Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Числата и сънищата  (Прочетена 5864 пъти)
giti
Гост
« -: Юни 28, 2009, 17:24:12 »

 
Числата, видени насън, могат да ви разкажат за бъдещи събития или да ви напомнят за минало, което все още влияе върху живота ви. Значението на числата в съня ви може да е с буквален или “зашифрован” смисъл.

Тълкуване на числата
Появилите се в съня ви числа могат да се проявяват по различен начин. Например, можете да не сънувате цифри, а известно количество хора или предмети. Смята се,че ако на сън броите пари, това означава подобряване на финансовото ви положение. Докато, ако броите хора/например, учениците в клас или опашката в магазина/, означава, че се чувствате претоварени със задължения. Ако вие броите сами, това означава изнемогване и умора, но ако ви помагат да броите, това говори за издигане в кариерата.

Броенето или написването на числа подразбира необходимост от финансов контрол над разходите, но ако грешите при сметките или броя на числата, това означава, че шансът бяга от вас.

Числа и кодове
Ако можете да възстановите по памет цифрите които сте сънували, трябва да ги запишете, защото могат да съдържат факти за времето или датата на важни събития във вашето близко бъдеще. Подобни цифри могат да се появят във вид на телефонни номера, кодове, дати или даже номера на лотарийни билети, които представляват печеливши комбинации. Числата в сънищата могат да се съчетават с различни буквени съчетания – в този случай вие трябва внимателно да запишете цифрите и буквите в дневника на сънищата си.

Цифрите от нула до пет
Тайнственото значение на числата в сънищата до голяма степен съвпада с тяхното значение в нумерологията и астрологията. Нещо повече, тези източници са полезни в случаите, когато вие искате да направите по задълбочен анализ на числата в сънищата ви. Общият смисъл на цифрите от 0 до 5 е такъв: 0 символизира цикличността в живота; 1 е символ на съзидание и интелект; 2 е символ на женското начало; магическата цифра 3 е символ на триединството и съзидателното мъжко начало; цифрата 4 е свързана със стихията на Земята, означава солидарност и справедливост; 5 е символ на брака. Тя съединява женското начало (2) и мъжкото начало (3).

Цифрите от 6 до 10
6 е символ на пълнота и спокойствие; 7 е най-магическото и свещено число, което олицетворява мъдрост, святост и тайно знание; 8 е символ на безкрайността; 9 предвещава забременяване и успех; 10 е олицетворение на целостта на Вселената, завършване на определена фаза и създаване на позитивна атмосфера, която способства за прогреса.

Двуцифрените числа
От двуцифрените числа специално внимание заслужават: 13 – символът на силата, това число изобщо не означава нещастие, както някои смятат; 19 ще внесе в живота ни късмет и вдъхновение; 21 предсказва, че целите ви ще се осъществят и ще ви донесат свобода.
 
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 22:13:39 от giti » Активен
giti
Гост
« Отговор #1 -: Юни 28, 2009, 17:27:43 »

Числа, видени насън, могат да бъдат ключ към година, месец, дата. По принцип единицата и петицата символизират активност, а четворката напомня за необходимостта от устойчивост, непоколебимост. Тройката изразява веселие, предвещава успех.

1 - Необходимо е да концентрираме мислите и възможностите си, да решим как най-добре де се измъкнем от сложна ситуация да не разчитаме, че друг ще реши проблемите ни.

2 - Трябва да контролираме своите чувства, да бъдем по-търпеливи.

3 - Настъпило е време да се отпуснем, да отложим ангажиментите си, да потърсим начин да се разтоварим и да си създадем приятни емоции.


4 - Постарайте се да организирате времето си така, че да се справите със задачите си в срок. Мобилизирайте силите си.

5 - В близко бъдеще предстои да пътувате. Възползвайте се от тази възможност.

6 - Семейните проблеми ангажират вниманието ви; не е изключено да се наложи кардинално да промените нещо в тях.

7 - Очакват ви проблеми, свързани със закона, ще трябва да доказвате правотата си.

8 - Доходите ви ще нараснат или ще направите голяма покупка.

9 - Трябва да приключите с миналото. Новото е пред вас.

10 - Ще се включите в екип, с който ще работите ползотворно.

От двузначните числа внимание заслужават:

13 - символизира силата и не е предвестник на нещо лошо, както е прието да се вярва,

19 - носи вдъхновение е късмет,

21 - предсказва осъществяване на желанията, освобождаване от грижите.

Ако насън правите сметки и те излязат: грешни, означава, че имате пропуски в реалността.  Четните цифри предвещават добро стечение на обстоятелствата, а нечетните -че набелязаното няма да се сбъде
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 22:08:43 от giti » Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Как да разгадаем посланието на сънищата? « 1 2 ... 9 10 »
Моите сънища
vinija 147 27938 Последна<br />публикация Декември 08, 2016, 22:14:56
от Странник
Насилствена смърт в сънищата « 1 2 »
Моите сънища
Spirit 16 3617 Последна<br />публикация Декември 04, 2011, 14:52:34
от Sue
Естествена смърт в сънищата
Моите сънища
Еруин 9 3408 Последна<br />публикация Август 24, 2011, 16:38:27
от artist5
ЧИСЛАТА И ЧОВЕШКИЯТ ХАРАКТЕР
Астрология и нумерология
A1eksandar 9 5630 Последна<br />публикация Януари 16, 2012, 23:35:48
от elinikar
Гласове в сънищата ми..... « 1 2 3 »
Моите сънища
KaTeRlEjKa 40 5834 Последна<br />публикация Юли 26, 2013, 01:45:31
от Speed_Of_Pain

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright