Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 16 17 [18] 19   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Ново начало  (Прочетена 10356 пъти)
Чиста енергия
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 118


 • Град: Варна
 • « Отговор #255 -: Февруари 05, 2011, 23:23:59 »

  Мн ме кефи песничката, особено след 2:20 мин... Поздрав за всички 'революционери'

  Ха, сещам се, разхождаме се с 1 френд из центърса на Варна и гледаме някво пред нас минава митинг, хора, знамена, високоговорители... Ахнахме, бяха за СДС... Усмивчица майка ми е голяма сдесарка, поне беше, докато можеше, че аз бях малко промит от нея... Усмивчица Докато се усетим с моя човек вече скандирахме: долу БСП, беше свалянето на Виденов. Интересното беше, че аз бях с едно изцяло червено яке. То беше, ако се сещате имаше тогва якета със елек, и елека беше бърхо якето. И наще ми бяха купили такова, червено с бял елек... Бях като момиченце, рус, на паничка.... Но много исках такова и преглътнах цвета. Та, на шествието, неи бяхме пометени от енергията на хората, беше като наркотик, щастливи, скандираха, те движеха своето време, беше, надежда, голяма.. Хората се радваха от прозорците, пляскаха, махаха с плакати... По едно време ни качиха на един пикап, дадоха ни знамена, после бяхме на първа линияи викаме: койт не скача е червен! И хората ме гледат, някво, тоз бъзика ли се , кво? Но аз компенсирах с викане.. Имаше снимка във вестника, но беше чернобяла, хахаха
  Активен
  Чиста енергия
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 118


 • Град: Варна
 • « Отговор #256 -: Февруари 05, 2011, 23:24:42 »

  песничката.. http://www.youtube.com/watch?v=hGAqBG0DsHg
  Активен
  chukich
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 18

  « Отговор #257 -: Февруари 06, 2011, 20:40:54 »

  Дали трябва да се прави нещо за да се променят нещата? Самото съществуване на различни хора от сегашните които съставляват човечеството е факт за промяма. И тези различни хора (тоест индиготата) само със своето съществуване ще доведат средата в която живеят до промяна. Помислете малко, да не би тази сегашната иконимическа криза да е случайна? Да не би масовите случай на рак да са случайни? Да не би все повечето болести които поразяват хората да са случайни? А да не би пък заметресенията и ураганите и наводненията да са случайни? Първото нещо което мисля, че всеки един от вас знае е, че няма случайни неща. Както и тези неща не са случайни, те са се случили и продължават да се случват защото поради някаква причина трябва да се случат. Тоест урагана се случва в някаква област защото има предпоставки за ураган там. Земетресение става в някакво населено място защото има предпоставки за семетресение. Ураган изригва в някаква област защото има предпоставки - тоест има ураган, и му е дошло времето да изригне.
  А сега хайде да помислим защо в последно време започнаха да се случват все заметресения, урагани, болести по хората, икономическа криза, финансов крах... И забележете едно нещо... Всичките тези неща удрят къде? Да познахте, в страните които най-много са материално развити, в страните където най-много почитат парите и най-много са засегнати от човешкото материално заблуждение.
  Защо има земетресение в Хаити? Ами до колкото си спомням там бяха доста навътре с магиите и вуду-то.... Кои са другите поразени от ударите? Австралия, САЩ, Европа, Китай до някъде. Всичките от тях почитат парите като богове, всички от тях унищожават природата и правят всичко за да се докопат до повече пари и власт.

  Как би могло да се обясни фактът, че България не страда от някакви сериозни удари и как можем да обясним, че именно в България има бум точно на деца индиго? Според мен нещата си идват точно на мястото си.

  Всичко е един голям пъзел и с времето човекът е нищо повече от един наблюдаващ как пъзела се нарежда. Но не Човека е този който реди пъзела, а някой друг. Всички части от пъзела са важни и всички части от пъзела се нареждат привидно случайно, но си пасват в правилните места от раз.
  Не е ли така?

  Тоест, ако приемем, че всичките неща са свързани и ако приемем, че тези които са най-материално развити те ще бъдат най-силно изчистени от шлака, то се получава нещо много интересно.  За да са правилни разсъжденията е хубаво да се цитират само факти и там където е нужно да се приемат предположения за тест на обстановката. Един от фактите е, че всички хора по света живеят в една планета. Това е факт, и е така, всички го знаем. След като всички сме в една планета то ние сме в една затворена среда от която няма бягане (е, освен тези които си имат домашни космически кораби, но те са малцина. Веселяк ). След като ние сме в една затворена среда то ние всичките живеейки извършваме действия с които си взаимодестваме. От тук насетне следва, че ако аз си изхвърля боклука на улицата и вятъра го разнесе то този боклук ще влезе и в двора на Иванчо който няма нищо общо с този боклук, но индиректно има защото вятърът го е довял и до неговата порта и в неговият двор. Ето това означава, че ние сме в една обща среда и си влияем едни на други. Тоест от тук следва, че ако има наказание за материално развитите страни каквито са САЩ и разни други то ще има последствие и за тези страни които не са материално развити а също и последствия за хората които не са материално развити.

  Тук вкарваме и още едно предположение. Ако предположим и приемем, че индиго децата са по-силни и по-духовно развити (съгласни ли сте с това предположение? ), и ако приемем, че тези деца имат по силна имунна система то следва те да са по дефиниция създадени да са по-устойчиви и оцеляващи на удари. Удари от съдбата която поднася същите удари и на другите хора които са материално развити.

  Тоест ако си представим, че отгоре има един създател който иска да пречисти(изчисти негодните бройки) човечеството то той би пуснал механизъм за пречистване върху всички в цялата планета а не само отделна област. Защо? Защото първо тези които са на планетата са обвързани и си взаимодействат и второ едно индивидуално наказание по области е много по трудно да се осъществи от колкото всички да ги мине под ножа. Естествено, че може да стане и по области, но все пак ние хората сме толкова дребни в сравнение с мащабите на вселената, че надали някой ще ни оделя толкова много усилия за да се разправя с нас. Когато се действа на едро е много по-лесно от колкото когато   се действа индивидуално. Все пак хората не са нещо кой знае какво за да им се отдава толкова много усилия. Под ножа всички и който оцелее - оцелее. Ето май стигнахме и до разковничето. Представете си, че този някой от горе обича човека и не иска да убие човека. Тоест той иска да запази все пак човека като животински вид и да накаже теиз които вече не са пригодни. Как би го направил?
  Би направил така, че в определени индивиди по тази планета да се населят едни по-силни и оцеляващи хора така, че те да устоят на изпитанията и наказанията които предстоят.
  Така, те бидейки по-силни ще устоят на нещата на които обикновените хора не могат. Така, непригодните ще бъдат отстранени а новите ще заемат тяхното място.

  Тоест ако искаме някакви действия да направим какво би трябвало да направим като първо действие?
  Може би да станем по-силни и добре оцеляващи? Как мислите?

  Това все пак е първата крачка, а първата крачка при изграждане на една къща не е ли да се направят яки основи които да издържат тежестта на къщата?

  « Последна редакция: Февруари 06, 2011, 21:15:12 от chukich » Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #258 -: Февруари 07, 2011, 10:52:27 »

  Моля някой модератор, ако има време, да разчисти от неща, които не са свързани с темата.

  Който усеща, че не трябва нищо да се прави - да не прави нищо!
  Който усеща, че трябва нещо да се направи - да го направи!


  Всеки има различна мисия Усмивчица

  Революцията е материално проявление на съзнателна Еволюция и двете, според мен, вървят заедно. Поне в материалния свят Усмивчица
  Активен
  Чиста енергия
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 118


 • Град: Варна
 • « Отговор #259 -: Февруари 11, 2011, 00:03:07 »

  Да, съгласен съм
  Активен
  zvezdichka
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 240


  Нека бъде вечна светлина!

  « Отговор #260 -: Февруари 11, 2011, 12:06:57 »

  Здравейте, започна новият период според календара на майте 10.02.2011г.- Универсално съзнание!
  Може би, трябва да се замислим какво точно са имали в предвид нашите предци.
  Според мен започва време на устойчивост, гъвкавост, цялост, универсалност.
  Време на съзнателност,която ще продължи живота в по високо ниво.
  Ниво на единство,обединение ,обич,приемане,разбиране и търсене на най- доброто ,универсалното.
  ВСяка частица ни прави всички това ,което сме!
  Ще се въздържа от по лични коментари,защото универсалното е за всички!
  Желая повече будност,осезаемост и адекватност,за да усетим  и обичаме живота, такъв какъвто е!
  « Последна редакция: Февруари 11, 2011, 12:16:44 от Legi » Активен
  Aryan_girl
  Гост
  « Отговор #261 -: Март 29, 2011, 20:58:43 »

  Chukich има право,  промяната никога не идва с мтериална революция, истинската промяна се случва много по-бавно и много-по мащабно, тя идва от само себе си. По начин, по който всеки прави това, в което е добър.
   Прави ми впечатление, че е много модерно уж да се изграждат центрове за индиго, на запад даже има такива, които си действат и по някакъв начин изолират малко или много тези по-проницателни и надарени хора от останалия свят, което не е правилно. Индигото е тук за да се смеси с другите и по този начин да влияе и взаимодейства. Стига то да е будно, абсолютно може да влияе единствено с присъствието си и с всеки избор, който прави във всеки един момент. Гледайте малко по-мъдро и съвременно на нещата, истинската промяна идва бавно и мащабно. И с много информация. Това е Намигване
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #262 -: Март 29, 2011, 21:16:59 »

  До една позиция. И после революция и страшен съд.  Намигване
  Активен
  Aryan_girl
  Гост
  « Отговор #263 -: Март 30, 2011, 19:59:25 »

   Забелязвам, че някои от потребителите са изтрили профилите си и не пишат вече.. Някой може ли да обясни защо се е получило така?

  извинявам се за оф топика
  Активен
  Reiki
  Живота е прекрасен!
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 67


  « Отговор #264 -: Март 30, 2011, 20:02:27 »

  Забелязвам, че някои от потребителите са изтрили профилите си и не пишат вече.. Някой може ли да обясни защо се е получило така?

  извинявам се за оф топика

  Така се получава, когато човек се подаде на емоциите да го водят. В "новото време", което ни очаква само хора, които могат да владеят себе си ще навлязат.
  Активен

  Точно днес не се тревожи.Точно днес не се гневи /ядосвай/. | Почитай своите родители, учители и по-възрастните. | Изкарвай честно прехраната си. | Отнасяй се с благодарност към живота.
  Drakon
  Гост
  « Отговор #265 -: Март 30, 2011, 22:35:41 »

  Цитат
  Така се получава, когато човек се подаде на емоциите да го водят. В "новото време", което ни очаква само хора, които могат да владеят себе си ще навлязат.

  Еххххххххх мечти,кога ще си махнете розовите очила ?!?
  Активен
  Kery
  Гост
  « Отговор #266 -: Март 30, 2011, 23:08:12 »

  Забелязвам, че някои от потребителите са изтрили профилите си и не пишат вече.. Някой може ли да обясни защо се е получило така?

  извинявам се за оф топика

  Някои влизат като гости Усмивчица Сигурна съм, че при
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #267 -: Март 30, 2011, 23:10:01 »

  Всяко едно нещо преди да стане реалност е било нечия мечта....
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Kery
  Гост
  « Отговор #268 -: Март 30, 2011, 23:11:54 »

  ...повечето е лична преценка, уверявам те че не е от администраторите Усмивчица

  Ухх, сори за двойният пост, без да искам натиснах нещо и се публикува преди да съм приключила Усмивчица

  И за да съм по темата, днес гледах в един сайт каква хубава градинка си имат пред блока едни варненци Усмивчица Много хубаво ново начало Усмивчица
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #269 -: Март 31, 2011, 11:01:44 »

  Какво ще речете за следната държавна система?

    Административно България е разделена на 28 области.
    Във всяка област по-големите й градове са центрове на окръзи.
    Във всеки окръг по-големите и селца или градчета са центрове на общини.
     Всяка община ще има един кмет, който ще отговаря за всички селища и обекти в нея. Заплатата на този кмет ще е колкото средна работа такава - около 500 лева. Кметът ще бъде избиран от гражданите. Всеки ще може да се кандидатира, но този, който има по-голям вот на доверие ще стане кмет. Кметът ще избира между 7 или 12 експерта, които да се грижат за решаването на проблемите в общината. Тяхната заплата ще е същата. Гражданите ще изпращат молби или оплаквания до централната общинска сграда, а там те ще бъдат дискутирани от експертите, които ще поднесат решенията си на кмета, а той ще прецени кои да игнорира и кои да въвежда в сила.
    Експертите ще бъдат подчинени на общинския кмет. Той ще бъде Справедливостта и Истината в общината. Затова трябва да бъде избиран внимателно. Всички общински кметове ще влизат в състава на съветниците по проблемите на целия окръг, който е съставян от общини. Окръга също ще има кмет, на който всичко ще бъде подчинено. Също така там ще има и по-висши, по-опитни, и по-кадърни експерти, които ще бъдат назначавани от кмета, а кмета ще се избира от гражданите. Всеки гражданин(без значение пол,раса, етнос, вяра или социално положение) с идеи ще може да се кандидатира за кмет на община. За да станеш кмет на окръг е задължително да си бил кмет на общината, в която живееш и да си одобрен от своята общност с мнозинство.
    Окръжните кметове ще влизат в състава на съветници по проблемите на цялата област, в която живеят. Цялата област ще бъде подчинена на един кмет, който трябва да е бил общински и окръжен преди това, както и да е одобрен от своите с мнозинство. Също така, и тук ще има експерти, които ще бъдат още по-висши, кадърни и опитни от останалите. Същността на експертите ще бъде на хора от народа, които са получило подходящо образование, както и одобрение от своето населено място.  
    Понеже се смята, че партии няма да има понеже техните членове(повечето) и лидери ще бъдат съдени за държавна измяна, затворени доживот по затвори, а имотите им отнети, Парламента ще бъде разпуснат за досегашната си длъжност. Но ще бъде отворен отново, за да приема кметовете на всички области от държавата, както и техните избрани(най-добри) експерта. Техните събрания ще бъдат ръководени от председател на Парламента, който да има дарбата да говори и да ръководи дебати. Най-големите медии ще бъдат задължени да предават тези събирания, а народа да решава дали са ползотворни или не. Ако не са, да се взимат мерки.
    Както обясних, областните кметове ще бъдат включени като съветници за проблемите на цялата държава. Цялата държава ще е под отговорността на един човек. Той ще назначава, уволнява и сменя кметове, съветници или експерти. От своя страна, за да не злоупотребява с властта, този един човек ще бъде обграден с експерти и съветници. А за да няма злоупотреби с властта в цялата страна ще бъде създадена Организация за Проверка на Държавната Власт(ОПДВ). Тази организация ще бъде подчинена на държавния управник, с която ще се проверяват всички експерти, кметове и управители на всякакви предприятия и институции, като за целта ще бъде разпределена по сектори - здравен сектор, съдебен(правораздавателен) сектор, изпълнителен сектор, земеделски сектор, промишлен сектор и т.н. Полицията ще бъде подчинена на ОПДВ, а техните организационни системи и структури ще са същите, или поне подобни, на държавната такава. А по закон в конституцията гражданите ще имат право на протести, стачки и митинги, а в крайни случаи бунтове против властта, когато тя не изпълнява техните искания. По този начин властта ще бъде разпределена между всички хора, а роля за издигане в системата ще играят моралните и духовни качества на един индивид, както и неговата кадърност в дадено отношение, без да се набляга на дипломи, социален статус или нещо, което да е лъскаво за пред околните. Така пък България ще се превърне в истинската държава на неограничените възможности и след време, когато съвестта на гражданите се изчисти достатъчно, да се създаде първата в историята истинска република на човешките права и задължение към родината.  Усмивчица
  « Последна редакция: Март 31, 2011, 11:19:54 от Аз съм Рабено » Активен
  Страници:  1 ... 16 17 [18] 19   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Появата на постчовешкия геоневрон, 2012
  Великият преход
  delfin 10 6580 Последна<br />публикация Февруари 08, 2010, 09:47:46
  от otsawa
  Съобщение относно Коронната чакра на планетата « 1 2 »
  Обща тематика
  Spirit 15 4986 Последна<br />публикация Декември 07, 2010, 11:21:43
  от zvezdichka
  Пророчествата на Слепия Ембрион...начало...
  Послания
  lessus 12 3025 Последна<br />публикация Декември 11, 2010, 18:58:32
  от lessus
  Нло над Сопот и Карлово?
  Извънземни цивилизации
  DArkAngel 14 2819 Последна<br />публикация Септември 30, 2011, 00:18:19
  от Fifi
  Големият взрив не е бил началото на Вселената? « 1 2 »
  Космогенезис
  johny 15 2981 Последна<br />публикация Март 16, 2011, 23:59:20
  от lessus

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright