Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Упражнения за защита  (Прочетена 2788 пъти)
Administrator
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Юни 23, 2009, 22:35:53 »

  Общи принципи на екраниране

  Днес са необходими активни методи на защита, преди всичко за да се парира пагубното действие на информацията, спонтанно излъчена в общото поле, като резултат от невнимание. Но докато създаването на аура е по силите на всеки, то борба в полето може да води само добрият телепат, като при това са неизбежни тежките жертви и безвъзвратните загуби.

  Упражнение 1

  Трябва да имате готовност да създадете аура почти мигновенно, ако усещате, че някой има намерение да се "включи" към вашето съзнание или че сте "заседнали" в полето и често усещате идващата от него вредна информация. Седнало положение. Дишате ритмично. Бързо правите няколко пъти психично дишане, концентрирате прана в слънчевия сплит. След това ритмично излъчвате 2-3 пъти целия запас прана в средата, като си представяте, че около тялото ви се образува яйцевидна енергетична броня. Ръцете ви са на коленете, пръстите им са скръстени. Краката ви са прибрани, коленете и стъпалата са плътно притиснати. Гледате в една точка или притваряте клепачи. Мислено се прислушвате към "гласовете" в мозъка ви. Ако все още са останали външни "гласове", засилете плътността на аурата, като изпращате прана, и я приближете до тялото си. За известно време вкарайте психиката в пасивно състояние. Упражнението не е опасно, но не бива да се прекалява с него, тъй като подобна практика може да ви разглези. Освен това ще трябва да изразходвате много енергия за "прогризване" на аурата, създадена със собствените ви усилия, когато искате да влезете във връзка с полето или с друг човек

  Упражнение 2

  Когато възможностите ви да приемате значително се увеличат, въпреки собствената ви воля, от време на време ще долавяте и осъзнавате информация с пагубен характер. Не трябва да я изхвърляте! Да я изхвърлите или да я забравите, би означавало да я предадете по-нататък, да я върнете в полето, след като сте я заредили и със собствената си енергия. Няма гаранция, че тази информация няма да се върне отново при вас, но с още по-голяма сила. За да не попаднете под парализиращото влияние на такава информация, в освободеното за връзка съзнание винаги трябва да остава "страж", който би ви позволил бързо да се изскубнете от самадхи и да се върнете към нормалното си състояние. Вие сте длъжен да унищожите отрицателната информация, като я анализирате и осмислите, да я разнищите, като я иронизирате и доказвате нейната вредност и нелепост, докато от нея не остане нищо!

  Упражнение З

  Някой по време на изобретение "от радост" е излъчил секретна информация. След като се запознаете с въпроса, търсете тази информация в полето и я унищожете. Анализирайки предварително събрания материал подаден въпрос, подберете от него Линга Шарира (основното, самата същност). Най-бързо и лесно би се справил с изтеклата информация самият автор. Достатъчно е той да си спомни подробно за всички обстоятелства, при които е изпитал най-силните си емоции, да се настрои на собствената си вълна, за да унищожи информацията или да изпрати контраинформация.
  Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Защита на животните « 1 2 3 »
  Инициативи
  Kery 40 3899 Последна<br />публикация Ноември 10, 2012, 23:12:41
  от Wiki_
  1 Юни - Международният ден за защита на децатa
  Обща тематика
  Luna:) 3 733 Последна<br />публикация Юни 01, 2011, 12:49:44
  от protoplasma
  СВЕТОВНА АКЦИЯ за защита на Китове, Делфини, Секвои и Флората и Фауната на Земята - V (12.12.12)
  Инициативи
  yyy 9 1275 Последна<br />публикация Декември 11, 2012, 01:57:56
  от yyy
  Кампании за защита на животните
  Инициативи
  Ru Alfa 11 1307 Последна<br />публикация Октомври 05, 2013, 13:55:09
  от Ru Alfa
  Кампании за защита на хората
  Инициативи
  Странник 3 695 Последна<br />публикация Октомври 05, 2013, 18:50:08
  от Ru Alfa

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright