Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сред нас живеят потомци на атлантите  (Прочетена 1392 пъти)
Evolution
Гост
« -: Юни 16, 2010, 13:40:57 »

Легендите за потъналия остров Атлантида са десетки, както и за евентуалното му местонахождение. И ако се предположи, че загадъчният остров наистина е съществувал, какво е станало с оцелелите му жители, питат се учени.

Все пак атлантите са се прославили със своите изкуства и с висшите си технологии. Според някои учени сред нас до ден днешен живеят потомци на древните обитатели на Атлантида.

Според легендите жителите на Атлантида имали способността да получават информация от единното вселенско информационно поле. Те били достигнали много високо ниво на развитие.

Техният научен и технологичен прогрес и културата им превъзхождала всички останали на планетата. Но с времето жителите на мистериозния остров се променили и започнали да се занимават с черна магия.

В резултат на злоупотребата им със свръхестествените им способности над Атлантида се натрупало голямо количество отрицателна енергия. Това заплашвало цялата планета с гибел.

Освен това имало голяма вероятност това да наруии енергийния баланс на Слънчевата система. Затова, според някои хипотези, е било взето решение да бъде унищожена цивилизацията на атлантите.

Голяма част от тях обаче оцелели. Всички представители на тази цивилизация били русокоси и синеоки. Оттук и нацисткия мит за арийската раса  основателите на Третия райх решили, че те са наследници на богоизбраните.

Писмените свидетелства за русокоси синеоки хора с невероятни знания датират от трети век преди новата ера. Тогава в Египет се появил висок рус мъж, който нарекъл себе си Трижди Велики.

Според легендите точно той дал на египтяните познанията в областта на различните науки  география, астрономия, алхимия, създал писмеността и броенето и положил основата на законодателството и религията.

Има и други примери за велики умове на русокоси мъже  например немският философ Якоб Беме, живял през шестнадесети век. Той бил обикновен обущар, но пишел фантастични трудове по окултизъм, антропология и теория на езиците.

Коренното население на Америка  индианците са запазили спомен, предаван от поколения, за русия гигант Кон Тики Виракоча. Той дошъл от морето с други гиганти и научил индианците на лов и земеделие. Русите хора се женели за индианки и така се появили инките.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #1 -: Юни 16, 2010, 13:51:27 »

Ммм,интересна информация,макар да съм я поствал същата вече. Ухилен

Но нищо!

Оцелелите атланти регресирали и подивели.

Техните знания се дължат на високоинтелектуалците-Лемурийците.

 
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright