Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Новозеландка продаде на търг духове в бутилка  (Прочетена 707 пъти)
delfin
Гост
« -: Март 11, 2010, 13:29:41 »

НОВОЗЕЛАНДКА ПРОДАДЕ НА ТЪРГ ДУХОВЕ В БУТИЛКА


Новозеландка успя да продаде на търг в интернет два съда, в които според нея били затворени духовете на възрастен мъж и на младо момиче, предаде "Ройтерс", като цитира местни медии. Търгът бил много разгорещен и накрая бутилките били продадени за 2000 новозелански долара (1410 американски).

Ейви Удбъри от Крайстчърт разказала пред новозеланска телевизия, че хванала духовете при екзорсистки сеанс в дома си, за който платила 100 долара. Тя ги поставила първо в светена вода, а после в отделни съдове, след което решила да ги продаде на търг.

Уебстраницата с търга, продължил седмица и приключил в понеделник, привлякла над 200 000 посетители. Новозеландската смята да дари всички приходи от търга на приют за животни и да си приспадне само таксата за екзорсизма.

Тя казва, че след сеанса атмосферата у дома й се е подобрила. Преди това ставали странни неща – котлони се включвали сами, нещо докосвало врата й, в празни стаи се чували гласове, предмети изчезвали и се появявали на други места. "Исках просто да се отърва от тези неща, те ме плашеха. Може би някой друго обаче би желал да си играае с тях", казва Удбъри.

Победител в търга е местна компания за производство на електронни цигари, която според местната преса сега събира идеи какво да прави с бутилките с духове.


http://www.dnevnik.bg/sviat/2010/03/10/870764_novozelandka_prodade_na_turg_duhove_v_butilka/
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Контактувам с духове
Всичко относно индиготата
kaloian1 7 2433 Последна<br />публикация Януари 04, 2011, 22:38:58
от Eona Lightholder

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright