Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 88   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: "Необичайни" преживявания-Случки от живота  (Прочетена 109405 пъти)
giti
Гост
« -: Юни 13, 2009, 17:23:26 »

--------------------------------------------------------------------------------
Под "необичайни" преживявания,моля вземете предвид всички вселенски сили и енергии,с които сте се сблъсквали.Тези сили,които са "невидими" за човешкото око. Сигурно ще се запитате,защо съм поставила кавички -мн.просто за някои от нас тези преживявания не са нито необичайни,нито невидими. Нека да споделяме тук тези наши преживявания! Лично аз споделям на лист хартия или на компютъра и съм събрала метериал за поредица от по няклко тома книги или култови сериали,които сигурно никога няма да бъдат публикувани. Ще се радвам да споделя с Вас,а и Вие с мене. Може и да разменим савети и опит,но и само добра хоратня/хоратня е стара българска дума=разговор,харесва ми звученето й / също ще е добре дошла.
« Последна редакция: Юни 13, 2009, 17:26:15 от giti » Активен
11WOLF11
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #1 -: Юни 13, 2009, 18:04:13 »

  Наистина би било добре да се споделят подобни преживявания, но предполагам, че ще е доста трудно в началото, защото естеството на материята е такава че много от хората са попадали в ситуация на подигравки или са ги смятали за странни при едно такова споделяне. Но все трябва да се започне от някъде. Като бях в ранна училищна възраст се прибрах по-рано от училище на обяд и се бях опънал на дивана в хола. Както си лежах усетих че някой ходи зад мен по паркета и сяда на фотьойла. Направо се вкамених от страх. И като седна започна да въздиша дълбоко и с болка може би три пъти. Така съм стоял замръзнал до вечерта докато не дойде майками от работа. По принцип много често съм имал усещане че не съм сам и някой ме наблюдава. Най-истинското нещо което съм виждал с очите си е дух на момиче, което стоеше на две педи от земята по бяла нощничка, леко се поклащеше и цялата беше обградена от бяло и бледо синкаво сияние. Гледахме се няколко минути и тя изчезна при влизането на майка ми. Това беше след една много тежка катастрофа. Последното нещо ми се случи преди два дена. Както си работих с компа усетих че имам страшно силно "дежа ву" - от френски "вече видяно", то касаеше борбата ми с комплект вируси настанили се за постоянно в компа. Много ясно видях как компа блокира в следствие на опитите ми да премахна вирусите и как в този момент идват специалистите от интернет подръжката да ми направят допълнително конфигуриране на мрежата и разбира се всичко се проваля защото компа се е скапъл. Абсолютно ясно видях цялата картина от началото до края какво ще се случи и какви ще са последствията. Това което много ме впечетли е че успях да променя цялата ситуация, веднага спрях да работя срещу вирусите, изключих ненужните процеси за да освободя допълнително памет, и оставих свободен достъп до приложенията използвани от техниците. Резултатът беше че те дойдоха свършиха всичко успешно и след като си тръгнаха аз продължих борбата и естествено след 10 минути аз имах абсолютно блокирал комп и вече форматирах харда. Но беше важно техниците да направят физическа връзка със сървера, да си направят необходимите тестове и той да ми прихване MAC адреса и IP-то.
  Активен
  vinija
  *
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 6

  « Отговор #2 -: Юни 14, 2009, 11:39:16 »

  здравейте,

  радвам се, че споделяте такива преживявания. За много други хора такива разкази звучат като фантасмагории и измислици. Не можем да виним тези хора заради това, че не притежават способностите, които ние имаме и че вибрираме на по-високи нива, и че за нас тези случки не са нещо необичайно.

  Да усещаме друго присъствие е нещо нормално. По-важното е да успеем да различим кой влиза в контакт с нас и ние да дадем разрешение за контакт, а не от просто любопитство да приемем всеки контакт. Опасностите са много големи и необратими.

  Бих могла да ви разкажа много случки от моя живот, които в началото бяха необясними за мен. Сега обаче знам много и продължавам да се уча и развивам в тази насока. На 31.12.1999г в 22.00ч направих снимка на мой близък познат, наравно с много други снимки. Когато разглеждах с моите познати направените снимки забелязахме, че само една снимка е много различна и особена - имаше един спираловиден светлинен прозрачен стълб в оранжев цвят, който преминаваше през човека на снимката. В началото си помислихме, че е от дефектен негатив, но в последствие реших да се срещна и с други специалисти и да разбера повече за въпросната снимка. Допитах се до директора на Българска фотография, до психолог-ясновидец-криминолог, до други специалисти - всички бяха на мнение, че има запечатана енергия на фотографията. Посъветваха ме д асе обърна към Стамен Стаменов от Асоциация Феномени. Направих го. Там бяха твърдо убедени, че има запечатана енергия, която излиза от мен и отива към снимания човек. След задълбочен разговор, на който присъства и лекар - член на асоциацията, ми предложиха да стана член на "Феномени". Отказах. Нямах такова намерение.

  След 2 години направих още много други такива енергийни снимки, всяка различна по особен начин. Отново ги показах във "Феномени" - Стамен Стаменов реагира бурно и възторжено, че това са снимки от друго измерение.

  Интересното е, че тези снимки не могат да се предизвикат - те се получават сами по себе си, когато "тя"-енергията реши сама да се прояви. Разбрах също така, че появявайки се на фотографията тази енергия идва с послание - задачата за мен бе да разгадая посланието.

  Всички тези снимки показах и на други известни публични личности в България, които имат отношение към темата - всички бяха единодушни, че са заредени с послания към мен, защото аз съм фотографа и аз трябва да се науча да разгадавам посланията им. Е, научих м,ного и продължавам да уча, защото всеки път енергията се проявява по невероятен начин.

  Така задълбочих развитието си в тази насока и смея да кажа, че знам много, но въпреки това - съвсем малка част от знанията, които можем да добием в тази област. Виждала съм енергийни снимки правени от други хора. Наистина - необикновени и невероятни са!

  Посещението на духове  - особено нощем, са тема, която е неизчерпаема за дискусия. Все пак ще се радвам да споделим разказите си, защото така бихме могли да помогнем на други хора, които преживяват същото, но не могат да си го обяснят и така биха могли да пострадат от невежество и притеснение да питат, какво се случва с тях.

  Време е и в България да се говори свободно на тези теми, така както е в много развити държави. Духовното развитие е нужно на човека - без него той само съществува физически.

   
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #3 -: Юни 14, 2009, 22:49:01 »

  Здравей  vinija,
  какви са според теб мотивите за тези послания и въобще как мислиш докъде би могла да си развиеш дарбата? Бих желал да те попитам, дали е възможно да публикуваш част от снимките във форума, един вид  да ги споделиш с неговите участници и заедно да ги разискваме.
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #4 -: Юни 15, 2009, 00:54:05 »

  giti, а известна ли ти е някакъв начин, способ с който би могло да се улесни този процес?
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #5 -: Юни 15, 2009, 00:58:38 »

  Честно не.просто не ми се е налагало.При мен всичко стана още като много малка,може би защото съм била няколко пъти на границите между живота и смъртта и май там и си останах между двата свята,за да помагам.Но това е основателна причина мисля да ми бъде подарен този контакт без да съм го търсила. Може би ако се вслушваш повече във вътрешното ти Аз това ще помогне.
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #6 -: Юни 15, 2009, 10:07:29 »

  Ха, сетих се една интересна случка. Преди три години, както си почивах вечерта нещо като усещене ме събуди посред нощ. Като отворих очи имах силното усещане, че не съм сам в стаята. Така и се оказа, точно срещу леглото в горния десен ъгъл на стената забелязах тъмно присъствие т.е. тъмен субект с неточни и неясни очертания - (в средата си беше плътен а в края му ставаше прозрачен) - с черен цвят. За първи път виждах такова нещо което го оприличавам на някаква тъмна материя. Тъкмо го загледах и то се спусна към мен със страшно неприятно бучене. Инстинктивно се завих през глава, след няколко секунди се засрамих от себе си, че не съм приел предизвикателството и се отвих, по надигнах се в кръста, разперих ръце и се опитах да наподобя същите звуци които бях чул. За съжаление то беше изчезнало. Първоначалното чувство, направо си беше сякаш си в отвъдното и имаш среща с някой от демоните. Странното беше, че интуицията постоянно ми говореше, че то просто се опитва да ме стресне, изплаши. Е почти успя - хм, какво почти направо се....... Ухилен
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #7 -: Юни 15, 2009, 12:22:38 »

  Само веднъж ли ти се е случвало това?
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #8 -: Юни 15, 2009, 12:24:07 »

  С този черен субект да, само веднъж.
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #9 -: Юни 15, 2009, 13:30:32 »

  А иначе с др.субекти,които да си бръмчат странно?
  Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #10 -: Юни 15, 2009, 13:52:11 »

  Визуалните  са комбинирани с усещанията и периферията на погледа ми, но щом се обърна рязко нищо не виждам и усещането изчезва. А звуковите (бръмченето) - само тогава го чух така ясно иначе никога нямам абсолютна тишина в ушите си, винаги имам някакъв фонов шум, припукване, внезапно усилване и намаляване сякаш сменям рязко атмосферната височина. Както и визуално никога не мога да видя абсолютна тъмнина (черно) винаги имам някакъв шум, като при телевизор без сигнал.
  « Последна редакция: Юни 15, 2009, 14:08:33 от 11WOLF11 » Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #11 -: Юни 16, 2009, 03:57:26 »

  Имала съм преживяване близко до смъртта. Беше усещане като у Дома. Спокойствие и любов, но знаех, че още не ми е дошло времето и трябва да се връщам. От тогава нямам толкова голям страх за прехода, който при нас го наричат смърт. Наблюдавах с други очи вече когато баща ми си отиде там, където си е предопределил сам  да бъде с живота воден в тяло.

  Но мразя гробищата, усещане на гнило и лошо излъчват. Телата бавно се разлагат и това отравят цялата енергетика. В древността и при нас е било практикувано изгарянето, както е при индийците, но на третия ден, когато вече астралното тяло е отделено изцяло от физ. тяло. Е, нали има и емоционално, което би трябвало да се разпадне първо, май беше до 40 ден.

  Излизали са ми често снимки с разни светли петна по тях, но са ми казвали от фотото, че са били осветени. Стари са и затова не мога да качвам от тях. Упорито си вадех тези от тях, на които все пак нещо се виждаше.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #12 -: Юни 16, 2009, 17:22:33 »

  Снимките са ми на хартия, няма как да се сложат тук, правени са със стар фотоапарат отдавна.
  Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #13 -: Юни 16, 2009, 17:26:58 »

  Намери да ги сканираш някъде,ако можеш.Наистина ще е интресно да се видят
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #14 -: Юни 16, 2009, 17:30:16 »

  Снимките са не само стари, но са ни и семейни, аз нямам навика да свимам нещо без да снимам и някой от нас, а не ми се иска да си пускам снимки от семейния архив. На Рила са ми излизали такива петна, край едно манастирче, действащо лятно време, над Сапарева баня, в планината.
  Но все си мисля, че може и да си е просто осветяване.
  Активен
  Страници:  [1] 2 3 ... 88   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright