Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Диамантени или елмазени деца  (Прочетена 13386 пъти)
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« -: Декември 09, 2010, 23:40:54 »

Термините Индиго ,Кристални И деца на дъгата са ни вече познати, но не много са чулали термина Диамантени деца. Това е защото противоположно на техните предходници ,диамантеното дете не е тук за да промени това. То  рядко ще привлече  вниманието към себе си и личноста му ,често се предвижва през живота незабелязано за другите.

Та кои са те ? Нека видим от къде идва тяхното име. Диамантът е голям проводник на светлина И енергия. За разлика от кристала ,който е подобен , но е много деликатен И  лесно разрушим, диаманта е един от най-твърдите И най-неразрушимите естествени камъни на земята

Димантените деца са същите. Докато в тъмното са невидими като всеки друг на земята,  веднъж започнат ли да са провеждат или да канализират енергия И светлина ,никога няма да намерите по ярка И чиста светлина на земята.

Диамантените деца ще бъдат често отлични ученици. Ще имат талант във всяка дисциплина,задача или хоби ,които се заеме да упражнява. По този начин в последствие няма да правят нищо, защото енергията им  е разпръснта  на твърде много места. Те са също алчни за знания , което те правят от интерес И любопитство , а не за  да взимат страна или да бъдат добре образовани.

Често но не винаги, ако  са родени в много трудна ситуация или семейство , теи деца ще израстват ,без да бъдат уловени от драмата. Те няма да използват тяхната участ, за да бъдат наркопристрастени , да бъдат насилници, депресирани или да ги спре, да живеят живота си пълноценно.

Много рядко някой от тях ще хване грешния път на деструктивност , за да види какво е.Дори тогава след години на болка И страдание те ще се завърнат по ярки от всякога.

Диамантените деца знаят че са прави 99% от времето за абсолютно всичко. Често това ще се възприема от останалите като арогантност ,защото  те дори няма да се опитат,  да  защитят своето становище. Те просто ще кимат И ще се усмихват на вас И на аргументите ви И най-накрая ,когато най-малко очаквате, бавничко ще ви обяснят противоположната позиция
Понякога те ще влизат в спор просто за да победят. Те го правят за забавление И те винаги побеждават. Няма значение коя от страните на спора ще вземат , за тях това няма значение , те ще ви докажат че вашата страна е грешна.
Това е защото те виждат една по-голяма картина. Те виждат И двете страни на спора И не осъждат никоя.

Димантените деца  се плашат от ръководенето. Това е защото за разлика от Индиго И Децата на дъгата , те не идват с предварително определени цветове и разбирането  за група ,каквато имаме тук на земята  им е противна. Група  предполага че има  “ние срещу тях “ манталитет  в групата , И също договореност  при действителност  ,която изключва други действителности.

Ако се чудите от къде идват, отговорът е от всякъде И от никъде. Те не се индентифицират с нито една конкретна планета,действителност или вселена. Те идват директно от  Единството.
Ако вие сте  сензитивен ,ще виждате как техните форми се променят спрямо най-напредналите ви възприятия  . Ако може да ввъзприемате извънземни , то ще ги видите като такова, ако възприемате като същества от енергия и светлина , то ще ги видите така. Ако можете да възприемете Единството ,това ще видите. Често ще ги виждате как нагаждат формата си дотогава докато намертят тази с която вие най-много се индентифицирате. Ако се приемате за Дракон  то вие ще мислите че И те с аДракони. Ако сте Земен Ангел вие ще видите крилата им.

Ако подозирате че вашето дете е Диамантено дете, най-доброто което можете да направите за него ,е да направлявате интересите им  И да го поущрявате да се спре на едно нещо или най-много две. Една кретивна дейност ,като рисуване ,музика  И една интелектуална – наука Или писане.Ще бъде трудна задача , но ще му помогне да оцелле на земята и да бъде независим много по-лесно, отколкото ако го водите на десет различни неща всяка седмица, макар И те много да искат това.

Заедно с това  му давайте храна без хранителни добавки, чиста И прясна  И  гледайте да пие много вода. Те ще се погрижат сами за останалото.  Диамантените деца  са наистина лесни за подържане.

Често дете на Дъгата ще мисли,иска или ще бъде объркано за Диамантено. Главната разлка между тях е , че първото го влече много религии, групи и да прави "нещата правилни".Докато второто просто живее живота си и е тук за да донесе Божествената светлина в дествителността.Цвета или цветовете,  които светлината приема  на земята са ирелевантни за Диамантеното дете , което никога няма да ви съди, че  вие или вярата ви  са грешни, нито някога ще се опитва да ви спасява и да ви учи на "правилния начин".

Диамантеното дете ще се появи в живота ви когато най-много се нуждаете от него ,с други думи когато се нуждаете от Божествената светлина И ще изчезне също така бързо.

Те са много силни. Могат да ви накарат да направите всичко, могат да сменят времето или вибрациите или цялото обкръжение. Те се проявяват с леснина, могат лесно да намират решение, изход  от всеки проблем или задача ,които им представите . Когато някой започне да осъзнава силата на Диамантените деца , той ще се уплаши И може би ще помисли ,че е грешно някой да притежава толкова сила. Въпреки това е много рядко за Диамантените деца  да използват силата си. Те имат вродено съпротивление да правят това.

Колкото за тяхната бройка ,  те не са толкова много инкарнирали се на земята , но броят ще нараства в следващите две деситилетия но пак не много. Тяхната сила е токова голяма, че не всеки има  нужда от толкова много всеки един момент. Ти си един от тях, ако чустваш едно голямо – Знаех си !!!! след тази статия.

( превода е мой тук прочетете оригинала)
http://ascension101.com/awakening/39-diamond-children.html

« Последна редакция: Март 18, 2011, 14:52:27 от Eona Lightholder » Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #1 -: Декември 09, 2010, 23:46:39 »

Първо искам да благодаря на наш съфорумец ,който не ни забравя ,за това че ме насочи към тази информация
За Диамaнтените деца няма инфо на български, аз започвам полекичка да превеждам.
Очаровам се от цветността в духовното пространство.
Също много се изненадах от съвпаденията ,които съм описвала в Преходните деца от личен опит с това тук.
Искам само да добавя ,че голяма вълна Диамантени деца се раждат от началото на 2009 , ще преведа инфо щом ми излезе повече време.
Ако вземем предвид по-горната информация, може да си зададем въпроса и да си отговорим ,защо от 2 години имаме нужда от толкова много Силни хора.


Да не забравя за Колев и приятели , внимавайте с копирането !!!
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Amaranth
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 349


 • Град: Варна
 • Love is the Аnswer !

  WWW
  « Отговор #2 -: Декември 10, 2010, 11:44:21 »

  Еоо..многоо ти Благодаря !!!!
  И аз си задавам този въпрос.. защо имаме нужда от толкова много Силни хора... ?И защо се появяват деца с толкова много разновидности..различия , но и в същото време сходства..а и всяко определено дете е и с точно определена цел и мисия тук и всяко едно е тук,за да ни научи на нещо..защо се нуждаем ли..ами защото сме толкова обезверени..загубили вяра и надежда..с толкова закостенели представи и начин на мислене..така са затвърдени ...че само една огромна сила и чудо би могло да спре всичко това...да ни накара да прогледнем..да се осъзнаем..да разберем..да се променим..да си спомним.. ;)Както в природата се извършват катаклизми и промени..защото не може и няма нещо,което да е в застой и никога да не се променя..дори и да не е желано и да не искаш..промените се случват..същото е с човечеството..не може на материално ниво да се развиваме..променяме и усъвършенстваме...а на осъзнатост,начин на мислене и възприятие..да сме си на едно ниво..и да не се променяме..повечето в това вярват..това и правят..Те нямат желание за промяна и не виждат защо да го правят...и именно на тези хора им трябва Силата.. ;)Това е моето мнение обаче.. Усмивчица Плезещ се
  Активен

  Всичко е Любов!И Любов е всичко!
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #3 -: Февруари 27, 2011, 17:14:30 »

  Децата на Новата земя: Диамантените деца
  Бебета родени прз 2009- Нещо специално за тях
  От Мариеле Крофт – Канада

  1.Кратка история ( за всички)

  Нови Души дойдоха на света през първият триместър на 2009 , когато рядка и силна планетарна комбинация настъпи.Можем със сигурност  да кажем, че някои от Възнесените Учители също се инкарнираха сред тях и ние сменяме техните памперси точно в този момент.
  Не е далече времето когато ще започнем да възприемаме необичайната и необикновена духовна сила от наскоро родените бебета.
  Те започнаха да идват около Новата луна в Козирог на 26-27 декември 2008. Ставаха все повече и повече до достигне на върха  през февруари 2009,въпреки че те продължиха да идват до началото на април 2009. Тогава нещата започнаха да се изглаждат, но само за да продължат с висок тон.Енергията на човешката раса  беше повишена с няколко стъпки по време на този процес.
  Веднага след като навлезоха в физическият план, техните вибрации се смесиха с нашата колективна енергия. Те задържат непрекъснато тези високи честоти за всички нас ,нямайки значение какъв физически живот водят. Те дойдоха като подарък за човешкия род И подържат прекрасно процеса на Прехода.
  Те са склонни към висока интуитивност, мистичност и паранормалност.
  Повечето от тях са способни да възприемат релността от мнoгoмерна гледна точка, включително това което е над времето и пространството. Някои от тях ще бъдат мъдри за детската си възраст.Други може да страдат от здравословни проблеми  ,поради хиперсензитивното си физическо тяло. Някои може и да не могат да осъществят въобще последователна и реалистична връзка с физическия свят.

  С две думи можем да очакваме неочакваното, защото те ще са склонни да живеят повече в високите си чакри (по-високите нива на съзнание). Това ще ги накара най-вероятно да проявяват известна степен на съпротива ,срещу пълната интеграция във физическата форма.Техния генерален проблем ще бъде липсата на заземяване. Техните родители и възпитатели могат дa им помагат извънредно, чрез помощта на лечители ,които да ги стабилизират и спускат във физическите им тела.Когато дойде времето да посрещнат своят живот като възрастни ,тези процедури ще покажат ефективността  си върху техния успех и отговорностти.
  През последните 40 години бяха описани  профили на различния тип съзнание при младежта  през тези години. Те бяха наречени  Децата Индиго .Те можеби бяха проправящите пътя на нещо повече ,което идва ,тъй като от тях повече не се раждат.Проследявайки тях ние наблюдавахме още два типа души ,описани като Кристали И Деца на дъгата. В началото на 2009 изглежда че пристига нова вълна и нейното име още не е популярно

  Сега за тези които биха искали да знаят астрологическите детайли зад тази история ,да отидем на  подробната история.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #4 -: Февруари 27, 2011, 17:15:10 »

  2.Подробна история ( за тези ,които искат да разберат астрологическите детайли)

  а.Нова луна 26-27 декември 2008

  Новата луна винаги бележи началото на лунен цикъл. Независимо от условията в момента, той ще се разкрие и  разцъфти съобразно уникалната си натура. На 26-27 Декември 2008 няколко други индикатора подчертават Новото начало, като Нова ера която ще настъпи.
  В астрологията когато две или повече планети се срещнат върху един и същи зодиакален градус, се нарича  съвпадане. Примерно Новата луна е съвпадането на слънцето и луната .Съвпадането винаги бележи началото на нов цикъл и неговата продължителност зависи от скороста на планетите, които участват в него преди да се срещнат отново.Примерно Циклите Венера-Меркурий са около едногодишни,Юпитер-Сатурн около 20 годишни .Винаги при такива срещи една от участващите планети пътува по-бързо и следователно ще носи посланията от характера на срещата им напред през зодиака. Подходящия астрологически термин за това е – носене на светлината.
  Както обяснихме нямаме само слънце- луна съвпадане ,но също и Венера-Нептун в Водолей и Плутон-марс в 1ят дом на Козирог. Първият дом на всеки от зодиакалните значи също е знак ,който бележи ново начало. От общия изглед всичко води до Нова Епоха.
  Това бяха част от активните състояния на новата луна . Нека сега се задълбочим в сюжета.

  б.Съвпадане на Марс и Плутон

  Марс и Плутон съвпадат в първи дом на Козирог. За няколко дни и слънцето и луната се срещнаха с тях и носят светлината напред .
  Козирог олицетворява   зрелостта ,опита, практическата мъдрост, ефективните организации и структори. Той олицетворява също старостта и мъдростта.
  Марс и Плутон са добри приятели. Всъщност те имат такава съществена връзка , че ние определяме Плутон като по-висока октава на Марс. Марс също особенно харесва Козирога.
  Марс олицетворява дързост и кураж ,включително и усилена работа в този знак. Плутон се грижи за цялостната промяна и трансформация. Когато те са заедно може да си представим разбиващият ефект върху глобалните структори и традиции в обществото , железен юмрук – устройство което може да бъде безмилостно. По стар и консервативен начин казано – само най-чистите ще оцелеят. Всичко тъмно, зло,нефункционално или подобно ще бъде хвърлено на боклука, без да се поглежда даже назад. Да ще боли понякога – но само там където действията са егоистични.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #5 -: Февруари 27, 2011, 17:16:24 »

  в.Сатурн и Марс

  Владетелят на Дева – Меркурий е в Козирог ,докато  Владетелят на Козирог- Сатурн е в Дева. Ако проследите това водачество ще видите че всеки е в знака на другия. Това се нарича Взаимно Възприемане и увеличава ползите на двата знака позволяваики им по-добра циркулация на тяхната взаимна енергия от един на друг. Интересното на Взаимното възприемане е че две планети са свързани чрез Триединство – най-позитивната и майсторска връзка между две планети.
  И двата знака олицетворяват стойностното правосъдие и ефективността. Техните владетели олицетворяват решителността и комункавността (Меркурий) и тяхното осъществяване ( Сатурн) .Без съмнение много мислене и планиране е имало зад кулисите на времето.През Декмври нямаше водещи лидери поне в Канада и САЩ, защото новоизбраните преминаваха на своите позиции.
  Мощното въздействие на Марс-Плутон  ще направи необходимо и  неизбежно това, световните лидери на всички нива да трябва да модифицират старите приоми, като включат идеята за глобално управление  към прогресивно ,честно споделяне на общото богатство с всеки и всички човешки същества. Не лесна задача, но  това е неизбежна отговорност на всички нас, както за близко така и за далечно бъдеще.
  Сегашното положение на планетата ( глобално затопляне,икономика, здраве, източните държави развиващи мощност,възобновяйма енергия и ресурси и тнт) са необичайни и те налагат техните естествени закони. Хората занимаваща се с това изглеждат , че губят понякога ,защото новите положения изискват нови методи  и не съществуват примери, които да насочват техните решения. Естественият начин изглежда е да опитваме да променим това, което се променя , по начин да го върнем така, както е било. Това няма да работи , защото сегашния момент не е отдавна в такова състояние както в миналото.Ние не можем да се вместим в старата рамка  с нов облик ,това ще има друга форма.
  Козирог олицетворява лидерите, Венара- хората. Взаимното приемане, ясно бележи, че и лидери и народ трябва да работят заедно ръка за ръка в съдружие и мнoгoстранна подкрепа. Времето когато лидерите отговаряха за хората и хората трябваше да ги следват сляпо (понякога даже безотговорно ) свърши ! Ние всички стоим на една и съща земя в плътно сплотен екип. Това е толкова ново, че ние бихме могли да сме склонни все още към връщане на стрият ред или (може би ) пасивност, докато някое друго сътресение не ни върне обратно стъпили на краката си.
  Тази действителност започва да се проявява все повече и повече през настъпващите години и ще бъде много по-лесно да се споразумеем с нея ако я приемем сега.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #6 -: Февруари 27, 2011, 17:16:46 »

  г. Венера и Нептун съвпадат в 22градус на Водолея

  По горе говорихме за естественото приятелство между Марс и Плутон. Венера планетата на любовта и обичта  също има по-висока октава – Нептун – планетата на мистичната и безусловна любов.Когато такива планети застанат заедно – възниква взаимодействие и крайните резултати са много по-значителни отколкото частичните.Започвате ли да възприемате невероятната уникалност на силите през тази декемвийска луна на 2008?
  Наблюдава се Духована еволюция и в дванайсетте знака на зодиака започващи от Овен и свършващи с Риби. Всеки знак съдържа всичко от предишестващите му ,прибавени към неговите собствени качества. Пътешествието през знаците носи все повече пълнота ,обширност и дълбочина. Поради тази причина 11ти и 12ти знак – Водолей и Риби се считат за тези, които имат най-високи вибрации. Те коренспондират с третото око-6та чакра и Коронната -7ма чакра.
  Нептун във Водолей (3то око) управлява Риби (7ма чакра). Нептун естествено се асоциира с инспирациите, духовността, съчуствието и безусловната любов. По време на Новата луна и Венера и Нептун съвпадат в 22градус на Водолей. Венера се движи по-бързо от Нептун носейки свтлината напред и нейното послание е това за висша любов.
  В контраст със суровия стил на Марс-Плутон ,Венера- Нептун се явяват – кадифената ръкавица над железния юмрук. Човешката любов става неразделна част от мощните пробразувателни действия . Тя стана общ знаменател примесен с новия лидерски стил възникнал над света.Първоначално може да наблюдаваме отхвърляне или даже (възможни) атаки идващи от старата школа ,но на края онези (отчаяно) държащи се за предишния начин на живот ,няма да успеят защото те се държат за нещо, коете не е вече тук.

  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #7 -: Февруари 27, 2011, 17:17:31 »

  д. Нептун и Уран във Взаимно възприемане

  Пътищата на Висшата любов започнаха да заемат значително място през последните няколко години. Както споменахме – Водолей и Риби държат най-високите вибрации. Те позволяват на хората достъп до висши  възприятия ,като интуиция, свръхчуствителност,мистични умения и тнт.
  От март 2003 до март 2011 ние имаме владетеля на Риби - Нептун във Водолей и владетеля на Водолей -Уран в Риби. .Още веднъж имаме –Взаимно възприемане. Както обяснихме тази ситуация е много благоприятна, защото увеличава потенциала на участващите знаци за много по–голямо изявяване.
  Всички деца родени през това Взаимно възприемане носят този потенциал в техния собствен живот по един или друг начин.

  е. Сюжетът се затяга

  Мислейки си за еволюцията в нашата история досега,  нека да видим до къде ни отвежда.
  С настъпващите дни все повече планети започнаха да се събират в знака на Водолея през месец януари 2009, изграждащи все по-високи естествени вибрации на знака. Върхът на това явление се достигна през целия месец февруари ,даже още по- мощно около деня на св. Валентин.
  Може би трябва да ви напомня че някои хора отбелязаха това в известната песен от 1967 – Водолей от мюзикъла Коса и сега се появява като предсказание .
  В планетарното свързване във Водолей  участваха всички “добри” – Меркурий,Марс(носещ светлината на Плутон от съвпадането отбелязано по-горе) Юпитер, Северен възел, Хирон, Нептун, Луна и Слънце. Северния възел олицетворява движението напред,еволюцията,напредъка. Хирон носи лечението и посвещаването. Юпитер води щедростта и търсенето на истината.Меркурий олицетворява разума, идеите,комуникацията и е бзкрайно въодушевен, заобиколен от тази уникална тълпа.
  Високата вибрация на такова събрание , носи на хората чуство на лекоглавие,безтегловност, дори умора или болест без някакви изявени симптоми. Някои описват такива усещания като – Аз  ходя напред а моята енергия тръгва настрани. Това е все едно енергийното ми тяло плува извън моята физическа същност.
  На друго ниво Духовните Учители описват ефекта от тези високи вибрации, като част от Прехода, които ще донесе на човечеството еволюционна стъпка напред .
  Бебетата родени в периода Декемврийската нова луна на 2008 до първата половина на април 2009 ,носят тази уникална енергия в техните полета и съзнания, а най-вече тези родени през февруари. Чистотата и висшата сила на такава рядка планетарна комбинация ,предполага че Възвишените учители  са избрали да се инкарнират през този период с готовност да предложат тяхното водачество по-директно между човешката раса. Ние вероятно сменяме техните пелени точно сега. Със сигурност тези души с необичайна и висша същност дойдоха на земята през това време.Точно както при Индиго,Кристал и Децата на дъгата , ние скоро ще разберем тяхното общо название.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #8 -: Февруари 27, 2011, 17:17:54 »

  ж. Юпитер – Нептун – Хирон в 26 градус на Водолей ,срещу Уран в 26 градус на Риби.

  От 22 май до 11 юли 2009 Юпитер-Нептун-Хирон са в 26 градус на Водолей, когато Уран е в 26 градус на Риби.
  Отбелязахме по –горе за взаимното възприемане между Уран и Нептун . Сега тази обмяна е още по-мощна, защото Юпитер съвпада с Нептун. Разбира се ние знаем ,че Нептун управлява Риби, но не сме отбелязали все още ,че Риби имат двама владетеля – друият е Юпитер. Както се вижда взаимното  възприемане става все по –богато, защото всички владетели са на място. Участието на Наскърбения лечител Хирон тук е твърде удивително, защото той  предизвикава висши проявления на пробуждане. Екгарт Толе пише в неговата книга Силата на Сега – Ние няма нужда да страдаме повече да достигнем  Просветление.
  Разбирането на пълния ефект от такава необичайна планетарна комбинация естествено е над нашите разбирания, но нека да кажем няколко думи  с надеждата,  че те ще предизвикат инспирации и дори даже божествено просветление.
  В системата от седем чакри  ние имаме 3 долни чакри ,олицетворяващи нашата инстиктивана ( животинска природа). После имаме 4та и 5та – нашата човешка природа и 6та и 7ма – нашата божествена природа. Има тънък воал между 6та и 7ма  чакра, позволяващ им да функционират като 2 различни нива  на съзнанието. Човешките същества са прогрмирани да достигнат тяхната пълна реализация и когато това се случи, воалът се разтваря и 6та и 7ма чакра се сливат.Експлозия от светлина се появява и човекът се обгръща в ярък ореол.
  Взаимното възприемане между Водолей – 6та чакра и Риби -7ма чакра беше активирано в последните няколко месеца ,от което  човечеството преживява ускорение, което повдига воала. Бебетата родени през това време ще имат много тънък воал ,ако въобще имат такъв .Тяхното присъствие сред нас докато те носят такава висока вбибрация,  само ще продължи да ускорява нашето собствено пробуждане във висшите нива на съществуване.
  Това е страхотна  новина, но тя носи и своите предизвикателства. Най-проблематично през последните години ще бъде заземяването. Новородените ще имат нужда от помощта на лечители ,за да могат да се свържат с тяхните долни чакри. Повечето хора също ще спечелят от такъв вид помощ.

  « Последна редакция: Март 18, 2011, 14:53:28 от Eona Lightholder » Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #9 -: Февруари 27, 2011, 17:21:19 »

  з.Глобална Поляризация.

  Гореспоменатите високи вибрации рафектиращи върху всички нас ще действат мощно ,където  ние най-много се изявяваме.Хората посветени на доротата ще бъдат все по добри, мистиката ще се превръща в просветление, хората на изкуството ще бъдат още по- дълбоко инспирирании тнт. Тези които култивират предимно в долните си чакри ( инстиктивната природа или его-обслужването) също ще израстват бързо в тези параметри, защото енергията храни и усилва това което сме.
  За малък период от време ще видим драматично разделение между тези които прогресират и тези които регресират еволюционно. Можем да го наречем  - Светлина срещу Мрак . Войната между тях може да доведе до нещастен обрат на събитията в обществотои но прогресивната еволюция ще го пречисти и освободи… към Ерата на Водолея.

  и. На края но не и последно ; Венера-марс съвпадане

  Помните ли ,че през декемврийската нова луна  Марс-Плутон и Венера-Нептун съвпадаха. Марс и Венера се движат по-бързо носейки светлината през знаците до знака в които ще се прояват  и ще се реализират. Венера пътува по-бързо от Марс, но тя има ретроградна фаза ( 6-март до 17април 2009), което позволява на Марс да навакса и те пътуват с еднаква скорост за период от време. Двете планети съвпадат от 22април до 20 юни 2009.
  Какво означава това ? Точно  на какво декемврийската нова луна се съгласи за …да се деийства смело (Марс) в реформата ,докато носещата любов (Венера) се включи в съюза. Светът е уморен от войни и докато има сериозни реорганизационни нужди , светът иска да бъдат постигнати по един хуманитарен, сътруднически и правилен начин.
  Това е Нова ера ! Може би ще се завръщаме към старите си навици, но то няма да е за дълго. Не можем да си позволим да живеем несъзнателно повече.
  След няколо години ще можем да осъждаме себе си като варвари,  защото сме позволили нашето общество да изостави някои от членовете си  в състояние на бедност и бездомие. Тове е когато бяхме в безсъзнание.
                    

  Мариеле Kрофт , Сертифициран Астролог


  http://starchildglobal.com/children2009.html


  Превода е мой. Моля ако някой има желание да го покорегира , особено астрологичните понятия - да ми пише на лична. Ако копирате този текст,моля поставяйте линка на оригинала и този на форумната тема!
  « Последна редакция: Март 18, 2011, 14:54:06 от Eona Lightholder » Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #10 -: Март 02, 2011, 19:50:39 »

  От Земните енергийни полета и Диамантените деца.
  Учителят Хиларион чрез Крис Тен- Уолд
  24-10-2008


  Тези Диамантени деца ще бъдат с много  осъзнато висше съзнание за вашето ниво.
  С идущите години   Възнесените учители ще продължат да пренареждат и корегират най-долните части  на Божията вселена , от които е и земята. Това ще създаде много илюзии (или видяни ,като страхове) , но също ще създаде нови пътища за лечението и  разбирането на човечеството. Чрез всичко това вашето масово съзнание  ще бъде повдигнато.Много повече  знание ще пристигне чрез Духа.

  Ще има нови души на земята ,които ще подпомагат трансформацията на тази планета . Най малките деца, родени през това време, имат твърде голямо участие.Не всички бебета разбира се , но много от тези души родени през последните времена сега ги наричаме – Диамантените деца. Тези Диамантени деца ще бъдат с много  осъзнато висше съзнание за вашето ниво.Те ще бъдат наясно с живота сега ,както съществува. Те ще бъдат наясно как да използват  собствената си сила в рамките на на собственото си съзнание и ум,  не само да лекуват ,но и да правят промени и да се проявяват.Вие не сте виждали нищо такова все още ,как законът на привличането действа- колкото повече души се пречистват ,толкова повече ще се привличат към тях.

  Тези деца ще бъдат виждани като неразбрани и по някакъв начин, дори като трудни деца ,но те ще знаят много повече от вас – затова ги слушайте много внимателно. Вие ще ги познаете по тяхната бдителност към света. Тези деца ще бъдат упълномощени от светлината. С годините те също ще подпомагат  за смяната на вибрацията на планетата,така че тази планета  да може да премине на следващото вибрационно ниво .Тези души ще имат специални качества дори като бебета- много бдителни, много съзвучни с живота. Те със сигурност са много специални – много ,много осъзнати. Те са високо специализирани за предназначението си.

  Някои от тези деца  са избирали да имат повече тренировки в духовните области и повече живот в физическите сфери, чрез  предишните си инкарнации. И трябва да кажа- тези души нямат страх. Те ще се насочат  и ще се фокусират над участието си в земната дейност през следващите земни декади и векове. Когато тези бебета и деца пораснат и се развият, те ще направят промяна. Гледайте за тези деца, като започнат да се разпространяват по планетата и започнат да повишават осъзнаването ,чрез използването на техните дарби и мъдрото използване на енергията си във съзвучие с Духа. Това е част от планът за Земята от известно време. Повече беше дадено за подпомагането ,не само тези души , но и всяка душа на земята.

  http://lightworkers.org/content/51460/earths-energy-fields-and-diamond-children-master-hilarion

  Превода е отново мой, който иска да редиктира ,да пише!
  Ако копирате този текст,моля поставяйте линка на оригинала и този на форумната тема!
  « Последна редакция: Март 18, 2011, 14:54:41 от Eona Lightholder » Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  karite11
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1

  « Отговор #11 -: Март 16, 2011, 15:33:17 »

  Здравейте, нова съм, открих скоро този сайт. Мисля, че моето дете е диамантено. Притесни ме в първия постинг ето това-"Диамантеното дете ще се появи в живота ви когато най-много се нуждаете от него ,с други думи когато се нуждаете от Божествената светлина И ще изчезне също така бързо." ПО-точно мпоследното изречение. Какво означава това според вас?!

  Поздрави на всички!
  Активен
  Georgio
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 172


  WWW
  « Отговор #12 -: Март 18, 2011, 10:18:55 »

  Означава, че това не са хора привързани към определена структура, фирма или така както ние сме свикнали сега да живеем. Това са хора, които се носят с вятъра, отиват там където са нужни. А те могат да са навсякъде, защото носят в себе си всички цветове, т.е. имат способноста да се разбират с всички и да могат да вършат разнородни дейности.

  Здравейте, нова съм, открих скоро този сайт. Мисля, че моето дете е диамантено. Притесни ме в първия постинг ето това-"Диамантеното дете ще се появи в живота ви когато най-много се нуждаете от него ,с други думи когато се нуждаете от Божествената светлина И ще изчезне също така бързо." ПО-точно мпоследното изречение. Какво означава това според вас?!

  Поздрави на всички!
  Активен

  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #13 -: Март 18, 2011, 14:58:53 »

  Кари това мисля, че се отнася не а родителските взаимотношения , а по скоро за съприкосновението на Диаментените със другите хора.

  Джоржи благодаря, взех си бележка и си поправих постовете.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Venus
  Гост
  « Отговор #14 -: Април 06, 2011, 22:04:19 »

  ПОСЛАНИЕ ДО ИНДИГОВИТЕ, КРИСТАЛНИТЕ, ДИАМАНТЕНИТЕ ДЕЦА И ДЕЦАТА НА ДЪГАТА.

  От Лола О'Хара
  3 Фев.2009г.

  Да, сигурно сте чели хиляди уебсайтове, които са ви казвали, че сте специални и различни. Нещо, което вече знаете.

  Защо сте тук?

  За да БЪДЕТЕ ТУК.

  Повечето от вас ще имат много специални дарби, а някои ще имат много такива. Тази за, която аз говоря обикновенно не е признавана от хората така лесно  както рисуването, пеенето, писането, науката, танците и всички останали форми на творческа изява, които ние като хора притежаваме.  

  Не, тази дарба за която говоря тук с вас е тази, която ви разграничава от всички други на Земята. Дори от Индиготата, Кристалните, Диамантените деца и Децата на дъгата. Вие сте тук, защото трябва да бъдете тук.

  Имате усещането, че трябва да изпълните мисията си като всички други деца, но знаете, че това е повече от мир на земята,  повече от проявата на любов, повече от променящото се общество, всички са красиви и необходими, но това е поредната проява на илюзиятa. Може да имате много способности, но всъшност да няма такава която можете да използвате там.

  Това е така, защото вашето специално умение не е известно, на голяма част от човечеството. Умението което сте донесли с моите братя и сестри е това на канализирането на Божественото в Земята. За да правите това не се нуждаете да пишете книги, рисувате картини, правите снимки или нещо друго. Разбира се можете да правите тези неща и ще се нуждаете да намерите за себе си кариера с която ще си плащате сметките, но вашата специална мисия е да БЪДЕТЕ ТУК.

  ДА СТЕ ТУК на Земята, толкова дълго, колкото можете. Ще бъде трудно. Но ще се справите.

  Близо до вас, хората ще се лекуват, ще се хармонизират, ще станат психически издръжливи, те ще станат по-изобретателни, ще разцъвтят. Това е така, защото вашето умение, вашата мисия е да донесете светлината в сърцето на Земята и Човечеството. Бъдете част от тази реланост и вашето Аз свързано пряко към Единството, ще действа като път, канал, нишка свързваща двете измерения.

  Ako стане трудно да сте в настоящия момент и ви обвземе страх, не забравяйте че вие сте част от човечеството сега и това означава, че вашите тела, умове, емоции и его ще се нуждаят от грижи и храна.  Арахангел Михайл през Селия Фен

  Децата на светлината

  По това време на Ускорена Промяна и Трансоформация отново децата са тези, които играят важна роля при провеждането на енергии и подпомагането на процеса със силни потоци от енергия. Има две групи деца, които са активни за момента. Първата група са кристалните деца, но по-специално на Децата от Диамантена Светлина, е че са били родени около април 2009 година. Тези нови деца се раждат в съответствие с Космическото Съзнание или "Космическaтa роза", и ние обикновенно ги наричаме "Децата на свещената роза ". Техните силни енергии много подпомагат да се Събудим и да намерим Моста на Светлината в Новото Съзнание на Земята.

  В  течение на 2010 година., а и през 2011 г. ще има нова вълна ot Диамантени деца, които ще пренесат енергията на Платиниум Рей в личниата им холограмна област.  Тези деца също ще допринесaт силно за енергията на преобразуване и ще позволят по-нататъшно ускоряване на Съзнанието, така че Божествената Светлина да може да се прояви по-бързо на колективно ниво, тъй като се издигаме в Петото Измерение на Светлината.

  Втората група ще бъдат "Индиго" децата, като първата вълна се е инкарирала на Планетата  през 1970г. Те сега са около 30 годишни и навлизат във възрастовия преиод на живота където активират душите си за работата поради която те са дошли на Планетата. Много от тях са Мощни души, които ще бъдат лидери в изграждането на нови структури за Новата Земя. Най-силните сред тях ще се проявяват като Учители, Лидери и Мислители във всички области на Човешкия Живот на Земята.  Те ще започнат да възприемат и изживяват трансформацията на всички нива. Именно това поколение, в 30те си години, са тези които ще започнат да поемат лидерска роля в създаването на едно ново общество. И те ще се ръководят от " Старейшините на Светлината" , тези, които са тръгнали преди тях и са създали Пътя или Моста на Светлината в Новата Земя.

  Молим ви в чест на "Старейшинте на Светлината"  за тези смели души-истинските "Воини на Светлината" , които с кураж и отдаденост на Светлината в продължение на много години са направили всичко това възможно. Заедно Старейшините на Светлината и първата Индиго вълна ще бъдат силни агенти на трансформацията, и Диамантените деца ще стимулират холографската матрица на Земята с тяхната мощна Светлина на Любовта. Това е Блаженно време в което сега навлизат . Молим ви да отпразнувате успеха си!

  http://www.starchildglobal.com/
  « Последна редакция: Април 06, 2011, 22:22:38 от Venus » Активен
  Страници:  [1] 2 3   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Послание от сърцето или послание на Новите деца « 1 2 »
  Послания
  giti 18 6503 Последна<br />публикация Февруари 06, 2012, 04:07:15
  от Ariam
  Звездните деца « 1 2 »
  Други деца на новото време
  delfin 18 11617 Последна<br />публикация Декември 20, 2012, 11:37:08
  от Ariam
  Чудо-деца
  Децата индиго
  delfin 5 3060 Последна<br />публикация Януари 22, 2010, 12:42:31
  от pufi
  Деца Индиго
  Видео клипове
  Админ 2 2042 Последна<br />публикация Февруари 14, 2011, 11:01:41
  от pluton
  Индигови деца или деца под индиго
  Децата индиго
  Админ 0 3553 Последна<br />публикация Януари 24, 2010, 23:36:57
  от Админ

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright