Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Нови случаи на наблюдение на НЛО по света  (Прочетена 2126 пъти)
Evolution
Гост
« -: Септември 25, 2010, 11:13:42 »

Нови случаи на наблюдение на НЛО по света
 

Цилиндрично НЛО над Испания - 2002

На 8 януари 2002 година, в 3:15 следобед, е забелязано НЛО в Южна Испания. Свидетели са шофьори по път С - 30 близо до Севиля, в близост до Монтекуинто. НЛО-то било с цилиндрична форма и имало две бели светлини на "носа" и на "кърмата" ( задната част на кораб или самолет ) си. Изглеждало направено от метал. Нямало крила. На носа имало издатина, която му давала вид на фюзелаж ( корпус на самолет от термопресована пластмаса ) на конкорд. Други две издатини личали в задната част. НЛО-то се движело, без да променя посоката си, към центъра на Севиля. Обекът летял много ниско, така че се различавал съвсем ясно, въпреки че небето било покрито с облаци. Размерът му бил приблизително колкото на двувитлов военен хилекоптер.

 
НЛО в Йоркшир - 2002

Петер М. и неговото семейство живеят в село на юг от Южен Станли, близо до Харогейт, Северен Йоркшир, Англия. На 18 януари 2002, те вече си били легнали, когато в 12:30 вниманието им било привлечено от това, което първоначално взели за много ярка звезда на югоизток. След като я наблюдават няколко минути, те забелязват, че звездата се движи бавно и пулсира.

"Аз слязох долу да си взема бинокъла. През него видях нещо, което ми е трудно да опиша. Изглеждаше като тълга тръба от свързани пръстени в различни цветове, която се свива и разширява по дължина. След малко тя става една линия от къси линии в различни цветове, които изглеждат "закачени" на едно място. "Линията" след това започва да образува различни фигури с фантастична скорост. Освен, че се движела на зиг-заг и нагоре-надолу, тя също образувала овали и къргове, а накрая, вярвате или не, формата на сърце."

Очевидецът Петер М. казва още: "Трябва да е било доста далече, защото като го гледах без бинокъла изглеждаше като голяма светлина. Освен това докато го наблюдавах не се наложи да местя бинокъла за да продължа да го виждам. Аз продължих да наблюдавам обекта близо час, докато той бавно се местеше, но оставаше в полезрението ми."

"Отново наблюдавах обекта обекта в 12:30 на обяд тази сутрин, 19 януари, 2002. Обектът беше същия и беше на приблизитлно същото място, въпреки че не можах да различа тръбовидната форма, която наблюдавах през нощта."

По-късно забелязах няколко подобни светлини на различни места на небето около къщата ми, а докато ги наблюдавах, те правеха абсолютно същите движения, както първия обект. Някои не бяха толкова светли, очевидно са се намирали на по-голяма дистанция. Видях един обект на изток от къщата ми, който изглеждаше голям колкото първото НЛО. Те изглеждаха повече или по-малко статични в небето, като движенията с които оформяха различните фигури."

 

Редица наблюдения на НЛО в Мексико - 2002

Следващите събития стават в мексиканския щат Морельос, като повечето от събитията са около град Гуернавача.

В неделя, на 13 януари, 2002, сферично НЛО с огромни размери е видяно от повече от дузина очевидци над болница в град Гуернавача. НЛО-то се движело на малка височина. След известно време обектът станал прозрачен, а след това съвсем изчезнал.

Същата вечер, около полунощ, две светещи сфери са забелязани от десетина очевидци в колонията Санта Роса Хочиак, малко село в пустинята Лас Леонес, разположена на югозапад от Мексико Сити. Двата странни обекта излъчвали силна светлина и кръжали на ниска височина над група дървета, излъчвайки вибрации, от които затреперали прозорците на няколко къщи в района. След това се разразила гръмотевична буря, която обхванала цялата пустинна долина.

На 14 януари 2002 година, в 8 часа сутринта, тръбовидно НЛО е забелязано от петима свидетели в Ауско, на юг от Мекско Сити. Те описват как цилиндричното, метално НЛО се носело над планините около Ауско.

Следващото НЛО се появява в 3:30 на 14 януари, 2002, и има дисковидна форма с купол на върха. То е видяно от служители на международното летище в Мексико Сити. Свидетелите описват странен метален обект в небето над столицата.

 

НЛО заснето с камера в Бразилия - 2001

На 23 декември, 2001 година, телевизионен екип заснема НЛО близо до столицата Бразилия. Според свидетелите, а и както може да се види на видеокасетата, обектът бил с форма истински кръг с жълта цвят и излъчвал светлина. Благодарение на видеолентата, уфолозите, изследващи феномена, са установили някои други характеристики, незабелязани от очевидците, например няколко отделни светлини от горната страна на обекта. Според оператора, заснел НЛО-то, веднага щом видели светлината над магистралата те спряли автомобила си и започнали да снимат.

Екипът съобщил за обекта в Синдакта ( бразилската система за въздушен контрол и безопасност, нещо като американската НОРАД ) и няколко минути по-късно два самолета прелитат близо до обекта, който направил направо невъзможни маневри, които никой самолет, изобретен от човек, не можел да направи. Освен това обектът не издавал никакъв звук.

 

Редица наблюдения на НЛО в Колумбия - 2002

На 6 януари, 2002, в 11:30 часа вечерта, дузинта жители на Табио, град в Пена де Хуайля, Колумбия, забелязват приближаването на голяма светлина на небето, последвана от няколко по-малки светлини. Голямото НЛО сменяло формата си. То било заснето от непрофесионален оператор. Качеството на записа е отлично. Касетата е пусната по канал Каракол по RCN-TV в столицата Богота.

На следващия ден, 7 януари, 2002, в 8:05 сутринта, е забелязан светещ яйце виден обект, летящ на височина около 500 метра. Очевидците са работници в Табио и фермери в Пена де Хуайля.

Последният случай е от 16 януари, 2002, в 10:30 часа сутринта в село Тимица, близо до Богота. Наблюдаваният обект е бил с огромни размире и е излъчвал светлина. Той прелетял над селото, предизвиквайки такова вълнение, че няколко души се обадили на организацията за извънземни контакти в Колумбия.
 

Цилиндрично НЛО в Калама, Чили - 2002

На 16 януари, 2002, жителите в район Ел Лоа, забелязали странен светещ цилиндричен обект на известно разстояние от Калама, град в Северно Чили, в който стават много инциденти с НЛО, а също и с неизвестния звяр Чупакапабра.

Според показанията на очевидците, разстоянието не позволявало да се забележат други характеристики на обекта. Това не твърдо НЛО, но е показателно, че радара на летището в Антофагаста, най-близкия голям град, не е засякъл никакъв летящ обект в района по времето, посочено от очевидците.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Нови книги
Книги
lotus 1 2303 Последна<br />публикация Юли 02, 2009, 20:44:35
от lotus
Смайващи случаи със свръхнадарени хлапета
Децата индиго
giti 1 3201 Последна<br />публикация Май 30, 2013, 23:00:45
от fear.de.lis
Нови емотиконки
Съобщения / Предложения и оплаквания
Administrator 8 2862 Последна<br />публикация Септември 11, 2010, 21:00:18
от giti
Нови енергии за юни 2010 г. на руски език
Езотерика
chitta 0 1329 Последна<br />публикация Юни 03, 2010, 20:58:23
от chitta
Сливане и създаване на нови раздели
Съобщения / Предложения и оплаквания
Administrator 0 1015 Последна<br />публикация Февруари 12, 2011, 22:50:02
от Administrator

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright