Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Успоредни аспекти: Децата на Земята и звездите  (Прочетена 2822 пъти)
delfin
Гост
« -: Юли 07, 2009, 20:40:00 »

Има някои аспекти или части от нас, които живеят на други равнища на реалността. Подобно на цветно венчелистче, всеки от нашите аспекти е малко по-различен от съседните, но взети заедно, те образуват красивото, сложно и безкрайно цяло на онова, което сме в творението. Ако се махне дори само едно от венчелистчетата, равновесието се нарушава и веднага проличава, че нещо липсва. Всеки аспект е подобен на сянката ни. Сянката е винаги с нас, но мястото и видът й се менят в зависимост от посоката и количеството на светлината във всеки един момент. Сянката се движи в хармония с нас, но не е нашият физически аз. Тя може да е по-дълга или по-къса от тялото, понякога по-тъмна или по-светла, но винаги е там. По подобен начин нашите аспекти се различават, но всеки от тях е от жизнено значение, както за самите нас, така и за останалите аспекти. Когато функционират и са подредени правилно, аспектите работят в хармония с нас, но стоят на известно разстояние, в зависимост от измерението, в което се намират.

...
Ние се състоим от слоеве електромагнитни енергийни полета, състоящи се от фини честоти - честоти, които имат цвят, звук и вибрация. Взети заедно, те ни съставляват такива, каквито сме. Всяка група от честоти образува един аспект и определя на какво равнище ще вибрира всеки аспект, а вибрацията определя в кое измерение съществува този аспект. Обикновено няма 2 аспекта на човека, чиито вибрации да са еднакви или поне да са сходни, обаче всеки слой, всеки аспект е в съвършена хармония с тези под и над него.

От вселенска гледна точка всички събития - минали, настоящи и бъдещи - се случват по едно и също време. Части от нас преживяват миналите ни прераждания или живеят в други Галактики или равнища на реалността, докато други се тревожат за изплащането на ипотеката или за това какво ще се случи утре. Други вече живеят в утрешния ден!

Многоизмерните аспекти на човека се образуват по същия начин.

...
Човекът наподобява гигантска музикална струна, която възпроизвежда един след друг тоновете (аспектите), създавайки вибрации, които го правят уникален до такава степен, че той заема лично свое място в тъканта на Творението. Когато сме хармонизирани в контекста на Творението, ние представляваме неделима, допринасяща част от всичко съществуващо. Уникалният хармоничен облик на всеки от нас определя начина, по който ще функционираме, ще изглеждаме и ще се проявяваме като същества - независимо дали на Земята, в друго време, на друго място или дори на друга планета. Понякога нашият хармоничен облик дори диктува преживяванията ни.

Когато аспектите ни не са хармонично подредени, могат да възникнат много проблеми. Напр., ако един аспект живее в равнище на реалността отвъд 3-то измерение и не е в съзвучие или е с нарушена хармония, може да имаме чувство за откъснатост, за липса на здрава основа, да ни е трудно да се съсредоточаваме или да взимаме решения и изобщо, да се чувствуваме някак разпилени. Ефектът върху нас зависи от степента на дисхармония и емоциите или събитията, които са причината за нея.

Когато някои аспекти заприличат твърде много едни на други, това също нарушава функциите им. Понякога някои аспекти имат толкова сходни видове преживявания, че техните честоти естествено се сливат. Тогава всички аспекти обикновено се "прехармонизират" заедно с този, който се е променил. Ако преживяването, предизвикало прехармонизацията, е положително, честотите на всички аспекти обисновено повишават вибрацията си и всички равнища функционират добре заедно.

Има и случаи, когато един или повече аспекти се откъсват от хармоничната структура. Това най-често става в периоди на сериозни травми или ситуации, в които човек не е в състояние да се справи със случващото се. Понякога е резултат от физическо или емоционално насилие или когато човек стане жертва на нещо. При липса на умения за справяне със ситуацията жертвата трупа чувствата в себе си в малки подредени чекмеджета, с което ги "заключва" енергийно.

Сетне някои от тези енергийни сектори се откъсват от главната енергийна система и престават да си съдействат хармонично с другите аспекти. При такова раздробяване се получават празнини в хармоничната организация.

...
При наличие на раздробяване земното проявление (човекът) започва да показва признаци на нарушени функции - става нерешителен и неспособен да се съсредоточи, а настроенията му се мятат от една крайност в друга. Понякога физическата му енергия прави същото. Човекът се чуства заседнал, сякаш движение напред не съществува, и понякога дори безпомощен, сякаш му липсва пътна карта, по която да се ориентира. Когато сме раздробени, е факт, че част от пътната ни карта липсва. Единственият начин да я възстановим е да открием  липсващите или своеволни аспекти и да ги привлечем обратно в хармонията на цялото. От етерна гледна точка това прилича на руска матрьошка. привличайки обратно аспектите, ние в основни линии ги прехармонизираме в нова функционална единица. Понякога този процес се нарича "поправяне на душата", сякаш липсващите аспекти са откъснали се от душата парчета.

Успоредни аспекти се получават, когато 2 различни аспекта на един и същи човек постигнат почти еднаква хармонизация в различно време и на различно място. Успоредните аспекти са многоизмерни, и все пак честотите им са толкова сходни, че всеки осъзнава другия. Представете си да живеете 2 живота едновременно и да сте в съзнание и за двата! Това е почти все едно в едно тяло да живеят двама души. Успоредните аспекти могат много да допринесат за интелекта, съзнатата памет, интуицията, екстрасензорните възприятия и многоизмерното съзнание. Могат да допринесат да си спомним предишни свои прераждания. А ако говорим за дълбочина на характера, едно дете с успоредни аспекти винаги ще е пълно с изненади!

Наличието на успоредни аспекти обаче може да допринесе за нарушение на физическите функции. Във Вселената има закон, който очевидно гласи, че не може да съществуват 2 еднакви набора честоти по едно и също време в творението, така че когато честотите на 2 аспекта се доближат прекалено, единият от двата се разпада. Този разпад се случва най-късно на физическо равнище, тъй като физическото ни тяло е с по-голяма плътност от която и да било част от цялостната ни структура и следователно реагира най-бавно на промени в енергийната система. Кои биологични системи ще бъдат засегнати зависи от това къде се намира хармоничното дублиране.

При наличие на успоредни аспекти се наблюдават интересни явления. Нито един от двата аспекта не може да функционира нормално. Съгласно законите на Вселената единият трябва  да доминира над другия. Аспектът, който в повечето случаи не се намира в 3-то измерение, съществува под формата на съзнание, което е винаги присъстващо и живее чрез 3-измерното тяло. 3-измерното тяло и съзнание са способни свободно да преживяват същите неща като успоредния аспект. В основни линии, това са 2 съзнания в един и същи човек.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юли 07, 2009, 20:56:02 »

Установила съм, че някои подгрупи от Звездните и Кристалните деца имат успоредни аспекти, които са до един от междугалактически произход. С други думи, аспектът, който преди е живял на друга планета - и в друго време, - е толкова сходно хармонизиран със земния, че се получава сблъсък между двата. Тъй като е много по-напред в еволюцията и е в състояние да използва съзнанието си така, че да управлява реалността, междугалактическият аспект обикновено се хармонизира така, че може да функционира заедно с 3-измерния. Най-често го прави, за да оцелее.

Децата с успоредни аспекти в повечето случаи са с тежки физически недъзи. Тези недъзи са различни, но има известно сходство в преживявянията на тези малчугани и техните семейства. Почте всички деца от тази категория не могат или не искат да говорят. Те са със силно развити телепатични способности и достигат през времето и пространството онези, за които знаят, че ще ги чуят. Много от тези деца пътуват или общуват под формата на орби. Освен това проявяват невероятни дарби като силна интуиция, многоизмерна осъзнатост и телепатия. Някои дори владеят телепортацията! Положителното на успоредните аспекти е, че макар да съществуват във физическо тяло с недъзи, децата са в състояние да пътуват през времето и пространството, така че почти винаги се чувствуват свободни. Освен това, тези успоредни аспекти са съпътствани от висок интелект и усещане за свързаност с Вселената, каквито рядко може да се наблюдават при другите хора. Тези малчугане са истински земни Учители.

...
Нежно е да се постигне някаква синергия между аспектите. За целта двата аспекта трябва да бъдат хармонизирани така, че да могат да работят заедно без засечки, но все пак да си останат като индивидуалности.

...
Съществува цяла една група деца с успоредни аспекти, които наричам Красивите мълчаливци. Въпреки различните физически недъзи, които вървят заедно с наличието на успоредни аспекти, тези деца са телепатични, интуитивни и духовни Учители, които имат много неща за споделяне с този свят. Което е най-удивително, почти всичките са сега на 11 години (книгата е писана през 2007 г. Полът няма значение за това явление - и момиченца и момченца са се свързвали с мен по различни начини. Това винаги става по телепатия, но понякога биват включвани и родителите, които да изпълняват ролята на "гласове", като ми се обадят по телефона, изпратят ми електронно съобщение или ми представят лично децата си. Обикновено родителите не са чували за мен, докато детето не ги помоли да се свържат с мен!

Всяко хлапе, което е идвало при мен, ми е казвало кой от орбите е негов. Представяте ли си, орбите на съзнание, които се присъединяват към моето енергийно поле, до един имат имена, лица и личности - всъщност са съвсем реални деца и Учители, всеки по свой начин!Мег Блекбърн Лоузи - "Децата на новото време"
Активен
delfin
Гост
« Отговор #2 -: Юли 07, 2009, 20:58:26 »

Може би някои от вас, които усещат присъствие, всъщност да имат в енергийното си поле орби на такива деца с успоредни аспекти и тези деца да ви казват едно или друго с това свое присъствие?
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Създателят на звездите « 1 2 3 »
Космогенезис
delfin 42 11533 Последна<br />публикация Септември 18, 2013, 21:34:01
от tribalizm
Децата на новото хилядолетие. Как децата медиуми променят света
Книги
lotus 2 2767 Последна<br />публикация Юни 18, 2009, 22:10:15
от lotus
Земята е застрашена от кометен обстрел
Космогенезис
Аэ съм 9 2041 Последна<br />публикация Май 17, 2011, 17:50:34
от paparosko
Часът на Земята 2011
Инициативи
Aldonza Dulcinea Lorenzo del Toboso 1 949 Последна<br />публикация Март 14, 2011, 15:04:31
от Aldonza Dulcinea Lorenzo del Toboso
Женски аспекти на енергията на Духа « 1 2 3 4 5 »
Необичайни преживявания
protoplasma 61 5530 Последна<br />публикация Ноември 24, 2011, 00:01:55
от Alida

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright