Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Физичните възможности на телепатията  (Прочетена 1409 пъти)
Administrator
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « -: Юни 23, 2009, 22:31:16 »

  Какво е информация? Могат да се дадат три определения:

  1.  Информацията е материя, чисто осъзнаване ни е дадено посредством усещания, разположени под прага  на  нашата чувствителност (философско определение).

  2.   Информация е сумата  от сведения, разпределени  вън външната и вътрешната памет (в кодиран вид), където активното начало   принадлежи   на   външната   памет   (кибернетично определение).

  3.   Информацията е енергия,  преработена  в  полетата  на взаимодействие   с   веществото  от  органите   за   мислене   на разумните същества (на живите същества въобще), излъчвана в околната среда или съхранявана  в кръговете на информационно - енергийната   обмяна   на   специализираните органи на живите същества, в тела от мъртвата природа или в общото биомагнитно поле (физично определение).
  « Последна редакция: Февруари 10, 2010, 19:41:12 от indigo » Активен

  Страници: [1]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright