Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Официалните власти в САЩ и Русия и отношението им към НЛО  (Прочетена 1532 пъти)
Evolution
Гост
« -: Септември 25, 2010, 11:11:47 »

Официалните власти в САЩ и Русия и отношението им към НЛО


НЛО свалено в Оклахома

През октомври 2000 година в Оклахома местни полицаи забелязват четири или пет изстребителя летящи на северозапад. В същото време НЛО среща изстребителите и според очевидци се разбива на север от град Елк, Оклахома. Изстребителите по всяка вероятност са от авиобаза Тинкър, близо до град Оклахома. Падащото НЛО е наблюдавно от много свидетели на изток от Клинтън, на север от Чейен и на юг от Гранит.

Това е само един от случаите в които въздушните сили на САЩ са вдигнати по тревога заради НЛО.

САЩ дори изграждат защитна система от оръжия, по-мощни от водородна бомба. Тяхната програма за сателитна защита от ядрени трансконтинентални ракети с ядрени бойни глави има и друга цел - да унищожава извънземни кораби, доближили Земята. На земята още от 1987 съществува станция Монтак, въоръжена с оръжия, способни да стрелят в космоса. В момента има около 36 подобни проекти.

Фил Шнайдер съобщава за наблюдавано от него НЛО, свалено от руския вариант на Монтак. Според него руснаците свалят по 30 НЛО на седмица, докато американците свалят около 5 за същото време. Според него руснаците са определили граница от 400 километра над земната повърхност. Никой извънземен кораб не може да прекоси тази граница без разрешение. Ако засекат нарушител руснаците го свалят без да гледат повече. Според някои източници руснаците са установили приятелски отношения с плеядианците, но въпреки това свалили няколко техни кораба, преминали без разрешение. Вражеските кораби се обстрелват доста над границата от 400 километра. Верността на тази онформация едва ли ще може да се докаже скоро, особено що се отнася до руснаците.

 

Президентът Рейгън и НЛО

През времето, прекарано в Белия дом, президентът Роналд Рейгън често коментира вероятността от нашествие на същества от друга планета. Според някои източници президентът и жена му Нанси са имали среща с НЛО точно преди Рейгън да бъде избран за президент. Това се случва по времето, когато Рейгън е губернатор в Калифорния. Двамата пътуват в тяхната кола когато забелязват НЛО. Никакви подробности относно срещата на бъдещия президент с НЛО не са известни.

Според някои вероятността Рейгън да е бил отвлечен от извънземните е голяма. Рядко се случва обаче някоя от жертвите да си спомня нещо от случката. Със сигурност обаче тя е повлияла върху отношението му към НЛО. Той изглежда е бил наясно със съществуването им на земята и се е опитвал да говори за това дори като президент на САЩ. В контраст с това и Джералд Форд и Джими Картър говорят за вероятността да има извънземни посетители на земята преди да започнат работа в екипа на президента, а след това спират да говорят по въпроса.

Рейгън е единствения президент, който е говорил официално за възможността от извънземно нашествие. Неговото преживяване го кара да спомене за контакти с извънземни в поне четири свои речи. Най-забележителното му изявление по този въпрос е от 21 септември 1987 по време на обръщението му към сесията на Генералното събрание на Обединените нации. Ето и част от тази реч:

"В нашето обсебване от противоречията в момента, ние често забравяме какво свързва всчики членове на обществото. Може би трябва да се появи външна обща заплаха, за да ни накара да осъзнаем тази връзка."

"Аз често си мисля колко бързо ще изчезнат нашите различия по света, ако се изправим пред извънземна заплаха. И още веднъж, аз питам: Не е ли надвиснала вече тази извънземна сила, готова да ни погуби."

Това, че президентът прави подобно изявление, и то в предварително подготвена реч пред Обединените нации показва, че той определено е знаел нещо, което ние и цялото общество не знаем. Той, разбира се, може да е казал тези думи импровизирано, без да ги чете от речта си, но това не показва ли ясно какво занимава ума на първия държавник на САЩ?

Има един интересен доклад на физика Едуард Тейлър, който първоначално е бил класифициран като строго секретен, а по-късно е включен в термоядрената оръжейна програма на САЩ и в програмата за стратегическа защита. Докладът на Тейлър убедил Рейгън да подкрепи развитието на "напреднали технологии за защита от възможна инвазия от извънземни." В своя доклад Тейлър пише: "Би трябвало да знаете, че министерството на отбраната подкрепя няколко космически защитни програми в големи размери и на огромна цена. Има и едно ново тревожно развитие, за което имам правомощията да ви уведомя. Съществува заплаха, по-голяма и от ядрена война. Тя не е заплаха от земята, а от космоса. Носителят й няма друго намерение освен унищожаването на нашата цивилизация и живота такъв, какъвто го познаваме."

Тейлър не дообяснява тази заплаха, но неговия доклад предполага, че руското правителство също е било добре запознато с възможността за инвазия на извънземни. Смята се, че опасенията на двете суперсили от извънземна инвазия са причината за внезапния край на Студената война по време на управлението на Роналд Рейгън и Михаил Горбачов.

Има още една странна история, свързана с прзидента Рейгън и неговия интерес към пророчествата от последната част на библията. Президентът праща експедиция до Близкия изток за да търсят четирите ангели на апокалипса. Той имал информация, че тези ангели или извънземни същества, живеят в подземни галерии по поречието на Ефрат, чакащи времето за да се освободят. Тяхната задача била да предизвикат бедствията описани в пророчествата от книгата на Йоан. Съществата били хванати и транспортирани до вече известната Зона 51, разположена до езерото Гроом в пустинята Невада. Това е секретна база, в която е известно, че има много космически кораби, свалени или катастрофирали на земята, както и телата на извънземни. Преди известно време бяха публикувани фотографии с добро качество, показващи НЛО над Зона 51. Снимките били направени тайно от хълм близо до базата със специален обектив. Скоро след инцидента военните увеличиха площта на базата, като този хълм също беше включен в забранената територия. Предназначението на зоната е да провежда различни изследвания върху извънземни и техните технологии, което в крайна сметка да доведе до произвеждането на космически кораб или до поправянето на свален такъв, което би осигурило въздушното превъзходство на САЩ пред останалите държави. Проблемът с тези кораби и технологии, е че те са проектирани да се движат с такива големи скорости, че могат да преминават от едно измерение в друго, промяна, която телата на пилотите не могат да издържат. Освен това някои от апаратите разчитат на психическа енергия за управлението и дори за задвижването си.

Целта на Рейгън може би е била да предотврати апокалипса. Съществата със сигурност са били подложени на различни експрименти, включително ДНК тестове. Военните се надявали да успеят да интегрират извънземната ДНК и човешка ДНК, за да създадат суперчовек. Генетичната мутация била осъществена, но оцелели само жените. Мутиралите мъже умирали преди да достигнат пубертета. Полученият вид не можел да се самовъзпроизвежда следователно и да оцелява. Оцелелите жени, както и четирите същества може би все още се намират в някой подземен бункер в Зона 51 като затворници на щатските военни.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Цигани-индиго. Отношението към тях « 1 2 3 »
Всичко относно индиготата
Турист 30 2893 Последна<br />публикация Януари 24, 2011, 21:00:53
от Eona Lightholder
Какво ви е отношението към парите?
Анкети
Sita 4 1693 Последна<br />публикация Април 07, 2011, 00:13:15
от bars_i
Звънящите кедри на Русия
Полезни сайтове
Mitko R 0 1199 Последна<br />публикация Септември 30, 2011, 15:27:32
от Mitko R
наталната карта, която дава информация за отношението на човека към любовта
Книги
princess from darkness 0 1496 Последна<br />публикация Март 23, 2012, 12:20:14
от princess from darkness
Грешките и отношението към тях « 1 2 »
Обща тематика
вожда 18 1682 Последна<br />публикация Февруари 06, 2013, 17:39:43
от nobody

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright