Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: През 2012 година ще се промени светогледа на човечеството  (Прочетена 2994 пъти)
Evolution
Гост
« -: Август 26, 2010, 14:20:48 »

Предсказанията на Джуна, Ванга, Тамара Глоба, Нострадамус и Библията много близко се допълват и дават картината на светло бъдеще и Месиянска личност която ще донесе мирът

Така упорито предсказвания край на света, който трябва да се случи съвсем скоро - през 2012 г, е всъщност един драстичен преход на човечеството към нов светоглед. Тази смяна на светогледа ще започне да става след 2012 г.

С помоща на астрална карта в асторологията може да се определи влиянието на планетите които формират характера на човека, и влияят на социалния ни живот. Така може да се прогнозират както локални, така и глобални събития в живота на всеки от нас, но и на цялото човечество.

Можем ли с помоща на тази наука да предвидим конкретни глобални събития в бъдещето? Например, толко упорито предсказвания край на света, който трябва да се случи съвсем скоро - през 2012 г.

 
2012 - ще се промени светогледа на човечеството
 
Това което се вижда обаче за бъдещето, е смяна на светогледа в огромен брой хора, който ще започне да става след 2012 г. В Европа в този период ще има много катаклизми - дъжд, наводнения, и то в глобални мащаби. Очертава се отслабване на Европа, докато ще се забележи икономически разтеж в мюсулманския свят. Смесването разбира се предвещава и още по-големи сблъсъци на религиозните чувства. Това определено ще доведе до възникването на нови религиозни конфликти и напрежения, които е от глобално значение за човечеството да успее да преодолее по мирен път. Тези напрежения не идват за да донесат трета световна война. Тяхната поява е всъщност очистителния процес; проява на миналите тесногледи настроения, които сега човечеството е длъжно да преодолее, са да можем всички да се научим да живеем заедно като едно семейство с център Бог.
 
Ясно се вижда, че това е в крак с Божието провидение и на човечеството му е дадена личност която да спомогне за мирното излизане от този процес. В това отношение след 2008 звездите предсказват подем, нови събития ще променят мирогледа на много хора особенно в Русия. Това няма да е свързано с катаклизми, а по скоро с религиите и вярата. 2012 според календара приключва епохата на лъжите, хитростта и лукавството и настъпва епохата на очистението - пречистването. Идването на тази епоха е свързано с очистване на света. Да това може да е свързано с доста вода, дъждове и наводнения, но няма да има характера на глобална катастрофа. Минавайки през сериозни изпитания, след 2012 година ще дойде разцвет. Със сигурност обаче след 2012 година можем определено да предвидим един висок духовен подем, който ще способства за разцвета и развитието в Русия и далечния изток. Определено на изток ще видим голям подем в политиката и икономиката.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright