Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сънувах Ванга  (Прочетена 5325 пъти)
Sunlight
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 18


« -: Ноември 19, 2010, 09:39:54 »

Надявам се да ми помогнете поне мъничко да разтълкувам съня си Усмивчица Няколко пъти сънувам Ванга, задавам й много въпроси , получавам отговорите , но после не ги помня. Предния път ми каза ,че ще си ги спомня, когато съм готова. Но днес за пръв път си спомням съвсем подробно сънят с нея. Карах кола по моята улица , даже помня как превключвах скоростите, изведнъж бях без кола и тичах надолу по улицата. Видях едно момче от  махалата ми , но като малък , той също тичаше -  пред мен. Посмях се съвсем шеговито , защото знаех , че не може да спре да тича. И така стигнах до края на улицата, там започва едва ли не пустош, няма нищо освен черен път и нещо като горичка( и в действителност е така) , започнах да тичам по едни стълби надолу и когато стигнах равната част, погледнах към високата част на стълбите и там стоеше Ванга. Беше млада. Казах й хем на шега , хем с възмущение "Ее  чак до къде ме докара, сега докато се върна обратно .. "  И започна интересното Усмивчица) Разказа ми (дори я видях) за една улица от камъни , големи камъни ,а точно до тях вода , мисля че и под тях ,  в едно село. Моят град обещал на селото , че ще му помогне за нещо , ако му позволи да остави (аз го усещам като изхвърли) и част от своите камъни на тяхната каменна улица. Ванга ми каза , съвсем ясно го помня: "Вместо да използват водата за растенията и тя да идва в храната, те давят камъните в нея " . И после ми обясни , че тази вода била много полезна за хората  и че камъните са живи и страдат във водата.
А преди да сънувам Ванга, сънувах мъж (не знам дали има връзка ), на който също задавах въпроси за света и живота . Той ми каза "Какъв е смисълът да търсиш толкова усърдно отговорите? Те ти вършат работа само за тази реалност. Истината постоянно се променя" .
Активен

Светлина , Любов , Мир , Хармония ♥
sanguinary
Гост
« Отговор #1 -: Ноември 19, 2010, 09:56:34 »

Цитат на: Sunlight
после ми обясни , че тази вода била много полезна за хората  и че камъните са живи и страдат във водата.
А преди да сънувам Ванга, сънувах мъж (не знам дали има връзка ), на който също задавах въпроси за света и живота . Той ми каза а
Шокиран Камъните са живи, да, но съм изненадан да разбера, че някой го е чул в сън, от баба Вангелия!!!
Виж... Sunlight, не знам как точно да ти го кажа, но според мен, не е добра идея да се говори за тези неща. Сънищата са за да се сънуват, а не за да се анализират или тълкуват. Според мен, това увеличава объркването и вероятността да се стигне до крайно погрешни изводи и преценки се увеличава, именно с тълкуването им.
Неразбраните послания са такива, именно защото не е дошло времето да ги разберем. Добре е да ги оставим такива и да не говорим много за тях. Записвай сънищата си на хартия, пази ги добре... и понякога ги чети, когато записваш следващия. Хартията умее да пази тайни, стига да не си небрежна към нея.
С абсурда граничи очакването ти да се появи някой , просто така и да ти каже "Ми това ти е казано така и така и означава това и това". А ако го направи, считай че завиваш в безкрайно погрешна посока, като му повярваш.

Цитат на: Sunlight
"Какъв е смисълът да търсиш толкова усърдно отговорите? Те ти вършат работа само за тази реалност. Истината постоянно се променя" .
Активен
Amazon
Гост
« Отговор #2 -: Ноември 19, 2010, 14:54:41 »

Когато си на линия ми пиши на Лични Съобщения. Усмивчица Поздрави
Активен
Sunlight
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 18


« Отговор #3 -: Ноември 19, 2010, 19:37:23 »

sanguinary Усмивчица Знам , че си напълно прав . И все пак винаги изпитвам необходимост да анализирам нещата , да ги разнищвам до най -малката подробност , макар и да знам , че анализите ми до нищо не водят, освен ако не идват от вътрешния ми глас Усмивчица) Благодаря за отговора Усмивчица
Активен

Светлина , Любов , Мир , Хармония ♥
artist
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #4 -: Май 02, 2011, 16:42:18 »

 Здравей съня ти е сложен и не мога да ти кажа с точност какво означават символите, но при Ванга всичко е такова. Бъди сигурна, че след вереме като препрочиташ този сън сама ще разбереш какво означава.
    Сега аз ще Ви споделя каво сънувах.
    Сънувах Ванга, но като образ, по-скоро лик виско в небето, но сред тумни черни облаци. Тя ми беще направо бясна и започна да ми се кара с думите Ти трябва да искарашп цялата си сила н вън, чуваш ли ме, а аз и отговорих с пресипнал глас, защото много се стреснах от тона и и казах: Ами не мога, незнам как, защото изобщо незнех какво точно иска да направя.А тя още повече се ядоса и се развика: "Как така не можеш" и изчезна! Това беше сънят ми и съм убедена, че е сързан с някаква много важна моя мисия.
      Можели някй да ми помигне или да ме насочи към човек който има такива способности?


Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #5 -: Май 02, 2011, 17:02:39 »

Айде и аз да кажа. Преди шест години сънувах гласа на баба Ванга, който ме увери, че България пак ще си върне старото могъщество и великолепие. Гласа го чух малко след като видях София в руини. Едва ли тези сънища са случайни...
Активен
artist5
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 66

« Отговор #6 -: Май 03, 2011, 17:12:47 »

   Със сигурност не ти е случаен сънят, дано думите на Ванга скоро станат реалност!
 
Активен
monsineur
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #7 -: Май 16, 2011, 00:39:24 »

Здравейте,
И аз съм сънувала баба Ванга , каза ми много работи, които се сбъднаха, в момент който мислех , че ще умра от болест, каза ми до колко години ше живея:) Така, сънищата трябва да се тълкуват, баба Ванга първо е сънувала преди да започне да вижда. аз сънувам почти всяка нощ, сънищата ми се сбъдват  защото ги слушам, и ме предупреждават за други неща, това е нещо нормално за мен и съм свикнала с това. В началото се плашех.Но няма нищо страшно в това, лошото може да се избегне Усмивчица)) В повечето случаи, има случаи когато не може, ако на някой  просто му е писано си отиде ... Както и да е , това е друга тема. Помнете си сънищата и си спомняйте за тях в ситуация , която ще търсите отговор на въпросите си и символа от съня ще ви разкрие отговора. Винаги е така, не търсете логично обяснение в момента. За момичето което е сънувало думите на Ванга, помни, разказавай съня си , когато дойде време отговорът ще се намести след въпроса:)))
Активен
galq
Гост
« Отговор #8 -: Юни 04, 2011, 22:06:53 »

 и аз сънувах Ванга в ужасен момент от живота ми - няколко дни ,след като бях загубила съпруга си . сега ,като чета как и други са я сънували си давам сметка,че не е било случайно.....
Активен
duxcheto
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #9 -: Юли 06, 2011, 23:55:59 »

Аз също сънувах Ванга,но не я виждах в съня ми,а само чувах гласа й,бях на място подобно на много стара църква,и имаше много хора около мен каточели бях на сватба или на нещо от сорта,не помня абсолютно всичко,но гласа ме караше са погледна към пода и когата се наведох и сложих ръката си на стария и някакси прашен под се появи икона точно където ми беше ръката,а от другата страна на пода се появи друго изображение,но се появяваха само като ги докосвам иначе не се виждаха. Ако на някой му говори нещо нека да каже много ми е интересно какво ли може да значи. Благодаря ви предварително.
Активен
Sentinel
SentinelOfLove
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 359


 • Град: Sofia
 • « Отговор #10 -: Юли 07, 2011, 10:52:06 »

    Със сигурност не ти е случаен сънят, дано думите на Ванга скоро станат реалност!
    

  Какво искаш София да е в руини? :Д


  И да знаете че няма нищо случайно
  Активен
  artist5
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 66

  « Отговор #11 -: Юли 09, 2011, 22:28:07 »

    Със сигурност не ти е случаен сънят, дано думите на Ванга скоро станат реалност!
    

  Какво искаш София да е в руини? :Д


  И да знаете че няма нищо случайно
     
      Не мисля, че тези сънища трябва да се тълкуват буквално! Това, че е в руини София може да означава, че старите досегашни разбирания и живота на цялата ни нация е пред нова епоха, където ще се променят ценностите с нови истински и хората ще станат по-одухотворени, от колкото са сега. А нали знаеш, за да построиш нещо ново и по съвършено от старото, трябво да го сринеш изоснови и да го създадеш на ново, за да бъде здраво и стабилно
  Активен
  mira123
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 12

  « Отговор #12 -: Юли 17, 2011, 23:17:06 »

  Преди да заспя ..почти всяка вечер ми излиза образ..не много ясен всеки път на човек...с изключително ярка аура...и от страни по-долу излиза образа на баба Ванга. Това е почти всяка вечер .А Ванга също съм я сънувала и ми е казвала много важни за мен неща...и са се случвали.А това че я виждам преди да заспя...нямам никакво обяснение
  Активен
  Вели
  Гост
  « Отговор #13 -: Юли 24, 2011, 09:51:34 »

   Аз също сънувах ... държах в ръцете си книга със съвети от Ванга, разглеждах я постоянно, някой беше потърсил съвет от мен и аз я разлистих, за да потърся съвет за човека , който ме помоли ... Събудих се преди малко и дори не помня какво четох в книгата ...
  Активен
  meander
  Каквото дадеш това ти се връща.
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 376


  « Отговор #14 -: Юли 24, 2011, 10:42:05 »

  Здравейте.
  За мене сънищата неависимо за какво са са вредни за нас.Доколкото знам те се използват за зареждане на програми,които някой иска да ги изпълним.Успеваемостта им беше завидна(100%),но вече се промениха нещата.Просто моя съвет е не се съгласявайте с сънищата.
  Живи и здрави.
  Активен

  Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
  Мухата влиза само в отворена уста!!!
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Баба Ванга
  Видео клипове
  delfin 4 2959 Последна<br />публикация Януари 17, 2010, 20:18:21
  от Админ
  Предсказанията на баба Ванга « 1 2 »
  Езотерика
  Админ 26 21358 Последна<br />публикация Ноември 24, 2012, 17:43:43
  от Аэ съм
  Вера Кочовска и Баба Ванга « 1 2 »
  Филми
  mariqnhinkov 21 9622 Последна<br />публикация Януари 08, 2011, 20:11:23
  от Аэ съм
  Ванга се прероди в Кадие
  Любопитни факти
  pluton 4 1575 Последна<br />публикация Юли 17, 2011, 21:17:25
  от какавида

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright