Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Бебетата лъжат  (Прочетена 683 пъти)
delfin
Гост
« -: Февруари 12, 2010, 14:16:04 »

БЕБЕТАТА ЛЪЖАТ


Учените откриха, че бебетата започват да лъжат от шестмесечна възраст и така се подготвят за много по-сложни лъжи в течение на живота си.

Няма значение дали става въпрос, че не са изяли кексчето, или не си признават за счупената играчка, всички деца се опитват да измамят родителите си. Сега обаче учените разкриха, че малките започват да лъжат много по-рано от това, което се смяташе досега. Те започват с измамите си още от 6-месечната си възраст. Благодарение на тези първи незначителни лъжи бебетата се подготвят за по-сложните по-късно в живота. Досега психолозите смятаха, че мозъкът в развитие не е способен за толкова деликатно умение за лъжа и това може да стане чак когато детето стане на четири години. Изследването на над 50 дечица и техните родители на доктор Васудеви Реди от Портсмутския университет показва, че има седем категории на измами, които ползват бебетата на възраст от шест месеца до три години.


http://www.monitor.bg/article?id=232331
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright