Духовно развитие

          

Страници:  1 2 3 [4]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Как да се научим да виждаме аурата  (Прочетена 14448 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #45 -: Януари 29, 2012, 15:52:40 »

Бебчо , след като тръгне филмчето или кадрите , значи информацията е достъпна и можеш да я задържаш , концентрираш и продължиш волево докъдето се дава , естествено със смислена причина , обикновенно както знаеш има за какво да се дава и твоята работа е да го приложиш по един или друг начин , дали само за предаване на информацията или за евентуална съвместна работа.

Зиги , има ли значение? Можеш да обясниш процеса дишане, функцията на дробовете и тнт , ама просто трябва да си дишаш нали, сетих се за един виц:)

Един борец отива на фризьор , обаче с уокмен и фризьорката кълца от тък ,кълца от там ,стига до уокмена и му го маха да го допостриже и
..... той умрял. Взима жената уокмена и чува - вдишай , издишай, вдишай, издишай ... Усмивчица)))))

Та всичките тия упражнения , блеения и разфукосирани виждания са като - вдишай,издишай.

Всичко е много естествено и се проявява още от деца у нас , но бива вкарвано в графа Фантазия , по този случай пак препращам към една велика, езотерична книга прикрита , като детска книжка на име "Приказка без край "

Активен

"weird " is indication for creative force ♥
{-^-}
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65


да

« Отговор #46 -: Март 17, 2012, 02:07:22 »

Всеки човек има аура, учат ни езотерични практики от древни времена. Но какво всъщност е аурата? Това са вибрации на душата, биоенергийното поле около човешкото тяло, оцветено в различни нюанси, които се променят под влияние на различни фактори.

Аурата прилича на сияние и се състои от три слоя – физически, интелектуален и емоцианолен. Плътността на аурата варира от един милиметър до дванадесет сантиметра.

Смята се, че когато човек умира, аурата избледнява и изтънява. Хората, изгубили аурата си, умират след това. Цветът на аурата е индивидуален за всеки човек.

Той позволява да се определи настроението, общото психологическо състояние, физическите недъзи и характерът. Не всеки може да види човешката аура.
Как да видим аурата

Има обаче един прост начин човек да види аурата. Но той изисква усилия и дълги тренировки. Седнете срещу огледало, като зад гърба ви фонът трябва да е бял или светлосив.

Повърхността на стената зад вас трябва да е добре осветена, но така, че сянката ви да не пада върху нея. Отпуснете се и се погледнете в огледалото, като разфокусирате зрението си.

Не откъсвайте поглед от огледалото и се опитайте да не мигате. След пет до десет минути ще видите слабо сияние около тялото ви. Ако видите цветове, не фокусирайте погледа си, защото те ще изчезнат. Запомнете цветовете.

След около месец упражнения ще можете да виждат аурата на други хора и ще се научите да различавате и най-малката промяна в цветовете. Това ще ви подскаже в какво състояние се намират околните.

Много често любимият цвят на хората се оказва и основният цвят на аурата им. Така например червеният цвят на аурата означава сила и енергия, но също и склонност към нервно-психични разстройства.

Тъмночервеният нюанс характеризира избухлива натура със скрити недъзи, а светлочервеният е присъщ на импулсивните егоцентрици. Розовият е срещан най-вече при млади хора, защото издава незрялост. Розовият цвят при възрастен човек сочи известна инфантилност.

Оранжевият цвят означава, че човекът е внимателен към всички, които го заобикалят. Златистите нотки в оранжевото показват самообладание, а кафявите – честолюбие.

Златисто жълтият нюанс в аурата е знак за дружелюбие и ум. Червеникавите нотки издават нерешителност и зависимост от мнението на други хора.

Зеленият издава лекомислие, склонност за обвинение на другите за личните си проблеми, но и умение да се цени приятелството. Такива хора са сантиментални, но адаптивни. Имат силна връзка с природата.

Синият цвят е изумителен във всяко едно отношение. Хората със синя аура са духовно развити. Тъмносиният цвят издава скокове в настроението и невероятен ум, присъщ за хора с творчески и научни професии.

Лилавият цвят е преходен към синия. Хората с лилава аура вечно търсят себе си и своето призвание. Ако аурата е близка до пурпурния цвят, тя означава стремеж към власт.

Белият цвят е цветът на духовната чистота и хармонията. Когато душата е в абсолютна хармония, всички цветове се смесват и се създава бяло сияние.

Из: http://sanovnik.bg/n4-18511-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D0%B4%D0%B0_%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BC_%D0%B0%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0
Активен

Живей за мига
{-^-}
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 65


да

« Отговор #47 -: Март 17, 2012, 12:15:32 »

Това работи.. След това проверете аурата си според цвета какво означава, но НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ това е моментен етап от развитието ни.. Ако аурата ви е лилава не значи че цял живот ще е такава примерно Усмивчица Ако искате споделете, интересно ми е Усмивчица
Global Moderator - Коментар Моля да ползвате търсачката за налични теми ,преди да публикувате нова !!!!!!!
« Последна редакция: Март 18, 2012, 00:26:43 от Eona Lightholder » Активен

Живей за мига
Wiki_
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 31

 • Град: София
 • « Отговор #48 -: Април 05, 2012, 14:17:09 »

  Здравейте.Най-напред искам да отбележа,че съм дете.Следя от известно време сайта и мисля,че ми е полезен.Снощи опитах идеята с белия лист и цветната хартия.Да получи се,но повечето цветове са ми синьо-лилави.Само на синьото и зеленото са по-различни,а на златистото или не излиза нищо или е точно като бяла светлина.А едно синьо даже ме преследваше по листа стоя там около минута.А нормално ли е те да се движат?Моля помогнете ми!
  Активен
  elizabetrg
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

  « Отговор #49 -: Август 28, 2012, 20:04:57 »

  Аз съм на 25 години.
  Аз чувствам че шефката ми е с тъмнозелен цвят но като прочетох за цвета в интернет той не отговаряше на нейния характер. Синът и го почувствах че аурата му е светлочервена а моята я чувствам като черна. Аз си вярвам но по-някои път не съм сигурна и се страхувам несигурна и изплашена щото аз мога да гледам и на карти и да пред-чувствам и усещам неща, и това много ме обърква. Изведнъж докато беше до мен ме обзе страх и имах лошо предчувствие, след като си тръгна се чувствах нормално. Когато пак дойде аз ги погледнах и тръпки ме побиха и изведнъж си помислих за аурата и ги почувствах като тъмно зелена, на синът и въпреки че не беше там, той ми е шев и го виждам постоянно го почувствах (излезе като образ пред очите ми) в ярко червено а жената с която излиза в жълто.
  Как да го разбирам това, как да ги разграничавам, какво да направя за да виждам и т.н.
  Активен
  elizabetrg
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

  « Отговор #50 -: Септември 01, 2012, 04:33:13 »

  И още нещо това с цветните листа и растението през деня или през ноща трябва да се прави? И колко пъти...?
  « Последна редакция: Септември 01, 2012, 04:47:46 от elizabetrg » Активен
  мушу
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 102


 • Град: София
 • « Отговор #51 -: Септември 01, 2012, 11:36:00 »

  Еlizabetrg, аз нямам способност да виждам аура, но от информацията, която съм събрала, зелен цвят имат хора, които лесно обменят енергия с другите аури. Красивите оттенъци на зеленото са на лечители. Мръсно зеления цвят е типичен за вампири.
  Активен
  Ev0luti0n
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

  « Отговор #52 -: Октомври 13, 2012, 09:42:40 »

  Здравейте и от мен ! Искам да кажа ,че не съм правил никога през живота си подобно упражнение и все пак виждам разни неща бих се радвал да ми споделите какво точно се явява това ! Когато погледна даден човек и в него има силна емоция виждам цветове , но не ги виждам с отворени очи виждам ги във съзнанието си до момента са само няколко цвята , но вътрешно знам какво значат и как да ги определя : зелено мир спокойствие и доброта в човека , Жълт - усет за човек който лично според мен не мога да дам точно на какво да го определя може би го усещам като цвят на завист и лоши мисли в другия , червен - този цвят както може да бъде за усещане на зли намерения злоба , гняв , ярост така и може да е цвят на любов, желание, страст , Лилаво - този цвят за мен винаги е бил най голямата мистерия цвят който когато видя в даден човек усещам объркване в човека сякаш той не знае какво точно чака от живота човек без посока и цел ! Искам да добавя ,че червения цвят при 2-те емоции цвета е различен при тази когато усетя гняв ,злоба и ярост цвета е тъмно червен зареден с отрицателна енергия все едно се лее кръв , а когато е любов , желание , щастие цвета става ярко червен и от него се усеща енергийна топлина самото това чувство ме сгрява и около този цвят има блещукаща бледо жълта аура ! И пак казвам тези цветове не ги виждам в човека ,а в главата ми ,но се отнасят до човека или така си го обяснявам.
  Активен
  Wiki_
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 31

 • Град: София
 • « Отговор #53 -: Ноември 15, 2012, 20:00:02 »

  Когато е светло и погледна към прозореца за секунда и си затворя очите виждам формата на стъклото в лилав цвят.
  Някой ще ми разясни ли тази мистерия с прозорците?
  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #54 -: Ноември 15, 2012, 22:03:40 »

  Ефекта се дължи на остатъчна инервираност
  на очните нервни пътища и центъра на зрението
  в мозъка.
  Още по-отчетлив е ефекта ако гледаш
  продължително пламъка на свещ и после
  затвориш очи.
  Подобен е случая като се удариш някъде
  как после те боли още доста време.
  При Ev0luti0n е съвсем друго всичко.
  Цветовете и аурите са само следствие...
  като цяло и без да виждате аурата на някого
  имате по-съвършен ''уред'' за регистрация.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Нур
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 5

  « Отговор #55 -: Август 14, 2013, 10:02:04 »

  Здравейте! Със затворени очи  виждам вълни от цветове ,които се сменят.  Дали това е част от цветовете на собствената аура или цветове на чакри?Естествено това ми се случва много рядко и не съм го търсила по никакъв начин.Как мислите?Какво е това?
  Активен
  Kissing You Good Night
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #56 -: Август 14, 2013, 18:28:52 »

  Здравейте! Със затворени очи  виждам вълни от цветове ,които се сменят.  Дали това е част от цветовете на собствената аура или цветове на чакри?Естествено това ми се случва много рядко и не съм го търсила по никакъв начин.Как мислите?Какво е това?

  Това и при мене го има. Аз лично си го обяснявам като един вид софтуерна проверка, макар че знам, че това си има и други функции, които хич не са ми ясни и би ми било да интересно да науча, макар че съм установил, че на моменти (които напоследък взеха да заемат болшинството от случаите), това отразява енергийния фон. Например, ако направя това насред циганската махала, цветовете са червени и инфрачервени - на вид изглежда като тъмнокафяво към черно.

  На други места - например на Франгенското плато - там всичко е виолетово и ултравиолетово - то прилича на виолетово, клонящо към черно, както и рентгеново, което прилича на искряща резеда.

  ИНФРАЧЕРВЕНО

  УЛТРАВИОЛЕТОВО

  РЕНТГЕНОВО

  Всичко си зависи от бекграунда..... Усмивчица
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Страници:  1 2 3 [4]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Аурата « 1 2 »
  Духовни учения
  Админ 18 5057 Последна<br />публикация Ноември 14, 2011, 12:11:21
  от Apostol
  Слоевете на аурата
  Езотерика
  Paladin60 0 2014 Последна<br />публикация Март 18, 2011, 11:25:00
  от Paladin60
  Как се медитира? Как да чуем вътрешния глас? Какво е мантра? « 1 2 »
  Въпроси и отговори
  AIA 20 6082 Последна<br />публикация Август 23, 2011, 13:50:48
  от Синьо мечтание
  КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ, АКО СЕ НАУЧИМ ДА СЕ ХРАНИМ В ЗОНАТА?
  Природосъобразно хранене
  fantasybg 0 4355 Последна<br />публикация Август 30, 2011, 01:08:49
  от fantasybg
  Реален ли е светът, който виждаме? « 1 2 »
  Великият преход
  Sunshine(sun) 21 4144 Последна<br />публикация Март 11, 2013, 21:49:58
  от вожда

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright