Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Китайско езеро изчезна мистериозно за 5 часа  (Прочетена 943 пъти)
Evolution
Гост
« -: Септември 25, 2010, 11:06:17 »

Масивно количество вода в езерото Гуанин в провинция Хубей изчезна рано сутринта на 26-ти април, съобщи Enshi Evening News. Специалисти смятат, че когато такива необичайни астрономически феномени започнат да се случват по-често, това означава, че светът ще претърпи скоро огромна промяна.

Езерото Гуанин (Guanyin Tang) в община Байгуо (Baiguo), Енши Сити (Enshi City), провинция Хубей (Hubei) беше кръгло и имаше около 80 000 кубически метра вода. Смарагдено зелената му вода бе обикновено на едно ниво с обкръжаващите го брегове. Езерото не е губило никога много вода от изпарение.

В 7 ч. сутринта на 26 април един селянин забелязал, че без видима причина нивото на водата в ез. Гуанин спаднало значително. Той забелязал също така в него мощен водовъртеж, съпроводен със силни като гръмотевици звуци.

Така зеленото езеро изчезва за пет часа.

Много селяни се събраха около вече безводното езеро, за да го видят лично. Те бяха учудени от станалото. Езерото, някога близо 100 метра в диаметър и десетки метра дълбоко, сега е пресушено и с депозит от кал. Един от селяните (Чен) каза, че е уловил в него две големи риби, всяка тежаща около 25 фунта (1 фунт = 0,453 кг).     

Според вестника Gazetteer of Baiguo Township подобен инцидент е ставал с езерото Гуанин три пъти до сега - през 1949, 1976 и 1989 г.

Любопитното е, че всеки път то предшества значително историческо събитие: през 1949 г. Китайската комунистическа партия (ККП) узурпира държавната власт; през 1976 г. е арестувана Кликата на четиримата [1], което става след смъртта на трима държавни лидери: Джоу Елнай, Джу Де и Мао Дзедун (Zhou Enlai, Zhu De, Mao Zedong); а през 1989 г. стават кръвопролитията на пл. Тянанмън на 4-ти юни.

Специалисти смятат, че китайската история е доказала съществуването на връзка между Вселената и човека; че небесните събития определят тези при хората. Както и че всичко, което човек прави, е базирано на проявата на волята на Небето; социалният ред, правилата на човешко поведение, човешките идеали, са все такива прояви.   

Така, когато една династия е дарена с благосклонни климатични, географски и социални условия, нейният народ живее в мир и стабилност; но когато държава има покварени лидери, хората ще показват безнравствено поведение, получавайки за това природни и други бедствия, каквото е изчезването на езерото Гуанин например.

Затова специалисти смятат, че когато такива необичайни астрономически феномени започнат да се случват по-често, това означава, че светът ще претърпи скоро огромна промяна.

 

[1] "Кликата на  четиримата" включва съпругата на Мао Дзедун, Джиянг Чинг (Jiang Qing, 1913-1991), служител в Отдела за  пропаганда в Шанхай, Джанг Чунчияо (Zhang Chunqiao, 1917-1991), литературния критик Яо Уенюан (Yao Wenyuan, 1931-2005) и от шанхайския охранител Уанг Хонгуен (Wang Hongwen, 1935-1992). Те се издигат във властта по време на Културната революция (1966-1976) и доминират китайската политика в началото на седемдесетте години.

 
Превод: Епохални Времена
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Голямо езеро загадъчно изчезна в Чили
Любопитни факти
Evolution 0 919 Последна<br />публикация Септември 25, 2010, 11:06:38
от Evolution
Гълфстрийм изчезна. Очаква ли ни нов ледников период? « 1 2 »
Любопитни факти
Evolution 18 3177 Последна<br />публикация Октомври 18, 2010, 17:41:18
от Аэ съм

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright