Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Роди се бебе със зъбче  (Прочетена 1224 пъти)
delfin
Гост
« -: Февруари 25, 2010, 16:33:13 »

РОДИ СЕ БЕБЕ СЪС ЗЪБЧЕ


сряда, 17 февруари 2010

Стара Загора

Бебе със зъбче се е родило в старозагорската многопрофилна болница по акушерство и гинекология „НиаМед”. Малкият Денислав се е появил на бял свят с манекенски мерки – висок 53 см и тежък 3 кг и 770 г. Той e първа рожба на старозагорското семейство Мария Жекова и Тодор Божилов.

За редкия случай съобщи в днешния си брой в. „Старозагорски новини”. Според медицинската практика  такова чудо се срещало веднъж на 2000 раждания. Доайенът на гинеколозите в града на липите д-р Атам Саркисян признава, че не помни в 40-годишната си практика такъв случай. Шефът на частна АГ-болница „НиаМед” д-р Николай Христов, също с достатъчно дълъг стаж като лекар, пък е имал само едно такова раждане преди 15 г.

Според стоматолози първите млечни зъбчета на новородените бебета се появявали обикновено след 4-ия месец. Преждевременното им появяване пречело на кърменото и ако майката кърмела бебето се препоръчвало изваждането им.

Народното поверие обаче гласи друго. „Детето е дошло на този свят с късмета си, млечното зъбче трябва да падне само”, категорични са астролози и ясновидци. По общо мнение бебето било родено под щастлива звезда и го очаквало голямо бъдеще. Родителите на малкия Денислав са съвсем обикновени хора. Майката работи в гълъбовската фабрика „Брикел”, а бащата Тодор – в старозагорската фирма „Прогрес”. Те не смятат своя син за някакво чудо, искат да е жив и здрав, и наистина да има много късмет и щастие в живота.

Матей Бонев
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  



Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright