Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Тайните на всемира  (Прочетена 1884 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« -: Септември 27, 2010, 14:43:16 »

Споделете тайните,които най-много ви вълнуват и озадачават,а след това ще намерим информация за тях и възможните обяснения.
Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #1 -: Септември 27, 2010, 17:33:09 »

Хубава тема.
А някои тайни не могат да се обяснят... някои... ха..
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #2 -: Октомври 06, 2010, 15:35:29 »

                    Вселената и мястото ни в неяДа започнем със устройството на човека и устройството на Вселената,както и най-общо на световете и измеренията:
Ще си изкажа любимата теория,която ми се струва най-правдоподобна.

Тя гласи,че има четири свята.Първият свят(най-нисшият) е светът на материята,плътният свят(земя)-ние живеем в него.ПО-висш и следващ свят е светът на водата(вода),след него е светът на ефира(отговарящ на елемента въздух),а най-висшият свят е света на времето(огъня).

Всеки от тези светове,ръководи следващия и така се получава малка верижка!

За плътния свят,ние живеем в него,управляван е от водния свят-70-80 процента от нашето тяло е съставено от вода,а наскоро стана факт,че  добре-познатата ни ДНК отговаря само на 20 процента относно изграждането на организма-останалите 80 се поемат от някаква кристализирана водна ДНК,която се ръководи от така наречения воден мозък,намиращ се малко по-надолу от гръбначния мозък.Тоест някъде,между прешлените.Във хрущялите,прешлените,сухожилията и т.н. има кристализирана вода и затова много често се случва,когато тя изчезне-да се появяват различно заболявания.

Също така нашите клетки имат водна мембрана,която пропуска само полезните и чисти вещества,а вредните биват изхвърлени.Понякой път,когато плътния организъм не слуша водния или когато организмите са заети прекалено много,могат да се появяват различни болести,които да обрекат целия организъм.Това обяснява и СПИНА,защото може би,някакви бактерии се крият във единия човек,и по специални начини,те преминават във другия и заедно със обичайните бактерии започват война срещу клетките,които не могат да смогнат на многобройния враг и...сдават багажа!

Най-вероятно аурата е съставена,освен от енергията на човека,и от ефирния свят-затова свети в различни цветове.А и както знаем,без тази аура човешкия организъм ще умре!Но всичко се ръководи от времето,както знаем,виждаме и усещаме,ние живеем в него,стареем,младеем,имаме минало,история и бъдеще и т.н..

Тези четири свята са фракталносвързани и изграждат нашата Вселена.Има много случаи когато слепи хора,споделят,че виждам невероятно красиви светове с много осъзнати и прекрасни същества.

Доколкото знам тези светове имат измерения,също фрактално свързани.Според Корана,освен нашия свят,или май всичките светове са 999.Всеки от тези светове е по-развит от предходния.Според всички езотерици и древни учения нашия свят е триизмерен,където управлява триъгълника.Преди нас са само двуизмерните,единици и нулевите светове.След нашия се нарежда четиризмерния свят,където хората могат да се лекуват с просто бърникане в в ефирните органи на страдащия.Ако сте запознати с Филипинските лечители или подобни лечители,ще знаете,че те-след кратък масаж чудотворно изцеляват страдащия!Най-известното обяснение е,че според самите лечители,те чуват глас в главата им,който им отключва способноста да бърникат в духовните органи на човека и да махнат тъмната енергия като я телепортират от триизмерния в четириизмерния свят.

Как става това?Понеже четирите елемента са земя,вода,въздух и огън,и те съставят петия елемент човек-тези пет елемента могат да пътуват между световете.Но за да имаш способността да дематериализираш или да материализираш нещо ти трябва специално заклинание,което отключва Вселенската енергие,по-известно като мантра!Хората,които владеят мантрите са или някои отшелници,йоги или целебни лечители.И те казват,че знаят само по една,максимум 2 мантри не повече,и че тези мантри са им "прошепвани от Него",а "Той" е всъщност лемуриеца Харати,пазител на древното знание изборазено в златни плочи,на които е посветена книгата "Златните плочи на Харати".Говори се,че пред тези плочи има огромна статуя на "Четящия човек" седнал в позата Буда и сложил ръка на една огромна книга,или плоча.Всъщност тази статуя е заснета,скицирана и описана в Тибет от Ернст Мулдашев.Той дори разговаря с пазителите на пещерата,водеща към плочите и те казват,че никой неизбран от боговете,не може да влезне там!
     Тези плочи съдържат цялото знание на лемурииците и ще бъде предоставено на хората,когато те изкоренят злото и заобичат Любовта,когато осъзнаят понятието Чиста душа!

Така,пример за човек владеещ материализация и дематериализация е Сатя Саи Баба.Както и легендата за йогата Миларепа.

Има хипотези,че хора от четвъртото измерение са посетили Египет и техните тела все още могат да се видят.Всъщност самото четвърто измерение е белязано от четириъгълника.

Така,да допълня,че освен,че само петте елемента могат да пътуват между световете,всякакъв друг елемент,който не е част от тях...просто изчезва!

Само,че когато един човек се материализира или дематериализира в нашия или друг свят,това обикновенно се нарича телепортация.А когато със силата на своята мисловна,кинетична енергия успява да мести предмети във пространството,тогава се нарича телекинеза.
Съществува и така наречената левитация,когато човешкото тяло полита над Земята.
Само потърсете доказателства по книгите или в интернет и ще намерите безброй такива!

Ние сме част от един организъм,огромен организъм наречен Бог,в който се борят доброто и злото.Този организъм-Бог,чрез борбата между двете сили се развива,а колкото повече се развива,той крепне и расте.Как?Ами като усвоява различни светове!

Неговият свят,на Бог,е светът на свободните мисли и време,където човек не живее в пространство,а във време и за него ограничения няма.
Другият свят,който Бог ни е възложил да усвоим за него,тоест този свят е света на Затворените мисли,където те са затворени в пространството(материята),а времето е почти спряло.Енергията чрез,която се Бог си служи и работи се нарича Любов.Затова тя обединява доброто и злото и затова тя е в основата на всичко,защото доброто и злото,тяхната битка е един танц,чрез който те се обичат,любовта-висшата любов не е такава каквато ние си я представяме.Тя не е сладникав сериал нито розов филм!Тя е нещо,от което не само се изпитва удоволствие,но и от което се страда!


Според йогите,тук,на Земята има няколко вида любов-на майката към детето,на приятел към приятел и една от най-висшите видове любов на мъжа към жената,защото тази любов е плодотворна и,защото тя дава началото на живота!Но най-силната любов е тази към хората,защото тя е основата на пргореса и защото тя обединява човешките души в една,докато злобата и всички видове отрицателни емоции ги разединява и прави не прогрес,а регрес!

Но все пак-как се създава живота?
Според индийците Бог Брахма върти своето колело и така поддържа живота.Преди да кажете-Глупости,да ви напомня,че наскоро във физиката бяха открити специални полета,наречни от някои биополета,а от други торзионни полета,които са нематериални(фини)и,които не знаят ограничение спрямо времето и пространството.Тези торзионни полета се въртят и така пренасят информацията нужна за поддържането на всички градивни частици.На Изток тези полета са наречени енергия "чи" и са представяни като розова вода,която обединява цялата Вселена.На Изток,човек,който е осъществил контакт с "чи" може да прави чудеса с тялото и ума си!

Всъщност торзионните полета имат свойството да се усукват около себе си,когато се съберат две полета подобни на плюса и минуса,на магнитното поле.Те са различни,плщс и минус,добро и зло,но се привличат и колкото повече се привличат,толкова повече се усукват.Така,че можем да заключим,че Вселената е плода на усукани торзионни полета.Как се усукват или привличат?Ами любовта,разбира се.Затова Бог върти колелото на живота и постоянно създава нови и нови души,които да усвояват новите светове!
Ето,че на Изток древните текстове ни представят неща,които ние днес преоткриваме!

Усуканите торзионни полета съставляват душата и колкото повече тя учи,толкова повече доброто и злото в нея се усукват и я тласкат към прогреса!


« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 16:35:33 от rabeno » Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #3 -: Октомври 06, 2010, 16:07:21 »

                           Връзката ни с Бог(Вселената)

Как обаче осъществяваме контакт със всичко около нас,кое е нашта връзка,след като всичко духовно си има и физическо проявление,къде е нашето проявление?

Отговора е прост,но гениален-епифизата.Да видим какво казва официалната наука за него:Пинеалната жлеза (corpus pineale), или епифиза, е малко образувание, което се отнася към междинния мозък.
По форма прилича на шишарка с размери от няколко милиметра, леко приплесната в предно-задна посока. Епифизата достига своето пълно развитие към седмата година от живота, след което се подлага на бавно обратно развитие. Тя е обвита от тънка съединителнотъканна обвивка, от която в дълбочина проникват преградки, които я разделят на делчета.Епифизата, наречена още шишарковидно тяло представлява част от т.нар. надхълмие – epithalamus, което се отнася към междинния мозък. С предния си край се свързва с междинния мозък чрез специални образувания, наречени поводи - habenulae. Заляга в улея, формиран от двете горни хълмчета на четирихълмието (lamina quadrigemina) на средния мозък (mesencephalon). Епифизата има триъгълна форма и е леко приплесната. Достига своето пълно развитие към седмата година от живота, след което започва бавна инволюция. Обвита е от капсула, от която в дълбочина проникват преградки, които я разделят на делчета. Делчетата се изграждат от два вида клетки: пинеалоцити и невроглия. Епифизата съдържа калциеви зърна, наречени още мозъчен пясък. Епифизата изработва серотонин, който се превръща в мелатонин. Продукцията на мелатонин се стимулира от тъмнината и се потиска от светлина. Мелатонинът е антигонадотропен хормон -потиска половото развитие. При хипофункция на жлезата в детска възраст настъпва преждевременен пубертет – pubertas precox.


Да видим и какво казва Едгар Кейси:СЕДАЛИЩЕТО НА ЧОВЕШКАТА ДУША Е В ЛИДЕНОВАТА ЖЛЕЗА

казва той. Лиденова, според него, означава запечатана и тя ръководи съзряването в периода на бременността.

Разположена е в и над половите жлези. Чрез своя мрежа тя е свързана с различни части на тялото. Духовната връзка между тези части се осъществява чрез ендокринните жлези, но най-голяма част от тази свързваща, творческа енергия се намира в лиденовата жлеза, която до края на човешкия живот е във връзка с мозъчните клетки чрез реакции от страна на шишарковидната жлеза в основата на мозъка. Засега медицината знае само, че има клетки на Лейдиг, които са интерстициални и секретират андроrени (двуполови) или мъжки полови хормони. А знаем, че душата няма пол...

Мисля,че няма нужда от коментар!

Само ще добавя,че това трето око дава възможност да се правят всички неща,които ние наричаме "чудеса" и,които вече описах!
Ще дам пример със прословутите прорицатели,които също виждат "каквото им е дадено да видят",чрез третото си око,което е връзката ни с Бог!


Ще каза и,че цивилизациите преди нас също са имали трето око,но заради тяхната неразумност,и нашата крехка възраст-ние нямаме,или поне самото "око" се проявява отчасти-съвест,интуиция,а пък при някои-им дава шанс да правят "чудеса"!


« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 16:35:12 от rabeno » Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #4 -: Октомври 06, 2010, 16:13:35 »

      Хармонията,между духа и материята,нужна за създането на живот

И понеже създаването на живот е една от най-висшите прояви на любов(след състрадание,събуждане и т.н.),трябва да отблележим,освен духовното и висше създаване на живот,как се създава живот,тук на Земята!

Сигурен съм,че знаете за мъжа и жената,но нещата опират много повече от това единия да си изпълни съпружеските задължения Ухилен!


Ще започна оттам,че имаме една Вселена,този свят на затвореното време и един Онзи свят,свободния свят.

Всеки от тези два свята си има по един Бог.Те играят главна роля във зачатието,защото след физическото такова,двата Бога съединяват енергиите си(сливат ги) и ги изпращат към Земята,за да се орди,да кажем Иванчо!Символа на смесената божествена сила е свастиката.

Защото тя съединява четирите елемента-земя,вода,въздух и огън.Как го прави?Ами,на изток енергията на създаването се нарича тхикле!Една от разновидностите на любовта!

Тези енергии създават или по-точно дават условия за идването на духа от Онзи свят,който е кармично обременен със миналите си животи.Духа се настанява окончателно към 40 ден в тялото,а заедно със него идва и пратеник от Космоса-това е човека-идеал,или звездното дете във всеки един от нас.

Тяхното обединение дава началото на живота във човешкото тяло.През първите години от живота на един човек-над всичко връх взема звездното дете,но с напредването на възрастта кармичния чове взема властта и към края на живота на един човек,между петте елемента започват междуособици и така докато дойде смъртта на един човек!

А той ще умре,а душата му  ще има връзка с тялото 40 дена и след като тази връзка си отиде душата ще се върне страта и всеки ще поеме натам откдъдето е дошъл!

Пъпът е едно от седалищата на душата,може би на кармичния човек,защото седалището на душата е във епифизата.

Във човешкот тяло има множество енергиини центрове,подобни на нервната система,които пренасят енергиите и по-точно ги акумулират,за да може човек да живее по-пълноценно.Има три главни съда-единият е централен и той пресича човек от мозъка до половите му органи,а около него има два съда наречени на Изток-рома.

Тези енергиини центрове се пресичат и пресечените точки се наричат чакри.Четирите основни чакри се намират съответно-около епифизата,около гърлото,около пъпа,и около половите органи.Всичко това го твърди тибетската медицина,а както знаем,тя прави чудеса.

« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 16:40:34 от rabeno » Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #5 -: Октомври 06, 2010, 16:53:57 »

Питайте нещо,за да ви дам мнението си. Усмивчица
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Тайните на Царичина
Видео клипове
Админ 11 3550 Последна<br />публикация Юни 21, 2010, 00:51:32
от The One
Тайните
Анкети
Isis 10 1591 Последна<br />публикация Декември 07, 2010, 19:35:37
от nia.boneva6
Тайната на тайните
Филми
Bobi 1 1355 Последна<br />публикация Декември 07, 2011, 14:37:56
от 3008
Тайните протоколи на ционските мъдреци( или защо бе убит Никола Николов?)
Послания
Аэ съм 1 2102 Последна<br />публикация Декември 10, 2012, 11:08:47
от Аэ съм
DOODLING! - Неволните драсканици и тайните на подсъзнанието!
Изкуство
dayana 2 1912 Последна<br />публикация Август 12, 2013, 13:38:59
от Speed_Of_Pain

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright