Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 6   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Ангели на Земята  (Прочетена 16134 пъти)
delfin
Гост
« -: Юли 11, 2009, 11:10:10 »

Има безброй истории за ангели, които се появяват да спасят някого, а после изчезват и никой повече не чува за тях. Това поведение е типично за ангелите хранители.

Ангелите, които ще опиша тук, са съвсем различни. Те са родени в човешки тела, с крилете и всичко останало. Крилете не са видими за всички, саво за онези, които притежават съответната способност. В тези деця има нешо етерно, което трудно може да се опише с думи. Няколкото, които съм срещала, имат доста трудности в живота. изпитват някаква космическа тъга за човечеството. имат чувството, че не са за този свят и същевременно знаят за Бог, за Духа и Светлината и преживяват дълбочината на чувството, предизвикано от това познание.МАЙКЪЛ


Младежът беше на 20 и няколко години. ... Тук ще го наричам Майкъл.
...
"Имам криле. чувствам, че трябва да разнасям посланието за любов. От година насам скитам буквално по целия свят. Отидох в Европа и навсякъде ходих бос. Не мога да понасям обувки, имам чувството, че с тях краката ми са затворени като в кутии. Изпитвам нужда да усещам земята под краката си, защото ми помага да оставам в земната реалност. Обикновено почти не съм в нея. Имам голяма нужда от помощ. ... Не зная какво трябва да направя или къде трябва да отида сега. Знам само, че трябва да споделя с другите онова, което знам. Знам, че ще се докосна до тях - ще излекувам телата, сърцата и душите им, - но точно сега се чувствам объркан и самотен. Можеш ли да ми дадеш някаква информация, която да ми помогне?"

Затворих очи и се взрях в енергийнвата му същност. Той наистина имаше крила! Бяха бели, с някакво златисто сияние по краищата. Цялото му поле бе почти съвършено. Трудно ми бе да го гледам, макар и етерно, защото сиянието му ме заслепяваше. Господи, още една промяна на реалността! Бях имала преди това известни преживявания с криле и ангели, но в никакъв случай не бях очаквала, че някой от тях ще ми се обади по телефона. Говорихме няколко часа. Думите му бяха пропити с дълбока тъга. До такава степен беше загубил основа под краката си, че му беше трудно дори да води логически издържан разговор. Духът му беше страшно чист. За Майкъл раните, които човечеството си нанасяше само, бяха толкова големи, а той се чувствуваше страшно малък и безпомощен, за да предизвика положителни промени тук, на Земята.

...

Говорих му за личната безопастност и за това, че неговата уязвимост е едновременно дар и трудност. Той бе толкова чист, толкова невинен, че не проумяваше защо има хора, които не разбират Бога, светлината и любовта. Поговорих му малко за земните неща, напр. как тялото му се нуждае от храна и сън. Беше му много трудно да се грижи за физ. си тяло, тъй като се беше съсредоточил главно в мисията си. Често забравяше да се храни и спеше съвсем малко. Беше изтощен и много отслабнал.

Цялото му същество бе пропито от любов и той искаше да я сподели с всички.

- Ти си любовта - казах му.

-Да - отвърна той. - Това е и моето послание

- Майкъл - рекох, - трябва да си спомниш как да използваш крилете си. Това е от голямо значение за твоето пътуване. С тях можеш да докоснеш дълбоката същност на хората. Можеш да им носиш утеха, да ги лекуваш.

- Страшно съм изморен, но трябва да продължавам.

- Да, така е, но ако не отделяш време за възстановяване, няма да успееш.

- Знам, просто нямам представа какво да правя с това тяло. Чувствувам го чуждо във всяко отношение.

...

Ето как един съвършен ангел бе затворен в несъвършено тяло, в един несъвършен свят и силата на чувствата му просто го смазваше.
...
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юли 11, 2009, 14:07:08 »

КАРА


Преди няколко години отидох в Канада да изнасям лекции на един семинар. По време на престоя ми там една от служителките ме помоли да видя 16 г. й дъщеря, която тук ще наричам Кара.
...
Кара ми каза, че има крила и че винаги ги е усещала. Беше много разстроена, че никой друг не ги вижда, за да е сигурна, че не си воъбразява. Живееше в няколко реалности едновременно и от човешка страна нямаше никой, който да й протегне ръка за другарство или подкрепа. Така човешката й страна бе налегната от космическа депресия. Просто не се чувствуваше добре в този свят. Никой не я разбираше.

- Имам криле - рече тя.

- Да - отвърнах, - виждам ги.

- За мен са толкова реални, че си татиурах криле на гърба, за да мога да ги виждам в огледалото. Моите криле са яркосини.

Всъщност истинските й криле бяха в пепелно сиво-син цвят с леко, прозрачно, синкаво сияние по краищата. Изглеждаха страшно крехки, но знаех, че това впечатление е измамно.

- Страх ме е - започна колебливо тя.
...
Страхувам се, защото виждам всичко - и което е още по-лошо, усещам всичко. не зная как да намеря равновесие във всичко това. Където и да отида, виждам други като мен, които не знаят, че са такива. Виждам ангели, духовни наставници и духове на починали хора. Преследват ме тъмни същества, които ме наблюдават постоянно. Невинаги са едни и същи, но имам чувството, че им трябвам за нещо. Където и да отида, винаги са с мен. Виждам и други реалности, наложени върху тази. Трудно ми е да различа кое е "истинско4 и кое не е. Което е още по-лошо, не си спомням как да се пазя. Не ми е останала никаква енергия. Всяко движение ми коства неимоверни усилия, но не преставам     да се опитвам. само дето боледувам от месеци и имам чувството, че не мога повече.

...
Разговаряхме за многоизмерни реалности, различни видове енергия и как всички същества, които вижда, имат своята задача в цялостната реалност.

...
За пръв път срещаше някого, с когото можеше да говори за преживяванията си, и това бе вълнуващо за нея. Приказвахме си повече от 3 часа, като една през друга споделяхме за етерния си опит.
...
Докато работехме, силата й нарастваше все повече. припомних й как да се пази и й обясних, че много от съществата, които вижда, идват при нея просто от любопитство. Все пак не всеки ден може да се види ангел в 3-то измерение!

...
Тя искаше да е добре. Най-много имаше нужда да знае, че не е сама, че преживявавията й са реални и фактът, че ги има, не я прави ненормална.

...
През следващите месеци тя се излекува и укрепна. Майка й ми се обади да ми каже, че момичето се е превърнало в щастлива личност и дори вече си има приятел!

Както показват горните истории, понякога ангели идват в нашия свят с велики мисии, но изпадат в объркване. ... Освен младите ангели, които описах в настоящата глава, на Земята има и "възрастни" ангели. Много от тях живеят кротко сред останалите, без дори да си помръднат пръста. Други стават учители, ментори, лечители или нещо друго от безбройните човешки проявления от финото съвършенство.

Когато божественото се сблъска с несъвършенството на човешкото (както става с ангелите, дошли на Земята), дори самото му съществуване става проблемно. Мога да уверя читателите, че въпросните деца са напълно нормални. Те просто се нуждаят от подкрепа и потвърждения.


Мег Блекбърн Лоузи - "Децата на новото време"
Активен
AIA
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « Отговор #2 -: Юли 11, 2009, 19:12:22 »

  delfin , темата е прекрасна ще потърся книгата за да я прочета . Питам се , дали някой от нас е виждал ангел и дали би разказал за това .
   Аз ще започна първа , това беше в много труден за мене период в живота ми , тогава сънувах странен сън който по-скоро беше съновидение и до ден дешен аз го виждам толкова ярко , съновидението имам в предвид . Бяха изминали 7 г. от смърта на много скъп за мене човек , дойде в съня ми като ангел  виждах болката в очите му нищо не ми говори , говорех аз като плачех и го молех да ни помогне на детето и мене , той се отлеляше от земята но аз го спирах и отново се връщаше , умолявах го за помощ . Виждах го с криле целият беше в сиво синкав цвят , тялото включително и лицето бяха като от ситни люспички , като на риба . Когато се събудих станах да си сложа кафето продължавах да го виждам и да му говоря дори не мислех че е образ от съня беше толкова истинско . Съшия ден получих мисли които ми се предаваха телепатично , трябваше да направя нещо за да има контакт помежду ни , на това е друга тема на разговор . Просто ми даде да разбера че това нистина е той , и каза че това което съм видяла е истина . Разговора ни се проведе чрез трето лице .
   Настръхвам като се сетя , темата ме върна назад и ми стана мило и приятно .
   Благодаря скъпа !
  Активен
  AIA
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 88


 • Град: Земя
 • « Отговор #3 -: Юли 11, 2009, 20:45:51 »

  Ами , май не трябваше да пиша тука но , много се развълнувах , така че ако модератора прецени да измести отговора ми в - необичайни преживявания   Хммм
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #4 -: Юли 11, 2009, 21:44:45 »

  Това си е точно на мястото, темата е за ангелите. Пък нека да не са само на Земята, а и за други срещи с тях.

  Аз преди рождение съм със заръка чрез сън да се родя (майка се е двоумяла дали да не ме махне, тогава е било разрешено, когато вече има 2 деца и е по-рискова възраст) и тя ме оставя. Ангели съм сънувала като дете.
  Сега нямам и нужда, чувствам постоянно много силна закрила, отделно имам и другата силна закрила - майчината благословия.


  Тук давам от книгата всичко, което е основно, глава по глава. Скъпа е иначе, а е мъничка. Купих я от книжарница "Пингвините".
  Активен
  JoanMihaylov
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 37

  « Отговор #5 -: Декември 14, 2009, 13:12:10 »

  С един приятел си говорим по тези теми. Той ми сподели, че е чел в Библията за 141 000 души по 1 на 41 000 в момента, които ще дойдат за да спасят деградиращото общество. Дали се визират точно ангелите на земята за които говорите вие или е твърде наивно да си правя такива сравнения и паралели?
  « Последна редакция: Декември 14, 2009, 14:54:11 от delfin » Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #6 -: Декември 14, 2009, 14:57:34 »

  Не, никой няма да дойде да ни спасява. Това трябва да дойде от самото човечество, да си променим самият ни начин на мислене и възприемане.

  Просто сега е периодът, в който може да се направят много неща за такава промяна, вътре в нас самите, защото глобалните промени, които вървят, не са само за нашата планета и звезда - Слънцето, а за цялата Галактика и Вселена/Вселените. Това е период на един от най-редките и големи цикъла в нашия Космос - момент на необозрими възможности за промени навсякъде и във всичко.
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #7 -: Декември 14, 2009, 15:58:06 »

  В Библията пише за 144 000, които ще наследят царството заедно с Христос. Аз го тълкувам така: 144 000 са нужни да приемат Христовото съзнание т.е. Истината, Любовта и Светлината... Само така може да се образува колективно съзнание, което да помогне на Планетата ни в периода на прехода, а от там и на цялото човечество. Това трябва да са обикновенни хора, без значение от коя от 3-те раси, подвизаващи се в момента на Земята, пренадлежат. Разбирасе за представители на 6-та раса това ще е най-лесно....
  Активен
  krasimira
  Гост
  « Отговор #8 -: Септември 25, 2010, 19:39:41 »

  ...do tozi moment ne bqx 4ela podobni ne6ta ,a samo bqx 4yvala........interesa mi be poroden ot statiq vav vestnik .....razkazite vi me trognaxa i raztroixa dosta i az ne znam za6to..............moje bi e ot fakta 4e xorata ne osaznavat 4e vsi4ko e v texnite race ...........trqbva da osaznaem 4e nqkade ,nqkoga v nqkoi dryg jivot ..............vraga ni e bil na6 brat ,na6a maika ili nqkakav   na6 srodnic ..............neka badem po dobri edin kam dryg!!!!!!..............lybovta e po silna ot smarta.......angelite sa sred nas neka ne pre4ypvame krilete im!!!!!!!!!!!!

  Превод:
  ...до този момент не бях чела подобни неща, а само бях чувала........интереса ми бе породен от статия във вестник .....разказите ви ме трогнаха и разтроиха доста и аз не знам защо..............може би е от факта че хората не осъзнават че всичко е в техните ръце ...........трябва да осъзнаем че някъде, някога в някой друг живот ..............врага ни е бил наш брат ,наша майка или някакъв   наш сродник ..............нека бадем по добри един към друг!!!!!!..............любовта е по силна от смъртта.......ангелите са сред нас нека не пречупваме крилете им!!!!!!!!!!!!

  Писането на кирилица е задължително.
  Моля, спазвайте правилата на форума.

  Еруин
  « Последна редакция: Септември 26, 2010, 00:11:07 от Еруин » Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #9 -: Септември 26, 2010, 22:56:21 »

  Краси, има някои, на които никой не може да пречупи крилата.. Усмивчица
  Активен
  кdon4ev
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 9

  WWW
  « Отговор #10 -: Януари 03, 2011, 22:32:53 »

  здравейте ,и аз съм като това момиче описано по горе от Канада.
  Усещам вси4ко и контактувам смоя дух който е ангел,живея в 2 измерения и няма кой да ме разбере,но не го и казвам на никой.Мн е гадно и се дистанцирах от приятели и от вси4ко,но знам 4е идва нова епохa на такива като мен,и ще се радвам ако някой подобен ми пише aspekt1@abv.bg
  Активен
  М
  Гост
  « Отговор #11 -: Март 28, 2011, 02:21:38 »

  Аз също съм един от ангелите на земята, но го разбрах преди 2 месеца..излязох на квартира с приятеля ми, който също е такъв. Всъщност го осъзнахме по едно и също време. Първо чрез "просветление" (видение/изживяване) казаха на мен коя съм, а после аз разбрах кой е той... това стана на рождения ми ден на 23ти декември 2010. Живота ми беше вълнуващ и изпълнен с чудеса от всякакъв род.
  Много се радвам, че тази вечер Рафаил ме доведе в този форум ...сега си обясних странното желание за изолация с приятеля ми след рожденния ми ден и началото на общуването ми с останалите ангели...
  За съжаление попаднах в капана на битката с Егото, или може би нападения от низшите сфери, които искат да се провалим и използват слабите места по време на прехода..
  Тази вечер прочетеното тук мн ми помогна да спра да анализирам промените в тялото ми и това, че започвам да виждам всичко много повече.. На снимките от нова година ясно са заснети крилата ми , ако желаете мога да публикувам някой от тях, заснети са с камера на лап топ при не мн добра светлина, някой съм изсветлила още малко..но крилата са ясно видими както и силната светлина от лицето ми.
  Благодаря Ви за форума , макар за нас ангелите и архангелите да има мн малко информация.
  Активен
  Еруин
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #12 -: Март 28, 2011, 02:43:59 »


  Много се радвам, че тази вечер Рафаил ме доведе в този форум ..
  моля свържи се с мен по някакъв начин
  скайп : eruin_
  поща: eruin_@abv.bg
  вярвам, че ще е от взаимна полза.

  Чакам те.
  « Последна редакция: Март 28, 2011, 13:00:52 от Еруин » Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #13 -: Март 28, 2011, 13:42:33 »

  И аз имам една снимка на моето бясно ангелче с крилца :)ама е ефект от движението.


  * angelche.jpg (33.31 KB, 542x720 - видяно 594 пъти.)
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Amaranth
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 349


 • Град: Варна
 • Love is the Аnswer !

  WWW
  « Отговор #14 -: Март 28, 2011, 14:40:01 »

  Аааа леле..какъв бонбон еее напълни ми душата като я гледам
  Активен

  Всичко е Любов!И Любов е всичко!
  Страници:  [1] 2 3 ... 6   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Часът на Земята
  Обща тематика
  Турист 0 898 Последна<br />публикация Март 26, 2011, 21:00:17
  от Турист
  Има ли ангели на земята,които са в човешки тела?
  Въпроси и отговори
  Ariam 4 2101 Последна<br />публикация Декември 06, 2011, 23:22:27
  от Ariam
  Сънувам ангели
  Моите сънища
  mishi 4 1808 Последна<br />публикация Октомври 15, 2012, 23:05:54
  от mishi
  Дорийн Върчу "Земните ангели" « 1 2 3 »
  Книги
  Lakshmi 33 10259 Последна<br />публикация Август 21, 2012, 17:11:11
  от Lakshmi
  Земята и хората « 1 2 ... 8 9 »
  Любопитни факти
  James 134 4805 Последна<br />публикация Юли 28, 2013, 18:09:52
  от Ru Alfa

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright