Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Учението на суфите  (Прочетена 2260 пъти)
11WOLF11
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 301


 • Град: София
 • « -: Юни 24, 2009, 00:11:36 »

  Книгата съдържа лекции и уроци по медитация, преподадени от Хазрат Инаят Хан в първите години на неговата дейност в Европа. Те изграждат едно подробно изложение на идеите на суфиите. Същността на това учение преминава като свързваща нишка през всичките глави. А тъй като авторът се старае да осветли разглеж¬даните въпроси с конкретни примери, в книгата ярко са описани множество истории от живота на хората.
  На много места изложението се превръща в разг¬леждане на конкретна ситуация, в която може да се озо¬ве всеки човек, а и цялото човечество.
  Книгата може да се чете, като се следва дадената в нея последователност на главите, но също така и изби¬рателно, като всеки читател открие своите теми. Най-добрият ръководител ще бъде вътрешният усет и интуицията на читателя.

  -- Може да я свалите от ТУК. --

  * Учението на суфите.doc (1065.5 KB - свалено 473 пъти.)
  Активен
  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Учението на Лазарев « 1 2 »
  Духовни учения
  Ich 20 4690 Последна<br />публикация Август 29, 2012, 13:28:28
  от Ich

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright