Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Извънземните ни проговориха  (Прочетена 7048 пъти)
Administrator
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Юни 16, 2009, 21:00:12 »

  Извънземните ни проговориха
  Наши учени питат, а небесна цивилизация им отговаря с житни кръгове в Англия  Животът е продукт на земния дух
  Експериментът е осъществен през пролетта при пълна конфиденциалност. В него за първи път в света е проведен и документиран диалог между земна и неземна цивилизация.

  През март 2009 г. около деня на пролетното равноденствие контактьорката Марияна Везнева получава невидим импулс, че е дошло време да докаже черно на бяло диалога, който от години води с по-висш разум. Тя е единственият човек в света, четящ символите, които всяка година мистериозно се появяват в полетата на Aнглия и по света. Архитектката с паранормални способности е посветила десетки книги по въпроса, преведени на няколко езика. В тях медиумът разкрива, че извънземна цивилизация или такава, която се намира в паралелно на земята измерение, ни предупреждава за предстоящите катаклизмите. Съществата ни говорят чрез пиктограмите - както архитектката Везнева нарича житните кръгове.

  На 23 март тя сформира сериозен екип от учени. "Малко преди това се свързах за пореден път с невидимата раса. Тя поиска от мен въпроси от 12 учени. За наше улеснение те обещаха да отговорят с първите 12 пиктограми за сезона в най-популярното място Уилтшир, Великобритания", разказва Везнева.
  Въпросите на българските учени тя формулирала в четири раздела - Космосът, Човекът, Земята и Действията. "Накрая се оказа, че питанията надхвърлят 20. Затова аз оставих съществата да преценят на кое да отговорят", отбелязва Мариана Везнева.
  От 25 март тя стартира телепатичния чат. Всяка сутрин и вечер задава въпросите по мисловен параканал към нашите небесни закрилници, а те връщали отговорите, използвайки британските полета като компютърен екран.

  Първото обратно съобщение се получило на 14 април, а последното - дванадесето - на 24 май. При разчитането на житните символи Везнева обаче установява, че 12-те рисунки са адресирани само до 8 участници, защото на едни е отговорено по-обстойно, с две или три геометрични композиции. В същото време извънземните са подминавали директно онези питания, които изисквали от тях категоричен отговор с "да" или "не". Везнева си обяснява това с факта, че подобна категоричност не може да се предаде със средствата на "житната геометрия".

  Не ни търсете с радиотелескопи!
  Първи отговор получил проф. Гаро Мардиросян от Института за космически изследвания към БАН. Той искал да разбере скоро ли ще се осъществи връзка с извънземна цивилизация по програмата СЕТИ (SETI). Тя търси разумен живот в Космоса, прослушвайки космическия ефир с помощта на огромни радиотелескопи. Небесните ни приятели обаче отговорили, че пътят не са радиовълните, а мисълта. Така Мариана Везнева тълкува появилата се житна рисунка на една голяма глава, една по-малка, свързани с кръг, а между тях две точки. "Това ще рече голямата цивилизация ще комуникира с по-малката с помощта на техническо съоръжение, което усилва нашите телепатични вълни, които очевидно са доста слаби. Двете точки означават "мисъл", разкрива значението на символиката посветената жена. Тя добавя, че житните кръгове в полята по цял свят се правят с техническо съоръжение, което също използва енергията на мисълта.

  Ядрото на Земята ще избухне
  В тема Земя (Екология) проф. Мария Златева - микробиолог, задава следния въпрос: "Глобалното затопляне ще предизвика ли екологична катастрофа на Балканите? На Европа?" Отговорът си извънземните дават с три пиктограми, които покриват частично питания и на арх. Мария Каразлатева и ст.н.с. Евгения Кожухарова - геолог от БАН.

  "Глобалното затопляне се проявява най-напред като повсеместни климатични промени. Нарушава се равновесието между огъня и водата. Ако глобалното затопляне продължи, ще се активизират четирите стихии. Бедствията ще следват едно след друго. Ако глобалното затопляне не се овладее, може да се стигне до пълна катастрофа - взривяване на ядрото на Земята", предупреждава ни висшият разум. Ако не вземем мерки, взривяването на ядрото означава "край на целия физически и духовен свят на планетата", допълват инопланетяните. Апокалипсисът според Везнева е предаден в житен кръг с четири завъртени лъча, които са като счупени. "Четворката означава Земята, а двата квадрата - този и онзи свят. Т.е. и духовното, и физическото измерение ще загинат", превежда Марияна Везнева, която твърди, че от малка е обучавана от невидимите същества на вселенската азбука.

  Галактически компас за астрономите
  Доцентът от катедра "Астрономия" в Софийския университет Валери Голев и Цветан Георгиев от Института по астрономия към БАН пък били поблазнени да узнаят къде се намира най-близката планетна система до Слънчевата, както и къде е най-близката обитаема планета.

  "Отговорите на тези въпроси не бива да се разпространяват, преди да е направено откритието", казали извънземните на контактьорката. За това те нарисували в зелените поля на Уилтшир нещо много интересно - компас, малко изкривен. "Вземете фигурата, подобна на компас, и я поставете върху звездната карта. Медитирайте. Ние ще ви внушим отговора. Само ще отбележим, че най-близката планетна система съдържа 12 планети", разкриват невидимите ни приятели.

  Не сме дошли от Космоса
  Всъщност първият въпрос в списъка, изпратен по телепатичната поща към Космоса, принадлежи на проф. д-р Връбка Орбецова. Патобиохимикът и председател на сдружението на алтернативните лечители се интересувала дали човекът е рожба на земна еволюция, или е пренесен от Космоса. "Човекът е създаден от духоматерията на самата земя. Не е донесен отвън и за това е уникален", отговорят невидимите същества с един дебел пояс с осемнадесет дъги. "18 идва от цифрата 9, която има смисъл - уплътняване на духа, преди да стане материя. От десет се ражда материята, тогава се разделят и половете. След това се дават пет концентрични кръга, които се спускат като вълни, но не се преливат едно в друго. Това са расите", заявява Везнева.  

  Те уважили и второто питане на проф. Орбецова - ако материалният генетичен код е разположен в ДНК структурата, къде се намира енерго-информационният код на човека? Иноземците спуснали изображение на шестолъчна звезда, което според експертите отговаря на сърдечната чакра. Т.е. енергийният ни чип се намира там.
  Българи ще спасят света Астрофизикът Лъчезар Филипов задава следния въпрос: "Глобалното затопляне неминуемо ще доведе до засушаване и война за водни ресурси и хранителни продукти. Как ще се справим с този проблем?"

  Отговор: "Ние търсим диалог с вас, за да ви помогнем да запазите живота на Земята. Създайте център за ментално-пиктограмен диалог с нас, първоначално от 7 човека, а след това ще се разрасне и ще се превърне в мрежа от сътрудници, действащи за предпазване на Земята от самоунищожение и космическа катастрофа".

  "Трябва да създадем този център и тогава Те директно ще ни говорят. Тогава ще ни кажат какво да направим, за да спасим планетата и нас", убедена е Мариана Везнева. Накрая небесните ни учители ни поздравили досущ като в интернет чат с две точки с едно свързване.

  Любомир Старидолски
  « Последна редакция: Юни 16, 2009, 21:38:20 от indigo » Активен

  delfin
  Гост
  « Отговор #1 -: Юни 18, 2009, 14:18:23 »

  "В Москва работейки над книгата, се натъкнах на интересната статия на Вадим Илин "Първите хора на Земята:версия на извънземни", публикувана в "НЛО" (1999,№22). В нея се гавари как 4 млади индианци на 13 август 1947 г. откриват в пустинната местност на щата Ню Мексико )САЩ( извънземен летателен апарат и спасяват оказалия се в него извънземен. По-късно той, с помощта на кристала, който има, предава невероятна история за Земята и човечеството. Сред другата полуфантастична информация, пришълецът съобщава и следната страница от историята: "Настъпил момент, когато започнала да управлява Земята друга раса извънземни под формата ...на сиви разумни гущери (1). Те, създадени генетичто от още по-високоразвита цивилизация, произхождаща от далечна галактика сега скрито ръководят много аспекти на земния живот. Потребяват естествените ресурси на Земята, извличат от нашите тела генетичен материал за продължаване на експериментите, използват държавните ведомства за запазване в тайна на съществуването на технически средства, които определяме най-общо като НЛО. Те имат база на Луната и са ни предупредили да не си пъхаме носа там".

  Ето и още едно свидетелство в полза на реалното съществуване на разумни влечуги. "Тази невероятна история при цялата й неправдоподобност многократно е преразказвана и препредавана от уста на уста. Публикува я и австралийското издание на списание "Нексус", а то пък я взима от новата книга на известната амеликанска журналистка Линда Моултън Хоу "Поглед към други реалности".
  Тя я чува от Джим Спаркс и прочита неговия непубликуван ръкопис - че  бил се срещнал с поразителни същества, възложили му важна задача.
  Джим Спаркс е един от хората, твърдящи, че са били похищавани от пришълци. Казва, че се е срещал с най-различни видове представители на други цивилизации. Спаркс се смята за интерпретатор, преводач или най-малкото ученик от малките класове в "Училището" на пришълците. Линда Хоу - журналистка и изследователка на паранормални явления, с часове записва ва магнетофон разказите на Джим през какво е преминал, намирайки се толкова близо до пришълците, че "усещал миризма на развалени яйца, носеща се от кожата им". Както той самият казва, останали му хиляди пъти повече въпроси, отколкото отговори. Особено го измъчна, че не може да докаже общуването си с извънземните.
  Спаркс е роден на 15 ноември 1954 г. Той е щастлив и преуспяващ човек, но през 1988 г. неочаквано среща същества от други светове. Отначало мисли, че се е побъркал, но след като преценява състоянието си, осъзнава, че всичко това се случва в действителност, дори когато посред нощ го измъкват от леглото и го прибират в летателния апарат. Той винаги е похищаван по най-трудния начин, т.е. във физическото (а не в астралното) му тяло, а това е много тежко. Обикновено извънземните го посещават около 3 часа след полунощ. Джим разказва: "Това е технологията им. Знам, че пришълците разчитат на създаваното от тях енергийно поле, което им осигурява възможността да са невидими, за работят в едно измерение и частично да бъдат в друго, както и да прехвърлят хора през твърди прегради".
  В началото на 1995 г. Джим преживява поредното похищение, което завитаги променя неговото усещане за света. Връща се обхванат от твърдото убеждение, че е необходимо с всички сили да опазва околната среда. съществата, внушили на Спаркс идеята за ВЪЗМОЖНАТА ГИБЕЛ НА ЗЕМЯТА, външно напомняли нещо като змията от Книгата на Енох от ръкописите от Мъртво море, или змията изкусителка от библейската Книга "Битие"...

  "...Видях очертанията на едри същества, застанали в порукръг. Успях да разгледам силуетите им и ми стана ясно, че са доста големи особи... в мозъка ми високо и ясно прозвучаха думите: "Отдавна бихме ти дали това, но трябва да го постигнеш сам. Само така ще можеш да осъзнаеш част от какво си и какво трябва да вършиш". Джим казва: "Сега разбрах, че под думата "това" се е подразбирало знанието". Той вижда 12 много високи хуманоида, образуващи почти затворен кръг, в който се оказва и той самият. Главите на всички са обърнати към един, който се намира до Джим. Създава се впечатлението, че сякаш холограма на човешко лице е наложена върху лицето на пришълеца. То излъчва блещукаща светлина, скриваща истинската същност на извънземния. Холографското лице движи устните си, сякаш нещо говори, но Джим нищо не чува - думите се предават телепатично и не в синхрон с мърдането на устните.
  Оказва се, че влечугоподобните транслират мислите си на съществото, което е отляво на Джим, т.е. като че ли СА ЕДИНЕН ОРГАНИЗЪМ. Ето какво научава той от тях: "Време е да разбереш много повече. Да, истина е, че контактуваме с вашето правителство, че са сключени споразумения, пазени в тайна от вашия народ. Действително, някои хора загинаха или пострадаха в името на опазването на тайната, но вината не е наша. Влязохме в конфликт с лидерите ви, тъй като планетата ви е в смъртна опастност, и се споразумяхме с тях, че известно време ще подготвят хората за среща с представители на нашата цивилизация. Тази част от споразумението не се изпълнява. Също се споразумяхме, че ще се предприемат определени стъпки за предотвратяване на екологична катострофа на планетата ви, и ви дадохме съответните препоръки, но вашето правителство наруши и този договор".

  Джим разказва, че срещите с пришълците преди не му правели толкова силно впечатление, а тогава го обхваща неочаквано такава вселенска самота, такава дълбока печал, че неволно пита: "Нали няма да ни оставите?". Следва дълга пауза. У Джим възниква усещането за някаква страшна загуба и пак пита: "Нали няма?". Пак дълга пауза.
  Най-после му отговарят: "Не. Сега насочваме енергията си към редовия човек. Имайте впредвид, че въздухът и водата ви са заразени, горите умират, хранителната верига е прекъсната. Имате огромно количество ядрено и биологично оръжие, което погубва Земята. Планетата е пренаселена. Ако не започнат незабавни действия, може да стане късно. Има начини за задоволяване на потребностите ви от енергия и храна, без да причиняване никакви вреди на планетата. Властите ви го знаят, но не жилаят за предприемат нещо. Те смятат, че технологиите за екологично чисто получаване на енергия и изобилна храна застрашават сигурността им".
  От мисълта, че правителството знае как да спаси живота на планетата, но не го прави поради параноя или егоизъм, Джим изпада в ярост - "Нима това е истина? Какво да се прави?". Пришълцште отговарят, че вече ще работят с хората индивидуално и обещават да му дадат повече информация при следващ контакт".

  В края на контакта по молба на Спаркс влечугоподобните показват истинския си облик. Те "ПО НЕЩО НАПОМНЯТ ГУЩЕР И ЗМИЯ ЕДНОВРЕМЕННО... Очите им са малки, разположени като при нас, само че РОМБОИДНИ, а зениците им са ЧЕРВЕНИ. Главата им е значително по-голяма от човешката. Мозъкът им сякаш излиза над челото и изглежда, че трудно е обвит в кожата...". "Вникнах в тяхната природа и в намеренията им - казва Спаркс на Линда Хоу. - Те не са добро и не са зло, живеят сред нас вече хиляди години. Защо ли? Мисля, че ни отглеждат като своя суровина. Ние, хората сме възпроизвеждащата се реколта, която не изисква особени грижи и продължава да се репродуцира и до ден днешен, независимо от всички съществуващи проблеми на Земята. Те не ни убиват, а само ни използват. Системата е работила добре за пришълците дълго време, но сега са възникнали някакви усложнения и инвестициите им се оказват застрашени. Загубили са за нас толкова време и сили, а ние сме поели по пътеката на почти необратимото саморазрушение....".

  Не само замърсяването на средата, но и последиците от него - неконтролеруемите вируси, новите неизлечими болести, са проблемите, създавани от хората. Дори и да се разрушим окончателно, пришълците могат да започнат всичко отначало. Те вече са събрали семена от растения, семе на животни и хора и могат да засеят пак Земята или да го направят на друга планета. Някои видове пришълци не желаят да прозрем, защото тогава Земята и жителите й не могат да бъдат експлоатирани толкова безпощадно. СПОРЕД ТЯХ Е ПО-ДОБРЕ И ЗАНАПРЕД ХОРАТА ДА ОСТАВАТ В НЕВЕДЕНИЕ - ТАКА ТЕ ПО-ЛЕСНО МОГАТ ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ.

  Една от похищаваните, Ана Хейс твърди, че и доброжелателни, и враждебни пришълци произвеждат хибриди и андроиди. Като подчертават необходимостта от опазване на околната следа, те не се тгрижат за нас, а за себе си. Едните се опитват да лекуват планетата, други ни дават все по-съвършени технологии, за да се унищожим по-бързо и да освободим място за нов посев.

  Джим Старкс не търси никакви влиятелни организации. С какво ще отиде при тях и какво ще им каже? Да съобщи за предупреждението на пришълците? Не е трудно да сепдосетим как ще реагират на думите му.
  Тогава защо пришълците изведнъж решават да влязат в контакт с някой си Джим Спаркс? той предполага, че такива като него са милиони. Подготвят ги, за да имат в решителния момент мощна армия от единомишленици. Старкс помни, че през 1995 г. пришълците казват, че ни остават приблизително 10 г.   (Дали имат впредвид календара на маите и 2012 г.). НЯМА ДА ИМА КРАЙ НА СВЕТА, НО ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ПРОМЕНИ В НАШЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ СТАНАТ НЕОБРАТИМИ. Тогава пришълците ще имат правото да се намесят и ще им бъде потребна съвсем малко енергия, за да направят всичко, което сметнат за необходимо" ("Мир зазеркалья", 2002, №14).

  Не бих повярвал на казаното, ако не съм чел книгите на руския учен В. Шемшук, в които той непрекъснато споменав разумните влечуги, контролиращи нашата цивилизация. ".  Михаил Речкин - "Феноменът Окуньово"
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #2 -: Юни 18, 2009, 14:49:48 »

  Материалът е пак от "Феноменът Окуньово" на Михаил Речкин.С него приключват най-интересните извадки от книгата.


  "За начало ето една история, в която е трудно да се повярва, но ако изречем вълшебната дума "допускаме", ще започнат да се откриват чудни неща!

  На 13 август 1947 год. шестима млади потомци на индианците - апахи спират да нощуват в пустинна местност на щата Ню Мексико (САЩ). Те приготвят вечеря, когато се чува силен шум, после грохот и земята се раздвижва като при земетресение. Индианците тръгват на разузнаване и откриват недалеч врязал се в земятаразкривен метален обект. Влизат в него и виждат странно същество с нисък ръст. То е силно пострадало, но дава признаци на живот. Индианците решават да се опитат да го спасят. Те успяват да излекуват Звездния брат, както започватпда го наричат помежду си. След като се оправя, той с помощта на намиращия се в него кристал, предаващ изображения, разказва на младежите невероятната история на Земята и човечеството.

  Според тази информация извънземните се появили на нашата планета още във времената, когато тя била безжизнена каменна грамада и през целия период на еволюцията постоянно се намесвали в нея. В едни случаи намесата се оказбала благоприятна, а в други -не. ТЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В НАШИ БОГОВЕ И НАШИ...ДЯВОЛИ.

  За цялата тази епопея, след 20 год. разказва на още малкия си внук - Робърт - един от онези шестима индианци, които спасяват загиващия Звезден брат.
  Чутото развълнува и завладява Робърт. Оттогава се посвещава на търсене и проучване на източници, потвърждаващи съобщението на пришълеца. Неговата същност и резултатите от своите търсения, той излага в издадената книга "Тера. Неизвестната история на планетата Земя".

  В нея се разказва, че в дълбока древност, пришълци от Космоса усвоили Земята, която тогава била безлюдна. Разумният човек бил създаден по решение на предводителя им, първоначално, за да имат разбиращи и послушни работници. За правото да господства на Земята, този владетел се борел с брат си и за да утвърди това право, въвел генетичната си информация (ДНК) в генотипа на първите човешки същества. И те станали "деца на Бога".
  При първите поколения хора, владетелят използвал ДНК на представителите на още една раса - емоционални и сантиментални птицеподобни същества. Тази генетична информация придала на хората чувствителност и страст, както и способност за независими съждения и самостоятелни действия. Управникът, положил началото на човешкия род, бил учен. Интересувала го възможността за създаване на същества, надарени с емоции и духовност. Той научил хората да се размножават по собствена воля и младата чавешка раса започнала стремително да нараства.

  През ранните етапи на човечеството възникнали 2 негови разновидности - послушни, безропотно подчиняващи се на извънземните и генетично променили се мутанти, действащи по собствена воля. Братът на създателя на човешкото племе изгонил мутантите в пустинна местност, обричайки ги на явна гибел. За да бъде всичко точно така, организирал... потоп. Неговият съперник успял да спаси известен брой от генните вироглавци. Този сюжет напомня на познат епизод от Библията" ("НЛО", 1999, №22).

  Възможно ли е това, което е описано?

  Робърт Лазар работи в т. нар. Зона 51 (щата Невада, САЩ). По споразумение с извънземни, американски специалисти тайно от останалия свят, усвояват неземни технологии. В сензационен доклад фактически потвърждават, че човекът се появил на Земята благодарение на извънземни експерименти. По думите на Лазар, еволюцията на Земята се контролира от извънземните много хилядолетия. През последните 15 год. между учените от база "Зона S4" (където бил прехвърлен от "Зона 51") върви пряк обмен на технологии.
  Видът на пришълците е описан в много източници. Лазар отбелязва някои детайли. В гръдния кош на пришълеца има един голям тъмен орган, който по форма напомня круша. Той съдължа сърце, бели дробове, стомах и други органи с неизвестни функции. На тънка шия се виждат отделни, подобни на вени, мускули. Слуховите органи нямат ушни миди.
  Родина на пришълците е звездна система в съзвездието Ретикули. Системата се състои от 2 звезди: Зета Ретикули-1 и Зета Ретикули-2, около които обикалят планетите. Пришълците, посещаващи "Зона S4", били долетели от 4-тата планета Зета-2. Двойната звездна система Зета-Ретикули е на 37 светлинни години от Земята и се вижда само от Южното полукълбо. Планетата на пришълците, както и Земята, се върти около своята ос. Един ден на нея по продължителност е равен на 90 земни часа.

  Пришълците казват, че изцяло контролират и коригират човешката еволюция, насочвайки я в желаното от тях русло. По думите им, през последните 10 000 год., от тяхна страна в еволюционния процес е имало 65 такива намеси. Това се е случвало приблизително веднъж на 150 год. Те гледат на човека като на генетичен контейнер (съд), като приблизително така го и наричат. Основният инструмент на пришълците за изменението на ДНК е вирусът, тъй като това е единственият организъм, способен да предава нов генетичен код на човека.
  За опазване на "контейнерите" от разрушаване, на Земята са внесени религиите. Пришълците твърдят, че са в състояние да влияят върху човешката психика. Това се получава най-добре, когато хората са в спокойно или отпуснато състояние. Още по-добре - насън. При активно съзнание методът не е ефективен" ("Тайны ХХ века", 2001, №11).

  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #3 -: Юни 18, 2009, 14:50:36 »

  "През 1972 г. в един от отдалечените райони в северната част на американския щат Ню Мексико туристи откриват много странни скални рисунки. Пристигналите на място археолози от Университета в Ню Мексико анализират изображенията, но не намират и най-малки следи от човшко обитаване! Почти всички рисунки и предмети се отнасят към VІІІ в. Сред тях е и предмет, наречен условно "компас", създаден по неизвестна технология и покрит с йероглифни символи, повторени върху накои грънчарски изделия. Археолозите са изненадани и от това, че скалните рисунки, изпълнени по своеобразен маниер, нямат нищо общо с каквито и да било други изображения, открити на американския континент. Вследствие на крайната загадъчност на откритите артефакти (предмети с изкуствен произход), както и на възникналите подозрения за извънземния им източник, целият каньон, където са археологическите находки, получава статут на собственост на правителството на САЩ и собственост на АНС! Всички дейности по изследването на рисунките и надписите са строго засекретени.
  Независимо от значимите научни сили, хвърлени за разпознаване на изображенията, разшифроване на надписите и идентифициране на артефактите, работата не дава резултати. През 1973 г. всички материали на експедицията са погребани в архива на АНС под кодовото наименование "Стрела на времето".

  След две десетилетия, през 90-те год., поредица свлачища разкрива нови рисунки и надписи, както и някакви тунели, изследвани от малки групи специалисти от споменатото учреждение. В края на един от тунелите, е открит старателно замаскиран вход към вътрешността на скала, в която се оказва разклонена система от дълги коридори и камери, изсечени в скалната маса. Специалистите наброяват 23 камери, като всяка от тях има собствени рисунка и йероглифи. Веднага са организирани групи от представители на различни научни дисциплини, които се заемат с изучаване на откритите помещения.
  Събраните материали изобщо не се оказват по силите на специалистите. Предлагат хипотезата, че някога в този отдалечен район имало колония на представители на неизвестна и извънредно развита цивилизация, създала там своего рода "капсели на времето", предназначени за отваряне в края на ХХ век.

  Всичкине 23 камери са обединени в система от коридори, които също представляват някакво кодирано послание. В последната камера изследователите откриват най-главния артефакт - своеобразен оптичен диск, криещ кодовете за разшифроване на всички изображения и семволи по стените на загадъчните камери. Привличането на най-способните съвременни дешифратори за разгадаване на тайната, не дава никакви резултати. Тогава "археолозите" пренасят оптичния диск и всички намерени артефакти в секретно хранилище, където ще очакват ново равнище на знания и технологии на човечеството, които ще дадат възможност да се извлече кодираната информация. Засега се предполага, че дискът съдържа звездни карти, речници и информация, хвърляща светлина върху големите тайни на Земята, а може би и върху целите на посещението на нашата планета от пришълци.

  Наистина сред изследователите на диска се намират двама учени, обявили, че се досещат за способа за извличане на информацията от него. Разрешават им да продължат да работят и през лятото на 1996 г. единият от тях - лингвист, съобщава за получени резултати. Според него ключът към информацията, скрита в оптичния диск, е в стенните рисунки и символи. Лингвистът успял да "редуцира" стенните картини и символи до приличащи на шумерските писмени знаци. След като избира 23 "разшифровани" знака, той ги разполага в същия ред, в който са камерите в пещерите. Така сякаш "отваря" информацията в оптичния диск. Като използна тези 23 "думи", лингвистът дава воля на фантазията си и написва 8000 страници с данни, извлечени от диска! Според неговите думи, успява да състави компютърна програма и отпечатва на принтер целия текст, който се оказва извънредно трудно да бъде преведен на английски език.
  Този текст отразявал философия, литература, поезия, музика и научни данни, оставени на човечеството от неизвестните автори.

  Съставителите на текстовете, както твърди лингвистът, рисуват бъдещето на човечеството през ХХVІІІ век! Те подготвят 7 "капсули на времето", разположени на различни континенти. Целта на тези текстове е да снабдят няколко следващи поколения хора с основите на бъдещата унифицирана култура, изкуство, философия и наука.
  Властите буквално са стъписани от тези открития на лингвиста и го отстраняват от работата. Той успява да предаде част от материалите си на един жерналист.

  Според журналиста, проучил текстовете, в тях действително става дума за космически прошълци, усвоили техниката за "преместване във времето". Те обясняват, че нашите представи за триизмерността на пространството и наличието у хората само на 5 сетивни органа, са причините за интелектуалната ощетеност на човечеството. Именно "капсулите на времето" служат като своеобразно мостче за преминаване от нашата привична реалност към многоизмерното пространство и 7 сетивни органа.
  "Проясняват " ни и природата на времето. За него също сме имали напълно невярна представа. Пришълците ни предлагат разбирането за "вертикално време", докато ние го възприемаме като "хоризонтално". За нас времето е верига от последователни събития, докато на практика - те стават едномоментно, извън времето! Точно това извънвремево битие е вечността!

  Всичко това изглежда крайно фантастично. Наистина историята на археологията и многото загадъчни артефакти, свидетелстват за поразителните знания на древните. Достатъчно е да се прочете книгата на Александър Горбовски "Загадки на най-древната история на човечеството", за да се убедим, че е така. И може би това не е постижение на някакви пришълци от Космоса, а са плодове на някога съществували на Земята древни цивилизации, загинали в резултат на глобални катаклизми. Находката в Ню Мексико има една основна разлика - претендира за послание от бъдещето! Ако това действително е така, има ровече основания да бъде отнесена към космически пришълци.

  Ако наистина сме получили послание от ХХVІІІ век, значи благополучно ще преживеем близките столетия. Тази истина струва скъпо, тъй като времето работи за нас! ("Тайвы ХХ века", 2002, №6).
   
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #4 -: Юни 18, 2009, 14:53:28 »

  Опитах се да намеря допълнителна информация за това удивително откритие и стигнах до аналогична ситуация на Глеб Сердитий в "Мир Зазеркалья", където отбелязах следния факт: "Открити са и неизвестни преди тунели. АНС изпраща в Ню Мексико още една група специалисти. Не се стига до никакво изязняване. От проучените тунели, само малка част има естествен произход, а всички останали старателно са изсечени в скалата. В края на единия от тунелите е открит щателно замаскиран вход към цял лабиринт от изкуствени галерии във вътрешната част на скалата. И пак липса дори и на най-малка следа от човек!".

  Трябва да се отбележи, че древните също са знаели за пришълците. "Античните философи смятат тайнствените същества, летящи по небето в своите светещи кораби и понякога слизащи на Земята, за демони, ефирна раса, царуваща над смъртните хора. Плутарх и Парацелз създават теория, разкриваща природата на тези същества, в чиято основа са наблюденията и опитът от общуването на хора от много поколения с представители на други светове. В хрониките на император Карл Велики се говори за силфиди - разновидност на извънземни същества, които понякога похищават земни жители. Те показват на хората чудесни места за обитаване, разказват им за порядките в своите държави, скрити от очите на смъртните, а после ги връщат, като ги стоварват от сноите небесни колесници в затйнтени кътчета с условието, че ще разкажат на всички за това пътешествие. Много хора, продължават да смятат, че силфидите и подобните им са коварни, непредсказуеми и злобни същества. Парацелз в трудовете си предупреждава, че връзката с тях е опасна, тъй като природата ги е дарила с вълшебни способности, а усъвършенстваният разум на тези създания смазва всеки от смъртните.

  Американският етнограф Еванс-Венц, написал през 1909 г. дисертация за традициите на келтите в Британия, отбелязва, че през 1846-47 г. хората често се срещат със свръхестествени същества - ДЖЕНТРИ, смятащи се за елитна част на раса, различна от човешката, появила се на Земята дълго преди нас. Ти обитават планините и морето. Джентрите твърдят, че расата им не само се отличава от човешката, но и от хорските духове и че те биха могли да унищожат половината от човешкия род, но няма да го направят, тъй като очакват големи промени, които ще решат съдбата на човешката раса. "Ние вземаме млади и умни хора, променяме телата им и ги правим подобни на нашите. Даваме им част от нашата същност, след коено животът им, според човешките измерения, изглежда като вечност".

  Свещеници и учени някога посвещават немалко книги на тези съществаа. Те не съдържат свидетелства с религиозен характер, а в тях има нещо по-убедително - подробно и документирано описание на появата на странните пришълци. Докторът по теология Робърт Кърк, най-авторитетният изследовател от 2-та половина на ХVІІ век, създава трактата "Тайната държава". В него дава характеристика на разновидностите на същества, различни от човека: "Тези разумни същества са създадени от непозната за нас материя, която им позволява да променят външността си по собствено усмотрение. Някога те населяват цялото земно кълбо, когато на Земята господстват гори и огромни животни. Дори тогава тяхната цивилизация с много надвишава всички възможности на човешката раса. Не желаят да враждуват с хората и отиват в дълбините на моретата и планините... Те имат йерархия на вождове, но липсва видимо посвещаване на бог, на религия. Философията им се гради върху следните идеи - нищо не умира, всички неща действат циклично, така че във всеки цикъл се обновяват и подобряват. Движението е универсален закон".

  Кърк стига до извода, че хората на всяко столетие се сблъскват с една и съща тайна, която отчита особеностите на поредния век. Тези същества ще ни предложат мним свят, в който ще господства тяхната воля, или унищожаване на половината от нашата низша, както те смятат, раса. Загадъчните пришълци са на мнение, че човекът е създаден главно от груба, консервативна материя, докато те са способни да правят телата си леки като въздух, твърди като метал и в същото време да проникват през груба материя, да нахлуват в домовете на хората или да бъдат невидими.

  За съществуването на Земята на паралелно развиваща се раса говорят и сега, 3 века след Кърк. За разследването на похищаването на Пат Прайс от Калифорния, професор Джеймс Хардър пише: "Под хипноза Пат си спомни телепатична беседа с предводителя на същества от НЛО: Той очерта кръг и прекара успоредни линии, като при това каза, че хората могат да съществуват с някого и да не знаят тази тайна" ("Мир Зазеркалья", 2002, №3).
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #5 -: Юни 18, 2009, 14:55:04 »

  Към разгадаването на нашата поява на Земята се приближава и съвременната наука. "Нашите предци са извънземни!". До този шокиращ извод стига известният генетик професор Бърнард Данфорд след щателно проучване на образци от тъкани на извънземни, взети от разбили се през 50-те год. "летящи чинии". след като сравнява ДНК на пришълците с ДНК на хората, Данфорд заключава, че т. нар. извънземни са живеби на нашата планета преди милион години. Произлизат от хомо еректус, нашите далечни предци са гъсто обрасли с косми маймуноподобни хора. С това се обяснява според Данфорд и сравнително ниският ръст на пришълците. Височината на хората-маймуни не надвишава 1,50 м. Тези същества, не само че не изчезват безследно, но и създават напреднала цивилизация, позволила им да завоюват Космоса. Данфорд смята, че те са отлетели от нашата планета най-малкото преди 30 000 г.

  "Изследвах митохондлични ДНК на съвременни хора и взети от пришълци, претърпели катастрофи с НЛО през различни години - казва професорът- Стигнахме до очевидния извод, че тези същества с глави като луковици са наши далечни предци". За да намери подкрепа за тази си теория, Бърнард Данфорд се насочва към историята на човечеството. Във фолклора и митологията на всички народи има легенди за мнотобройно племе от свръххора, живели в незапомнени времена, наричани понякога Златен век. Останалите хора били роби на тази тайнствена раса, вземащи обикновени жени за задоволяване на сексуалните си потребности.
  Археолози преди две год. имаха късмет да намерят в морето недалеч от северното крайбрежие на Турция селище на хора гиганти, живели там преди 30 000 г. и превъзхождащи много в развитието си обикновените хора.

  Теорията за "родството" на земните жители и пришълците се доказва и от многобройните случаи на похищаване на хора от тях. Върналите се разказват, че извънземните често ги наричали свои братя и от време на време говорели за "голямата завръщане в къщи". Ако това е така, земните жители трябва да се готвят за голяма война слещу предишните стопани на планетата. Бърнард Данфорд е сигурен, че не може да има никаква война, поради огромното превъзходство на извънземните, изпреварили в развитието си съвременните хора с милиони години.

  Авторът на интересната теория казва: "Те са по-умни и силни от нас. В сравнение с тях сме приблизително като шимпанзето. Всякаква съпротива е безсмислена. Единственият изход е, да им се покорим и отново да им позволим да управляват Земята".

  Като потвърждение, че в световните митове и легенди се е запазила информация за свръххората, почитани от нашите далечни предци като богове, ще приведа мит, записан от моя приятел хант Еремей Айпин. "Хантийският мит казва, че в много стари времена нашата земя Югра, където живеят обските угри, остяки и вогули, е населявана не от хора, а от богове. По онова време откъм левия бряг на Об, в горната част на реката със свещеното име Салим (означава Сътворената) обитавало семейството на небесните гръмове. Когато настъпвала пролетта, децата на стареца Гръм с бързите си крила литвали по цялата Земя и като видели всякаква нечиста сила, моментално със силен вик като боботене я поразявали с бяла мълния. Там, където се носели децата на Гръм, ставало по-светло и чисто. Децата на стареца Гръм унищожавали и отнасяли сас себе си всичко нечисто, което чоже да навреди на човека на Земята".

  Има ли неопровержими доказателства за посещаване на Земята он пришълци в миналото и сега?
  В северозападен Китай са открити стотици скелети на ниски хора, чийто ръст не достигал и 115 см. При тях са намерени твърде необичайни каменни дискове, които имат способността да променят теглото си. По тях има загадъчни надписи, които успяват да разшифроват едва след 24-г. сериозна работа. Оказва се, че скелетите са останки на пришълци с името дропа. Долитат от околностите на Сириус преди около 12 000 г., но корабът им претърпява авария при кацането. Не успяват да се върнат обратно.

  Неотдавна по склоновете на планината Басудан Ула (Тибетски автономен район на Китай) ловци намират човешки труп. Възрастта му е около 5000 г. В Университета на щата Илинойс той е старателно изследван. Специалистите държат на това, че почти всичките му органи са изкуствени. Материалите, от които са създадени, не са известни на съвременната наука" ("Природа и человек", 1999, №10).
  ....


  На територията на Русия също е открит уникален артефакт! Близо до селището Чандар в Нуримански район на Башкортостан на 28 юни 1999 г. е намерена бяла каменна плоча с размери 147 на 103 на 16 см., представляваща релефна карта на местността... с давност 50 млн. год.! Плочата се оказва трислойна. Първият слой е сиво-зелен - 14 см. Вторият е черен - 1,5-2 см., като по-късно е установено, че е получен по метода на обогатяване на материала на плочата със силиций, за да се укрепи здравината й. Третият слой - под 1 мм. - е нанесен най-вероятно след формирането на основния релеф на картата и представлява... бял порцелан! Както е установено, подобна карта би могло да се изработи само с използване на методите на космическата картография. След снимане с някакво устройство, микрорелефът бил проектиран и нанесен върху плочата. Контурите на Уфимското възвишение са от южната му страна. Вижда се, че в Уфимсия каньон, по чието дъно минавала река с широчина 3-4 км., имало и изкуствен канал! на реката и на канала били изградени 12 бента! В тази местност нямало само един канал, общата дължина на всички канали била около 12 000 км. На картата има йероглифни надписи!

  Група учени, начело с проректора на Башкортостанския държавен университет И. Чувиров, изследвала "чандарската находка", предлага хипотезата, че освен нашата цивилизация в дълбока древност на Земята е съществували и други цивилизации.
  Подробният сравнителен анализ на съвременна карта и на древната каменна карта показва, че в далечното минало станало изместване на релефа с 10-15 км. в западна посока. подобно катастрофално изместване е могло да има само поради тектовични движения на плочите в Южен Урал. Изненадващото е, че характерът на движението е ветрилообразен, с център Уфимското възвишение. В резултат на това мощно изместване, Чесновско-Нагаевското възвишение се оказва разкъсано. Възможно е този катаклизъм да е унищожил древната цивилизация.

  ...

  През юли 2002 г. много средства за масова информация съобщават за находката на френски археолози по време на разкопките в пустинята на Чад - череп на първобитен човек, живял преди 7 млн. год.!
  Ще бъде напълно уместно казаното от Луи Повел и Жак Берже в съвместната им книга "Утрото на маговете": "Докщато с археология се занимават археолози, няма да разберем, била ли е наистина "нощта на времената" непрогледен мрак или сияещ ден".
  Съществува достатъчно аргументирана хипотеза, че историята на човечеството винаги се е движела и досега се движи ... КРЪГООБРАЗНО. Тя започва от първобитния човек, въоръжен с каменна брадва, и приключва с атомна бомба и гибел на човечеството в термоядрена война. И така било в продължение на стотици милиони год. Сякаш НЯКОЙ провежда сложен експеримент на Земята, а след като го приключва, унищожава експерименталния материал и започва нов експеримент... Кой е този НЯКОЙ? Бог или представители на високоразвити извънземни цивилизации? Ще успеем ли да се доберем до тази истина докрай или ще загинем, за да се... появим отново, в други тела и да започнем всичко отначало?
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #6 -: Юни 19, 2009, 23:31:23 »

  БАЙ МИЛЬО ПАНГАРОВ ОБЯСНИ ДВИГАТЕЛЯ НА НЛО

  Той използва термини не по-зле от доктор на науките


  Все още непризнатият гений бай Мильо от пазарджишкото село Цар Асен е убеден, че може да реши енергийните проблеми на човечеството. Той е на път да изобрети генератор за производство на електричество от магнитното поле на Земята, съобщава в. "168 часа".

  63-год. автор на революционната идея е "видял" устройството на "електроторсионния генератор" при спонтанно пътуване извън тялото си, когато той посетил други планети и измерения. Тези свръхнеобичайни пътувания започват още през 1992 г., когато за пръв път бъдещият изобретател се отделил от тялото си и тръгнал да странства из Вселената.

  При всяко едно от пътешествията от дясната му страна се появявало урко сияние. То го съпровождало в една тръба от светлина и го пазело от злонамерени енергийни влияния. Същото това същество му показало и холограмния образ на "електроторсионния генератор", който представлявал гравитационен пръстен - който "като се задвижи по посока на часовниковата стрелка, машината си стои слепена до земята и поглъща електричеството в пространството, то е много мощно. Като се завърти обратно на часочниковата стрелка, се сблъсква със силата на магнитното поле на планетата и от тласъка се издига (полита) нагоре..."

  Според бай Мильо именно на този принцип работят летателните апарати на напредналите извънземни цивилизации.

  Възрастният строител е с основно образование, но използва термини не по-зле от д-р на физическите науки. Не обича да чете книги, тъй като нищо ново не могат да му кажат от това, което научил по време на странните си пътешествия. Тт първия ден, след като изведнъж се отделил от тялото си, придобил необичайни способности. Започнали да го спохождат видения за миналото и бъдещето на планетата, виждал енелгийната структура на предметите на атомно ниво, дори вече разпознавал "сиянието" на магнитното поле на Земята.

  Имал е срещи с извънземни, твърди, че са няколко вида - едни идват с добри намерения, други с лоши. Водил е дори битки с тях, прогонвал ги е с помощта на съществото от светлина. При пътуванията си в миналото е срещал исторически личности - хан Аспарух, царя на траките Ситалк и Айнщайн.

  ВИДЕНИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО

  През 2010 г. според бай Мильо Пангаров, светът ще се изправи пред глобална политическа криза. Щели да избухнат няколко локални военни конфликти, които ако не бъдат потушени веднага, ще доведат до световен сблъсък между западните демокрации и арабския свят. "Може да се стигне до употлеба на ядрено оръжие. Русия ще се намеси на страната на арабите...". Най-страшното за човека събитие се очаква през 2012 г., когато светът ще бъде изправен пред опустошителен катаклизъм. Според Пангаров  в началото ва месец май 2012 г. около 9 часа сутринта земните оси щели да се изместят. В резултат на това ще се образуват огромни приливни вълни, които ще причинят строшни бедствия. "...От 1995 г. наблюдавам едно тяло от югоизток, пътува към нашата Слънчева система, виждам го като светлинно тяло, учените ще го забележат в телескопите си през 2010 г., от него ще се получи енергиен удар...".


  Източник: в-к "Над 55", бр. 1 от 2009 г.
  Активен
  Muko
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 24

  « Отговор #7 -: Юни 20, 2009, 09:06:50 »

  Цитат
  ...От 1995 г. наблюдавам едно тяло от югоизток, пътува към нашата Слънчева система...
  Това пояснение кърти отвсякъде!  Ухилен
  Активен

  Приказките помагат на децата да заспят, а на възрастните да се събудят
  delfin
  Гост
  « Отговор #8 -: Юни 20, 2009, 09:08:15 »

  Така е, но наистина по това време по новините всъщност съобщиха за откриването на Десетата планета в нашата Сл. с-ма.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #9 -: Юни 20, 2009, 09:11:37 »

  "- Как да разбирам културата и съзнанието на извънземните цивилизации, които са заробвали някога земните хора?
  - В цивилизациите на заробващите инопланетяни, макар и високо развити, е имало духовни несъвършенства, които те не са преодолели доброволно, както изискват Вселенските закони. Поради това те са потъпквали плавото на всеки обитател на Вселената на лична свобода и са поробвали индивиди за своите цели. Висшият разум е отправил предупреждение към тях, но те не изпълнили вселенския закон, а са продължили по пътя надолу. Това е причина за последвалите наказания. Във Вселената, където цари хармония и любов   , никой не се наказва изведнъж. първо се отправя съвет, после предупреждение и накрая следва наказание. Вече няма действащи градове на цивилизации, които заробват хората. Всички са напуснали Земята след определено наказание. Последните инопланетяни са напуснали Земята преди 7 000 г. Техните подземни градове и бази се изпалзват от висшите цивилизации, които работят основно с енергиите от Алфа нивата."
  Активен
  zch
  Гост
  « Отговор #10 -: Февруари 24, 2011, 20:24:36 »

  Това не са пиктограми, архитект Везнева не е запозната с всичко това. Това са идеограми, чрез символи, представляващи някакви идеи, предмет или, които имат замисъл се е контактувало още по времето на древните маи.
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright