Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Какво харесвам в теб?  (Прочетена 6045 пъти)
Gayatri
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 609


 • Град: София
 • « -: Септември 20, 2010, 15:26:31 »

  Всеки човек има нещо хубаво в себе си, заради което си заслужава да бъде обичан и уважаван. Всеки вижда другия по различен начин и открива различни качества в него. И понеже в последно време май всички гледаме все какво ни дразни в някой, нека сега да се съсредоточим върху това какво ни харесва в даден човек.
  Ако виждаме повече положителните качества на някой, а не се вглеждаме в страните, които ни дразнят, мисля, че няма да се стига до обиди, спорове и неуважение един към друг.
  Първата и най- важна стъпка е да се научим да общуваме с уважение.
  И тъй като трябва да дам пример, аз ще бъда първата, която ще напиша какво позитивно усещане имам за повечето редовно пишещи потребители. Не ми е много лесно да опиша с няколко думи, това което усещам. Някои от характеристиките на различните потребители може да се припокриват, защото колкото и да се опитвам да опиша всеки по уникален начин, факт е, че повечето от хората сте пробудени и доста от качествата са сходни. Само искам да спомена, че подредбата на имената няма нищо общо със степен на класификация. Просто това е редът, в който съм почнала да пиша( по незнайни за мен причини) :


  1)   Психея- тя е много интелигентна дама; добре борави с думите; силен характер. Направило ми е впечатление, че тя никога не се предава и не пада духом, което е прекрасно качество. От това, което съм прочела в нейните постове, оставам с впечатлението, че тя е прекрасна майка. Тя е преминала през много огън, който е направил от нея благороден метал.
  2)   Горгонче- тя е човек, който кара хората да се замислят за нещата от живота.
  3)   Санги- той е човек с готино чувство за хумор. Веднъж се смях със сълзи на някои негови бисери. Много ми харесва това, че той е всестранно развита личност и има поглед върху доста разннообразни области- като се почне от музика, мине се през духовните неща, и се стигне до науката и индианците.
  4)   Барси- той е романтичен и чувствителен.
  5)   Кери- човек, който е научил много неща от живота. Кери винаги се рови в много интересни материали и ги споделя с нас. Освен това Кери е много чувствителна, въпреки че се опитва да не го показва. Тя е достоен и честен човек.
  6)   Небесен ангел- тя е с много добро сърце и готовност да се раздава за хората и животинките; много открит човек, който не таи задни мисли и злоба.
  7)   Еру- тя е човек, който не може да се опише с една дума или едно изречение. Еру е човек, който е въплъщение на любовта и светлината.
  8 )   Ги- много малко хора познават Ги наистина. Няма човек обаче, който да се е докоснал до нейната истинска същност и да не е останал поразен и опиянен от нейната прекрасна душа. Ги е човек, който ще отиде на другия край на света, за да помогне на близък човек. Ги е човек, който ще подаде ръка дори на човек, който не познава. За нея с пълна сила важи притчата за Добрия Самарянин.
  9)   Соеня- тя е много борбена; тя е човек, на който може да се разчита; човек, на който можеш да му споделиш всичко и ще получиш разбиране, а не осъждане. Тя е човек, който може да те накара да се замислиш за толкова неща, за които друг път не си се сещал. Соеня е с много тънко и приятно чувство за хумор и винаги ме е карала да се смея от сърце. А да не забравяме- смехът е здраве. Не на последно място- Соеня е един от малкото хора, които ми помогнаха да се себеопозная.
  10)   Глупаче- тя е много магнетична и чувствена; разтапя ледовете между хората; от една страна е тайнствена и забулена в мистерия, а от друга е толкова открита и естествена с хората; от една страна тя е буря, а от друга- спокойно море. Много романтична и деликатна натура с голямо и обичащо сърце.
  11)   Рабено- е много интелигетно момче, което много чете и се интересува от неща, за които връстниците му дори не се замислят. Бори се за промяна.
  12)   Индиго- за мен той е много балансиран и хармоничен човек. Не го познавам достатъчно добре, за да го охарактеризирам още повече, но освен тези качества, които споменах, той е много дипломатичен, разбран, справедлив и безпристрастен.
  13)   Телец- Аз лично много се забавлявам с чувството за хумор на Телец. Освен това- той е сериозен за сериозните неща и комичен за смешните. Понякога се изразява невероятно точно само с едно изречение, като че ли намира правилните думи и оцелва целта от първия път.
  14)   Странник - мъдър и добър човек, който е готов да помогне без да очаква нещо в замяна
  15)   Елша- неегоистичен човек, който мисли повече за чувствата на другите и се опитва да направи всичко, за да накара другите да се чувстват добре.
  16)   Ния- много зряло момиче, което осъзнава своите предимства и недостатъци.
  17)   Амейзинг- човек, който не таи злоба в себе си; прощава от сърцето си и приема другите такива, каквито са.
  18)   Изида- много контактен, магнетичен и енергичен човек; щедра. Раздава се и помага не само на думи, а и на дела.
  19)   Алдонса- уравновесена и винаги ме кара да се усмихвам.
  20)   Блек Пърл- много ме впечатли с темата за Любовни притчи, която създаде. Това е човек, който търси красотата и доброто в хората.
  21)   Шайнинг Стар- много лъчезарен, отворен и искрен човек.
  22)   Лук- аз лично си падам по чувството за хумор на Лук( може би, защото понякога защото и моето е такова). Оставяйки това настрана, аз мога да кажа, че Лук е човек, с който човек може да говори за много смислени и ценни неща; той е човек, който много обича природата и се старае да не превръщаме нашия Дом в кочина.
  23)   Марушка- тя е много мила жена, прощаваща и помагаща безкористно.
  24)   Исис- аз лично възприемам Исис като много будно момиче с широко отворени духовни очи.
  25)   Плутон- много позитивен човек, който носи голяма вътрешна сила.  
  26)   Еона- за мен Ео е човек, който гледа света през розови очила и вижда красотата на света, който живеем. Тя е човек, който е винаги готов да помогне с каквото може. Много организиран и творчески човек. Умее да цени дори и малките неща.
  27)   Стар Роувър- за мен Роувърчето е човек, с който може да се говори на всякакви теми без да те отегчи. Много забавен, много хармоничен, много деликатен човек.
  28)   Даяна- за мен даяна е с много чиста душа и сърце. В нейния поглед не може да се види осъждане. Тя излъчва любов и топлина. Много спокойна и търпелива.


  Засега спирам дотук Усмивчица
  « Последна редакция: Ноември 10, 2010, 03:22:13 от Еруин » Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #1 -: Септември 20, 2010, 17:34:23 »

  Хубава тема!
  Отново нямам какво да допълня Гаятри, явно виждаме едни и същи неща с тебе (като изключим Барсито, който в моите очи не е такъв и Исис над която нямам наблюдение)

  Ще допълня само за теб:

  Първото прекрасно нещо, което не мога да не изтъкна за Гаятри, е прекрасният родител който е. Дъщеря й е истинска късметлийка! След това идва ред на всеотдайният приятел, който виждам в нея - същият този приятел, който няма да ти спести мъмренето, защото те обича. Винаги много точни и безпристрастни наблюдения над всичко и специлано за мен Гаятри би могла да бъде моят Духовен Учител в живота..... (оф, че трудно е да дадеш описание... сега още повече се радвам, че това което си дала за другите съвпада с това какво аз харесвам в тях...... ) Ъъъъ, думите не ми стигат пак да опиша това, което харесвам и чувствам - то е по-силно!  
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #2 -: Септември 20, 2010, 18:55:10 »

  знаех си, че съм изпуснала още няколко човека, с който съм имала честта да комуникирам( извинете ме) Усмивчица

  - Reya- освен, че Рея е много талантлива и има прекрасната дарба да рисува, тя се изразява невероятно с картините си. Тя излъчва силна позитивна енергия, а усмивката й може да разтопи ледове. Много дружелюбен и отзивчив човек.

  - Lessus- той ми отвори очите за много неща. Винаги говори със загадки и е много тайнствен, но именно това поднасяне на информацията ми помогна да стигна до отговорите, когато бях готова за тях.  Лесус е човек, който не тръгва с рогата напред, а винаги се отнася с много разбиране, респект и уважение към хората.
  Композира прекрасно и даже използвах негова музика за успокоение на моята дъщеря Усмивчица

  - Веселин- жалко, че Веско вече не е толкова редовен във форума. За Веско мога да кажа, че той е много добър човек и гледа да бъде полезен на някой с каквото може. Той беше отделил време да се занимава и разгадае моята натална карта, не просто от любезност, а защото той наистина е невероятно мил човек. Винаги се старае да помогне на останалите с каквото може. Веско е много загрижен, любящ и състрадателен човек.


  Сигурно като ми се поохлади процесора, ще ми изникнат още някои хора Усмивчица
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #3 -: Септември 20, 2010, 19:41:03 »

  Продължение:

  Icko- по мои наблюдения, той търси истината и се бори тя да излезе наяве. Той е силен човек, който е достигнал до много прозрения, които се базират на натрупания от него опит.

  Ich- той е човек, който много често ни провокира да се замислим за същината на нещата, формулирайки правилните въпроси. Той е внимателен човек и уважава позицията, мнението и начина на мислене на останалите.

  Oda Nobunaga-
  той е човек, който много често ни заземява, за да не захвърчим много нависоко и надалеко Усмивчица
  Активен
  Amazon
  Гост
  « Отговор #4 -: Септември 20, 2010, 21:07:48 »

  Скъпа Прекрасна Gayatri,


  Как да кажа какво ми харесва в теб,след като на мен всичко ми харесва??? Усмивчица)))) Първо ще започна с първите ми впечатления- ти беше човека,заради когото останах в този форум. Толкова сърцато и мило същество не бях "срещала"  от много дълго време. Вниманието и любовта,която влагаш във всеки свой пост или съобщение, веднага докосва сърцето ми. Със своите мили и спокойни думи,ти си в състояние да укротиш и най-бесния и освирепял човек. Твоята дарба да виждаш у всеки добро и да го изкарваш наяве, с годините ще расте и ще послужи за една прекрасна кауза. В твое лице аз срещнах приятел,слушател и мъдрец в едно. Благодарение на твоето прекрасно детенце, ти разви качествата на покровител и на пазител,които малко хора притежават в днешно време. Скромността ти те прави очарователна наред с невиността ти, чувството ти за хумор и искренността ти. Разбира се няма да пропусна това,че ти си един професионалист на работното място, прекрасна половинка, отдадена дъщеря и любяща майка:) Ти си толерантна независимо от годините или пола на даден човек. Липсата на Его е запълнена с чистотата на твоето съзнание и мисъл.  Мога да продължа и до утре...Но мисля че и другите могат да допълнят:) Обичам си тееее

  ,
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #5 -: Септември 20, 2010, 21:13:04 »

  Ха, Гаятри; от няколко дена все си мисля да пускам такава тема  Веселяк Пък то ти си пуснала Ухилен

  Аз не мога да кажа много по темата, тъй като ей-така просто си ви харесвам ((особено когато някои от вас спорят - големи сте капии, хихихихх))

  Gayatri -  Балансирана Усмивчица
  Горгонче и Сенгуинари - Много добре изразяват идеите си и са оригинални. Освен това винаги поставят нещата под въпрос - нито вярват сляпо в нещата, нито НЕ вярват сляпо в тях; подробно изучават въпросите, които ги интересуват
  Ich - Много търпелив и спокоен Усмивчица
  Еру и Гити - Дружелюбни и открити. Не таят задни мисли в себе си, искрени са (всяка по своя си начин:))
  Амейз - вижда хубавото Усмивчица
  Блек Пърл (Дарк ейнджил) - Харесва ми в нея, че обичайки, търси Любовта.
  Марушка - Чиста и добродушна. Има уникалната способност да отвръща дори на нападки с любов и разбиране
  Рабено -  Има изострено чувство за справедливост. Искрено желае Истината и Правтата да излязат наяве и се бори за това Усмивчица
  Ео и Ангелчето - Много светли и одухотворени Усмивчица
  Шайни - Е какво да кажа, прякорът й перфектно я описва  Усмивчица
  Власти Лучев Точков Балонков - Лук с необичайни свойства. Не кара другите да реват (поне мене)  Веселяк  /лично към него: Ще правиш ли темичка?  Плезещ се/
  Оххх... какво да кажа  Ухилен Половината работи, дето ги писах, се отнасят за всички Усмивчица
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #6 -: Септември 20, 2010, 21:16:10 »

  Поразихте ме с тези думи до такава степен, че оставам безмълвна.

  Ги, Соеня-  Сърце

  Искам обаче да вметна, че целта на тази тема не е САМО да споделяте какво харесвате в мен, а какво харесвате и какво позитивно виждате в потребителите от форума като цяло.
  Активен
  Amazon
  Гост
  « Отговор #7 -: Септември 20, 2010, 21:20:12 »

  Усмивчица Чакай малко сега, аз не мога в един ден да напиша истината за всеки, така всички ще ви сложа в един кюп. И все пак имам нужда от вдъхновение:) А то идва по веднъж на ден
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #8 -: Септември 20, 2010, 21:20:23 »

  Ха, Гаятри; от няколко дена все си мисля да пускам такава тема  Веселяк Пък то ти си пуснала Ухилен

  Аз не мога да кажа много по темата, тъй като ей-така просто си ви харесвам ((особено когато някои от вас спорят - големи сте капии, хихихихх))

  Gayatri -  Балансирана Усмивчица
  Горгонче и Сенгуинари - Много добре изразяват идеите си и са оригинални. Освен това винаги поставят нещата под въпрос - нито вярват сляпо в нещата, нито НЕ вярват сляпо в тях; подробно изучават въпросите, които ги интересуват
  Ich - Много търпелив и спокоен Усмивчица
  Еру и Гити - Дружелюбни и открити. Не таят задни мисли в себе си, искрени са (всяка по своя си начин:))
  Амейз - вижда хубавото Усмивчица
  Блек Пърл (Дарк ейнджил) - Харесва ми в нея, че обичайки, търси Любовта.
  Марушка - Чиста и добродушна. Има уникалната способност да отвръща дори на нападки с любов и разбиране
  Рабено -  Има изострено чувство за справедливост. Искрено желае Истината и Правтата да излязат наяве и се бори за това Усмивчица
  Ео и Ангелчето - Много светли и одухотворени Усмивчица
  Шайни - Е какво да кажа, прякорът й перфектно я описва  Усмивчица
  Власти Лучев Точков Балонков - Лук с необичайни свойства. Не кара другите да реват (поне мене)  Веселяк  /лично към него: Ще правиш ли темичка?  Плезещ се/
  Оххх... какво да кажа  Ухилен Половината работи, дето ги писах, се отнасят за всички Усмивчица

  Нийче, прекрасно
  Много ми харесаха твоите описания  Слънце

  А що се отнася до темичката- явно съм доловила мислите ти телепатично и съм изплагиатствала идеята
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #9 -: Септември 20, 2010, 21:26:45 »

  Поразихте ме с тези думи до такава степен, че оставам безмълвна.

  Ги, Соеня-  Сърце

  Искам обаче да вметна, че целта на тази тема не е САМО да споделяте какво харесвате в мен, а какво харесвате и какво позитивно виждате в потребителите от форума като цяло.


  Еми ти пак, както винаги си ме изпреварила. Аз вече казах, че това, което виждаш и харесваш ти е същото и при мене. Сега даже ще добавя и мнението на Нийчето, особенно тази част за Лукчо. Наистина необичаен Лук, кара ме да се смея вместо да плача Ухилен

  А и да вметна, че Сонея те е описала доста точно и прекрасно! Абе как намирате думите ви се чудя. На мене винаги ми е трудно, защото смятам думите за грозни спрямо чувствата, които ми се пораждат
  « Последна редакция: Септември 20, 2010, 21:33:25 от सहायक और Sandalfon के समर्थक » Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #10 -: Септември 20, 2010, 21:49:22 »

  nani- невероятно ценен човек със силен и непреклонен дух; човек, за който хорското мнение няма значение, а единствено благото и щастието на семейството й. Нани е човек, който се раздава с цялото си сърце и душа.

  kosara- обича да прави добрини на хората без да очаква нещо в замяна. Лъчезарен и светъл човек.
  « Последна редакция: Септември 20, 2010, 22:08:39 от Gayatri » Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #11 -: Септември 20, 2010, 21:53:20 »


  nani- невероятно ценен човек със силен и непреклонен дух; човек, за който хорското мнение няма значение, а единствено благото и щастието на семейството й. Нани е човек, който се раздава с цялото си сърце и душа.
  Споделям впечатленията ти от Нани
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #12 -: Септември 20, 2010, 22:36:30 »

  По една думичка (2) избрах ,която най-много харесвам като си мисля за вас Усмивчица

  Санг-стабилността
  Гити- устермът
  Еру- вълшебството
  Гаятри-опората
  Ния - нежната сила
  Кери-увереността
  Странник - дълбочината
  Барси- привързаността
  Лук-търсача
  Их- докосването
  Рабено - палавия гений
  Соеня/амазонче- борбеността
  Марушка- детското
  Горги-трезвеността
  Дарки -романтичността
  Ангелчето- жизнерадостта
  Амейз-чистотата

  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #13 -: Септември 20, 2010, 22:48:13 »

  Ния - прозрение и интелигентност. Умението да вижда нещата от много и различни перспективи.
  Рабено и Стар роувър са воини на светлината.
  Санги е това, което обединява белия човек и индианеца.
  Амейза е духовен и вдъхновен.
  Лукчо - развитието
  Тъмния ангел е красив
  Светлия ангел - прекрасен
  Гита е буря, водопад и дъжд в слънчев ден
  Гаятри е психологът на групата
  Амазон е стремежа и осъществяването
  Активен
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #14 -: Септември 20, 2010, 22:55:04 »

  Их - мъреца който задава въпроси, на които знае отговора.
  Сахаж - просветлението
  Активен
  Страници:  [1] 2 3 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Какво харесвам в себе си? « 1 2 »
  Обща тематика
  summerwine 23 4486 Последна<br />публикация Юли 10, 2010, 14:30:15
  от небесният ангел
  Какво би направил, ако днес беше последният ми ден от този живот/реалност?
  Въпроси и отговори
  sunsea 12 1534 Последна<br />публикация Май 23, 2011, 16:53:41
  от Търсач
  Най-добрата снимка за теб!
  Снимки
  praiseyou 4 2264 Последна<br />публикация Януари 21, 2013, 15:51:40
  от nobody
  Самокритика. Какво харесвам и какво не харесвам в себе си?
  Духовни връзки и взаимоотношения
  Do_It 6 1570 Последна<br />публикация Април 20, 2013, 23:15:03
  от elinikar
  Разговори с... теб :)
  Въпроси и отговори
  Турист 7 3988 Последна<br />публикация Януари 07, 2020, 23:57:13
  от Турист

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright