнаване рефлектира в ума. То е и първият проблясък на енергия по време на този процес.

  При КС красотата на преживяването е в това, че то изцелява и инициатора и неговия партньор на принципа на резонанса. Ако до един вибриращ камертон се приближи друг, то той също ще започне да вибрира. По същия начин Чистото Осъзнаване резонира върху партньора и извършва лечението.

  КС не си служи с енергия и в това отношение е уникална. Не е нужно обучение и практика, тъй като инициаторът на практика не върши нищо. Той оставя Чистото Осъзнаване да свърши цялата работа. Чистото Осъзнаване е идеален ред и ако редът в дадено нещо е нарушен, то ще го възстанови. Инициаторът само подготвя почвата и след това се отдръпва встрани. Чистото Осъзнаване премахва дисхармонията, докато инициаторът наблюдава бездейно, изпаднал във временно блаженство.

  Какво може да излекува и хармонизира КС? Абсолютно всичко, сътворено от Чистото Осъзнаване .

  Квантовата физика е изложила няколко теории за паралелните светове. С КС просто се прехвърляме в паралелна реалност, където проблемът не съществува. Може да се сравни с компактдиск, където всяка пътечка представлява отделен живот. Лазерният лъч е нашето съзнание, което при КС осветява друга пътечка, вместо да върви по предсказуемия начин. По този начин мигновеното изцеление изглежда като магия, докато не осъзнаем, че сме се гмурнали в ЧО в един живот и сме изплували в друг, свободни от ограничаващия ни проблем. Чудесата, които можем да извършим, са ограничени единствено от нашето съзнание.

  За повече информация, моля вижте видео галерията, прочетете книгатe на Франк Кинслоу „Чудото на мигновеното изцеление” и “Чудото на квантовия живот” и посетете неговия форум quantumentrainment.com.

  Препоръчани книги:


  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Страници:  1 ... 8 9 [10]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Интересни и полезни книги
  Книги
  giti 13 6283 Последна<br />публикация Май 10, 2011, 03:38:15
  от mengel
  Нови книги
  Книги
  lotus 1 2273 Последна<br />публикация Юли 02, 2009, 20:44:35
  от lotus
  Цитати от книги « 1 2 3 »
  Книги
  sh0w_m3.l0ve 35 27409 Последна<br />публикация Юли 12, 2016, 00:41:25
  от Selina
  Коя песен отговаря на настроението ви в момента ? « 1 2 ... 8 9 »
  Музика
  Малкия_Принц 120 9485 Последна<br />публикация Септември 05, 2016, 18:54:48
  от Странник
  Как се чувствате в момента?! « 1 2 »
  Въпроси и отговори
  Ariam 18 1797 Последна<br />публикация Декември 21, 2011, 14:47:19
  от Ariam

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright