Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Искам да попитам нещо: ценности - нисши и висши  (Прочетена 2123 пъти)
D. A.
Гост
« Отговор #30 -: Декември 22, 2010, 15:46:09 »

fashion ще цитирам един любим автор Вадим Зеланд:
"31. Реакцията на мидата
Декларация
Човек охотно изразява отношението си във вид на не­доволство, когато има повод, а всичко хубаво приема едва ли не равнодушно, като че ли така трябва да бъде. Прави го несъзнателно, реагирайки като мида, по навик.
А сега се издигнете на едно стъпало над мидата, събу­дете се и използвайте предимството си да изразявате от­ношението си съзнателно. Със своето намерение аз изби­рам цветовете на своята реалност. Независимо от обстоя­телствата се настройвам мажорно. Правя го съзнателно, а не като реагирам примитивно на външния дразнител. Като управлявате мислите си, вие управлявате реалността. В противен случай тя ви управлява.
Тълкуване
Склонността към негативизъм образува все нови неп­ривлекателни черти в огледалото. Индивидуалният слой на света се оцветява в мрачни тонове и се изпълва с непри­ятни за собственика му събития. Когато човек унива, съ­ответно в огледалото облаците се сгъстяват. А ако се нас­трои агресивно, в отговор светът веднага настръхва.
 Обърнете внимание: когато се скарате с някого или рязко изразите недоволството си, непременно ще последва и друга неприятност. И колкото повече се дразните, толкова по-упорито ви спохождат нови беди - всички наоколо за­почват да ви досаждат. Не е важно какво мислите, главно­то е за какво. Дали ви харесва отражението или не, все ед­но си мислите: „Я се махай!" или „Колко ми омръзна!". Има значение само съдържанието на мислите ви.
В отражението започва да преобладава всичко, което отговаря на съдържанието на образа. Но когато вземете под контрол чувствата, които ви привързват към отраже­нието, вие се освобождавате от огледалото. Не бива обаче да потискате емоциите си - те са само следствие от отно­шението. Нужно е да промените самото отношение - на­чина да реагирате и да възприемате действителността.
Като получите свобода, ще се сдобиете със способност да формирате нужното ви отражение."
Късмет, миличка. Усмивчица
Активен
небесният ангел
Гост
« Отговор #31 -: Декември 22, 2010, 15:47:23 »

keri

И утре и ти ще тровиш децата си... които те молят да загасиш цигарата защото немогат да дишат.....или още по-зле ще пушиш бременна....недавайки избор на дедето.... И след всичко това аз да изпитвам любов към пушачите.... хахахаха И имаш наглоста да ми кажеш ,,лекувай се,, , като въпроса не е само в алергията а в самата отрова , това че тровят не само мен ,но и малките деца...които горките нямат избор ...родили са се в семейства на пушачи...  Нагла си... Вместо да кажеш ,,да другия път ще попитам преди да запаля и няма да тровя никой,защоото никой не е длъжен да ми диша отровите...,,.

Фаши слънчице-защо агресираш толко много-като те дразнят пушачите толкова много-ами избягвай ги-като застанеш на спирката и някой ти дими-мръдни се настрани-и си кажи-ти се трови но мен няма да тровиш,когато някой е пушил в асансьора-ами слез по стълбите-хем движението е по полезно Усмивчица!
Ако изходим от твоята логика,и начина по който изказваш думите и омаловажаваш избора на другите и поставяш твоя избор не като равна на другите а по висша-та дори ги и заклеймяваш-ми и аз сега да те заклеймя-"спри да дишаш че ми тровиш въздуха с твоята  агресия" Намигване
Отностно по горните ти постове-за хората които били материалисти-ами да помислим-елементарно-ако ти разполагаше с по-голямо количество от материалното-не би живяла в панелка в която когато съседа  от последния етаж като тръгне да фотоленсира ще разберат съседите чак до първия-а за да си имаш свое кътче където да се наслаждаваш на тишината,спокойствието и сравнително не чак толко замърсен въздух пак опираме до материалното!
Изневерите и аз не ги удобрявам-по доре като не намираш нещо в другия-кажи му го-не го наранявай,не причинявай на другия това което не искаш да причинят на теб!

По твоята логика отностно пушачите-дай да спрем заводите,колите,да спрем да оринираме и фотоленсираме за да не тровим въздуха,да премахнем някои видове растения щото и те отделят вредни вещества във въздуха,ама то майя дай направо да спрем да съществуваме
И аз искам да дишам чист въздух,да няма злоба и завист,да няма насилие и всички да са здрави и щастливи!На това май му се викаше -рай,пожелава ти от сърце, да намериш своя рай! Усмивчица
П.п
Не съди хората от форума,те не са виновни за твоята агресия и негудование,те просто изказват мнение-не те съдят и не те класифицират!
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 15:54:08 от небесният ангел » Активен
fashion
Гост
« Отговор #32 -: Декември 22, 2010, 16:00:38 »

Хайде бе псевдо индиговци пушачи...как всички избятвате темата за децата... които са принудени да ви дишат отровите...

,,Отностно по горните ти постове-за хората които били материалисти-ами да помислим-елементарно-ако ти разполагаше с по-голямо количество от материалното-не би живяла в панелка в която когато съседа  от последния етаж като тръгне да фотоленсира ще разберат съседите чак до първия-а за да си имаш свое кътче където да се наслаждаваш на тишината,спокойствието и сравнително не чак толко замърсен въздух пак опираме до материалното!,,

-Вярвай ми и в панелки или в елитни квартали и апартаменти ...пушачите и идьотите са едни и същи... сравнението ти с колите и заводите не е удачно най-малкото цигарите са хиляди пъти по-вредни--хиляди--причинават рак ... Незнам как въобще не ви е срам, как нямате съвест... да тровите живи същеста ... още по-малко деца... не ви пука нали... ама всичко се връща.....
Активен
fashion
Гост
« Отговор #33 -: Декември 22, 2010, 16:07:14 »

Спирам да пиша във вашия сайт... 95% от хората тук не са такива за които се мислат ....

ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА - ТЕ СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ...

И никакви извинения не са приемливи за това което вършите.... Вие нарушавате нормалното човешко съществуване  и избор ,и ВИЕ СИ ТЪРСИТЕ ОПРАВДАНИЕ ЗА ТОВА... Е ЩЕ ВИ РАЗОЧАРОВАМ - НЯМА ТАКОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Активен
Ich
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1647

 • Град: различни планетки
 • Michail Kolev
  « Отговор #34 -: Декември 22, 2010, 16:11:07 »

  Ich
  Да чуем и твоето становище за децата... и те ли да търпят ...

  fashion, разбирам напълно твоето недоволство от това, че много родители пушат и подлагат децата си (както и околните хора) на никотиновите отрови, без дори да се съобразяват с това, както в случая, който ти описа по-горе. В никакъв случай не ги оправдавам.

  Проблемът обаче не е само в пушенето, а и в много други вредни въздействия, някои от които ти описа. И това не се отнася само за видимите материални въздействия, но и психологически такива като скандали и разправии в семейството, бездуховна атмосфера, основана единствено на работа, гледане на телевизия, въпроси от рода на: "Какво ви преподава днес госпожата?" и т.н.
  Всичко това оказва едно вредно влияние върху децата, както и върху възрастните.

  И, ако по някакъв начин (чрез съвети, разговори и др.) ние можем да променим това, добре е да го сторим.

  За жалост, често това не е в нашите възможности, защото съгласи се, че не всеки ще позволи някой чужд да се меси в неговото семейство и да му нарежда как да си гледа децата.

  Какво ни остава тогава?

  Тогава остава надеждата, че светът и в частност, човешкото същество, са устроени толкова съвършено, че те не зависят единствено от въздействията на хората от околната среда, а си имат един вътрешен, самостоятелен живот, както и средства за защита срещу пагубните външни въздействия и са в състояния да им устояват.

  Както и вярата в духовното, която може, например с помощта на наши медитации, молитви и др. да окаже въздействие по косвен начин върху "злосторниците", които постепенно могат да се променят.


  Активен
  Sunrise
  Съниз...!
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 65


 • Град: In my own head
 • « Отговор #35 -: Декември 22, 2010, 16:12:09 »

  Ахахахахааххахахахаххахахаххахахаххаха Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк Веселяк.

  Даже не знам как се навих да ти драсна в темата.
  Човек като теб да ми каже, че не трябва да пуша!?!?!, че аз на родителите си не позволявам така да ме съдят.
  Започваш с агресия, знай ще получиш агресия, но аз няма да те удостоя с моята енергия (smoke) .

  Ich, радвам се че ме цитира, но ти fashion, не ме заитригува с отговора си, който така или иначе беше неграмотно написан.

  Активен

  .......да бе мисли си ,че ваканцията ти на Земята е предначертана и планувана от шефа ти "Господ"
  ... и ти си само пешката в играта на живота,но аз и Къци имаме едно жокерче за теб..."
  недей да мислиш - не ти се получава"...а преследвай мечтите си....
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #36 -: Декември 22, 2010, 16:16:17 »

  фейшън, мисля че протестираш ,срещу простотията и невъзпитанието. Защото примерно аз живея в държава ,където пушенето примерно по заведенията е забранено , а съм пушач, тровя си се самичка отвън на двора , но и да не беше забранено , има неща с които просто се съобразяваш . Мен да ти кажа не цигарения дим по спирките в София, а от пушека на автомобили на 100 години не мога да дишам и дишам през кърпа , без майтап ,а съм уж пушач. Значи разбирам протеста ти ,към този свят (макар и ника ти примерно няма нищо общо с духовното). Обаче нищо не оправдава тона ти .Извинявай ама ми приличаш на всички тези дето по цял ден псуват държавата и политиците ,но до там им стига протеста. Дошла си в форум за духовно развитие  да се бунтуваш срещу пушачите , с какво се развиваш така и какво очакваш . Да кажем и ние- пуу гадни пушачи как не ги е срам. Доколкото знам има групи ,които организират протести и уж натискат да се приеме закона срещу тютюнопушенето на обществени места. Включвай се активно. Да не говорим , че можеш да даваш на съд ,всеки който не се съобразява със здравословните ти проблеми.Организирай едно събрание на входа ,да се гласува забрана за пушене поради здравословните ти проблеми. Някакви ефективни действия.Пък щом споделяш тука, явно искаш подкрепа, ами хубаво ама каква точно.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  небесният ангел
  Гост
  « Отговор #37 -: Декември 22, 2010, 16:23:30 »

  Хайде бе псевдо индиговци пушачи...как всички избятвате темата за децата... които са принудени да ви дишат отровите...

  ,,Отностно по горните ти постове-за хората които били материалисти-ами да помислим-елементарно-ако ти разполагаше с по-голямо количество от материалното-не би живяла в панелка в която когато съседа  от последния етаж като тръгне да фотоленсира ще разберат съседите чак до първия-а за да си имаш свое кътче където да се наслаждаваш на тишината,спокойствието и сравнително не чак толко замърсен въздух пак опираме до материалното!,,

  -Вярвай ми и в панелки или в елитни квартали и апартаменти ...пушачите и идьотите са едни и същи... сравнението ти с колите и заводите не е удачно най-малкото цигарите са хиляди пъти по-вредни--хиляди--причинават рак ... Незнам как въобще не ви е срам, как нямате съвест... да тровите живи същеста ... още по-малко деца... не ви пука нали... ама всичко се връща.....
  Слънце лично аз никога не съм тровила което и да било дете с цигара,и аз като тебе се възмущавам като видя дечковци налапали цигарите,ама като се опиташ да им влееш акъл в главата-ела де видиш в кво приключение се вкарваш!

  Активен
  D. A.
  Гост
  « Отговор #38 -: Декември 22, 2010, 16:26:57 »

  fashion4eeeee, мличкаа като харчиш енергия да негодуваш и ти се тровиш даже дори повече от пушачите, тровиш себе си и своят малък свят в който живееш. Спри да мислиш за това, помогни на свойте деца и остави пушачите да си тровят техните като искат, за съжаление не можем да им забраним да пушат, остави ги тях нека си кусат попарата от свойте действия. Онези глупави майки са били безотговорни, но не осъзнават какво вършат, разбираш ли все едно да съдим пияница, че е псувал или е набил някой. Те просто спят и то мноого дълбоко няма смисъл да ги будиш. Обърни внимание на прекасните неща около теб като природата, животните ако искаш нахрани някое бездомно куче или коте, просто направи нещо полезно. Но се си заслужава и не си струва да се ядосваш защото щом те са избрали да са тук значи си има причина. Помни, че има причина за всичко и рано или късно всички ще се събудят и тогава вредните неща като алкохола, цигарите и другите такива ще изчезнат!
  Активен
  Sunrise
  Съниз...!
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 65


 • Град: In my own head
 • « Отговор #39 -: Декември 22, 2010, 16:32:15 »

  Ангелче, какво се обесняваш.
  Виж, че просто напада без ярка, добре обоснована позиция.Просто напада ли, напада.
  Ако имаше малко по-добър начин на изразяване, а не с агресия и атака, можеше да стане хубава тема за размисъл, в която да се пише от пушачи и непушачи.
  Ама айде обясни й/му, че сме равни и тя/той няма право да съди, и да се бърка в чуждия избор и начин на живот.

  fashion, последният ти пост показва в какво отношение си със самата себе си, погледни вътре в теб, изчисти се, излекувай се от тази агресия, пък после се върни и да видим дали ще можем с теб да водим един разговор, а не спор по тази тема, ама нямай много много надежди да ме обориш Ухилен.


  Съниз...!
  Активен

  .......да бе мисли си ,че ваканцията ти на Земята е предначертана и планувана от шефа ти "Господ"
  ... и ти си само пешката в играта на живота,но аз и Къци имаме едно жокерче за теб..."
  недей да мислиш - не ти се получава"...а преследвай мечтите си....
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #40 -: Декември 22, 2010, 17:57:52 »

  Съпротивата не позволява енергията да тече през нас свободно и леко!
  Там където има съпротива се насъбира енергия която рано или късно ражда нещо било материя или емоция или мисъл (енергия под друга форма)която моментално се отразява в нашата реалност.

  Дали ще искаме да променим пушачите или да променим този който иска да промени пушачите това е едно и също!

  При някой съпротивата е ескалираща и силно разрушителна при други е лека и едва доловима но си остава съпротива...

  Дори в моят пост сега има капка съпротива усещате ли я?
  Иначе нямаше да го пиша!

  Когато видим образа си в огледалото бием ли му шамар?

  Едно е ясно каквото и да му казваме на Фешън тон не би ни разбрал,а дори и да ни разбере има път пред него които сам трябва да измине за да затвърди това което е разбрал или те.да го преживее!

  Нещото което най много според мен би помогнало в неговият случай е да се научи да превръща ненавистта в състрадание към тези които незнаят какво правят.
  В противен случай тази ненавист рано или късно ще го накара да пропуши от нерви!

  Това е класически пример с който можем да заместим притчата за грешника и богослужителя.
  Грешникът който бил "по-близо до Бога" и богослужештият който се изненадал защо не отива в рая...

  Колкото и да обсъждаме тази тема с умовете си не няма да намерим път които да ни отведе отвът тях докато не започнем да използваме сърцата си!
  Ума иска да се оплаква за да бъде прав докато сърцето няма тази потребност.
  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Kery
  Гост
  « Отговор #41 -: Декември 22, 2010, 18:16:46 »

  Никъде не чух твоето становище, относно децата.... на няколко пъти пиша това...

  Според мен не е редно родителите да пушат в едно помещение с децата си. Работила съм в по заведения и много съм се възмущавала когато майката вкара детската количка вътре (особено зимата, когато става като лисичарник) и дори това са го правили и майки, които не пушат, колкото и да съм се чудела, но за щастие не е много често срещано. Е няма как да им се направи забележка...ще ти кажат да не им се бъркаш и до някъде ще са прави. Много специфичен проблем с много гледни точки и също е строго индивидуален, тъй като ние все пак си избираме в кое семейство да се родим... Твоята истина не е като тяхната, нито моята...Те си живеят техния път и макар да сме свързани, сме индивидуални... Това са изпитания и за родителите и за децата, но определено и на тебе някой ако дойде да ти се скара защо правиш така и така няма да ти стане приятно...Може би ако се заиграеш с детето (просто като предложение за някакъв по-ненатрапващ вариант) и кажеш нещо от рода на "уфф мама те е омирисала на цигари" или "я ела насам да не върви дима в тебе" току виж майката се усети... И да се ядосваш и да не някои неща не зависят от нас. Виж, аз не съм индиго, така че не приписвай моето мнение към тяхното. Това е просто моето мнение и не задължавам никого с него. Всичко е въпрос на съзнание и законите не помагат в някои случаи... Старая се да търся баланса и от опит съм разбрала, че крайните действия не помагат... и ако подхождаме прекалено емоционално към проблемите пак нещо се губи... С две думи, според мен не е редно, но не е редно и да им се бъркаме и все пак когато човек греши се учи...и нашите духовни наставници също ни оставят да грешим...но пък можем тактично да подхвърлим нещо на някого и да го оставим да си направи своя собствен избор Усмивчица Иначе по проблемите трябва да се говори, да се дава гласност, да има информация, за да може всеки да вземе обективно (за него си) решение, т.е. да знае факти. И аз много се дразня на много несправедливости и мен ме смятат за луда и странна, ама ... туй то Веселяк Ще се оправят нещата, само че има още време до тогава...първо индивидуално, после всички заедно...и така Усмивчица
  Но наистина не се ядосвай толкова много, усмихни се на света и той ще ти се усмихне. Вярвам в по-добрия свят и това ми дава сили, надежда, смисъл за утрешния ден... Усмивчица Сещам се за нещо от филма "Тайната", че не трябва да се борим против нещо, а за противоположното. Така Майка Тереза казала "Аз няма да се включа в борба против войната, ако направите организация за мира, ще подкрепя нея". Ох, много се разписах нещо Веселяк
  Имаш типичен "боен" характер на "индиго" Намигване Прегръщам те силно Усмивчица И всички ви прегръщам (hug)
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #42 -: Декември 22, 2010, 21:29:55 »

  Добре, че не владея силата на мисълта.. Инак с една силна представа в главата, щях да удуша доста хора  Безмълвие
  Активен
  Ева
  Водно конче :)
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 37


  « Отговор #43 -: Август 07, 2011, 15:52:59 »

  ,,Освен това всеки има правото и свободата да избира своя начин на живот. След като го интересуват нещата, които описваш, значи този човек се нуждае да ги изживее.,,

  Да но тези хора го изживяват така, пречейки на другите... давам пример...
  сутрин рано отивам на работа, отварям вратата е не мога да си  поема въздух... някой нещастник е пушил в коридора...викам си асансьора - влизам вътре... и същия тоз нещасник си е допушил цигарата и я е хвърлил в асансьора...Но освен на цигари,в асансьора смърди на алкохол.... Отивам на спирката пак некви пушат...на която и страна да ида ... димът е с радиус 7метра,правя забележка... отнасям псувни... Качвам се в автобуса- шофьора пуши... смърди в целия автобус - задушавам се... Слизам от автобуса... отивам на работа... там виждам колеги и колежки със силно главоболие... обсъждайки,кой кво ,,забилл и ,,оправилл,, - пак смърдящи на алкохол.... - вече ми се повдига... ебаси извратения сват... Как няма един човек да се зарадва на утрото,на снега, на празниците... няма... Това ли е живота - пиене-пушене-секс... и да гледаш на другия да му е зле и да не ти пука за действията ти... да не говорим за изневерите... как 95% от хората изневеряват... нямам думи просто.. нямаммм.... как неможе да се махнат всички тези пошли,гадни и антиморални хора... защо продължават да замърсяват земята...И после как да не изпитвам акресия към тези ,,паразити,.......

  Ако не можем да приемем някой значи не го разбираме,значи не разбираме и себе си!
  За това един ден се превръщаме в този някой който не можем да приемем за да разберем и неговата гледна точка...
  От опит споделям...превръщаме се в това което осъждаме...
  Съпротивата овеличава всичко Мр.Андерсън ....Докога ще се биете,неразбрахте ли,че не можете да победите?Противодействието се множим до безкрай Усмивчица
  Изключително и изцяло съм съгласна с теб , "по всеки един параграф".
  Когато осъждаме другите, ние съдим тази част от себе си , която е дълбоко (или не толкова ) подтисната, която ние отричаме , че съществува , агресивни сме срещу нея, но всичките ни емоции , касаещи я , ги проектираме върху други хора, у които я виждаме . Това е похват, наречен проекция , защитна наша реакция .
  Ако суперегото (съвестта , морала ти ) ти казва - не прави нещо , то и да искаш , няма да го направиш , само ще подтиснеш желанието и ще избие като агресия , или автоагресия . Но ако разбереш себе си , какво искаш , защо го искаш , нещата са много по-спокойни .
  Примерно, у майка ми цял живот има една такава борба, напоследък в критическата толкова се е затворила в себе си , че постоянно ми обяснява как не понася другите, колко са тъпи и повърхностни , скучни , не ги приема , направо ги съди . Опитвам се да й обясня, че трябва да поработи върху собствените си желание и интереси , лека - полека прихваща, но имаме още работа.
  Пък и ми е направило впечатление , че в гимназията - веднага , щом оплюех нечие поведение - не след дълго аз почвах да правя това.
  И така е при всички , когато нещо така ревностно се отхвърля, значи несъзнателно го искаме, но поради някаква причина не трябва.
  Активен

  It is so me ..
  air_fairy
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 153


 • Град: Бургас
 • « Отговор #44 -: Август 08, 2011, 12:38:34 »

  Явно никой от вас неможе да ме разбере,явно никой от вас не ,,воюва,, всеки ден срещу неправдите...
  никой не се дразни от този тип пропаднали хора без себеуважение и ценностна система с които се сблъсквам всеки ден... Продължавам сама ....както досега..,благодаря,че се опитахте да помогнете Усмивчица

  Коя си ти да съдиш и да квалифицираш? Най-добрия начин да се бориш с нещо е не с агресия а със собствен пример. Агресивното ти и меко казано неподходящо поведение поражда ответна реакция, но не градивна такава. Може би ще е по-добре да се включиш в някоя група срещу тютюнопушенето, разбирам ти е голям дразнител. За съжаление не е основен проблем, няма и да донесе на теб така желаното удоволетворение. Въпреки това ти пожелавам повече смирение и баланс.
  Активен

  Чашата на живота се пие до дъно
  Страници:  1 2 [3]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Наранява ли грубото отношение на околните?
  Въпроси и отговори
  megsi87 13 2245 Последна<br />публикация Юли 08, 2010, 23:57:00
  от werdim1
  Защо като не искам да съм овца да съм коза?
  Езотерика
  ruanda 6 1322 Последна<br />публикация Ноември 18, 2010, 14:00:44
  от Sine Wave Zero
  Искам помощ от форума « 1 2 »
  Инициативи
  Аэ съм 18 1837 Последна<br />публикация Януари 04, 2011, 15:28:41
  от небесният ангел
  Искам да ви попитам...
  Необичайни преживявания
  Nova12345 1 1384 Последна<br />публикация Февруари 10, 2012, 19:58:08
  от Sanya
  Искам да отговарям на ваши въпроси.Моля задайте ги! « 1 2 3 4 »
  Въпроси и отговори
  Ariam 54 2808 Последна<br />публикация Септември 11, 2013, 18:34:02
  от Ru Alfa

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright