Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Настройване за приемане на информация с некробиотичен произход  (Прочетена 1167 пъти)
Administrator
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Юни 23, 2009, 22:38:22 »

  Упражненията по ретроскопия имат една особеност - възприемането на информацията има краткотраен и доста неопределен характер. В момента на убийството жертвата е изпитала силен емоционален стрес — страх, ужас, гняв, учудване, силно желание да се защити. Тази информация наричаме некробиотична, т.е. предсмъртна. Затова тя е краткотрайна, бързо заглъхна, има объркана и претоварена структура.

  Упражнение 1

  а) Подготвителен период.

  След частично освобождаване на съзнанието за приемане на всякаква информация от общото поле постарайте се да фиксирате само краткотрайните, силни и заглъхващи сигнали, носещи характер на нещо безизходно, ужасно и тъжно. Практикувайте само денем, когато се намирате сред хора. Упражнението е изключително опасно! След приемането на един-два взрива некробиотична информация, върху вас ще се посипят злобата и стоновете на хиляди убити, удушени, изгорени, удавени хора. Моментално се върнете към нормално състояние. Оставете преди началото "стража" в съзнанието - не забравяйте, че всички край нас са живи, че самият вие сте борец за живота.

  б) След 1-3 такива упражнения (правете ги не по-често от един път на ден) 2-3 дни се опитвайте да се настроите на вълната на положителна информация, излъчена от самите вас в детските ви години. Това ще бъде най-доброто разтоварване.

  Упражнение 2

  Като приемете некробиотична информация (1-2 взрива) бързо си отворете очите, върнете съзнанието си към нормалното му състояние и направете анализ, фиксирайки това, което сте осъзнали. Упражнението е опасно!

  Упражнение З

  Ако получите задача да приемете от общото поле конкретна информация с некробиотичен характер, постарайте се бързо да съберете информация за самата личност - външност, начин на живот, вкусове, поведение на жертвата в последния ден (от обикновени източници). Създайте неговия Линга Шарира. Очаквайте информация, но не пасивно, а като си представяте ярко миговете преди смъртта. Преди да тръгне информацията, ще съзрете лицето на убиеца. Незабавно се върнете. Упражнението е изключително опасно!

  Настройване за приемане на информация от приоретроскопичен характер

  Това приемане е най-сложното в системата човек — поле. В процеса на самото приемане информацията подлежи на осъзнаване и обработка. Затова предварителното събиране на информация трябва да се прави още по-добросъвестно.

  Мислен преглед на тялото: лежите по гръб, ръцете са успоредно с тялото, краката - на ширината на раменете, дишането е равномерно през ноздрите. Започвате от краищата на пръстите на краката и мислено оглеждате цялото тяло, постепенно стигате до главата, като спирате всеки път, когато съзнанието ни отчита напрегнати мускули или мускулни групи. Отпускате мускулите с усилие на волята. Процесът на прегледа трябва да стане навик, да се автоматизира, да става почти без участието на съзнанието.

  Препоръчваме преди Раджа-йога подробно изучаване на Хата-йога. До възраст 40-50 години можете не само да започнете, но и да постигнете практически резултати. По-късно това вече е практически невъзможно. Възможни са изключения от правилото, свързани с физиологични особености на индивида.

  Ако се съмнявате в получените резултати, би трябвало известно време да прекратите всякакви упражнения и да се захванете с физическа работа, която изисква внимание.

  Когато се настройвате в резонанс, вие откривате каналите на Канарк за мощта на чудовищна енергия, с която все още не сте в състояние да се справите. В бъдеще ще можете да я използвате, като й осигурявате излаз през организма ви. Но това право трябва да се заслужи. Никой никога няма да ви каже - "Сега вече може!". Трябва сам да почувствате и осъзнаете това.

  Изучавайте Хата-йога по книгата на Ю.Л. Петров.

  Мисленето е изключително сложен процес, в който участва целият организъм, всяка клетка.

  Процесът на настройването и неговият механизъм надхвърлят пределите на днешните ни знания. Това става рефлекторно, но достатъчно ефективно.

  Вие ще чувствате мек, но неочакван и неприятен удар по главата, по очите при включването на електрически уред. "Падането на игла ще предизвика у Вас чувство, сякаш през мозъка ви преминава мълния", казва Вивекананда.

  Щом свикнете с приемането на извънредно големи порции енергия през време на слънчевата активност, ще ви бъде трудно да си набавяте запасите след спадането на активността. Затова най-добре е да започвате заниманията си в периоди когато след фаза на минимум слънчевата активност преминава към подем.

  Упражнение за намиране на собствения ритъм без опипване на пулса. Седнало положение, отпуснати рамене, ръцете са на коленете, дишате през ноздрите. Цялото тяло е отпуснато. За няколко секунди задръжте дъха си, без да издишате. Очите са притворени. В това положение ударите на сърцето се усещат най-добре.

  Ако кракът ви е поразен от гангрена и вие се съгласявате да бъде ампутиран, това не означава, че не ви е жал за крака ви. Точно така трябва да се отнасяме и към престъпника. Може да сте задължен да го осъдите на смърт, но сте длъжен да го съжалявате и да го обичате като част от живото, обединено с вас чрез общото поле, общия информационно-енергиен процес.
  Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ « 1 2 »
  Децата индиго
  11WOLF11 16 7820 Последна<br />публикация Август 25, 2013, 21:43:05
  от Свързан
  Приемане на информация ("четене на мисли")
  Духовни учения
  Administrator 0 3267 Последна<br />публикация Юни 23, 2009, 22:35:01
  от Administrator
  Смирение, приемане или протест и борба « 1 2 »
  Духовни учения
  The One 24 1528 Последна<br />публикация Август 17, 2010, 18:09:00
  от praiseyou
  Религиите - същност, произход, настояще и бъдеще
  Езотерика
  delfin 7 1193 Последна<br />публикация Септември 18, 2010, 20:07:46
  от giti
  Линейна и Квантова Информация - какво представляват те « 1 2 »
  Обща тематика
  Eona Lightholder 21 1241 Последна<br />публикация Октомври 24, 2012, 17:15:45
  от Eona Lightholder

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright