Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 8 9 [10]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Как да разгадаем посланието на сънищата?  (Прочетена 28388 пъти)
Parche_ot_men
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« Отговор #135 -: Януари 16, 2013, 12:51:07 »

Здравейте Усмивчица Тази нощ сънувах нещо странно.Бяха ме обзели някакви тъмни духове,усещах ги как минават през тялото ми.Когато бяха в мен ми минаха на лента как съм постъпвала лошо с хората и със себе си,как съм наранявала хората или обидила и както тази лента се върти в съзнанието ми изведнъж се появиха някакви сиво искрящи духове извън стаята аз ги виждах и ги виках за помощ,беше ги страх,но единия се престраши и дойде да ми помогне да премахне тъмните духове от мен и така дойдоха всички,наредиха около мен някакви сребристи неща и се бяха хванали за ръце и се приближаваха към мен и така малко по малко тъмните се махнаха от мен.
За първи път виждам такива духове,знам че бяха добри,а ми бяха казвали че са зли.Виждах сенките им,бяха си като хора,но със сиво искрящо излъчване..Помогнете ми да разтълкувам какво са искали тъмните от мен и какво съм сторила че тези сиво искрящите да ми помогнат и как са се появили,защо?И съществуват ли изобщо подобни духове??
Благодаря ви предварително Усмивчица
Активен
excentrzm
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #136 -: Януари 21, 2013, 11:53:03 »

Добър ден Усмивчица

Искам да ви разкажа моя сън и да видя какво точно мислите. Като цяло се справям добре с разгадаването на сънищата си , но за някои се затруднявам. Значи няколко години постоянно сънувах , че е война и бягам и се крия постоянно. Няколко дена преди прехода (21.12) сънувах последната битка и краят на войната (така го усетих). Естествено от  тогава не съм сънувал , че е война и бягам и се крия ...
Та .. тази вечер сънувах подобен сън , но този път бях от другата страна. Този път аз гонех и преследвах ..
Бяхме аз и някаква друга личност , която не помня.Бяхме във вековна гора с много големи дървета и много чист въздух. Аз и тази личност преследвахме и дебнехме да нападнем 3 същества: едно джудже, един индианец и Куката от "Под Прикритие" .. Всъщност май и те търсеха нас и се дебнехме взаимно. Направихме им засада на едно място като моя човек хвана индианеца ,  а аз държах някакво миниатюрно пистолетче и го бях насочил към главата на Куката , които беше паднал на земята. Моя човек заколи индианеца ...... а аз се опитах да стрелям по Куката , но пистолета засичаше и не можех да стрелям. Сещам се , че не исках да го убивам , а по скоро бях уплашен да не ми направи нещо. Той ме видя , че съм уплашен и скочи и ми ритна пистолета и извади един огромен нож ... Тръгнах да бягам , като джуджето и Куката бяха по петите ми. В един момент се изморих и просто спрях , защото видях , че е невъзможно да избягам. В момента , в който се обърнах бях наръган по най-бруталния начин на две места. Ножа влезна чак до дръжката , а той беше от най-големите касапски ножове ... Събудих се в болницата  и бях много зле. И докато осъзная колко сериозните са раните и видях Куката да ми идва на свиждане .. и това беше съня ...

Ако някой има обяснение моля да сподели Усмивчица
Благодаря предварително Усмивчица
Активен
Иво N_R_G
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 10


 • Град: Бургас
 • « Отговор #137 -: Февруари 03, 2013, 19:08:55 »

  Здравейте, искам да споделя и аз за един мой сън, в който за първи път си видях отражението, досега не се беше случвало. Та както си сънувах поредицата от сънища, както по принцип става в следващия момент виждам как мъж, който не познавам минава през измеренията, поне аз така го усетих и разбрах , че е така. След това бях с неговата жена пред едно огледало, или нещо подобно, и че огледалото е размазано и все едно е като водна повърхност. След това аз държах по-малко огледало в ръцете си и се оглеждах в него, но не видях собственото си отражение, а на друго същество, но знам, че бях аз. Изглеждах мн по различно и бях като същество от друг свят, с големи и изкрящи кафеви очи, които бяха наистина големи и продълговати и веждите ми също бяха толкова големи. Погледът ми беше спокоен и мъдър, но странното беше че не бях аз, а нещо друго. Ако някой може да го разтълкува ще съм благодарен.
  Активен

  Земята е пълна с предизвикателства, които ни чакат, не се чудете, а живейте!
  Sine Wave Zero
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 351

  « Отговор #138 -: Февруари 05, 2013, 14:45:11 »

  Много е възможно това което си видял да е било проекция на същността ти в духовния свят.
  Тя е съвкупност от всички твои проявления в сегашно, минало и бъдеще. Разбира се, ти си видял нейния външен вид, което е едно начало на опознаването й. Ако тръгнеш вече и да я усещаш, а това става като осъществяваш връзка с душата ти, ще разбереш че тук на земята си дошъл с даден % от нейните възможности . Като всички ние.
  Активен
  Иво N_R_G
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 10


 • Град: Бургас
 • « Отговор #139 -: Февруари 05, 2013, 18:04:18 »

  Благодаря ти за отговора, сигурно това ще е значението на съня, поне и аз така предполагам. А как по-точно разбираш, че осъществяваш връзка с душата си ? Това за количеството процент съм го срещал и на други места, убедих се, че е така вече
  Активен

  Земята е пълна с предизвикателства, които ни чакат, не се чудете, а живейте!
  wolfspirit
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 143


  « Отговор #140 -: Март 13, 2013, 23:43:52 »

  Ми как...като казвам не на съновниците изтъкани от бабени девитини. Символите са истината ако човек търси психологическия подход. Има сънища и сънища - то зависи, кое тяло сънува - какво е естеството на съня. Осъзнати и/или поръчкови сънища не тълкувам с психологическия подход няма смисъл целта им е друга и не засягат съзнанието тук и сега. Сънищата, които има смисъл да се тълкуват включват и кошмарите..и важните сънища - тези, които помним - за сметка на тези, които не след дълго се забравят. Да не говорим, че напоследък лягам и умирам, нямам време за сънуване...директно съм в дълбоки фази на сън и така колкото мога да откопча, оставаше и да сънувам. Приспивам се като погледна какво е положението наоколо и отвъд и отам отплувам за  вечните ловни полета.
  Активен

  Живей за мига...
  Do_It
  Eyes of consciousness
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 241


  Strange Bird

  « Отговор #141 -: Март 23, 2013, 15:27:59 »

  Вчера, когато имах гости, тъкмо бях казала, че не съм сънувала от много време, по-точно, че не помня сънищата, което не е нормално за мен и не ми харесва това, и днес хоп - сън. Но не ми харесва сънят ми.
  Хайде, ще го споделя. Тълкуване мисля, че не желая, още повече, че по-голямата част от тях сама успявам да си ги разтълкувам по инфо. А, сънищата и руните, както някои знаем са моя привилегия, моите зони, в която "витая".
  Сънувах точно по наболялата ме тема за работата - дилемата, пред която се поставям. Сънувах настоящия ми работодател и как си друга работа, но без той да знае. Отивам да питам на едно място, но се оказва, че те се знаят и моля да ме "скрият", заставайки ми зад гърба, за да не разбере, че търся. В един момент виждам сестра ми с детето и мъжа й, но не ме поздравява и сякаш не ме вижда, а аз се крия от нея, докато не разбрах, че не ме отразява. Говори си с нейни приятелки. Има няколко елемента след това, които нямат значение - пълнеж. После оставам сама в едно помещение, където уж трябва да работя и то е на работодателя, от който се крия. Нещо ми се вие свят, както ми се виеше реално и докато спях. Отварям вратата на помещението и почти нищо не виждам от прах, а цвета на въздуха с праха и небето беше сиво-оранжево и плътен като гъста мъгла. Обърнах света с главата  надолу, завъртях го, за да виждам по-ясно нагоре пред мен, за да вървя, иначе не виждах къде вървя - земята беше небето, а небето - земята. Отидох да си взема закуска - тогава сякаш пак беше в нормална позиция небе-земя. Погледнах отстрани и видях торнадо - много голямо торнадо с голям диаметър. Преминаваше през блоковете и не можех да повярвам какво виждам - нещо, което не е типично за нашите ширини, за страната. Обърнах се към продавачката и й казах "виж, торнадо, виждам торнадо.." и тя потвърди, учудена като мен. От нея си взех пица, която беше странна и нямаше вид на пица, както трябваше да бъде. След това тя затвори прозорчето, от което продаваше и сякаш бързаше да приключи. Виждах обаче торнадото как преминава отстрани на мен и задминаваше. Това обясняваше сгъстения с прах въздух и цвета му някак си. Гледах блока, през който преминава - масивен и се чудех какви ли ще се окажат щетите и мислех за хората, живеещи в него. Просто гледах как помита със себе си, толкова близо до мен, но подминавайки. Сякаш беше добре там, където бях като позиция. Един км. разлика и щях да съм пометена от него.

  Знам, че торнадо да сънуваш е някаква промяна, голяма - за добро или за лошо. В повечето случаи не е много за добро. Сякаш е предизвестник на кардинални действия, последици, решения и прочие. Преди време пак бях сънувала торнадо - три на брой в морето. Беше много красиво. Мисля, че беше преди едно разочарования и преди да взема спонтанното решение да дойда към София без нищо. Тогава торнадото беше по-далеч от мен в съня ми, но пак покрай мен.

  Преди три дни, случайно се заговорихме с един човек - приятел на едно момче, къде си лафиха на обекта му на работа. Той каза спонтанно "Много скоро ще преживееш много голямо разочарование (помислих си, че ще е свързано с един човек, но той продължи), което няма да е свързано с конкретен човек.". Тогава момчето го прекъсна и попита "На мен ли говориш?", а той отвърна "Не. На нея." и продължи "На **-ти (еди си кой месец) ще се случи нещо.. хуабво и сякаш, ще се отпуши пътя ти и всичко. Моля те, не се омъжвай никога. Браковете ти ще са краткотрайни и катастрофални. Не си човек, който може дълго време да живее с някого, по-скоро свободен човек. Не можеш да се примириш - келтското в теб надделява, войнствеността да отбраняваш територията си, когато е под заплаха. Нещо в теб се наддига.
  Върни се назад, отиди в Ирландия и приключи всичко, което не си приключила преди. Трябва да скъсаш тази нишка, за да вървиш напред, да скъсаш връзките от миналото в сегашното, това присъствие и нишка, която е останала.".
  След това си говорихме други работи и се върнах на това, което ми каза и го питах "Какво за онази дата, която спомена?" и той отвърна "Вече не помня. Казвам го и после не помня. Наистина имаше нещо с тази дата, но.. Усмивчица "

  Нещата са свързани.

  « Последна редакция: Март 23, 2013, 15:52:16 от Do_It » Активен

  Do_It
  Eyes of consciousness
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 241


  Strange Bird

  « Отговор #142 -: Март 23, 2013, 16:09:42 »

  Относно темата за "КАК" да разгадаваме нашите сънища, а не "КОЙ" ще разгадае съня, мога да кажа само, че е хубаво човек да следи сънищата си и събитията след тях. Така научава всяко свое усещане в съня, предшественик на какво е и всеки елемент от съня, какво символизира, какво "говори".
  Активен

  marushka
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 112

  WWW
  « Отговор #143 -: Март 25, 2013, 01:06:48 »


            Здравейте отново на всички,
            Не сънувам често, много рядко. Но сега срещу неделя даже към сутринта вече по-светло беше като се събудих и стреснах. Понякога аз сама си ги тълкувам сънищата.  Но този е смесен с живи и мъртви хора. Мъртвите не ме викат. Намирам се в стаята на вуйна и вуйчо те са живи, но само вуйна беше с моя съученичка от техникума и тя е жива. Двете ми викат да излезна навън да ги чакам.
  Излезнах и моят братовчед единия син на вуйна и вуйчо той също е жив ми вика хайде да отиваме, но не доуточни къде. Аз му отвърнах, че чакам други хора /като си мисля за вуйна и мойта съученичка/. И взех да пълня в една найлонова торбичка трева като отделях сухата и събирах само зелената.  Майка ми преди да умре го правеше много често това и много обичаше тази работа да я върши да бере трева за животните,а аз не я обичам тази работа. После пак понечих да влезна в стаята, тя беше заключена.
  Като влезнох видях само моята съученичка , но не беше с вуйна, а с друга жена, не мога да си спомня къде съм я виждала, някъде съм я виждала, но не мога да се сетя. Не знам вуйна и съученичката ми дали се познават сега. Но ми казаха двете жени да ги чакам навън пак. И аз продължих да пълня тревата. После една комшийка на вуйните ми каза хайде с нас до гробището /тя е жива  сега, възрастна е както вуйна към 80-те. Но аз и на нея отвърнах чакам други хора , като си мисля пак за вуйна и мойта съученичка. И като се обърнах нагоре по улицата идваха много хора живи и мъртви  и познати и непознати и вуйнината комшийка ми рече душата те търси и виж орел те ухапал. Аз се погледах никъде не видях ухапано и се стреснах и се събудих тогава.
  Активен

  Morena
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 137

  « Отговор #144 -: Март 30, 2013, 00:15:18 »


            Здравейте отново на всички,
            Не сънувам често, много рядко.

  Сънуваш всяка вечер, просто не помниш сънищата си.
  Активен
  marushka
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 112

  WWW
  « Отговор #145 -: Април 23, 2013, 20:20:55 »


            Здравейте отново на всички,
            Не сънувам често, много рядко.

  Сънуваш всяка вечер, просто не помниш сънищата си.

            Сигурно е така, сигурно не ги помня.
  Активен

  crownedXclown
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 101


  « Отговор #146 -: Декември 05, 2016, 22:17:43 »

  Здравейте,
  Скоро не съм пускала нищо, но наскоро - днес или по-скоро вчера, сънувах нещо доста страшно. То страшно силно казано, по-скоро притеснително. Сънувах, че съм с група хора в къща, от типа на големите къщи за кукли, тъй като нямаше фасада. Не съм сигурно, кои бяха хората, но съм почти убедена, че ги познавам. Това не е много важно, но по едно време повечето бяхме легнали и се появи някакво същество, което за мен си беше демон направо. С качулка, без крака, кокалисти ръце, изкривено лице. И започна да обикаля. И аз се си стиснах очите и не знам защо дойде при мен това същество. И усетих, усещането беше реално, как едната ръка ме погали по бузата. Много студена, с дълги кокалисти пръсти. И накрая съм почти убедена, че се наведе да ме целуне, но прескочих в друг сън, както се случва винаги. Притеснително е, че не усетих контакта като нещо страшно, заплашително и т.н
  Ако някой има идея какво би могло да значи ще съм благодарна

  Лека вечер!
  Активен

  After the era of kings a lonely knight is fighting for lost battles...ahh the war effect...there are no winners in the war.Everybody loses
  Странник
  Global moderator
  *****
  Активен Активен

  Публикации: 1379


 • Град: Варна
 • « Отговор #147 -: Декември 08, 2016, 22:14:56 »

  Вероятностния характер на бъдещето е основата в която ние избираме конкретните прояви на реалността.
  На практика когато спим нашето съзнание е изключено и почива.
  В този момент се появяват посланията от Душата ни във вид на сънища.
  Тези послания обикновено няма как да не бъдат разбрани защото са на холограмния принцип.
  Друг е въпроса кое какво значи в тях като изразни средства.
  В твоя случай бих ти обърнал внимание в какво живееш, накъде се движиш и най вече какво следваш в себе си.
  Ако си против Душата си и Вселената ( против Законите на Вселената) всичко завършва рано или късно с преждевременна смърт.
  Образа на демона от съня ти е потенциалната възможност това да ти се случи.
  Жокер имаш ...би следвало да се замислиш.
  Ако не промениш кардинално живота и мисленето си в някои аспекти на ниво съзнание нещата не сочат добра прогноза за бъдещето ти.
  Всичко по горе е лично мнение и коментари над споделеното .
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  Страници:  1 ... 8 9 [10]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Числата и сънищата
  Моите сънища
  giti 1 5967 Последна<br />публикация Юни 28, 2009, 17:27:43
  от giti
  Посланието на Enigma
  Музика
  giti 10 2062 Последна<br />публикация Декември 27, 2010, 23:54:40
  от andromeda3213
  Гласове в сънищата ми..... « 1 2 3 »
  Моите сънища
  KaTeRlEjKa 40 5971 Последна<br />публикация Юли 26, 2013, 01:45:31
  от Speed_Of_Pain
  Посланието на един от Вас
  Послания
  Един от вас 10 3168 Последна<br />публикация Февруари 17, 2012, 01:37:34
  от The One
  Посланието на делфините в образи
  Любопитни факти
  abrego 8 1508 Последна<br />публикация Юни 22, 2013, 09:03:01
  от abrego

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright