Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Сънища, изразяващи тревожност  (Прочетена 6914 пъти)
giti
Гост
« Отговор #15 -: Септември 11, 2010, 18:45:35 »

Аз нямам опит, но имам две предположения.
1-во, може би е свикнала всички да я смятат за специална.
2-ро, или пък има нужда от внимание и го търси по крайно неподходящ начин.
Аз съм убедена, че не е индиго, а просто един прекрасен човек, който трябва да понамали егоизма си.
И в резултат на това да сънува такива неща ли? Хъм, не мисля, че голямото его, предизвиква такива сънища. Иначе и аз не смятам, че е индиго, изхождайки от това, че се има за нещо повече и по-специална. Даже й го бях казала в др. тема. Но ако има наистина такива сънища, това вече е опасно и трябва да се вземат мерки.... Та пак призовавам някой с опит да й помогне със съвети. Не са нужни психо-профили, мисля....

Гити, аз не говоря за тези сънища, а за останалите й постове. Тя се мисли за специална, и иска другите да я приемат като такава, а за мене това е егоистично. И това е проблем на много хора...
И аз съм егоистична в някои други аспекти... и аз трябва да намаля егоизма си... Усмивчица
Съгласна.... Аз разбрах, че го даваш, като идея, защо сънува такива неща... иначе съм съгласна с това, което казваш.. Относно егото, бях превеждала една статия, която Сторитейлър бе намерила... доста е интересна. Сега ще я потърся да ти я дам да я прочетеш...

http://indigota.com/index.php?topic=1374.30
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 19:36:48 от सहायक और Sandalfon के समर्थक » Активен
Aldonza Dulcinea Lorenzo del Toboso
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 362


AЗ ВЯРВАМ

« Отговор #16 -: Ноември 04, 2010, 23:58:05 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=UCWMQiAGiYQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=UCWMQiAGiYQ</a>
Активен

There's no such thing as MYSELF since I am constantly changing. ME
Kissing You Good Night
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 448


 • Град: Варна
 • zdr kp животче, вървиш ли?

  « Отговор #17 -: Февруари 11, 2011, 11:06:21 »

  При мен се получава следното:
  Често ми се явяват едни жълти и оранжеви кръгове, преди да заспя. После започвам да меля всякакви дивотии, от които помня само около 5%, а по едно време бях започнал да сънувам как изнасилвам братчето на една моя съученичка, което тогава беше на 13. По-късно към съня се прибави един полицай, който ме размазваше от бой с палката си, а най-накрая тези сънища отшумяха напълно. Друг път (съвсем наскоро) сънувах, че със същото това момче играем на село на Sony PS2, вързан към телевизора в хола. Играта беше с някакви оси, дето трябваше една друга да се жилят, а пред тях се движеше един рибар с лодка. Добре, ама с момчето се скарахме нещо, задърпах му джойстика и тогава едната оса ужили рибаря. Телевизорът гръмна, а аз се събудих хептен по никое време, като ушите ми пищяха много остро. Проблемът е, че с това момче сме много скарани и то не иска да чуе за мене, нито аз за него. Та ми е любопитно, кое причината да го сънувам толкова често - та това е в почти всички мои сънища!!!! Не виждам да има нещо случайно в това...
  Активен

  Повърхностната температура на атмосферата на Уран е -225°С. Или с около 45° повече от тази на сърцето и душата ми
  Sita
  13
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 344

  « Отговор #18 -: Март 06, 2011, 00:31:59 »

  Последната нощ имах необичаен сън. Бях в някаква сграда, не помня какво имаше вътре. Тръгнах да излизам, а на вратата имаше човек с бейзболна бухалка. Пред сградата имаше група хора, които тръгнаха да нападат този човек, а един тръгна да напада мен. Това обаче го осъзнах едва когато започна да пръска лют спрей, който пари на очите по мен. В съня ми се хванах за очите, тоест покрих ги с ръце и слепешком тръгнах да влизам обратно в сградата, но нападателя някак подпали спрея и лицето ми пламна. Не помня как се изгаси. В следващия момент нещата бяха поутихнали. Погледнах се в едно огледало и видях белег от изгореното по лицето ми. Беше като черта, дебела около 2 см, която започваше от по средата, между двете ми очи, слизаше надолу пред носа и част от едното ми око и свършваше на бузата ми. След това се погледнах 2-ри път, белега беше избледнял, едва се виждаше, а на третия път, когато се погледнах, него го нямаше.

  Някой има ли идея какво може да значи? Нападението, белега, изчезването ? Сещам се, че по-късно, в друг мой сън от същата нощ, шофирах автомобил. 
  Активен
  analytic
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1

  « Отговор #19 -: Април 13, 2011, 12:15:36 »

  Зад огромна част от тревожните сънища се крият натрупаният стрес, депресивните състояния, различните страхове и опасения, които даден човек изпитва.Понякога това е неосъзнато.Човек трабва да е в душевен мир със себе си, за да има спокоен и здравословен сън!
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #20 -: Април 13, 2011, 14:59:51 »

  Трябва ма... тоя мир бега кат агне с шесто чувство, седмица преди Гергьовден...
  Активен
  artist
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 6

  « Отговор #21 -: Май 02, 2011, 16:13:45 »

     Здравейте, ще Ви помоля за помощ!!! Сънувам вече четири години подобен сън и не мога да схвана смисъла му. Убедена съм, че това е знак, който аз не мога да разчета правилно и за това съня се повтаря макар и с различен сюжет.
      Сънувах като бременна за първи път как демон ме преследва и се опитва да се всели в мен, обикновенно е един или са няколко, може дори много.Само, че все не успява да се всели в мен, а малко преди да родя убих демона и то с кръст. След като го убих обаче п време на раждането имах голямо премеждие и от тогава изпитвам ужас, когато сънувам демон. Последният ми сън беше преди един два месеца, но този път докато се биех заедно с други хора с демоните един от тях влезна в мен, защото в този момент изпитах неописуем страх тъйкато пред мен падна едно бяло листче сгънато, което аз отворих. В него беше написана една мъдрост, която аз нямах време да запомня, тъйкато демонът в този момент ме връхлетя.За мой голям късмет  един мадрец с дълга бяла брада, незнам как го направи искара нечистата сила и ми каза същите думи, които бяха написа на лисчето.
       Аз се събудих много бързо от този сън и поради това два дни медитирах, за да се сетя какви бяха думите на мъдреца.Думите бяха:
     "За да извадиш лошото от хората първо трябва да видиш доброт в тях" Стахотни думи! Аз се събуждам сташно изморебна от това да се бия по цели нощи с демни и най-лошото е,че имам непрестанното чувство,че изпускам нещо и то много важно и не мога да се побера в кожата си!!!
     Моля дайте идеи какво може да е това?!
  Активен
  Странник
  Global moderator
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1375


 • Град: Варна
 • « Отговор #22 -: Май 02, 2011, 16:21:43 »

  Какво е точно съня ти artist е лично твоя драма която е вероятно в миналото ти.
  Допускам че трябва да простиш нещо на някого или на себе си.
  Или някой на теб да ти прости...
  Имам едно усещане което не мога да докажа.
  Усещам че сънищата са като вик или стремеж на Душата в нас да се прояви или направи нещо.
  Според мен сънищата са начина Душата да ни каже нещо което иска от нас.
  Когато човек спи -разума и егото са в почивка.
  Активен

  Ако не ние -кой? Ако не сега - кога?
  artist5
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 66

  « Отговор #23 -: Май 02, 2011, 18:48:56 »

  Здравей Странник , пише ти artist, но си загубих регистрацията та сега съм artist5. Имаш известна правота. В сънят ми с демонът или демоните ту бягам от тях, ту се бия с тях, тоеа се случва през цялото време. Приемам твоята теория, защото аз съм много чувствителна и се чувствам виновна за свичко около мен дори да не е така. Благодаря ти за отговора, пиши, ако се сещаш още нещо. Ще съм благодарна на всички, които си дададт мнението по тази тема!
  Активен
  Еlsha
  Диди
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 523


  « Отговор #24 -: Май 02, 2011, 19:53:02 »

  Цитат
     "За да извадиш лошото от хората първо трябва да видиш доброто в тях"

  Днес цял ден мисля точно за това и си припомнях как преди време, именно така изваждах доброто в хората.Усмивчица Усетих се как в действителност започвам пак да не мисля за лошото:) И в следващият момент чета тези думи! Ухилен

  А по твоя въпрос- тези думи важат и за теб!:) Трябва да видиш доброто и в себе си.Усмивчица Ти не си по-различна от другите хора, които си имат предимства и недостатъци. Чувството за вина може само да те срине ако се поддаваш предимно на тези усещания.Усмивчица Трябва да простиш и на себе си.Усмивчица Не можеш цял живот да се самонаказваш. Думите говорят достатъчно, че за да отхвърлиш лошото, трябва да приемеш доброто и да го изкараш на яве.Усмивчица Тогава и самите действия и реакции и поглед към хората и към себе си се променя:)

  Активен

  Карма - КаРаМа - движение, живот, анализиране. Усмивчица
  Sita
  13
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 344

  « Отговор #25 -: Май 31, 2011, 23:16:36 »

  Бях с още 2-ма, непознати. Катерихме се по някакви високи сгради да махаме на летящата чиния, че да ни забележат извънземните, а после пък се криехме от тях.. Все едно като малки деца, които се закачат, само дето в съня ми беше доста емоционално някак си.
  След това помня, че в ръцете си държах флаговете на всички Балкански държави, без този на Сърбия(и нашия) и имах намерението да ги горя. Тоест, някой ми беше казал да ги събера, че трябва да бъдат горени...
  Активен
  Lidi
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2

  « Отговор #26 -: Юни 01, 2011, 00:11:58 »

  Извинете че се натрапвам така но темата ми е интересна. Артист струва ми се че след като си забременяла си разбрала отговорноста тоято те чака, и страха за бъдещето. Трудно е но всеки (според мен )е имал такива борби.
  Трябва да спреш да се претесняваш, и кошмарите ще намалеят.
  Активен
  johny
  Гост
  « Отговор #27 -: Юни 01, 2011, 00:52:58 »

  Бях с още 2-ма, непознати. Катерихме се по някакви високи сгради да махаме на летящата чиния, че да ни забележат извънземните, а после пък се криехме от тях.. Все едно като малки деца, които се закачат, само дето в съня ми беше доста емоционално някак си.
  След това помня, че в ръцете си държах флаговете на всички Балкански държави, без този на Сърбия(и нашия) и имах намерението да ги горя. Тоест, някой ми беше казал да ги събера, че трябва да бъдат горени...

  Хмммм,това сякъш е пророчески сън!Имам доста такива.Интересно,смятъл съм, че точно ние на балканите сме по-защитени от бедствия, но за бъдещи конфликти не бях се замислял...
  Активен
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Сънища, изразяващи чувство за вина
  Моите сънища
  Administrator 3 2198 Последна<br />публикация Август 03, 2010, 12:32:44
  от nia.boneva6
  Сънища, изразяващи чувство за малоценност
  Моите сънища
  Administrator 0 2221 Последна<br />публикация Юни 20, 2009, 22:21:27
  от Administrator
  Повтарящи се сънища « 1 2 3 4 5 »
  Моите сънища
  Админ 63 9383 Последна<br />публикация Март 19, 2012, 00:10:09
  от UltimaView
  Осъзнати сънища. « 1 2 ... 8 9 »
  Моите сънища
  Еlsha 122 11882 Последна<br />публикация Февруари 08, 2013, 10:25:54
  от nikcvet
  Цитати, изразяващи житейската ни философия
  Обща тематика
  Do_It 2 1668 Последна<br />публикация Октомври 17, 2011, 13:21:10
  от nino

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright