Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3 4   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Агентите на матрицата – органичните портали. Тера - скритата история на планетата Земя  (Прочетена 6671 пъти)
praiseyou
Гост
« Отговор #15 -: Август 18, 2010, 15:45:32 »

 Самите индианци не знаят от коя Раса е съществото което е паднало, понеже то не разкрива. А то се е изтърсило ранено на Земята понеже над нас се води война между различни раси (включително и за власт над Ботовете). Гаятри, анунаките са създали две раси, едната е била създадена генетично за да "робува" и да помпи ресурси, докато другата е създадена от генетичния инжинер, който се е ядосал на брат си заради разни интриги и заради това влага в самата раса част от собствените си гени и това ни е дало възможноста да имаме отделни души, а не като първично създадения човек - една обща душа за всички (първите 2 линка в темата, линковетеее...). Тук става въпрос за физическото създаване на Човешките Раси (2 раси). За самите души не съм много сигурен от къде точно идваме, обаче и аз не вярвам да са "създадени" изкуствено, понеже душата има Висш Аз в нея или искрица от Божественото, което няма как да бъде създадено. А расите които ни управляват са няколко но са подчинени на Кралицата от Съзвездието на Орион (според книгата).
Активен
kim
Гост
« Отговор #16 -: Август 18, 2010, 15:48:47 »

Aз съм леко предубеден към Ситчин. Виж това: "Захария Сичин е евреин от руски произход, роден в Русия, но израсъл в Палестина"...
Не съм от хората, които са погълнати от конспирации, евреи и Нибиру,  но този човек не е случаен. Благодарностите в книгата му също са впечатляващи, насочени към еврейски съюзи, към разни американски организации и тн. Много хора смятат, че бачка за политици.
В крайна сметка има някои неща, които и децата виждат и знаят - кинтите са в тях, кой оправлява планетата - хората с кинтите.
Не вярвам на хорски приказки повече. Нито на книги, нито на ченълинг. Само интуицията, каквото казва и като разбера някаква частица истина от собствено преживяване, ще я споделя, пък вие ако щете ми вярвайте хахаха
Спекулата в момента е точно толкова голяма и растяща, колкото и пробуждащите се. Трябва да се внимава много.
Активен
Gayatri
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #17 -: Август 18, 2010, 15:51:05 »

  аз не вярвам да са "създадени" изкуствено, понеже душата има Висш Аз в нея или искрица от Божественото, което няма как да бъде създадено.

  Аз също съм на това мнение.

  Много ми харесва дискусията, която се получава... и все повече почва да ме гложди любопитството по отношение на книгата.

  Лук, ако прочетеш нещо, което ти е направило силно впечатление, моля да го споделиш Усмивчица

  Цитат
  Не вярвам на хорски приказки повече. Нито на книги, нито на ченълинг. Само интуицията, каквото казва и като разбера някаква частица истина от собствено преживяване

  Е, и аз отдавна се осланям на интуицията си и вътрешното си знание, макар че понякога разумът ми пречи и търси доказателства Усмивчица

  Що се отнася до Ситчин, аз не мога да кажа, че му симпатизирам. Просто поместих интервю,в което той разказва за анунаките. И както по- горе вметнах, по това, което беше споделено, намирам прилика между историята, описана от Морнинг Скай и теорията за нашето създаване от анунаките, предоставена от Ситчин.

  Пределно ми е ясно, че напоследък нещата са се комерсиализирали и опорочили и се предоставят материали, които гъделичкат хорското любопитство, но не винаги носят реална информация Усмивчица
  « Последна редакция: Август 18, 2010, 15:58:31 от Gayatri » Активен
  kim
  Гост
  « Отговор #18 -: Август 18, 2010, 15:59:04 »

  За самите души не съм много сигурен от къде точно идваме, обаче и аз не вярвам да са "създадени" изкуствено, понеже душата има Висш Аз в нея или искрица от Божественото, което няма как да бъде създадено. А расите които ни управляват са няколко но са подчинени на Кралицата от Съзвездието на Орион (според книгата).

  Имам някакво чувство, че когато дадена раса достигне до Галактическо ниво на Цивилизация, конролира планети, тежки енергии може да си позволи да предизвиква, ако мога така да се изразя душите да се материализират.. Енергията нали е навсякъде, те могат да я привличат и канализират създавайки живот, да черпят ресурс от Източника - животът е навсякъде буквално - Бог нали, копваш тук и тръгва, но.. нещо се губи, нали сме души, нали имаме право на избор.. Има някаква йерархия, не знам, някакво парче липсва и то много важно парче.
  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #19 -: Август 18, 2010, 16:01:41 »

   И аз съм предубеден към разни "Гурута" или хора които си изкарват хляба от темата (като Диянчо The Pimp). Има много хора?! които целят дезинформация, полу-информация или заспало състояние на Духа (един вид, чакайте 2012, после 2015, после децата ни ще чакат 2222), чрез успиване посредством успокоение, че всичко си е О.К. и че видите ли то Бог ще ни спаси, обаче на него не му пука много много и защото е Пич с главно "П" ни е оставил сами да се развиваме/затриваме.
   Гаятри, ами аз като цяло разказах книгата Усмивчица Не мога да кажа кое ми е направило най-голямо впечатление, но получих поредното "събуждане" докато я четях, разбрах защо всъщност голяма част от Човечеството е Ботечество и си хвърля фасовете по улицата и има свободно и Индивидуално мислене правопропорционално на дължината на носа. Все пак ти препоръчвам да я прочетеш, струва си 20те лева, а ако я поръчаш най-вероятно ще ти изпратят и безплатно копие на "Наръчник за Извън-Матрично и Не-Егрегориално мислене и живот" който също препоръчвам да се прочете от всеки член на този форум!!! Него го има и безплатно ето тук.
   Допълнение: Сега се сетих, значи в книгата има инфо и от къде идват много от имената на нашата Земя и логиката за образуването им (например Атлантида, Анунаки и т.н.).

   И все пак някой прочете ли първите 2 линка за "Агентите на Матрицата" ? (Аз лично съм на втора част) 
   
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #20 -: Август 18, 2010, 16:10:06 »

  Мдам Роувър, като индивидуални Души, Бог ни е дал свещенното право на свободен избор и свободна воля, които никой не може да ни отнеме, още повече други създания.
  Нищо не може да стане извън контрола на Бог.


  Така... По отношение на книгата- понеже съм голям скъперник , чакам Роувър да ми я заеме(като се замисля, той май не знае за това).. Ама той с неговото темпо на четене, я ми дойде ред скоро, я не Усмивчица


  Цитат
  И все пак някой прочете ли първите 2 линка за "Агентите на Матрицата" ? (Аз лично съм на втора част)
   

  Прегледах информацията, ама ми е малко трудна за смилане. Ще ми трябва препрочитане, за да вникна в смисъла й и да правя задълбочени коментари.

  Какви са приликите и разликите между Рептил и ОП?
  « Последна редакция: Август 18, 2010, 16:21:06 от Gayatri » Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #21 -: Август 18, 2010, 16:26:53 »

   Според мен са различни Раси, като рептилиите(по древна раса) се управляват директно от Кралицата на Орион, докато Органичните Портали(изкусвено създадена Раса) се влияят от самият модел на Матрицата на планетата Земя, като действат/живеят като по зададена програма. Самите Рептили са студенокръвни и доколкото знам имат различна функции на Земята (да контролират Хората/Ботовете), макар че те самите са под контрола на Кралицата..
  Активен
  sanguinary
  Гост
  « Отговор #22 -: Август 18, 2010, 21:59:50 »

  ...?! Бай Робърт е индианец.. Моля не коментирайте по темата колкото да се "изсерете" някъде анонимно.
  Не виждам някой да е казал, че е индианец.
  Съветът ти, важи в пълна сила за теб.
  Имаше един поп, в наше село. Той беше на този принцип.
  "Не ме гледай какво праим, слушай ме какво ти говоря."
  Аз пък ще препоръчам книгата на Мулдашев-Матрицата на живот на Земята!
  Това продължението на "В обиятията на Шамбала ли е"?
  Питам , защото в нея, мине се не мине и "това ще ви го разкажа в следващия том". Чак изнервя на моменти, защото тъкмо стане интересно и спира с думите "това ще ви го доразкажа в следващия том". Никъде обаче, не спомена как ще се казва, но мисля, че точно за тази матрица стана въпрос някъде. Това как цялата конструкция на Кайлас, била перфектно изградена матрица за сътворение на хуманоиди.
  Самите индианци не знаят от коя Раса е съществото което е паднало, понеже то не разкрива.
  За индианците няма такова нещо като раси. Дори на бизоните са викали, не бизони, а татанка оияте - народа на бизоните или племето на бизоните.
  Вече за белите има множество наречия, освен всеизвестното "бледоликите", което всъщност не е било толкова разпространено.
  Като почнеш от "косматите лица" или просто "косматите", минеш през "нечистоплътните" и стигнеш до "дългите ножове".
  Реално, бай Робърт, няма никакво понятие от начина, по който индианците гледат на заобикалящия ги свят. Съответно се получават доста комични моменти, подобни на тези в романите на Карл Май или наркоманските небивалици на Кастанеда или Дон Хуан и неговите толтеки.
  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #23 -: Август 18, 2010, 22:15:17 »

  sanguinary, твоето мнение и изводи за както го наричаш "бай Робърт" е сформирано на базата на това, че си прочел/а книгата ли ? Или си извадил/а изводите си на базата на моят "преразказ" ?
  Редакция: Да добавя, че и аз също се изс*рам по чужди теми, но това не пречи да си пазя моята Усмивчица Поздрави и без лоши чувства!
  « Последна редакция: Август 18, 2010, 22:22:36 от Лук » Активен
  sanguinary
  Гост
  « Отговор #24 -: Август 18, 2010, 22:46:36 »

  sanguinary, твоето мнение и изводи за както го наричаш "бай Робърт" е сформирано на базата на това, че си прочел/а книгата ли ? Или си извадил/а изводите си на базата на моят "преразказ" ?
  Редакция: Да добавя, че и аз също се изс*рам по чужди теми, но това не пречи да си пазя моята Усмивчица Поздрави и без лоши чувства!
  Е едва ли бих могъл да прочета само комичните моменти, макар че като се замисля не е толкова трудно.  Усмивчица
  Да, запознах се с книжлето, неотдавна. Всъщност, честно казано, само на това съм попадал, от този автор. Не че ще се засиля да чета друго де.
  Доста е повлиян от инсценираната нло катастрофа, в Розуел. Съвпадението, че действието се развива именно в Ню Мексико и в същата година.  Хммм
  Добра фантазия, но ...слаби познания.
  Занимателен е, интересни ги разправя, но не и ако някой търси отговори. За това го сравних с Карл Май.  Усмивчица
  Активен
  praiseyou
  Гост
  « Отговор #25 -: Август 18, 2010, 23:34:11 »

   Извинявам се тогава относно най-първият си коментар, не знаех че си запознат със книжката. Зависи кой какви отговори търси в момента. Историята може и да е поизменена, все пак я е публикувал 40 години след това, но според мен има някаква правилна насока относно "Защо положението е такова в момента". Интересно ми е какво е мнението ти относно "Органичните Портали".
   Мисля, че направих грешка като публикувах 2 теми в една Усмивчица
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #26 -: Август 19, 2010, 01:56:24 »

  Лук, препрочетох на 2 пъти линковете от темата и не мога да се оправя с тея ОП, портали, рептили и др. такива.... мн..... не знам.... едно никво е обяснено... В крайна сметка нищо не разбрах.... Разясни ми, моля те, че си по на ти с тея работи...
  Активен
  sanguinary
  Гост
  « Отговор #27 -: Август 19, 2010, 05:44:10 »

  Цитат на: Лук
  Извинявам се тогава
  Няма проблем.
  Цитат на: Лук
  Историята може и да е поизменена, все пак я е публикувал 40 години след това
  Не разбрах това. За какво изменение става дума? Тя си е достатъчно изчанчена и без изменения.
  Цитат на: Лук
  но според мен има някаква правилна насока относно "Защо положението е такова в момента"
  Вероятно е така. За целта обаче, би трябвало да е първата книга, която хваща човек и първата теория, с която се запознава. Съотнасянето на идеята, към други, много по-стари такива, би навело всеки над прозрението, че човека просто е смесил няколко религиозни схващания, по-апокрифни учения, действителни събития и всичко това е разбъркал добре, със сериозно количество фантазия, а вероятно е бил и под въздействието на халюциогени.
  Разбира се, във всичко това няма нищо лошо, даже добре се е получило. Но пак ще го кажа - не и ако човек търси основа или ориентир, към някаква истина или въпрос. Е, освен ако въпроса му не е - "до къде бих стигнал, ако прекаля с гъбите".

  Цитат на: Лук
  Интересно ми е какво е мнението ти относно "Органичните Портали".
  Ами теорията за "бездушните" или "тленните", е толкова стара, колкото и най-старите възприятия за отвъдни светове.
  Съществува в сев. америка, едно племе шайени.
  Според техните вярвания, "бездушните" - това са ...робите.. (не се сещам за по-близка по значение дума).
  Например... питомните животни, които живеят в обор, кокошарник или каквото там се сетиш. Те нямат индивидуалност, нямат душа, само тяло, което белите отглеждат, докато порастне достатъчно, че да го изядат.
  Между другото, темата, (колкото и странно да прозвучи това сега и тук) , е много по-добре и лесносмилаемо поднесена, в книгата на Еленко Ангелов - "Лека нощ нещастие".
  Ако гледаме по-прагматично на нещата, няма логика всичко да има душа, както и не всичко живо има интелигентност например.
  Ако беше иначе, то всяка една клетка от нашия организъм, щеше да има отделна душа, а склонен съм да смятам, че не е така.
  Лесно е човек да изгуби душата си. Примери бол. Никой не се ражда без душа. Заробвайки се в нещо, съответно плаща с нея. Някои го наричат достойнство (нека не се бърка с гордост). Загуби ли се душата, остава само тлен. Връщането е невъзможно, освен... чрез някакъв вид ченълинг, с еднопосочен билет и постоянно местожителство.  Ухилен
  Така смятам аз.
  Съответно, да, съгласен съм със съществуването на тези ..."бродещи мръвки", както аз ги наричам, но не и да се усложняват толкова нещата, както и не съм съгласен с това, някои хора да си ги преименуват, както в случая на "органични портали" и да се самопровъзгласяват за ...един вид основоположници на тази теория.
  Книгата бих я сравнил с филма "Аватар". Изкривено представяне, на добре забравено старо, но нищо ново.
  Е... филма поне е зрелищен  Намигване  « Последна редакция: Август 19, 2010, 05:53:48 от sanguinary » Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #28 -: Август 19, 2010, 11:20:24 »

  По отношение на ОП-овете, дори да съществуват такива "бродещи мръвки"( както сангуи ги нарича), не смятам, че те обхващат приблизително половината от човешката популация. Това за мен звучи абсурдно и е в абсолютно противоречие с това, което усещам интуитивно.
  Според мен има голяма доза фантазия в твърдението на автора, че около 50% от населението на Земята е с едва ли не колективна душа, а другите 50%- имат индивидуална Душа и носят Божествената искра/Дух.
  Може да има Оп-ове, но според мен те са единици и са значително по- малко от обявената приблизителна бройка.
  Другото, което ми направи впечатление е физическите характеристики на ОП-овете. Изкарват ги така, че главната им характеристика е физическата красота... И какво излиза- ако някой е много красив и е креватен маниак, това значи ли, че е ОП? Съжалявам, ама много повърхностно го е описал този автор и абсолютно незадълбочено.

  А какво ще кажете за клонингите- те Оп-ове ли са според вас?

  Активен
  Eona Lightholder
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2519


  NEVERENDING STORY

  « Отговор #29 -: Август 19, 2010, 16:15:56 »

  Лук и аз ги прочетох и двете.
  И на мен ми е доста объркващ стила на писане, аз така говоря на 2 бутилки вино , уж верни неща пък отсрещния се пули и аз се чудя как може да не ми чете мислите.

  иначе аз мисля като Гаятри - това с бройката е нелепо. Тези мръвки са по скоро младите души. Предполагам че от тях има такива които все още не са се откъснали от общото животинско съзнание ама те със сигурност не са 3 милярда. Ако беше така нямаше да се говори за духовен скок на човечеството.Защото ако се махнат ОП , рептили ,агенти,извънземни и тнт това дето остава само то ли е човечество.
  Също четох че на земята са останали доста малко млади души.Напротив пълно с древни такива от всичкkи кътчета на вселената,дошли да помагат и да съпреживеят едновремения духовен скок на планетата и човечеството.Имало също и доста стари души от Марс и другата планета дето са я взривили (забравих и името) които си се инкарнират на земята.

  на мен наи не ми харесва това деление на 2 - мръвки и немръвки.аз личнnо познавам доста мръвки  в прогрес и това със сигурност не е имитация. Това са си просто различнnи стъпала в духовната еволуция - мръвчица-мръвка- пробуждаща се мръвка-полусъбудена немръвка- немръвка ( огладнях с тея мръвки спирам за да не каже Лук ,че и аз акам)
  Активен

  "weird " is indication for creative force ♥
  Страници:  1 [2] 3 4   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Хипотеза за сътворението и матрицата на първичното творение
  Космогенезис
  Administrator 3 2561 Последна<br />публикация Октомври 05, 2009, 20:52:47
  от delfin
  "Шах на планетата Земя" от Бернд фон Виттенбург
  Книги
  delfin 0 1751 Последна<br />публикация Декември 06, 2009, 16:03:58
  от delfin
  Малко история за произхода на циганите « 1 2 3 »
  Древни цивилизации
  delfin 40 17240 Последна<br />публикация Октомври 29, 2012, 11:38:46
  от Toddo
  Матрицата. « 1 2 »
  Програмиране, световен елит
  Ariam 20 2404 Последна<br />публикация Май 02, 2012, 09:00:36
  от Ich
  ИСТОРИЯ ЗА ПОТОПА (хипотеза)
  Древни цивилизации
  еос 0 959 Последна<br />публикация Януари 25, 2013, 12:52:11
  от еос

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright