Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: НЛО  (Прочетена 7870 пъти)
Reya
Гост
« Отговор #15 -: Март 10, 2010, 22:51:35 »

Когато бяхме малки със сестра ми , много обичахме да лежим на горещия асфалт в едно училище до нас и да зяпаме в небето . Една вечер и двете го видяхме , но много бързо отлетя . Обектът беше много близо над нас и сякаш около него имаше някакво излъчване . И двете подскочихме от удивление .

Следващата история май е за друг раздел , но въпреки .
Когато бях в чужбина , имах случка с един мъж . Работих в едно заведение като барманка и този турчин (от някакво племе Заза) беше влюбен в мен и системно ме заплашваше , че ще ме заколи щом не съм негова . Една вечер тръгна след мен и държеше нещо в ръката си ... пропускам подробностите , когато ме настигна , на мен ми умаля и залитнах . Слава Богу той се уплаши и си тръгна . Когато се прибрах в квартирата си бях много зле , чувствах се на ръба на криза и лежах в леглото завита и гледах в една точка. Тогава го видях . В цял ръст пред мен .... високо , много високо . Не сияеше , имаше някакъв блед цвят , не беше и грозно , излъчваше загриженост ...но не издържаш и на това , не можех да го гледам ... завих се през главата и мислех , че ще умра от уплаха. После вече го нямаше . Сега мисля , че беше там , за да ми помогне ... или халюцинирах .

Това лято също видях летящ обект , но странното беше , че беше много ниско и лесно видимо . Никой не реагираше , само аз и един приятел го видяхме и тръгнахме след него . Движеше се бавно и после изчезна .
« Последна редакция: Март 10, 2010, 22:59:41 от Reya » Активен
Reya
Гост
« Отговор #16 -: Март 10, 2010, 23:21:48 »

а някой да е имал подобен контакт ?
Активен
roni7o0o
Странна
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 30


« Отговор #17 -: Март 13, 2010, 12:22:27 »

Ами.. аз и сестра ми всяка вечер гледаме през прозореца и виждаме в небето..  една светлина. Сестра ми първо мислеше че е от самолет.. но след 2-3 вечери като я видяхме отново се убеди че не е. От друга страна аз .. си знаех че не е самолет, защото нещо ми подсказваше че не е. Обекта беше досущ като летяща чиния.. но нито мърдаше.. нито се движеше. Просто стоеше.  Отдавна не съм се вглеждала в небето, но тази вечер отново ще го потърся.
Активен

" Не е важно колко хора познаваш,а колко от тях ще застанат зад теб в труден момент!"
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #18 -: Март 13, 2010, 18:42:51 »

Искам да видя НЛО отново,последния път когато видях чувството беше интересно,но най-много долавях успокоение.
В един друг пост казах,че най-интересното при срещите ми с НЛО,че във всички случаи съм се чувствал ужасно или съм бил в депресия,но след срещата настроението ми се е подобрявало!
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #19 -: Март 13, 2010, 18:45:03 »

Те ни наблюдават и изучават.Но едно е сигурно-излъчват невероятно спокойствие,което ме заразява винаги когато видя НЛО!
Активен
bars_i
Гост
« Отговор #20 -: Май 14, 2010, 00:14:17 »

Звяр,трябва да си много спокоен,като гледам колко НЛО кръжат наоколо.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #21 -: Май 30, 2010, 15:45:19 »

Река Йордан, 900 година пр. н.е.

Според Бибилията, Втора книга „Царства”, след като Илия и синът му Елиша прекосяват река Йордан, ненадейно, докато си говорят, се появила огнена колесница, която била водена от облани в пламъци коне. Колесницата разделила бащата от сина – смаяният Елиша с ужас наблюдавал как вихрушката издигнала баща му, Илия, в небесата и го отнела завинаги.

За този случай се спори дали не е чудо или всъщност е първият документиран случай на отвличане на човек от извънземни същества.

Тира, 332 година пр. н.е.

Едно странно съобщение смутило военните пълководци по време на обсадата на Тира от великия Александър Македонски. Насред разгара на битката за превземане на града македонските и ливанските войници са забелязали НЛО да прелита над обсадения град. Очевидец на феномена е записал видяното, като го описва като четири малки щита, летящи в триъгълна форма около един, по-голям и централен щит.


Докато смаяните войски наблюдавали с вдигнати към небесата глави, от най-големия „щит” или НЛО-кораб се стреланал светлинен лъч, който поразил стената на Тира и в нея зейнал отвор. Именно това помогнало на армията на Александър Велики, която не губила много време, а веднага се възползвала от пробойната в защитата на врага. Армията се втурнала в града и след не дълъг период превзела града.

Дали пък няма да е чиста истина, ако обобщим, че древната Тира е била превзета от Александър Македонски благодарение на извънземна намеса, която по стечение на обстоятелствата му оказва неволна (или умишлена! ) помощ? !


Рим, 213 година, пр. не.е. и 203 година пр. н.е.

Ливий е известен римски историк, който записва своите анали по времето около разждането на Христа. Именно той разказва история за НЛО, който е забелязан в Хадрия – град разположен близо до Венеция, Италия. Лавий описва случая с мистериозните светила в небето като „олтар във висините, заобиколен от мъже в бяло”.

Десет години след този случай, съгласно записаното от Юлий Обсеквенс, друг виден римлянин, ослепителна факла прорязала небето от запад на изток над Сети, недалеч от столицата. Тя била придружена от нещо, което той успял да опише единствено като „още един предмет”.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #22 -: Май 30, 2010, 15:48:36 »

Летящи чинии още в древните индийски текстове
сряда, 18 февруари 2009
В централния архив на Делхи (Индия) се съхранява древен текст “вайманика шастра”, написани в ІV век пр.н.е. от мъдрецът Махарши Бхарадваджи на основата на още по-древени ръкописи от първото и второто хилядолетие преди нашата ера.


В този ръкопис са представени 32 секретни действия на летящи чинии или вимани, споменавани в различни источници на древноиндийските епоси. Оказва се, че виманите били изключително здрави и не можело нито да се счупят, нито да се изгорят (стопят).

Посредством използването на различни превключватели летящите чинии можели: да се въртят в кръг около остта си, да се свиват и разширяват, т.е. да увеличават и намаляват размера си; да променят формата си по време на полет; да се преобразяват в облак с цел маскировка; да изпускат сило сияние или обратно, да предизвикват около себе си плътна тъмнина; да поглъщат слънчевите лъчи и да стават невидими; да се движат с голяма скорост; да прелитат от една страна в друга, както и от един свят в друг; да се придвижват със скокове или на зиг-заг; да се гмуркат под вода; да изпускат светлинни лъчи, под чието въздействие всички предмети ставали видими; да генерират сила, способна да парализира хора и животни; да получават на своите екрани изображение на случващото се на значително разстояние от тях и т.н.

Освен това, в ръкописа има ръководство за пилотите на вимани, които били спосбни “да прелитат от остров на остров, от континент на континет и от свят в свят”.

В други текстове се съдържат описания на различни прибори, изпълняващи функциите на радар, фотоапарат, прожектор и разрушителни видове оръжия. Говори се и за диетата на пилотите, тяхното облекло. Има глава, в която се описва и конструкцията на виманите. В нея се съобщава, че виманите биват 12 типа.

В една от древните санскритски книги се разказва, че в момента на излитане, колесницата “ревяла като лъв”. Вътрешното описание на вимана: “В средата на кораба се намирала метална кутия, която се явявала источник на “силата”. От тази кутия силата отивала в две големи тръби, поставени на носа и кърмата на кораба. Освен това, “силата” се насочвала към осем тръби, гледащи надолу. В началото на пътуването на тях се отваряли клапи, а горните клапи оставали затворени.

“Токът” със сила бил изхвърлян и се удрял в земята, повдигайки кораба нагоре. Когато наберял височина, гледащите надолу тръби се прибирали наполовина, за да можел да виси във въздуха. Тогава по-голяма част от “тока” се пренасочвала към тръбата на кърмата, за да можел да излети, тласкяйки кораба напред”.

Описанието на общото устройство на летателния апарат: “Силно и здраво трябва да е неговото тяло, направено от лек материал. Вътре трябва да се поставят устройство с живак и железни нагреватели под него. Посредством сила, която се съдържа в живака, човека, намиращ се в колесницата, може да прелети на големи разстояния в небето. Когато живака бъде подгрят от железните нагреватели, колесницата започва да набира скорост и веднага се превръща в “перла в небето”.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #23 -: Май 30, 2010, 15:52:31 »

Рибари открили човекоподобно извънземно
неделя, 30 май 2010

Разсекретени документи за НЛО свидетелстват, че група уени и медицински специалисти от няколко страни изследват човекоподобно същество, което остава живо след взрив на НЛО, който произхожда на 62 километра от Кадяка в Аляска. Годината е 1989.

Взривът на космически кораб на 31 май или 1 юли през 1989 година е разкрит след като военните съобщения са прихванати от радиста на един от риболовните кораби. Екипажът на друг риболовен кораб случайно хванал в мрежите си блестяща черна капсула. Тя била с дължина 7.5 метра и явно била изхвърлена от космическия кораб след взрива. Смаяните рибари известили военните власти едва след като открили в капсулата хуманоид, напомнящ малко момченце.

По тяхното описание създанието било с ръст малко над 1.5 метра. То имало очи, нос и уста, но било плешиво и без зъби и на всяка ръка имало по три пръста. Това разказва Джези Ферон, който събира както военните, така и гражданските свидетелства по случая. По разкази на рибарите съществото се движело в кръгове и явно страдало от някаква травма, която лекарите не знаели как да излекуват, за да му помогнат.


Чиновникът от бреговата служба на Аляска отрича наличието на каквито и да е данни за взрива на НЛО или за откриването на човекоподобно същество, което било спасено. На неговите думи се противопоставят Джези Ферон и членовете на екипажа на риболовния кораб.

Те съобщават, че съгласно прихванатата военна радиограма хуманоида бил доставен в секретна болница и поставен под денонощна охрана. Военните събирали екип от лекари и учени от Германия, Франция и дори Русия, разкава Ферон.

Медиците и учените разговаряли по радиостанцията с лекар от Полша и тъй като самият Ферон бил поляк по произход, съвсем лесно разбрал какво точно си говорели. Основната идея на разговора им била, че съхранението на извънземното е най-важната задача, с която трябва да се занимават в момента.

През това време военните правят нещастни опити да установят какво точно се е случило с космическото тяло, с което човекоподобното същество се разбива в земята. Желанието им било да изучат технологията и да разберат дали на обекта има други оцелели или мъртви същества, защото, пак по думи на Ферон, не им се вярвало, че малкото извънземно е пропътувало своя космически път съвсем само.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #24 -: Юни 01, 2010, 17:11:23 »

http://vbox7.com/play:6a1410c8

Вижте тези светлини.Според мен те са НЛО,а не както обясняват руснаците.Отново искат да скрият нещо,това е сигурно...
Активен
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #25 -: Септември 02, 2010, 02:37:58 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=YnszlJC8iGs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=YnszlJC8iGs</a>
Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
praiseyou
Гост
« Отговор #26 -: Септември 02, 2010, 22:17:09 »

 Интересно видео си пуснал Амейзинг, да допълня че събитието в него се случва на 09 Юли 2010. Аз лично се опитвах да открия връзката между  него и спиралата в Норвегия(09.12.2010):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=1hrWjkn_DHs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1hrWjkn_DHs</a>
 Интересното е, че преди това в Китай (клипчето публикувано от Амейзинг), в Австралия също е наблюдавана спирала (05.Юни. 2010):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=getQ4i4L3_Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=getQ4i4L3_Q</a>

 Тук има една тема за това че с идването на 2012 ще се наблюдават плазмени топчета, за което вече докладваха в друг форум (пак Български)  няколко човека които твърдят че са видели неща, описващи ги като плазмени светещи топки.
 
« Последна редакция: Септември 02, 2010, 22:33:08 от Лук » Активен
jozefina
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #27 -: Септември 07, 2010, 17:37:59 »

На мен ми се случва вече няколко пъти в годините следното.
Чисто, звездно небе. Отрупано със звезди. Знаете - звездите се виждат колко много нависоко са.
Сега си спомнете самолетите как се виждат в небето - светлина, но има премигващи също и си спомнете как се движи като скорост в небето.
Случва ми се няколко пъти да гледам звездно небе и да виждам нещо, което е като звезда (свети като звезда и като размерите на звезда, погледната от Земята) и което се движи като самолет, но е на същото сякаш ниво като звездите и се движи много, много, много по-бързо и по-високо от самолет - разликата между това и самолета е видима. Не е падаща звезда, а си е нещо, което си ....пътува...
Какво е - не знам, но не е самолет - не ми се вярва. Самолетите и не летят толкова високо. те се издигат на ниво облаци или малко над тях, а това беше много по-високо.

az vsqka ve4er se razxojdam s ku4eto  i gledam zvezdite i sa6to sum vijdala tezi svete6ti barzo dvije6ti ne6ta i sa6to znam 4e te ne sa nito samoleti nito pada6ti zvezdi...

Администратор: Използвай кирилица, в противен случай постовете ще бъдат изтривани!
Правила за писане във форума
« Последна редакция: Септември 07, 2010, 21:02:50 от indigo » Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #28 -: Септември 07, 2010, 18:31:30 »

Джозефина, добре дошла!
За напред е хубаво да пропишеш на кирилица Усмивчица
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #29 -: Септември 07, 2010, 18:36:28 »

аз всяка вечер се разхойдам с кучето  и гледам звездите и също съм виждала тези светещи бързо движещи неща и също знам че те не са нито самолети нито падащи звезди...
   


ето преведох го да не ядосваме Модчето

Добре дошла и от мен

Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Страници:  1 [2] 3 4   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Факти за НЛО « 1 2 3 4 »
Извънземни цивилизации
Evolution 46 5679 Последна<br />публикация Януари 04, 2013, 16:21:34
от SOL
НЛО
Необичайни преживявания
{-^-} 3 1218 Последна<br />публикация Октомври 11, 2012, 10:37:58
от Ru Alfa

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright