Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4 ... 15   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Нека ги повикаме!  (Прочетена 7996 пъти)
Amazon
Гост
« Отговор #15 -: Септември 15, 2010, 20:38:24 »

Добре защо винаги,когато някой има идея вие я закопавате? Точно ти,Рабено, не знам защо си такъв песимист. За мен съюза на Балканите и всичките неща,които искаш да реализираш звучат много по-невероятни от доброто желание на Amica. Научете се да бъдете малко по-толерантни към идеите и мечтите на хората. Ако те са в разрез със собствените ви вярвания просто не коментирайте. Престанете да се изживявате на съдници. Не познавате хората,които стоят зад компютъра,така че спрете да подценявате по ред. Амика аз съм абсолютно ЗА такова нещо. Това е илюзия че Земята е само за хората. Тук живеят толкова много раси,а ние сме най-последната,така че твърдението че Земята е само наш проблем е абсурдно.

Този форум трябва да дава началото на реализирането на идеи. Тук сме да се учим,но и да намираме хора със сходни идеи на нашите. Когато едно мнозинство започне да разсъждава в една посока и да има общи идеи,тогава се раждат ПРЕКРАСНИ неща. Отрицанието е само първата крачка към себеоткриването. А вие всички отричате всичко... Пожелавам ви да продължите напред за да намерим общ език.
Активен
Amica
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 97


 • Град: София
 • Om tare tutare ture soha

  dimitrina.hristova
  « Отговор #16 -: Септември 15, 2010, 20:39:54 »

  Абе вие на колко сте години! rabeno що за дивотии...да променяме първо нещата около себе си, а после Вселената. А ние къде сме...не сме ли точно там. Мисля, че би трябвало да се знае от всеки тук, че като променяме себе си променяме всичко около нас. И Ниа това, което написа, че хората трябва да живеем в страх е най-голямата простотия на света. Ами живей си в страх, приятно ти израстване в страхове.
  Та аз ще ходя да си ги викам, ако ще сама... Намигване
  Активен
  Amazon
  Гост
  « Отговор #17 -: Септември 15, 2010, 20:42:40 »

  Мисля, че Нийчето имаше точно обратното в предвид. Усмивчица Тя каза че мозъчето ни има потребността да се страхува,а не че ние трябва да се страхуваме
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #18 -: Септември 15, 2010, 20:44:04 »

  Добър опит,но всеки има право да си каже мнението.

  Не си Господ,че да забравянваш.Не си чешем езиците,изразявам ясно аргументирано мнение.Всъщност в момента ти си чешаш езика.А конспираций има и винаги е имало.Всъщност,Живот,ти какво знаешм,че така се обаждаш.

  Извинявам се за грубия тон,но съм адски нервен,знаете-онези мои състояния.

  Соениа,ти явно не си прочела моите постове,но не ми пука.ОК,викайте си глупавите извънземни.Но да знаете!Бог ще ви съди жестоко за това,което правите.Имате си Шамбала!Обърнете се към нея!

  Но Шамбала ще ви отвърне със същото-дойде големия час,настъпи страшния съд и нека всяко живо същество почувства гнева Божи.

  Хайде,опитайте да се свържете с поредната Интернет глупост.Аз вярвам само в Бог.А когато Бог влезе  и в хората-тогава ще вярвам и на хората!

  Айде,опитвайте си демоничните занимания.И ми кажете когато се наиграете.Но помнете:играете си с огъня.

  Нищо,не се сърдя,че отричате идеята ми за братство между народите.И любовта на Христос е била отречена,а той самия е бил поруган.


  Викайте демон ите си,о,безумни юроде-но помнете,че ще дойде ден когато ще търсите прошката,но няма да я получите,ще търсите смъррта,но аз вас тя ще избяга!
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #19 -: Септември 15, 2010, 20:50:22 »

  Абе вие на колко сте години! rabeno що за дивотии...да променяме първо нещата около себе си, а после Вселената. А ние къде сме...не сме ли точно там. Мисля, че би трябвало да се знае от всеки тук, че като променяме себе си променяме всичко около нас. И Ниа това, което написа, че хората трябва да живеем в страх е най-голямата простотия на света. Ами живей си в страх, приятно ти израстване в страхове.
  Та аз ще ходя да си ги викам, ако ще сама... Намигване
  Не съм казала, че трябва да живеем в страх, а тъкмо обратното!
  Хората имаме нужда да се страхуваме. Това е потребност на умовете ни... Вместо да виждаме какво наистина ни връзва и е нещо като "верига", ние си измисляме допълнително разни други работи. Пък и да са верни (което също не отричам) за какво пък да се страхуваме? Просто не схващам. Няма никакъв смисъл... щото нещо мащабно ще се случи или няма да се случи, въпреки нашият страх. (Е да, и той има влияние, влошава нещата...) Но както и да е.
  Казвам, че няма смисъл да се страхуваме! Това не проумявам у нас, хората! Да не мислиш, че ми харесва аз и всички около мен да си измисляме глупости, от които да ни е страх! Защото и аз съм го правила и се опитвам да го преодолея тоя Ум, а не да се мисля за него! Защото страха тъкмо е потребност на тъпия ми ум. Също негативната ми реакция сега е потребност на ума ми. И като се отвращавам от Ума си, това пак е негова потребност! И за това спирам. И с риска да заприличам на Амейзинг и да кажете, че си редя мантри, казвам, че в това отношение той е напълно прав! Само начина ни на изразяване малко се различи Усмивчица Доста Усмивчица


  С поста си говорих от гледище на хората. Не, те ни най-малко нямат никаква нужда да се страхуват, а си го измислят като фикс идея. Хайде не в трето лице, а второ, щото и за мен се отнася.


  п.с. Поправка - изречението ми за риска беше неясно. не е риск да приличам в нещо с мисленето си, на някои хора. Усмивчица Само последиците, понякога. Но и без друго нямаше такива, така, че си оттеглям "риска" Усмивчица
  « Последна редакция: Септември 15, 2010, 21:18:58 от nia.boneva6 » Активен
  Amica
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 97


 • Град: София
 • Om tare tutare ture soha

  dimitrina.hristova
  « Отговор #20 -: Септември 15, 2010, 20:50:57 »

  Че ако лошите искат да дойдат няма да чакат специална покана от нас хората! Поредната тъпотия.
  Активен
  Amazon
  Гост
  « Отговор #21 -: Септември 15, 2010, 20:52:05 »

  Рабено Усмивчица Чела съм ти всичките постове. Смених си ника просто. От Амазон се прекръстих на Soenya. Стига си говорил за страх и за края на света. Промяната ще бъде различна за всеки. Недей да насаждаш страх,параноя и всичките тези негативни чувства и емоции. Идеята ти не казах че е глупава,а че е невъзможно да се реализира от гледна точка на материалния и зависим свят в който живеем. Никой не те отрича или идеите ти. Аз вярвам в теб,като човек. Жалко е че ти нямаш вяра на хората и чакаш Бог да ни свърши нашата работа. Така както всички сме толерантни към теб и твоите разсъждения-бъди и ти толерантен към Амика и покажи малко повече уважение към темата й.
  Активен
  Amica
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 97


 • Град: София
 • Om tare tutare ture soha

  dimitrina.hristova
  « Отговор #22 -: Септември 15, 2010, 20:53:43 »

  Съжалявам Ния..не съм те разбрала.
  Активен
  nia.boneva6
  Гост
  « Отговор #23 -: Септември 15, 2010, 20:57:28 »

  Няма проблем! Аз съжалявам за реакцията
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #24 -: Септември 15, 2010, 21:27:07 »

  Амика здравей,прекрасна тема си отворила и е нормално всички да са на два лагера както сега.
  Това дори още повече ще се засилва в идните дни и месеци.
  Точно в този период всеки ще си избере на коя страна да застане и на всеки ще му бъде според вярата и разбиранията.
  За това аз няма да се нагърбвам да убеждавам някой в нещо или да карам някой да спира да прави нещо или да започва да вярва на друго.

  Аз лично очаквам първата официална среща да се случи до края на февруари 2011,но не е изключено и да закъснее наколко месеца.
  Те винаги са били тук,но сега сме по сетивни за тяхното присъствие,и среща ще има тъй като това не може така да продължава,времето му е просто дошло.
  Когато дойде времето и слънцето изгрява,е сега е това време.

  Срещата ни е въпрос на малко време и когато това стане ще има такива които ще ги е много страх и които ще се радват.
  Всеки ще бъде прав за себе си но на всеки това ще доведе ново и различно преживяване,ще се чупят много парадигми.

  Тези които не ги приемат обикновенно са хора които си нямат ни най-малка представа за това което се случва в момента и страхът от неизвестното ги плаши до болка.

  За това е добре да се публикува и малко повече информация относно различните видове дейности,но всичко пак опира и до интерес за четене и интуиция за разпознаване.

  Пред всички от нас стоят вълнуващи времена,кой как ще се възползва ще определи каква врата ще отвори и какво ще види зад нея.
  Всеки има избор на свободна воля и на всеки му според избора,за това не мога да се сърдя на никой за това което си мисли.

  Мога само да пожелая успех на всички по пътя.

  Не можем да бъдем завладяни от извънземните защото това е така още от преди много години.Сега идва часът на истината Усмивчица
  Успех на всички,защото за да я рзбереш трябва поне малко да си готов за нея.


  ПС:Ето и малко инфо по темата за разумния извънземен начин на живот.

  ДОКЛАД ЗА ОСНОВНИТЕ ДЕЙНОСТИ НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ РАСИ:
  http://www.xnetbg.com/new/images/stories/pdf/final%20rasi%201.pdf

  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  Хristo
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 479


  Бъди себе си и отвори сърцето си за света! :)

  « Отговор #25 -: Септември 15, 2010, 21:29:04 »

   Какво викаме към себе си зависи от нашите мисли. Според начина по който мисли привличаме съответната енергия - положителните ни мисли привличат положителна енергия, а отрицателните съответната. А енергията има форми безбройни и всички ние сме енергийни същества.
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #26 -: Септември 15, 2010, 21:37:45 »

  ех, то при всяко предложение се оформят два лагера- За и Против. Само дето споровете се осъществяват доста бойно Усмивчица
  Амика направи предложение, който иска да се включи. В това няма нищо лошо. Който подкрепя идеята на Амика, нека да обедини силите си.
  Цитат
  Че ако лошите искат да дойдат няма да чакат специална покана от нас хората!

  Много точно казано. Но нека все пак не забравяме, че във Вселената важи в повечето случаи закона за свободната воля и избор.

  И като завършек на моя постинг по темата, ще си позволя да споделя моята позиция, а именно, че аз не бих участвала в тази инициатива. Няма да навлизам в подробности защо. Просто аз видях някои неща в клипчетата, които не ми харесаха и усетих неща, които не ми се понравиха.

  Успех

  Активен
  shining_star
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 728

  « Отговор #27 -: Септември 15, 2010, 21:43:35 »

  Аз ще се радвам когато, и ако дойдат.
  За идеята да ги повикаме, ако се стигне до нещо конкретно, ще се присъединя.
  Активен
  The One
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1537


  Винаги на точното място в точното време

  WWW
  « Отговор #28 -: Септември 15, 2010, 21:51:52 »

  Цитат
  Че ако лошите искат да дойдат няма да чакат специална покана от нас хората!

  Според мен пък нещата стоят малко от по различна гледна точка!
  Законаът на привличането действа безотказно и никое добро или зло не би дошло ако сами не създадем предпоставки за това.
  Когато ни паднат вибрациите идва злото и обратното.
  Сега обаче всички вибрации се покачват въпреки,че в форума не изглежда това да се случва Усмивчица  Активен

  Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
  Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

  Всичко перфектно е точно такова,
  течащ в безкрая свещен резултат!
  Бъди сега причината нова,
  за твоя бленуван в мечтите ти свят.
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #29 -: Септември 15, 2010, 21:53:00 »

   Пффффф!!!! Ориг,
   абе вие ми говорите, че аз ви съдя,  но всъщност вие съдите мен! И аз съм вярвал в тези неща, нямам  намерение да принизявам автора на темата Амика или да си доказвам теориите.. минал съм по този път. Съгласен съм че в момента живеят много раси на Земята...ъъ ама защото някой ги е поканил.. разбирате ли ? Те  нямат право да дойдат на Земята и да ни се мешат, такъв е Закона! Освен ако някой не ги покани!... какво повече да ви кажа хора, викайте си извънземни, лепете си трипери но не съдете  само заради  негативният ми тон или заради нецензурните думи които използвам. Аз отскоро се събуждам и мога да ви кажа да спрете да чакате 2012 ами работете над себе си. Мислех да не влизам повече обаче така се издразних, че освен ако модератора не ми изтрие акаунта ще седя тук до края на живота си (или поне до утре!)
  « Последна редакция: Септември 15, 2010, 22:45:32 от Лукчо » Активен
  Страници:  1 [2] 3 4 ... 15   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Поетии... и поетесиии... наддумване в рима, то нека тук да има! « 1 2 3 »
  Изкуство
  giti 38 4211 Последна<br />публикация Май 23, 2011, 23:50:42
  от Aldonza Dulcinea Lorenzo del Toboso
  Нека песента да говори! « 1 2 ... 6 7 »
  Музика
  giti 100 6057 Последна<br />публикация Юли 07, 2016, 14:29:43
  от pluton
  И нека бъде светлина!
  Ароматерапия и цветотерапия
  Paladin60 0 2270 Последна<br />публикация Февруари 23, 2011, 17:43:57
  от Paladin60
  Моля ви, нека всички се молим с молитвата Отче Наш
  Инициативи
  flymusicfan 3 1704 Последна<br />публикация Октомври 12, 2011, 14:06:49
  от Финист

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright