Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: НЛО се разбива в Монтана  (Прочетена 2233 пъти)
Evolution
Гост
« -: Септември 25, 2010, 11:12:52 »

НЛО се разбива в Монтана
 

Джеймс Лумли, стар трапер в Скалистите планини, твърди, че в средата на септември 1985 година, той тръгнал на лов във планините на около 70 километра от Големите водопади на горно Мисури и околността. Районът е известен като Кадот Пас. Малко след залез слънце той видял светещо тяло в небето, което се движело с голяма скорост на изток. То било видимо поне за пет секунди, когато внезапно се разпаднало на парчета. Няколко минути по-късно ловецът чул силна експлозия, която разтресла земята доста осезаемо. Скоро последвал силен звук, като че ли торнадо преминава през гора. В същото време се появил силен вятър, който обаче внезапно изчезнал. Във въздуха се разнесла миризмата на сяра. Този инцидент нямало да направи голямо впечатление на Лумли, но фактът, че на следващия ден той открил на около две мили от мястото, където лагерувал, пътека, изсечена през гората. Тя се простирала на голямо разстояние, защото той не могъл да види нито едни от краищата й. На места на пътеката виждал огромни дървета, чиито стъбла били пречупени много близо до земята. Върховете на няколко хълма били като отсечени и земята била изорана на много места.

Следвайки следата, ловецът открива причината за тази разрушения - огромна скала, врязала се в склона на планината. Оглеждайки камъка, по-точно тази част от скалата, която можел да види, той забелязал че тя е разделена на отделения, в които имало странни йероглифи или нещо подобно на йероглифи. Освен това Лумни намерил парчета стъкло, а на места по скалата открил петна, които изглеждали като оставени от някаква течност. Лумни е сигурен, че йероглифите са дело на хора.

Скалата, която видял Лумни е часто от метеор, който бил забелязан в този район през септември. От град Ливенорт е наблюдавано как метеорът се разпада на части или експлоадира.

Остава въпросът откъде са се взели странните йероглифи на този метеор от космоса.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Факти за НЛО « 1 2 3 4 »
Извънземни цивилизации
Evolution 46 5615 Последна<br />публикация Януари 04, 2013, 16:21:34
от SOL
НЛО
Необичайни преживявания
{-^-} 3 1184 Последна<br />публикация Октомври 11, 2012, 10:37:58
от Ru Alfa

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright