Духовно развитие

          

Страници:  1 2 [3] 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Агентите на матрицата – органичните портали. Тера - скритата история на планетата Земя  (Прочетена 6803 пъти)
sanguinary
Гост
« Отговор #30 -: Август 20, 2010, 00:37:12 »

Цитат на: Eona Lightholder
Лук и аз ги прочетох и двете.
И на мен ми е доста объркващ стила на писане, аз така говоря на 2 бутилки вино , уж верни неща пък отсрещния се пули и аз се чудя как може да не ми чете мислите.
Не се сещам за по-неприятна гледка, от пияна, неадекватна жена.
А... всъщност сетих се - пияна бременна жена.

Цитат на: Eona Lightholder
Тези мръвки са по скоро младите души. Предполагам че от тях има такива които все още не са се откъснали от общото животинско съзнание
Животните не са бездушни, не е правилно да се разделят биологичните видове - на хора и останалия свят. Ставаше въпрос за питомните животни, така както има и питомни хора. Може би... онзи, неотдавнашен пример, за тигъра в клетката е подходящ.
Един див тигър, дори и да умре, ще го направи с достойнство и ще има свободата си до последно. За колко хора би могло да се каже това?

Цитат на: Eona Lightholder
Ако беше така нямаше да се говори за духовен скок на човечеството.
Ми че то, за духовен скок, както го нарече... и подобни подскоци, се  говори, много преди ренесанса още. Ако се водим по говоренето, доста сме го закъсали.

Цитат на: Eona Lightholder
на мен наи не ми харесва това деление на 2 - мръвки и немръвки.аз личнnо познавам доста мръвки  в прогрес и това със сигурност не е имитация.

Може би не ти харесва делението на роби и свободни хора, но това си е напълно в реда на нещата, Еона. Е... поне за една, съвременна действителност, но нали все пак за нея говорим. И ти, може би сега ще кажеш, че има много свободни хора или несвободни в прогрес, но всъщност, фактите са в тотален разрив с наблюденията ти... ако мога така да ги нарека.
Всяка вечер, когато сядам пред монитора. Първата ми работа е да си наредя идилията, а втората да прегледам новините.
Бих казал, доста заземяващо действа.
Е, няма да копирам всичките новини тук, защото според мен, достатъчен е линк Намигване
http://www.vesti.bg/?tid=20&oid=12680
Разбира се, това е само една малка част, от отразените новини. Може и в BBC сайта да влезнеш, а и не само.
Духовно израстване... няма, Еона! 
Прогрес няма, има регрес. Еволюция няма, има дееволюция.
Ако беше иначе, то тогава как би си обяснила факта, че преди 2500 години, човечеството е било много по-наясно с това, кое от къде идва и за къде отива? Края на развитите цивилизации е факт. Ние сме ... остатъчен материал, неподлежащ на обработка.
Всъщност, за да не звуча твърде черногледо, мисля че се получава някаква... тенденция - духовния потенциал да се концентрира, в определени единици хора. Вместо всички да са на средно ниво, повечето са на ниско, а единици са на високо. Същото както и с материалния ресурс. 10 човека притежават 70% от ресурсите на планетата, докато голяма част живеят без електричество.
Или може би и това деление не ти харесва?
Мръвките, Еона, най-просто обяснено,  са тези хора, които са привързани към материята, безвъзвратно. Тя е всичко за тях. Техен господ, тяхна идея, крайна цел и идеал. Биха си дали задниците, само и само за да се докопат, до колкото се може повече материйка.

Цитат на: Eona Lightholder
Също четох че на земята са останали доста малко млади души.Напротив пълно с древни такива от всичкkи кътчета на вселената,дошли да помагат и да съпреживеят едновремения духовен скок на планетата и човечеството.Имало също и доста стари души от Марс и другата планета дето са я взривили (забравих и името) които си се инкарнират на земята.
Аз просто вдигам ръце. Капитулирам.
Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #31 -: Август 20, 2010, 00:49:18 »

Прави ми впечатление ,че се престараваш да ми обесняваш на мен лично някакви неща Санг.Недей , няма смисъл ,разбирай го както искаш и кой ти каза , че на 2 бутилко вино някой трябва да е непременно пиян - по скоро е във фазата всичко знам и всичко разбирам Усмивчица))))) .

Активен

"weird " is indication for creative force ♥
sanguinary
Гост
« Отговор #32 -: Август 20, 2010, 04:34:49 »

Прави ми впечатление ,че се престараваш да ми обесняваш на мен лично някакви неща Санг.Недей , няма смисъл ,разбирай го както искаш и кой ти каза , че на 2 бутилко вино някой трябва да е непременно пиян - по скоро е във фазата всичко знам и всичко разбирам Усмивчица)))))
Тези май е по-добре на лс да ги разцъкваме, че ще ни спретнат мъмрене.
Ами да, специално към теб се обръщам, но не разбирам ...защо да няма смисъл? Непоклатима си в убежденията си?
Хубаво де, добре, значи доста носиш на алкохол. На мен лично и една бутилка би ми била достатъчна, за да преплета кънките.
Е добре де, по темата нищо ли няма да кажеш? Лука ще се разлюти така.  Намигване

Активен
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #33 -: Август 20, 2010, 15:26:24 »

Санг за духовната еволюция гледам , че го има в друга тема.
Дали животните имат душа - също има тема.

Мога само да  напиша какво съм приела за себе си.(това не значи ,че не търпи промяна маймуно такава Усмивчица )))

Приемам, че душата като еденица енергия която преминава през различнnи нива на вибрации.Нарастването на вибрациите зависи от броя и да кажем качеството на инкарнациите.(нищо непознато нали).Чела съм ,че инкарнациите в животинския и растителния свят се определят от 1-во и 2ро ниво.
Чела съм също и на мен ми пасва като идея, че висшите инкарнации в животинското царство са Тотемните животни ( аз го разбирам, като същества с повишена вибрации готови за следващото ниво)
Следващото ниво логично е си мисля -- инкарнация в човешко тяло , но все още с доста животински белези . И така нататъка докато не се повишат вибрациите и на човека за достигане на следващото стъпало -светлинно тяло.


Цялото това повторение на общоизвестни теории,  го изписах за да си задам по този начин въпроса.
Според моето разбиране, авторът на темата казва ,че човечеството се състои от души с все още запазени доста животински белези (ОП)и от души с висока степен на вибрация.Тоест къде са тези по средата , тези в етап на развитие?
И ми се струва, че да са 1/3 т.нар ОП-та не е ли твърде много?
Това значи ли ,че 1/3 от познатите ви са тъпи говеда (сори за израза, ама ми се стори образен Усмивчица))

(следобеда ще се отдам на търсене на нещо много приятно, писано по въпроса.Дано го намеря)

Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #34 -: Август 20, 2010, 16:10:32 »

този много симпатичен за мен ченълинг е тук http://www.jeshua.net/bg/
пише също за различнnите видове души
ще се опитам да го публикувам отделно в раздел ченълинг
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
Eona Lightholder
Global moderator
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2519


NEVERENDING STORY

« Отговор #35 -: Август 20, 2010, 17:16:00 »

Голяма част от човечеството обаче, изобщо не желае да освободи съзнанието, основано на егото. То още не е навлязло в стъпка 1 от прехода. Това не бива да бъде осъждано, критикувано или да е причина да изпитвате тъга. Опитайте се да гледате на това като на естествен процес, такъв, какъвто е растежът на растенията. Та нали не осъждате цветето за това, че още е под формата на цветна пъпка вместо на разцъфнал цвят. Опитайте се да погледнете на нещата в тази светлина. Във вашия свят моралното осъждане на деструктивните ефекти на съзнанието, основани на егото, се коренят в недостатъчното проникновение за духовната динамика. Нещо повече – осъждането отслабва собствената ви сила, защото гневът и разочарованието, които понякога чувствате като гледате новини или четете вестник, не могат да бъдат преобразувани в нищо конструктивно. Те единствено ви изтощават и понижават нивото на вашите вибрации. Опитвайте се да наблюдавате нещата от разстояние, от позиция на доверието. Опитвайте се интуитивно да чувствате подводните течения в колективното съзнание, онова, за което едва ли ще прочетете или чуете в средствата за масова информация.


ето и аз така ги разбирам т.нар. ОП-та
Активен

"weird " is indication for creative force ♥
praiseyou
Гост
« Отговор #36 -: Август 20, 2010, 22:40:07 »

 Ето идвам да люта Веселяк Значи искам да поясня, че информацията която имам за рептилите и ОП-овете не се базира само на тези 2 линка, но там се казва горе долу по-важното. За тези които им е интересна темата ето различни лектори които говорят по темата, като не се наемам да съдя доколко тя е достоверна или даденият "гуру" нарочно я меша с боклуци (разчитайте на интуицията си): Еленко Ангелов, Дейвид Айк(David Icke), Майкъл Царион (Michael Tsarion) и други които не се сещам в момента, може да разгледате в TиТръба.ком Усмивчица Споменава се за тях и в книгата "На Колене Пред Ванга" - там тя казва, че на Земята има няколко раси "извънземни", като има и такива които на външен вид приличат на хора! Всичката информация която споделям тук са мой изводи от прочетеното, така че не се влияйте кой знае колко Усмивчица Най-вероятно не съм прав.
 Сандалфон, значи Рептилите са отделна раса, която ни контролират (манипулират) защото според "Тера-.." това им е работата, нещо като извънземни пазачи, които ни промиват за техните цели, които доколкото разбирам са различни по характер ресурси (физични и метафизични).
 Оповете са вид от Човешката Раса, който обаче е лишен от индивидуална  душа, тоест както правилно Санг. се изрази ходещи мръвки. Нещо като биомеханични роботи, които действат благодарение на зададена програма (една обща душа). Тази душа еволюира, но много много по-бавно отколкото индивидуалните. Аз вярвам, че подобни Опове съществуват, дори познавам такива Усмивчица Когато започна да говоря на езотерични теми с някой от тях, нарочно ги гледам в очите и виждам как "пада" една преграда пред тях и ВСЕ ЕДНО НИЩО не съм казал, буквално без всякакво премисляне насочва към друга тема, при положение, че настоявам и пак повторя изречението си, тогава същото нещо се повтаря - активира се някаква програма и все едно НИЩО. Не че това е някакъв критерий но говоря за хора на които това не им е нормалното поведение да не те отбелязват какво им говориш, просто темата за "нещо повече" е строго забранена за тях. Относно бройката като нищо може и да е повече от половината, понеже я се замислете за страните като Северна Корея, Китай където хората са като мравчици и действат по план.
 Под "Матрицата" според мен авторите на статиите имат предвид планетата Земя, която е "обвита" с непробиваема "магнитно-електронен"?! щит за да не може доколкото съм разбрал да влиза информация от "вън" (според Майкъл Царион този щит е бил изграден от предишни по-развити човешки раси, за да се защитят от Рептилите, като рептилите които са останали на Земята са като в капан и заради това те искали да изцепят преди 2012 година понеже фотонния лъч щял да ги "скапе"). Също така в понятието "Матрица" влиза и обвързаноста между "Реалният" и "Метафизичният/Астрален" свят, понеже както знаем те са в непрекъснато взаимодействие.
 Има и както Е. Ангелов (който Диян Колев налази за да му рекламира камерата:) ) казва "муфлоци", т.е. метафизични същества които се прикрепят към хора с отслабена аура и им "помпят" от енергията, чрез вкарването на "програми" които изискват отделяне на отрицателна енергия. Например мисли от сорта "Един ден ще умра и заради това трябва да ме е много много страх понеже всичко става черно" в конкретния пример се появява и христянската религия, която ни казва: "Да освен това не само, че ще е тъмно ами и Бог ще те съди и ще видиш ти тогава къде се печат кебапчетата".. по този начин те действат ЗАЕДНО (както са и замислени да действат де, за това няма какво да се притесняваме - всичко си работи Усмивчица ).
 Относно виното, аз алкохол не пия от 4-5 години, така че нямам какво да кажа по темата, освен че алкохола носи със себе си лавини от муфлоци и програми Усмивчица
 Еона, това че ОП-овете съществуват не значи да ги мразиме или да ги набиеме нещо, защото те са създадени за това което са. Тази информация е важна за осъзнаване на Реалноста в момента, а не е с цел да се мрази някаква група или Раса, и без това колкото повече мразиме толкова повече муфлоци и програми Усмивчица така че съм съгласен с твоето мнение. Искам само да добавя, че има теории специално за чанелингите, че голяма част от тях се излъчват от правителствени излъчватели(на честота 420 MHz ако не се лъжа), които целят дезинформация и "приспиване" с най-често прекрасни и светли думи. Тези които не са, са най-често изпращани от "тъмни" същества, които имат същата цел. Тези същества могат да се представят за Бог и за много мноооооого Светли или Лилави обаче не са. Според мен добрите същества не биха се опитвали да се мешат в чуждото развитие (освен в редки случаи, като например тази Тема Веселяк ).  Продължава...
 
« Последна редакция: Август 20, 2010, 22:46:10 от Лук » Активен
praiseyou
Гост
« Отговор #37 -: Август 20, 2010, 22:48:06 »

...Продължението!
Та в този ред на мисли искам да кажа защо пуснах тази тема - по няколко причини:
  1во. Ще се радвам да помогна на някой да се "събуди", както на мен ми бе помогнато. Под събуждане имам предвид ОСЪЗНАВАНЕТО на Реалността, а тя е че живеем на една все по-изтормозена планетка, че нямаме право на индивидуална свобода (само 0.1% от световното население може да пътува където си поиска на Земята), че мозакът ни се промива ежедневно, благодарение на различни приоми (с физичен<масови медии, различни комбинации от символи в Паметници, Пари и т.н> и метафизичен/астрален<Мафлоци и др.>) характер. Че различни правителства (главно САЩ) могат да предизвикват безнаказано земетресения и различни природни аномалии. Събуждането включва и разбирането и "отделянето" на индивида от масата т.е. индивидуално и Критично мислене. Разбирането за СОБСТВЕНА значимост и СОБСТВЕН път на развитие. Както и много други готини неща, опитайте Усмивчица
  2ро. За да не се гледа така наивно на нещата, както аз самият до скоро гледах - т.е. Праз ми казва нещо и аз съм напълно убеден че Нещо е така, обаче то се оказва че Праз бил биоробот, лепнал му се е някой шиттинг (най Българската дума) или просто е объркан. Не се водете по Гурута/Ясновидци/Врачки и хора които ви казват "Цялата истина", дори и да има трохи истина в думите им, това не означава, че целият хляб е читав!
  3то. За да наблегна на това, че не всички сме едно цяло на тази Земя, Да може и да сме различните лъчи на едно голямо слънце, но в Реалноста не сме, така че позволявайте си да съдите, но не прекалявайте и подържайте Баланс.
 Пак повтарям, това са мой разсъждения повлияни главно от различни книги и интернет сайтове, не съм много напреднал в метафизичните бъзикни и разчитам само на интуиция (за сега). Не искам да звуча поучително, защото има много по "напреднали" Души тук, просто давам нова гледна точка на незапознатите с "конспиративната" материя.
« Последна редакция: Август 20, 2010, 23:52:28 от Лук » Активен
Gayatri
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #38 -: Август 20, 2010, 22:50:23 »

  А защо никой не отбелязва моите въпроси Усмивчица ? Ей сега ще се фръцна Усмивчица

  Айде пак ще питам, какво мислите за клонингите- те Оп-ове ли са според вас? И... изобщо какво мислите по въпроса за клонингите и душите?
  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #39 -: Август 20, 2010, 23:01:48 »

   Ами не разбирам кои клонинги имаш предвид, но ако говориш за генетично клониране, според мен в едно новосъздадено тяло, било то и клонинг може да се настани индивидуална или колективнa (ОП) Душа, която в никакъв случай няма да има общо т.е. да вземе нещо от оригиналната Душа или да я раздели на 2. Нали знаеш, че всеки човек си има двойник/ци, както и близнаците са различни по характер и т.н.
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #40 -: Август 20, 2010, 23:09:04 »

  Ами не разбирам кои клонинги имаш предвид, но ако говориш за генетично клониране, според мен в едно новосъздадено тяло, било то и клонинг може да се настани индивидуална или колективнa (ОП) Душа, която в никакъв случай няма да има общо т.е. да вземе нещо от оригиналната Душа или да я раздели на 2. Нали знаеш, че всеки човек си има двойник/ци, както и близнаците са различни по характер и т.н.

  Благодаря за уважението Лук Усмивчица
  Точно за генетичното клониране говоря....
  Добро размишление си дал. Аз обаче още продължавам да се главоблъскам и чакам да дойде момента, когато ще мога да усетя интуитивно какви са отговорите.
  Сигурно нещата са много по- прости, отколкото си мисля, ама нали все се ровя из дълбините на познанието Усмивчица
  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #41 -: Август 21, 2010, 00:42:52 »

   Позволявам си да цитирам едно интересно мнение от форума, където обсъждат книгата "Тера-...", защото смятам, че касае някои от вас Усмивчица :
  "Не е задължително арийския тип хора да имат по-големи психични способности. Виж червенокосите (ако може със зелени очи) имат много силни психични способности и затова са най-желани за ритуали. В същото време илюминати постоянно си търсят хора с психични способности, защото те самите нямат особено силни такива. Разбира се - имат повече от всеки средностатистически човек на улицата, но все пак - не в достатъчна необходимост според нуждите им. Точно затова приятели е и цялата истерия с "децата индиго". Просто начин тези хора да се появят сами, за да могат нашите да ги колекционират и ползват "
  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #42 -: Август 21, 2010, 01:08:18 »

    Искам само да добавя, че има теории специално за чанелингите, че голяма част от тях се излъчват от правителствени излъчватели(на честота 420 MHz ако не се лъжа), които целят дезинформация и "приспиване" с най-често прекрасни и светли думи. Тези които не са, са най-често изпращани от "тъмни" същества, които имат същата цел. Тези същества могат да се представят за Бог и за много мноооооого Светли или Лилави обаче не са. Според мен добрите същества не биха се опитвали да се мешат в чуждото развитие (освен в редки случаи, като например тази Тема Веселяк ).

  Аз също и преди съм казвала , че ченълинг се чете не с едно, а с 5 наум.
  Но на мене лично ми харесва повече (сигурно ,защото все пак съм женка) категориите ,които публикувах по-горе в линка.

  Вместо Оп-ове - Земни души , започнали инкарнациите си тук на земята ( с последствията от галактическите влияния)

  И на мястото на другите - Служителите на Светлината-
  (Служителите на Светлината имат способността да достигат по-бързо до духовното си пробуждане от другите хора. Те носят в себе си вътрешни семена за бързо духовно пробуждане. В този смисъл, те изглежда се намират на по-бързия път от повечето хора, ако изберат това. Причината за това отново не е във факта, че по някакъв са начин „по-добри” или „по-висши” души. И все пак, те са по-стари души, отколкото мнозинството души, въплътени в този момент на Земята. Тяхната по-голяма възраст трябва повече да се разбира като опит, отколкото като време.)  А пък по въпросът ,имаме ли нужда от помощ отгоре, Амейз публикува преди малко една чудесна притча на Крион.
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #43 -: Август 21, 2010, 01:16:08 »

  В същото време илюминати постоянно си търсят хора с психични способности, защото те самите нямат особено силни такива. Разбира се - имат повече от всеки средностатистически човек на улицата, но все пак - не в достатъчна необходимост според нуждите им. Точно затова приятели е и цялата истерия с "децата индиго". Просто начин тези хора да се появят сами, за да могат нашите да ги колекционират и ползват "


  Честно да си призная Лук и аз все повече мисля над това , макар и да я гоня тая параноя.
  Така че , по-добре индиготата ,както хакерите да си останат в известна нелегалност, си мисля.
  « Последна редакция: Август 26, 2010, 00:55:17 от Модератор » Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #44 -: Август 21, 2010, 13:39:26 »

  Точно затова приятели е и цялата истерия с "децата индиго". Просто начин тези хора да се появят сами, за да могат нашите да ги колекционират и ползват "

  Аз отдавна си мисля върху това. Именно и поради тази причина съм малко притеснена от излизането наява на децата или хората с психически способности, по- големи от средните. Също така съм предубедена към всякакъв тип организации за индиго, кристали и т.н феномени. Опасявам се, че целите на подобни организации са далеч не толкова хуманистични, колкото се опитват да покажат. Може да съм обзета от параноя, но наистина от много време ме спохождат такива мисли.
  Активен
  Страници:  1 2 [3] 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Хипотеза за сътворението и матрицата на първичното творение
  Космогенезис
  Administrator 3 2619 Последна<br />публикация Октомври 05, 2009, 20:52:47
  от delfin
  "Шах на планетата Земя" от Бернд фон Виттенбург
  Книги
  delfin 0 1790 Последна<br />публикация Декември 06, 2009, 16:03:58
  от delfin
  Малко история за произхода на циганите « 1 2 3 »
  Древни цивилизации
  delfin 40 17486 Последна<br />публикация Октомври 29, 2012, 11:38:46
  от Toddo
  Матрицата. « 1 2 »
  Програмиране, световен елит
  Ariam 20 2486 Последна<br />публикация Май 02, 2012, 09:00:36
  от Ich
  ИСТОРИЯ ЗА ПОТОПА (хипотеза)
  Древни цивилизации
  еос 0 1038 Последна<br />публикация Януари 25, 2013, 12:52:11
  от еос

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright