Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Мисия на форума  (Прочетена 30034 пъти)
Administrator
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Януари 03, 2011, 15:52:18 »

  Мисията на форума е да разпространява духовността и да спомогне за пробуждането на хората, за да започнат да се подготвят по-активно за вибрационния преход, в който се намираме. Все още много малко хора се вълнуват от него, но в действителност той е в основата на всичко което се случва сега на земята. Малцина осъзнават каква възможност са получили, когато са се въплътили в този си живот. Съществуват вселенски закони, които важат както за тези, които ги знаят, така и за тези, които не ги знаят. Това, че не ги знаят не означава, че не трябва да ги спазват. Целта на форума е хората да се запознаят с тези “Вселенски закони”, духовността да се разпространява на длъж и на шир, за да може хората да спрат да си задават въпроси от рода на: “Защо на мен”, “Какво направих, че така ме наказва Господ” и други подобни, които човек си задава, когато изпадне в трудни моменти.

  Населението на земята е изправено пред огромно личностно предизвикателство - да успее да подготви своя божествен храм  - тялото си, за по-високите вибрации, които ще царуват не след дълго време и да разшири възприятието на своето съзнание. На всички нас е нужно да се погрижим за своите тела и съзнание. Не успеем ли да се подготвим, тогава резултатът ще е “пагубен”. Надявам се (не ме разбирате погрешно!), никой не би тръгнал да ви обвинява за това, защо не сте се подготвили да преминете в по-високите измерения. Душата има право на свободен избор и тя сама избира кога да продължи своето развитие в по-високите измерения. Уроците там са различни. Има души, които имат още да учат уроци в 3-то измерение и те може би ще предпочетат да останат още в него, докато не се почувстват готови да продължат в по-високите измерения. Нужно е да се свържете със своята душа и да разберете какво иска тя. Не позволявайте на вашето его да взима решение вместо вас! Послушайте сърцето си! Тук във форума ще намерите хора, които с радост ще ви помогнат и ще отговорят на всеки един ваш въпрос.

  Много се пише за прехода, но всъщност малцина от тези, които говорят и пишат за него ще навлязат в новото време. Причината е, че те четат и разбират информацията, но нищо не правят, за да я прилагат на практика. Тук във форума има достатъчно информация, която да ви помогне да разширите своето съзнание, но не я ли прилагате на практика, тя няма да изпълни своята цел. Това е все едно да посадите семенце и да не го поливате и да очаквате то да поникне. Всичко зависи единствено и само от вас. Вие сте господари на своите съдби и от вас зависи какво ще е вашето бъдеще.

  Щом сте във форума, навярно сте мъдри души, а като такива понякога забравяте, че смиреността е качество на мъдрата душа. Не може да изисквате от други хора неща, за които те не са готови. Не може да се нанесете в новия си апартамент, преди той да бъде построен. По аналогичен начин всички жители на земята се освобождават от карма, трупани не в един и не в два живота. Трудно им е и от вас се изисква да ги разберете. Когато те са готови, ще ви разберат и те. Не изисквайте от тях те да ви разберат преди да са готови! Бъдете смирени!

  Душата е тук на земята, за да трупа опитност. Разберете, че и злото е необходимо за човека. Когато попречите на някого да извърши някое действие, за което душата му се е стараела дълги години, за да го тласне на там, за да го подготви да изживее определена опитност и  изведнъж вие без негово разрешение се намесвате, с уж доброто желание да му помогнете, вие му попречвате да придобие тази опитност. Когато се опитате да помогнете на някого без негово позволение, вие нарушавате закона за “свободен избор” и така не само, че не му помагате, но вредите и на самите себе си, образувайки кармични връзки. Моят съвет към всички вас е да помагате само на хората, които са потърсили вашата помощ. Това не означава да сте в пълно бездействие с останалите. Напротив, бъдете пример за тях! Нека те ви попитат как постигате този мир и хармония със себе си и как успявате винаги от вас струят позитивизъм и безгранична любов. Споделяйте с тях вашия опит, но не го налагайте. Оставете отсрещната страна сама да направи своя избор. Бъдете готови да откликнете на поисканата помощ. Тук във форума е пълно със светли души, които са готови да ви помогнат за вашето развитие. Вашите духовни наставници и ангел-хранители са готови да ви помогнат. Единственото, което е нужно, е да поискате тяхната помощ и те ще ви помогнат.

  Форумът е подходящо място, където можете да споделяте своя опит. Това е и неговата мисия - чрез споделяне на личен опит, останалите, които търсят помощ, да могат да прочетат какъв е вашият опит и да се поучат от него. Помагайки на другите вие всъщност помагате и на себе си. Не можете да очаквате реколта без да сте посяли своето знание. Направете го с любов и желание!

  Част от хората, които посещават форума търсят информация, която обслужва тяхното его и ги подхранва, че са специални. Разберете, че всички способности, които изплуват сега и занапред, са само проблясъци от това, което предстои да придобиете всички вие, които ще живеете в “Новото време на земята”. Част от тези знания ги носите със себе си от многото изживени животи, а други тепърва ще научите. Не може да получите цялото знание и умение на куп, защото телата ви не биха издържали на високите вибрации, които това знание излъчва. Тук е моментът да се замислите - какво правите и как се грижите за своя свещен храм “Тялото”, с какво му помагате и с какво му вредите. Съзнанието ви трябва да се разшири. Четете, учете се! Каквото не разбирате – питайте! Тук във форума ще се намери кой да ви отговори.

  Форумът има нелеката задача - да разшири вашето съзнание. Това без вашето желание няма как да се случи. Пожелайте го и то ще се случи. Поискайте помощ и ще я получите! Вашите духовни наставници и ангели-хранители са винаги до вас и са готови да ви помогнат във всеки един миг от вашия живот. Запитайте се, колко често сте се обръщали към тях, да ги помолите за напътствие? Отворете сърцето си за новото, което предстои. Започнете да го визуализирате и да изпращате своята любов към “Майката земя”, защото именно тя е причината да ви се предостави тази възможност да продължите своето развитие в по-високите измерения. Сега ви се предоставя възможността да продължите своята опитност в по-високите измерения, без да сте извървели цялата опитност заложена в третото измерение. Да, някои от вас ще предпочетат да я използват и ще изберат да продължат да се прераждат в 3-то измерение. Това е лично и неприкосновено право на душата сама да реши, кой път да избере. Няма правилен и неправилен път. И двата пътя са правилни. Няма краен срок за една душа - за нейното развитие. В безвремието всяка една душа е свободна сама да избере своето темпо на развитие, с което би се чувствала най-добре. В крайна сметка всички достигат една и съща цел, рано или късно.

  Във форума има всичката нужна информация, от която се нуждаете. Ако нещо липсва, то ще бъде допълвано с вашите въпроси. Тук са се събрали много мъдри души, които с радост биха ви помогнали, ако потърсите тяхната помощ.

  Искам да се обърна и към всички майки, на които е нужно да знаят, че на земята вече слизат само души, които са избрали да преминат в следващите измерения. Тези деца се нуждаят единствено от безусловна любов и разбиране. Успеете ли да им ги осигурите, ще станете свидетел на разцъфтяването на техните великолепни същности. Ограниченията, рамките и липсата на любов би ги тласнала към бунтарство. Те са като едни нежни цветя, които имат нужда да бъдат полети с лъчите на любовта.

  Искам да се обърна и с апел към всички потребители на форума - той ви дава възможност и среда за развитие, но от вас зависи дали ще се възползвате от нея или ще я разрушите, както мнозина разрушават своя живот със своите действия. Ще ви помоля да не налагате своето мнение над останалите. Влизайте в дискусии, а не в спорове! Разликата между двете е, че дискусията е градивна, а спорът е деградивен. Моля ви от сърце и душа да не вредите на останалите със своите действия и винаги преди да пишете във форума да се замисляте от какво е продиктувано вашето изказване - от вашето его(разум) или от вашата душа? Все още има души, които не са успели да озаптят своето его и да се освободят от службата, на която са му се отдали. Ако желаете да продължите в по-високите измерения е нужно да го направите, защото там няма да има място за души, които не са изградили  емоционална стабилност.

  Нека с общи усилия да създадем един прекрасен виртуален духовен учебник, от който да се учат всички “гладни души за знания”.  
  Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright