Духовно развитие

          

Страници:  1 2 3 [4]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Акашовата летопис  (Прочетена 20880 пъти)
protoplasma
Гост
« Отговор #45 -: Ноември 05, 2011, 17:14:35 »

Ами няма май значение как ще го наречем , важното е да го усещаме пулса, организма ,че сме част от него и функционираме в синрон и по предназначение.
Да, за това смятам, че е напълно достатъчно, човек да осъзнае, че всички са негови братя, сестри, баби, дядовци, деца. Всички Хора, животни, растения, камъни. И да се отнася към тях като към такива. Пък нека останалото си остане Велика Тайна. Човека има нужда от тайнство.
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #46 -: Ноември 05, 2011, 19:29:57 »

Непрекъснато се улавям ,че свалям много подобна информация с авторката Нина Ничева или просто я асимилирам по сходен начин:). И сега попаднах на книга от нея ,която мисля ще е доста интересна и като сведение за т.нар Акаши.

ето един цитат Усмивчица

Когато поиска и работи съзнателно, човек може да бъде абонат на Космическата мрежа и това е нашето бъдеще. Космическата информационна мрежа позволява на всеки от нас да използва безжичния мисловен капацитет на фините човешки сетива и чакри за трансфер на информация, като активира и прояви своите способности да търси, намира, „отваря”, чете, „сваля”, записва и използва намерената информация. Защото всички сме като биоенергийни проводници, свързани многоизмерно и двустранно с Космическия компютър с огромна база от  данни. И на свой ред непрекъснато допълваме съответните небесни банки с информация чрез нашите опитности и усвоени уроци.

това е книгата ,няма е в електронен вариант

Активен

"weird " is indication for creative force ♥
megan966
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1


 • Град: софия
 • God is too big to fit into one religion....

  « Отговор #47 -: Декември 28, 2011, 19:46:55 »

  привет! отскоро чета в този форум и съм много доволна,че го открих....по темата за Акаша бих се включила.Като 11-12г.момиче имах “посещение“ в тази библиотека,както са я определили някои по-горе.Имах вътрешни мои вълнения по темата за моето осиновяване и може би затова или по някаква незнайна причина ме допуснаха като наблюдател...за начало.Скоро обаче,започнах да търся името си и доста се полутах.Оказа се тъничка книжка...не знам защо това ме изненада...разгърнах я,но стана така че май ми свършваше времето за достъп и трябваше диагонално да чета...това,което прочетох едва ли е от някакъв интерес сега.Любопитно е друго,беше по време на сън,но секунди след като уж се събудих,всичко беше изключително ясно.Усетих, че е нещо ...изключително...а и това не беше 1-вото ми съприкосновение с...невидимия свят.До сега,когато съм на 45г помня мноого ясно този да кажем,сън.Едва на 33г. започнах по малко да се ограмотявам най-общо по темата езотерика и в даден момент разбрах,че онзи сън наистина е бил ...важен.Никога обаче не си отговорих,защо на такова малко дете беше показано нещо наистина много съществено.Стана мнаогословно,а може би и разпиляно,но вероятно така е с новаците!
  Активен
  Страници:  1 2 3 [4]   Нагоре
  Отиди на:  


  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright