Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сънища, свързани с НЛО, чужди планети и др.  (Прочетена 6386 пъти)
Еруин
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #15 -: Януари 05, 2011, 23:21:36 »

  Сънувах много кръгли космически кораби наизлезли по бреговете над морето. Беше ясно време и имаше вълни в морето, красиво беше. Корабите бяха големи и просто си седяха над морето, бяха заели цялата брегова ивица, от новините знаех, че са покрили голяма част от брега и че са много повече отколкото виждам оттам където се намирам. Журналистите крещяха "нападение от извънземни" и предаваха наживо, хората тичаха в паника. Аз отивах към брега да разгледам корабите, а хората тичаха в обратната посока с лица изпити от страх. Червени лъчове в различни посоки се простираха от корабите до повърхността на водата. Аз ги погледнах и ми изглеждаше всичко много фалшиво. В следващия момент вече знаех, че това не са извънземни, а са земни кораби, строени тук на Земята и пазени в тайна. Симулираше се война с извънземните за да се всява страх сред хората.

  После като му разказах съня си, sang ми прати едно клипче, в което се говори за конспирацията Орион http://vbox7.com/play:e61b68cf според което наистина подготвят нещо такова.
  Не си вярвам много на съня, но реших да го пусна като инфо.
  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  zvezdichka
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 240


  Нека бъде вечна светлина!

  « Отговор #16 -: Януари 12, 2011, 13:19:21 »

  Сънувах , две големи високи извънземни  излизаха от някаква врата и аз бях на вън на една пейка с приятели и имаше едно дете с нас на моята приятелка , то ги видя с почна да се смее да им се радва,започнаха да си играят, дори и имаше едно куче с тях, беше като куче-човек- извънземно ,детето много се радваше, а другите много високи,  отиваха някаде. наблюдавах ги и се радвах на детето как се смее.
  Активен
  johny
  Гост
  « Отговор #17 -: Януари 12, 2011, 16:42:46 »

  Тази нощ пак сънувах,че ни нападат Тъжен(((((( За 32423423423 път.Все нещо трябва да означава това.Първо ни нападат,след което идва помощ и ни освобождава. Згреших Згреших
  Активен
  Еруин
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 417


 • Град: Варна
 • « Отговор #18 -: Януари 13, 2011, 14:44:04 »

  Единството което ми хрумва:
  -че са решили, че си им по-удобен изплашен. Усмивчица
  - може би сънищата те подготвят за да си преодолееш страха от извънземни нападения. Справяйки се с нещо насън - много по-лесно е повторното му преживяване наяве.
  - ако гледаш филми, цъкаш игри и тн може подсъзнателно /без да разбереш/ отнякъде да са ти го набили този страх и той да избива в сънищата.


  Прави ми впечатление, че медиите все по-усърдно подготвят почвата за официалното представяне на някоя извънземна раса и сигурно наистина ще ни натресат сивите. Много ми е интересно каква простия ще се забърка... Згреших
  Активен

  I told you
  That we could fly
  'Cause we all have wings
  But some of us don't know why
  небесният ангел
  Гост
  « Отговор #19 -: Януари 13, 2011, 15:28:29 »

  Сега като прочетох някои от сънищата си спомних че като малка-не дни а години на ред сънувах всяка вечер един и същи сън-как е възможно и защо го сънувах до ден днешен не мога да си обясня.
  Сънувам че на земята има война,но войната не е между хората е е между хора и други същества които не са част от нашата земя-по високи,по масивни и по здрави от хората,не зная защо те искаха да унищожат земляните,спомням си че аз се сънувах като пораснал човек,но бях облечена във рокля която е характерна за предишни векове-лека и ефирна,спомням си как вървя боса по земята и плача за всичко това което се случва за мъртвите хора и животни,усещам всяка болка и на земята и на съществата по нея и си задавам въпроса-защо-кому е нужно това,и в същото време виждам как срещу мен се задава врага изникнал от нищото облечени във тъмни мантии и с нечовешки образи-(такива никъде не съм виждала-дори и във всички фантастики които съм изгледала)видяха ме и ме плениха-не се съпротивлявах,само си мислех колко примитивни същества са и как не разбират какво зло причиняват,след това ме завеждат до нещо като голям кладенец-бездна и преди да ме хвърлят в тази бездна-усещам някаква сила-като сила която ще ни спаси,и за съжаление в тоз сюблимен момент винаги се събуждах Ухилен-та е тоя сън в продължение на години всяка вечер го сънувах и все се будех по едно и също време в три посреднощ изпотена все едно излизам от сауна.Тогава ходех на детска градина,а съня продължи да ме тормози горе долу до втори клас.
  Активен
  johny
  Гост
  « Отговор #20 -: Януари 16, 2011, 06:17:48 »

  Единството което ми хрумва:
  -че са решили, че си им по-удобен изплашен. Усмивчица
  - може би сънищата те подготвят за да си преодолееш страха от извънземни нападения. Справяйки се с нещо насън - много по-лесно е повторното му преживяване наяве.
  - ако гледаш филми, цъкаш игри и тн може подсъзнателно /без да разбереш/ отнякъде да са ти го набили този страх и той да избива в сънищата.


  Прави ми впечатление, че медиите все по-усърдно подготвят почвата за официалното представяне на някоя извънземна раса и сигурно наистина ще ни натресат сивите. Много ми е интересно каква простия ще се забърка... Згреших

   
   Има нещо странно наистина!Опитвам се да зглобя пъзела.Имам нещо интересно и отностно поста на Небесният Ангел.Както тя писа "битка" и "средновековно облекло" се сетих за това: http://www.ufoevidence.org/cases/case486.htm Имало е битка в небето над Нюрнберг 1561г. Допускам, че е възможно да сме биле там и двамата в предишен живот.Интерсното при мен е, че времето, в което се случват събитията е по-напред от нашето.Тази вечер пък изгледах няколко клипа в youtube и в един от тях се споменава, че ние "хуманоидите" сме имали много тежки битки със злонамерините извънземни.Допускам, че може пък да имам нещо остатъчно от тях  Ухилен Иначe в самите ми сънища всеки път съм в очакване на контакта,на пристигането и всеки път приживявам атака.Все повече започвам да мисля,че първата раса която ще се появи няма да е за добро и ще си патим от нея за известно време....
   Тази вечр по новините казаха,че Руснаците вече имали нова ракета която била в състояние да преодолее и най-добрия въздушен щит и се сетих за един друг сън.Преди седмица сънувах, че съм на една голяма поляна с много хора.Около нас гора,и всички много щастливи,сякъш  всичко лоще вече е минало.След което се чу голямо свистене от небето и като погледнах нагоре видях как една голяма ракета пада в гората.Всички извикаха "бягай" и тръгнахме да бягаме.След което пак същото свистене и още една ракета се бе насочила към нас.Из между навалицата и цялата паника срещнах една позната и и казах: "това сън го сънувал,абсолютно същото е!",след което се събудих..... Угрижен Угрижен Згреших ....
  Активен
  zvezdichka
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 240


  Нека бъде вечна светлина!

  « Отговор #21 -: Януари 16, 2011, 12:20:59 »

  Сънувах  ги тази нощ ,първият сън беше всякаш идват за нещо.С много кораби ,беше нощ.... целите светеха и вземаха по някакъв начин неща от земята-пръст и дори ми взеха котката.
  Вторият ми сън, наблюдавах в една пещера , светла с кръгли  тунели , цялата с пясък ,имаше някакви  странни същества по форма и едно извънземно.ТЕ не го виждаха само аз ,но всякаш аз не участвах в целия филм.Биеха се ,после му направиха там  гробница и всичко се срути.
  Третият сън , говорехме си с приятел ,че искаме да сме с друг облик. Влязохме в пещера на оглед група приятели, нещо стана и мен ме взеха ,някакви духове, сини топки и жълти светещи, бях на върха на пещерата най-отгоре , и те блестяха около тялото ми .После излязоха  други същества,гущери  се запътваха към мен,не ме пускаха с енегрия .Махнах се от там ,със някакво силно желание вътрешно и  се преобразих, бях с големи очи много големи, като на извънземните и минавах през стени, ставах невидима, кожата ми беше синя, имах около очите светещи точици ,като от Аватар ,много красиви, чувсвах се много силна.
  Активен
  johny
  Гост
  « Отговор #22 -: Януари 30, 2011, 10:44:22 »

  Тази нощ пак сънувах сън от тази тематика.За жалост пак доста неща ми се губят.Беше свързано нещо с луната.Имах някакви съмнения или исках да разбера нещо.Накрая само помня, че видях луната от другата и страна и то май от кораб.Цялата беше една огромна база на извънземни и беше силно издължена-не беше съвсем кръгла....
  Активен
  Кари.П.
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 24


  « Отговор #23 -: Август 12, 2012, 18:52:47 »

  Гледам, че темата е доста тиха, но исках и аз да споделя.
  Понякога много искам да ги видя, Светлите същества. Просто да видя техен кораб в небето, да ми се покажат по някакъв начин. Приятелят ми искаше същото и след известно време ,докато бяхме заедно той каза "виж!" и ми посочи нещо в небето, което аз не виждах, но той да. Обясни ми че е като червена огромна точка която се движи много бързо и странно. Той изглежда наблюдаваше нещо, но аз бях като сляпа.
  Но при мен се получава по-друго. Всеки път щом настоятелно се помоля да ми се покажат по някакъв начин сънувам кораби. Случи се вече няколко пъти. Последният път толкова добре помних корабите като се събудих, че нямаше накъде, но след по-малко от пет минути започна да избледнява. В съня бях с някого, който беше много уплашен, по цялото небе имаше кораби ,които светеха с жълта светлина. Помня ,че взех фотоапарат и започнах да снимам и снимам. Накрая се прибрах и когато снимките излязоха, бяха просто бели картинки, чисто бели.
  Една позната каза, че това е техният начин да ми се покажат.  Згреших
  Активен

  "Аз съм човек,също като теб.Аз обичам,също като теб.Аз имам мечти,също като теб.Аз падам,също като теб.Аз ставам,също като някой.Аз знам,също като Бог.Съвсем еднакви сме..." - У.П.
  Nitsa
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1

  « Отговор #24 -: Август 13, 2012, 00:44:11 »

  Гледам, че темата е доста тиха, но исках и аз да споделя.
  Понякога много искам да ги видя, Светлите същества. Просто да видя техен кораб в небето, да ми се покажат по някакъв начин. Приятелят ми искаше същото и след известно време ,докато бяхме заедно той каза "виж!" и ми посочи нещо в небето, което аз не виждах, но той да. Обясни ми че е като червена огромна точка която се движи много бързо и странно. Той изглежда наблюдаваше нещо, но аз бях като сляпа.
  Но при мен се получава по-друго. Всеки път щом настоятелно се помоля да ми се покажат по някакъв начин сънувам кораби. Случи се вече няколко пъти. Последният път толкова добре помних корабите като се събудих, че нямаше накъде, но след по-малко от пет минути започна да избледнява. В съня бях с някого, който беше много уплашен, по цялото небе имаше кораби ,които светеха с жълта светлина. Помня ,че взех фотоапарат и започнах да снимам и снимам. Накрая се прибрах и когато снимките излязоха, бяха просто бели картинки, чисто бели.
  Една позната каза, че това е техният начин да ми се покажат.  Згреших

  Здравей,
  на мен  ми се случват много често такива сънища.Аз съм на  същото мнение като твоята позната, това е начин на комуникация. Всеки от нас се свързва с "горе" по различен начин.Ти би могла да си  водиш дневник на сънищата си. Така ще можеш по добре да разбереш смисала им.Усмивчица
  Активен
  wolfspirit
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 143


  « Отговор #25 -: Август 29, 2012, 14:02:36 »

  Сънувала съм, че съм част от извън земен отриад, но изглеждаме като земните хора. Летим с космически кораб и получаваме назначения на Земята.

  В друг сън пак към отриада - се бием с противникова извън земна раса, които се представят за хора, но ние ги виждаме в истинския им вид, който не е човешки. Човекоподобни, но със сивкава кожа, издължени лица, високи и с нещо като коса - малко тип "Хищника"  но не съвсем. Та в същия сън ме разкриха и едно от тия ме уби и автоматично се върнах към друго тяло едно от множеството ми проявления. Мисията беше спасяване на незнам кой президент от атентат.

  Сънувала съм, че пазителя на библиотеката е извънземен и ми предава ключовете. Но библиотеката е под нападение.

  В друг сън не отдавна съм извънземно бяло човекоподбно но не човек заставам пред огледалото и то като ренген ми показва детето, което ще родя - също извънземно.

  В нещо като сън напусках земята и слънцето бе отдавна изгаснало - никой тук не е реално Земен.

  Активен

  Живей за мига...
  Pavlina Nikolova
  Pavlina Nikolova
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 19


 • Град: София
 • pavlina.s.nikolova
  WWW
  « Отговор #26 -: Октомври 13, 2012, 21:14:04 »

  Невероятни сънища споделяте... но добре че ги споделяте, защото колко още хора сънуват подобни неща, а не знаят че има и други като тях.

  Аз лично си имам от дете една линия на сънища - небето, нощно или дневно пълно с какво ли не. Звезди и звездна активност, планети сякаш на една ръка разстояние, които може да докоснеш, кораби, светлини,.. понякога странни състояния, вибарции и ангели (но последните само когато преживявам някакви душевни терзания)

  Прочетох невероятните истории по-горе и съм напълно убедена, че част  от тях пресъздават някои минали животи, прераждания на съответния човек на друга планета. Друга част от сънищата според мен са свързани с енергиите на промяната, които станаха супер силни от към 2005-6 година и повлияха на сънищата на много хора, още преди самите те да са се заинтересували от теми като езотерика или духовно... сякаш да провокират именно това отпушване и отваряне на интуицията и интереса към един по-различен път.

  Лично аз, а и познавам още други хора, при които случаят е точно такъв и не може да се обясни със самовнушение или интерес към тези тематики, защото просто го е нямало този интерес преди сънищата.

  Последния сън, който сънувах наскоро беше едни прекрасни планети на фона на дневното небе, сини, розови, лилави, бледи искрящи цветове, които просто си стояха огромни, огромни и близки, сякаш винаги са си били там. Тогава сякаш някой ми каза и аз разбарх, че от атмосферата досега не сме били в състояние да ги виждаме , но те винаги са си били там, близо до нас. Толкова се зарадвах и си казах, "Знаех си, казвах им аз, сега вече няма как да не повярват."
  Активен

  perli4ka
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 181


  Виждаме това ,което възприемаме ...

  « Отговор #27 -: Ноември 20, 2012, 17:13:03 »

  Наскоро сънувах ,че пътувам в един автобус и изведнъж виждам как от небето се приближават много червени светлини и започнаха да минават в редица над автобуса ,като се усети ужасен шум и вибрация ,като слязох видях как започват да отвличат хора и тъкмо щяха да ме отвлекат като се събудих  Ухилен

  А преди доста време сънувах как едно извънземно ми каза нещо мъдро ,сънувах една яма и то ми каза :"Вие хората гледате колко е дълбока ямата ,а не как можете да я преминете " или нещо от сорта не си спомням много добре ,но нещо в този смисъл беше  Усмивчица
  Активен
  Sita
  13
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 344

  « Отговор #28 -: Декември 01, 2012, 17:23:38 »

  Малко е дълъг, но ако някой го прочете и има коментари..

  Денем, странен шум в небето, след което видях летяща чиния. В следващият момент бях във влак, който се движеше по релси в небето. Релсите бяха на височина 4-5 етаж, ако сравняваме с блоковете.
  НЛО-та "стреляха" кооперациите с лазер, след което нямаше експлозии или нещо, а директно ги превръщаха в руини.
  Във влака всички бяха спокойни, докато долу цареше нещо като хаос. Видях и една група хора, заедно с 3ма свещеници, като всички бяха свели глави надолу и се молеха, вероятно за последно.

  Тези, които питах какво става, защо не реагират, а си стоят така спокойни, отвръщаха най-често с поглед тип "този не е добре".
  Реших да заснема малко кадри, за да им покажа, но все път, колкото и перфектен да беше кадъра, нло-то моментално изчезваше или се размазваше до неузнаваемо, т.е. безполезни снимки.
  Помня, че бях видях и извънземни, но дори с гръб да бяха, щом ги погледнех, сякаш усещаха. Още в съня ми усещах бърз импулс в главата си, от който предполагам, че не помня как изглеждаха, а само, че съм ги видял.
  Един единствен помня, но само в гръб. Наситено червен, летеше, но без крила, тъмно черна коса, или по-точно нещо като конска грива, някак наелектризирана също.

  В същото време, във влака всичко си беше все така спокойно. Всеки с някого говореше, смееше се.
  Единствените хора, които познавах, бяха най-добрият ми приятел и баба ми.
  Между другото, преди да видя нло-тата в съня си, постоянно виждах младо момиче, което в лице беше като баба ми 1:1, само дето беше около 20 и нещо. Където и да бях, все беше там и ми се усмихваше.

  Последното нещо, което помня бе как извънземните започнаха да ни "развеселяват" с някаква тяхна си игра, изглеждаше много интересна, но дори не успях да чуя цялото условие, когато се събудих.

  пс - интересно, че в началото на 2012 имах друг много запомнящ се сън, отново с участието на баба ми.
  http://indigota.com/index.php?topic=5458.0
  Активен
  zenitov
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 38


 • Град: София
 • RED BULL GIVES YOU...super bad farts

  « Отговор #29 -: Декември 02, 2012, 04:35:36 »

     На мен сънят ти Сита, ми прилича много на умален модел на реалността, която виждам около себе си.
  Цитат
  Във влака всички бяха спокойни, докато долу цареше нещо като хаос
   
  Спокойни, като всички около нас, забили глава в пясъка или пък надигнали глава толкова високо, че по-далече от носа си не виждат.
  Цитат
  Видях и една група хора, заедно с 3ма свещеници, като всички бяха свели глави надолу и се молеха, вероятно за последно.

  Другата група от хора около нас, която вижда по-далеч от предишните, но погледа им е насочван от религията
  Цитат
  свели глави надолу и се молеха, вероятно за последно

  Цитат
  извънземните започнаха да ни "развеселяват" с някаква тяхна си игра, изглеждаше много интересна
  Развеселяват, разсейват(от хаоса) че дори и ги отсяват(тези дето не са се разсеяли) Готин сън, ама мен не ме слушай, за теб съвсем друго може да е важното.
  Активен

  Не е важно какво ми говорят, а какво чувам...(факт)
  Страници:  1 [2] 3   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright