Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Живот от другата страна  (Прочетена 2648 пъти)
ivaqna
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 49


 • Град: Бургас
 • In God we trust!

  « -: Декември 22, 2010, 11:38:19 »

  Здравейте.....отварям нова тема за тези които искат да се развиват на едно малко по високо ниво.

  Аз вярвам в другата страна и безсмъртието на душата. Вярвам, че нашият дух пътува от този свят до другата страна много пъти според нашия собствен избор, за да се научи и придобие опит, необходим за непрекъснатия напредък на душата, която бог е дал на всеки от нас. Вярвам, че само един тънък воал разделя нашето земно измерение от измерението на другата страна. Вярвам, че другата страна е домът, откъдето всички сме дошли и където ние всички ще се върнем отново, вярвам, че носим живи спомени за този дом в нашето духовно съзнание. И вярвам, че от другата страна, между това, което ние наричаме „животи", е нашият истински живот и там сме най-живи.
  Има начин как да се стигне до другата страна, където можем да си спомним какви сме, колко пъти сме се прераждали и каква е нашата мисия в сегашният ни живот.
  Няма да описвам подробно процеса, защото всеки който е достатъчно любопитен ще започне да опитва да преминава сам, което крие опасности ако нямате определени знания и защита.
  Най-добрият начин е някой с опит да ви покаже стъпките и да ви преведе през портала....от там нататък вече можете и сами да се развивате.
  Целият процес се провежда в лека медитация и не отнема повече от 2 часа...разбира се не при всички става от първият път, в крайна сметка затова сме различни и имаме различни подходи към нещата.
  За преминаването от другата страна и това какво се вижда ще говоря от собствен опит, защото за всеки това е строго индивидуално.
  Аз лично се озовах на едно езеро до което имаше каменен трон, учителят/този които ме превеждаше през портала/ ми каза да си измия 3 пъти лицето и да кажа чиста като водата и да седна на трона. Поседях около 2-3 минути следкоето до мен се приближи еднорог и ми каза да не се притеснявам, а да го яхна и той ще ме заведе там където трява. Качих се някъде в облаците, усещането беше топлота, смиреност и спокойствие, след около 5 минути към мен се приближи човек на който не виждах чертите на лицето, но знаех че е облечен в бяло и е около 50 годишен. Представи се че е моят духовен водач и ме прегърна...усещането е че след дълго пътуване се завръщате у дома...поговорих си с него относно как е преминал досега живота ми и колко съм жадна за знания, а той ми каза че за да премина на пред първо трябва да видя нещо. Появи се баща ми / бяха минали 5 години от смъртта му/, можете да си представите какво реване падна, но идеята беше да разбера че той е добре и да го пусна.
  След това водача ме хвана за ръка и започна да ме превежда през различите ми животи за да ми покаже какви са ми били мисиите и дали съм ги изпълнила. Гледайки миналите си животи си отговорих на много въпроси касаещи сегашния ми живот....като на пример, защо като заставам на балкон имам желанието да скоча....в предишен живот съм скочила от скала като жертвоприношение по собствено желание и чувството е било невеоятно, същото чувство изпитвам и сега когато застана на балкон.
  Миналите животи са по-лесен начин да си спомним че земният ни живот не е един и когато настъпи краят, всъщност то е едно ново начало. Освен това ни дават една стабилна основа която ни кара да вярваме във всичко останало което видим.
  След като преминах през 5 живота /явно най-важни за мен/ ме заведе до двете кули, където се намират библиотеката и залата за равносметка, остави ме да поразгледам и ми каза че е време да се връщам, за сега ми стига толкова, но че винаги когато поискам да науча нещо за себе си или да продължа обучението си, той ще е там и ще ме чака.
  Всички следващи качвания /аз ги наричам качвания на ниво/ съм си ги правила сама...след 10 път вече можех да се качвам и с отворени очи без значение къде се намирам.
  Звучи малко невероятно...и на мен ми звучеше така в началото, но с тренировките получавате толкова много доказателства, че в един момент просто спирате да си задавате въпроса това истина ли е или не и просто вярвате.
  Спирам до тук с разказа, защото иначе ще стане много дълго....тези които не са се уплашили и виждат в това едно бъдещо развитие за себе си...нека да коментират и да задават въпроси....

  Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #1 -: Декември 22, 2010, 12:04:14 »

  Здравей!Много ми беше интересно да науча за твоето духовно развитие и въобще всичко което си споделила с нас Въпросът ми е-изкачването на нива както ти самата го нарече,на медитация ли се дължи?
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  ivaqna
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 49


 • Град: Бургас
 • In God we trust!

  « Отговор #2 -: Декември 22, 2010, 12:53:27 »

  Да може и така да се каже....трябва ти някакво начало за успокоение, затова медитацията е подходяща, за да се успокоиш и да изчистиш всички мисли от съзнанието си и след това учителя който си избрала бавно те повежда по стъпките за преминаване от другата страна
  Активен
  pufi
  Hide from the Sun
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 355


 • Град: извън реалността
 • Севернячка

  « Отговор #3 -: Декември 22, 2010, 13:28:09 »

  А той по какъв начин се свъэрзва със ученика си?Чрез знаци,телепатия,сънища?
  ПС:Съжалявам че те засипвам с въпроси,но просто тази тема ми е една от най-любимите Веселяк
  Активен

  Аз съм си аз,независимо какво си мислите за
  мен : )
  ivaqna
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 49


 • Град: Бургас
 • In God we trust!

  « Отговор #4 -: Декември 22, 2010, 13:58:42 »

  Нека наречем Учител този който те води във физическия свят в началото, а Водач този който те води от другата страна.
  Аз моя учител го намерих чрез една приятелка, споделих й от какво се интересувам и тя каза че е малко по напред от  мен в развитието си и може да ми помогне. Заведе ме при въпросния човек, който съм виждала само веднъж, защото нямах нужда от повече, той ми показа стъпките и от там нататък се развивам сама. Обучеието няма край
  Водача е този който ти е назначен от горе да те съпътства през целия ти земен живот и да ти помага. В повечето от случаите виждаш Водача като се качиш още първият път на ниво.
  Макар че аз съм имала случаи в които е нужно няколко пъти да се качиш докато водача ти се появи, но това е само когато имаш някакви лични неща за чистене. Водача се появява тогава когато си готова за него.
  Аз лично качвам хора на ниво от 4 години...нямала съм неосъществено качване или някакви проблеми, колкото и нескромно да звучи. Една единствена приятелка имаше затруднения просто  момента в който се качи не беше подходящ за нея и само разгледа 2 живота и слезе, но сега след 2 години прояви желание да се качи и всичко е ок стигна още първият път до залите....просто за всеки е индивидуално. Сега въпросната приятелка си се качва сама и само си обсъждане кой до къде е стигнал и какво е видял.

  Радвам се че проявяваш интерес, на линия съм за всякакви въпроси.
  Книгата която ще ти даде малко повече представа относно това което правим е "Живот от другата страна" на Силвия Браун.
  Аз лично имам книгата на електронен формат, мога да ти я пратя да имейл. Исках да я купя от книжарница като подарък, но не можах да я намеря.
  Активен
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #5 -: Декември 22, 2010, 15:08:24 »

  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #6 -: Декември 22, 2010, 15:16:23 »

  Искам само да добавя, че качването на ниво е всъщност контролиран директен достъп до Астрала. Ако един път го направите, след това всичко се развива с нълниеносна бързина, ефекта на снежната топка. това са миналите животи, еазговори с различните същности, обучение, неимоверно покачване и контрол на вибрациите, отключване на съзнанието и "спомняне" на нещата, които знаете като духовни същности. Тогава наистина осъзнавате че сте същества, изградени от енергия. Медитация, контрол на сънищата, всичко е като детска игра на площадката. И не е вярно, 4е непременно трябва да вървите бавно към тази цел, стъпка по стъпка. Когато сте готови, този, който може да ви инициира се появява. Поне при мен стана така. Пожелавам на всички успех и вълнуващо приключение.
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  artist5
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 66

  « Отговор #7 -: Октомври 24, 2011, 15:42:48 »

      Виждам, че темата е от доста време, но искам да питам нещо. Иваяна ти какво си мислиш по време на медитация, че да се свържеш със своя духовен учител? Много хора искат, но не успяват, аз само един сън имам и той отговори на един важен въпрос за мен, но до толкова! Не знам дали лицето, което видях действително е духовния ми учител, такова чувство имах, бях смаяна от него! дай малко повече наставления, на начинаещите акто мен и жадни да се научат
      Благодаря предварително!!!
  Активен
  ivaqna
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 49


 • Град: Бургас
 • In God we trust!

  « Отговор #8 -: Октомври 31, 2011, 08:49:38 »

  Първо трябва да се научиш да изчистваш съзнанието си...това е целта на медитацията. Обяснявам наистина като за начинаещи..ти самият може вече да си минал този етап.....
  След като овладеем съзнанието и то не ни пречи по време на медитация, започва процес на опознаване и приемане на нас самите...със всичките ни силни и слаби страни, добри и лоши....когато и това се отработи си готов да се срещнеш с учителя си и да приемаш информацията от него на 100%.
  Във всяка една медитация ако пожелаеш среща с духовния си учител той ще се появи, но не е гаранция че ще го разбереш или че ще зададеш правилно въпроса.
  Ако започваш от нулата, моя съвет е последователността да е тази която описвам...изчистваш съзнанието като визуализираш и задържаш една и съща картина по време на цялата медитация....каква да е картината избираш ти....поляна, стая, водопад.....каквото те успокоява.
  След като в продължение на 2-3 медитации успяваш да задържаш картината, успокояваш се и наистина чистиш съзнанието /това няма как да не го усетиш/, минаваш към следващият етап....да опознаеш себе си. Това става като задаваш простички въпроси...и приемаш на 100% за вярно всичко което видиш, усетиш или чуеш....винаги първото без да задаваш въпроси или да се съмняваш че е плод на твоето въображение /нали изключваме съзнанието...така че няма как да дойде от там/. След като опознаеш себе си и се довериш / приемаш информацията без съмнения/ си готов да се видиш със учителя си и да започнеш обучение. Отговори на въпроси могат да се получават по всяко време и без да се минава през този процес....ние по рождение сме си свързани с източника, въпроса е доколко сме чисти за да улавяме сигнала и да го разчитаме правилно Усмивчица))))
  Надявам се да съм била полезна....
  Активен
  artist5
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 66

  « Отговор #9 -: Ноември 01, 2011, 13:44:44 »

    Иваяна, Благодаря ти безкрайно много!
    Ще следвам съветите в точна последователност и ще пиша какви са резултатите!
  Активен
  Еруин
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #10 -: Ноември 07, 2011, 16:19:28 »

  Време е и аз да пиша в темата относно описаното от ivaqna и air_fairy .
  На мен също ми помогнаха в момента, в който имах нужда.

  И метода работи. При всеки различно, но важното е, че работи.
  При мен също следваше, чистене, обучение... и купона продължава вече една година.  Усмивчица


  Самото "качване" е вид терапия, изчистване на блокажи и др.
  Но оставам с впечатление, че метода е  за в момента, в който човек иска да бъде напълно честен/открит със себе си и наистина иска да се развива.    Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #11 -: Ноември 08, 2011, 00:16:38 »

  И аз искам да добавя с няколко думи нещо по темата. За всеки това духовно пътуване може да бъде описано по различен начин. Някои го приемат като медитация и им е необходимо да останат насаме със себе си, да започнат да медитират и да се отдадат на усещанията си. От моята гледна точка- това преминаване отвъд не е просто медитация. За мен това е съзнателно преминаване на едно друго ниво- алфа ниво, което може да се осъществява по всяко време и на всяко място. Може да е във вид на медитация със затворени очи, а може и да стане докато говорим с някой, докато правим нещо и тн. Лично за мен това е като да настроим радиото на определена честота, когато решим и по този начин да получаваме информацията, която желаем и според която сме се настроили.
  Погледнато отстрани това изглежда сложно, но реално погледнато не е. Просто човек, който е достигнал етап, в който може да се освободи от излишния  багаж, както и да приема нещата обективно, от гледна точка на наблюдател, може да минава през нивата. Някои хора го правят( преминават от ниво на ниво) сами инстинктивно без дори да знаят или осъзнават, че е така, а други имат нужда просто да бъдат преведени поне веднъж от някой, който вече е минавал.
  Всичко е много индивидуално и не е идентично като усещане и опитност за всички.
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #12 -: Ноември 08, 2011, 00:40:34 »

  Гаятри моето ангелско радио 
  Винаги се включва когато трябва
  Исках и аз да пиша за това "качване", което аз за себе си лично не мога да определя като местонахождение извън ,то някак си е едновременно.
  Но наистина индивидуалнстта на възприемане е уникална и начините също , а и са много интересни. Мисля че по този начин го придърпваме все по-близо докато по някакъв начин не стане неделима част от човешката реалност. Значи не да преминем в 4Д а да прибавим 4тото Д към нашата осезаемост.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #13 -: Ноември 08, 2011, 00:48:33 »

  Гаятри моето ангелско радио 
  Винаги се включва когато трябва
  Исках и аз да пиша за това "качване", което аз за себе си лично не мога да определя като местонахождение извън ,то някак си е едновременно.
  Но наистина индивидуалнстта на възприемане е уникална и начините също , а и са много интересни. Мисля че по този начин го придърпваме все по-близо докато по някакъв начин не стане неделима част от човешката реалност. Значи не да преминем в 4Д а да прибавим 4тото Д към нашата осезаемост.

  Ео, много готино допълнение Усмивчица Ти просто продължи това, което аз бях пропуснала...
  Всеки има различни начини на преминаване, различни методи и различни усещания.
  Какво преминаване в 4D, аз вече съм се стегнала за 5D-то направо, защото туй 4D вече съм го усвоила и не ми е интересно А пък от друга страна, я да си стоя тук и да прибавям отделните D-та към моята осезаемост тук, че ако взема да се пренеса някъде, много хора ще жалят за мен/или може би ще се радват. Айде по- добре да не си правя експерименти, че може и да се окажа неприятно изненадана от това, което очаквам и това, което е Усмивчица
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #14 -: Ноември 08, 2011, 00:57:18 »

  А тук ,тук Усмивчица Тук и сега . Mission  imposible  с участието на НАС Усмивчица
  Като събереш достатъчно 4-Д раздаваш на другарчета ,после на лов за 5,6,7 .
  Колкото повече толкова повече

  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  ПРЕХОДЪТ - другата гледна точка « 1 2 3 4 5 »
  Великият преход
  11WOLF11 66 11731 Последна<br />публикация Октомври 06, 2012, 18:25:18
  от Sunshine(sun)
  Разумният Живот
  Духовни учения
  lessus 2 1225 Последна<br />публикация Февруари 25, 2010, 11:55:38
  от kim
  Как да се освободим от тъмната си страна « 1 2 »
  Обща тематика
  Spirit 22 2754 Последна<br />публикация Юли 05, 2010, 16:29:21
  от The One
  Живот в СЕГА
  Видео клипове
  Do_It 1 962 Последна<br />публикация Октомври 01, 2011, 11:49:35
  от Уж-Ум
  Спомних си изнасилване от минал живот
  Лични дневници
  Mistic_Aqua 2 1318 Последна<br />публикация Септември 22, 2012, 14:54:56
  от Mistic_Aqua

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright