Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Еволюция на съзнанието - Български филм  (Прочетена 7457 пъти)
The One
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1537


Винаги на точното място в точното време

WWW
« Отговор #15 -: Август 13, 2010, 02:03:23 »

Филмът наистина е много хубав и много се радвам, че е български, но не беше достатъчно убедителен на някои места и невярващите се позаядоха...можеше още малко факти да сложат... Но за начало е много добре, надявам се да продължат малко по-надълбоко Усмивчица
Понякога това,че нещо не е убедително е най-хубавото нещо,дава възможност сам да се убедиш,а не да бъдеш убеден(манипулиран от вън).
На мене до скоро ми беше слабост това и все още ми е но не в такива огромни разнери като преди,защото работя по въпроса.
Преди искаш да убедя всички в моята истина на всяка цена(резултатите са ясни),после почти на всяка,и така докато един ден разбера напълно,че няма нужда да убеждавам никого,а само себе си:).

В момента когато разказвам за истината си на няй-близките,аз по скоро споделям на себе си това което съм научил и го затвърждавам така но все още следя дали ме разбират може би защото са близо до моята истина.

След време мисля,че ще спра да правя и това и ще се наслаждаваме на пътуването без да обяснявам всеки път"Сега завиваме на ляво,сега на дясно,сега свети червено,мисля да направя обратен и тн. просто ще карам и ще слушаме музика в колата".

Но все си мисля,че до мен има хора на които им е интересно как се кара кола и може би заради това обеснявам,и все пак занаят се краде той не се учи! Усмивчица.Не мога да науча никой друг освен себе си:)!

Знам,че един ден ще вдъхновявам с майсторско каране без да обелвам и дума,както всеки един от нас ще го прави.
Ще нося вибрацията в полето си и ще уча без думи,както и ще се уча без думи Усмивчица

Тук влезнах малко в открит монолог може би малко не по темата,но се надявам да разберете поне заради това,че никой не искам да убеждавам,просто коментирам себе си.

И без това друго не съществува освен мен Усмивчица!

Всички сте прекрасни Усмивчица

Активен

Не мога да променя това което виждам,но мога да променя точката през която гледам.
Това е достатъчно да промени онова което изживявам,а това променя цялата гледка.

Всичко перфектно е точно такова,
течащ в безкрая свещен резултат!
Бъди сега причината нова,
за твоя бленуван в мечтите ти свят.
giti
Гост
« Отговор #16 -: Октомври 11, 2010, 19:35:19 »

На този линк може да се гледа, без да се тегли филма Усмивчица http://filmi-bg.net/evoljucija-na-syznanieto-2010.html
Активен
daisy8
Десислава
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 37


:)Търся справедливостта във всички нейни форми! :)

« Отговор #17 -: Януари 12, 2011, 23:04:53 »

Този филм е страхотен. Не е нещо особено, но кара човекът да се замисли сериозно над всяко своя постъпка, мисъл, дейтвие. ЗАСЛУЖАВА СИ!!!
Има го и тук:
http://zamunda.net/details.php?id=226548&hit=1

Приятно гледане!
Активен

Усмивчица daisy8 Усмивчица
nre
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 129

« Отговор #18 -: Януари 29, 2011, 05:39:59 »

Изгледах филма.
Много си мислех дали да споделя мнението си, понеже рискувам да съм единствения несъгласен с тезата на филма. Все пак ще изкажа мнението си, пък после ще разтворя чадъра за оплюването ми.


На пръв поглед филмът изглежда оптимистичен, говорещ за идеали и съвършенство, което четка егото и желаем да вярваме на идеите му, защото ни радват. Макар и написан идеалистично, за съжаление е доста заблуждаващ. Базира се на измислени твърдения, за да докажат други погрешни такива. В този филм няма нищо научно!

И за да не бъда голословен, ето моята критика:
Не сме съвършени, нито природата е съвършена, както се твърди няколко пъти във филма (25:00). За природата е характерен законът на джунглата, в който печели по-силният, подобно на мутрите. Нима това е съвършенство? Това, че природата е такава за момента не значи, че е това е най-доброто й проявление. Тя се изменя и еволюира, хората като част от нея - също. Човек се ражда невеж и с годините помъдрява. Нима ако човек беше съвършен щеше да търси методи за духовно развитие? Именно търсенето показва, че нащо ни липсва в сегашното ни положение.
Във филма се твърди, че човек сам се лекува, понеже е съвършен. Всъшност всички авто-имунни заболявания са причинени от нас самите. Ракът е мултиплициране на сгрешен генетичен код, чието разпространение и растеж го предизвиква нашето тяло. Всъщност създадени са изкуствени информационни системи, далеч по-стабилни от биологичните, включващи предпазване на информацията с чек-сума и алгоритми за откриване и коригиране на грешки (полиноми на Hamming).

(25:15) се твърди, че организмът ни се бори със симптомите и не му остава време за други дейности. Всъщност това е погрешно изказване. Всяка секунда в нас се рекомбинират паралелно множество амино-киселини, белтъци, хормони и тъкани. Няма изчакване и последователност на обработка на храната дори и в храносмилателната ни система. За това и разделното хранене е вяра, необоснована научно. Когато сме болни се нуждаем от витамини и минерали. Пречистването за което се говори става именно с тях.
В (26:00) се твърди, че мозъкът не мисли. Всъщност всички мозъчни болести доказват, че именно той и никой друг не е в състояние да мисли. Иначе нямаше да съществува старческо оглупяване.
Говори се за скъсаните връзки, като нещо лошо, а свързаността като нещо добро. Това е невеж коментар. Мозъка ни изгражда множество връзки, а други разпада, и от това зависи нормалната ни мисловна дейност.
Без разпадане на връзки е невъзможно изграждането на логическа мисъл, аналогично е да се пренебрегне операцията "логическо отрицание" (NOT) в компютърната система.
(29:15) Твърди се, че клетките се отдръпват от токсините. Пълна групост. Та нали ако клетките се пазеха от токсините, то токсините нямаше да ни влияят?
В (29:50) се твърди, че растенията не желаят ресурси само за себе си, както хората. Това също не е вярно. В растителната природа се води борба за оцеляване също толкова ожесточено, колкото и в животинския свят. Орхидеите например са паразити, макар и красиви. Дърветата се съревновават да израстат по-нависоко от околните за да има повече светлина за тях.
(31:30) Говори се за Ямото, който не е учен! Ето една статия, оборваща неговата теория:
http://www.kakvaevredata.blogspot.com/search/label/pseudoscience

Говори се за фракталите. Дефиницията, която са изказали във филма е точна, но дадените примери са грешни.
Ледените кристални форми не са фрактали. Може в даден момент да се получи повторение, но не е характерно за всички снежинки, за да се твърди. Те са възможните комбинации на водните молекули, които са с хексагонна форма, заради 6-стенната симетрия в ледения кристал.
Дървото също не е фрактал! Те говорят за дървовидна структура, което няма общо с фракталното повторение на мотив. Подобно на ледът съществуват някои повторения във формата на листата, но не и в цялото дърво като форма.
http://www.btinternet.com/~martin.chaplin/ice1h.html
http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/primer/primer.htm
http://www.chem1.com/acad/sci/aboutwater.html    Факти за водата

Споменават, че егото не е нужно да се пренебрегва, защото се е появило в следствие на хилядолента еволюция, а после започват да показват неговите проявления, образуващи жестокостта в света и сами оборват тезата си.
Твърдението, че медицината разполага със средства, които ни правят още по-болни е меко казано абсурдно (21:13)! В общия случай медицината е много по-полезна, отколкото вредна. Това знае всеки, завършил медицина, защото е чел макар и задължително статии, доказващи това. Само ще спомена, че за да се позволи едно ново лекарство на пазара е необходимо доказване на неговите качества в продължение на 10 години и тестването му на не по-малко от 1000 души.
http://www.herbs2000.com/medica/2_prescription.htm
Вярно, че антибиотиците вредят, но по-малко в сравнение с вредите, които бихме имали без тяхното наличие.
Ако дефинираме полезността като удължаване и стабилизиране на живота ни, то излиза, че медикаментите са по-полезни от бездействието ни или неприемането им. Навремето са баяли и хората са се молели, но въпреки това чумата не ги е пощадила за разлика от днешното "медикаментозно" време.
в 22:40 говорят за водата, и за това колко малко знаем за нея. Всъщност референциите, които съм дал показват сериозни изследвания и факти за водата.
За сега няма научен експеримент, потвърждаващ тезата за паметта на водата. Когато говорят за изследвания е редно поне да назоват имената на изследователите, иначе твърденията стават неоснователни (23:20).
Твърди се, че пием токсична вода. Това също не е вярно и може да го твърди само човек, незапознат с технологията по пречистване на водата. От университета са ме водили във водопречистващата станция на София, където ни разясниха, че  pH-то на водата се стабилизира и тя се преработва от аеробни организми до такава степен, че многократно надвишава чистотата на водата в природата. Тук говорим за следене на параметри (каквото в природата липсва) от автоматизирани прецизни системи. Нали не мислите, че някой ще си играе със съдбите на хората и ще ги трови преднамерено? За всеки параметър, излязъл от нормата веднага чуваме по телевизията, камо ли за токсична вода.
Ето как протича пречистването ако ви е интересно http://www.aquabiotec.com/pdf/IndustrialTreatment.pdf

(35:20) Поредната заблуда, че когато риташ футболна топка към вратата ти не анализираш и не мислиш, а "просто" риташ. Зад думата "просто" се крият толкова много анализи за определяне на ъгли, сили на взаимодействане с топката, насочености спрямо относителното местоположение на футболиста, толкова много умствени центрове са намесени в действието, че дори и вегетативната ни нервна система не може да отдъхне от изчисления.
http://www.physorg.com/news141997396.html, http://blog.naveenkonduri.com/2008/01/what-happens-in-our-body-during.html

(35:40) Се твърди, че Менделеев достига до откритията в следствие на сънищата при пълна липсата на мисъл. Всъщност Менделеев за да направи откритието си е трябвало да завърши физико-математическия факултет на Санктпетербургския държавен университет, да завърши магистратура със специалност химия, да защити дисертация, да стане Доцент по химия, а в последствие и професор след като оставя над 1500 печатни научни труда след себе си. Някак грозно е да пренебрегнем трудът на този човек и да изкажем, че единствено сънят е този, който му е казал как да подреди елементите в таблицата, особено след като е бил вече професор преди самото откритие. Сънят може да е дал някаква идея и насока на мислите му, но подредбата е в следствие на идеалното познаване и изучаване на химичните елементи и физични закони в продължение на дълги години упорит труд. Как така един случаен неук човечец не сънува таблицата, ами професор по химия? Веселяк
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B5%D0%B2

И за да не звуча крайно несъгласен с филма ще кажа, че твърдението "трябва да сме добри и обичливи" беше хубаво. Усмивчица
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 06:29:35 от nre » Активен
daisy8
Десислава
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 37


:)Търся справедливостта във всички нейни форми! :)

« Отговор #19 -: Януари 30, 2011, 03:01:22 »

Изгледах филма.
Много си мислех дали да споделя мнението си, понеже рискувам да съм единствения несъгласен с тезата на филма. Все пак ще изкажа мнението си, пък после ще разтворя чадъра за оплюването ми.


На пръв поглед филмът изглежда оптимистичен, говорещ за идеали и съвършенство, което четка егото и желаем да вярваме на идеите му, защото ни радват. Макар и написан идеалистично, за съжаление е доста заблуждаващ. Базира се на измислени твърдения, за да докажат други погрешни такива. В този филм няма нищо научно!

И за да не бъда голословен, ето моята критика:
Не сме съвършени, нито природата е съвършена, както се твърди няколко пъти във филма (25:00). За природата е характерен законът на джунглата, в който печели по-силният, подобно на мутрите. Нима това е съвършенство? Това, че природата е такава за момента не значи, че е това е най-доброто й проявление. Тя се изменя и еволюира, хората като част от нея - също. Човек се ражда невеж и с годините помъдрява. Нима ако човек беше съвършен щеше да търси методи за духовно развитие? Именно търсенето показва, че нащо ни липсва в сегашното ни положение.
Във филма се твърди, че човек сам се лекува, понеже е съвършен. Всъшност всички авто-имунни заболявания са причинени от нас самите. Ракът е мултиплициране на сгрешен генетичен код, чието разпространение и растеж го предизвиква нашето тяло. Всъщност създадени са изкуствени информационни системи, далеч по-стабилни от биологичните, включващи предпазване на информацията с чек-сума и алгоритми за откриване и коригиране на грешки (полиноми на Hamming).

(25:15) се твърди, че организмът ни се бори със симптомите и не му остава време за други дейности. Всъщност това е погрешно изказване. Всяка секунда в нас се рекомбинират паралелно множество амино-киселини, белтъци, хормони и тъкани. Няма изчакване и последователност на обработка на храната дори и в храносмилателната ни система. За това и разделното хранене е вяра, необоснована научно. Когато сме болни се нуждаем от витамини и минерали. Пречистването за което се говори става именно с тях.
В (26:00) се твърди, че мозъкът не мисли. Всъщност всички мозъчни болести доказват, че именно той и никой друг не е в състояние да мисли. Иначе нямаше да съществува старческо оглупяване.
Говори се за скъсаните връзки, като нещо лошо, а свързаността като нещо добро. Това е невеж коментар. Мозъка ни изгражда множество връзки, а други разпада, и от това зависи нормалната ни мисловна дейност.
Без разпадане на връзки е невъзможно изграждането на логическа мисъл, аналогично е да се пренебрегне операцията "логическо отрицание" (NOT) в компютърната система.
(29:15) Твърди се, че клетките се отдръпват от токсините. Пълна групост. Та нали ако клетките се пазеха от токсините, то токсините нямаше да ни влияят?
В (29:50) се твърди, че растенията не желаят ресурси само за себе си, както хората. Това също не е вярно. В растителната природа се води борба за оцеляване също толкова ожесточено, колкото и в животинския свят. Орхидеите например са паразити, макар и красиви. Дърветата се съревновават да израстат по-нависоко от околните за да има повече светлина за тях.
(31:30) Говори се за Ямото, който не е учен! Ето една статия, оборваща неговата теория:
http://www.kakvaevredata.blogspot.com/search/label/pseudoscience

Говори се за фракталите. Дефиницията, която са изказали във филма е точна, но дадените примери са грешни.
Ледените кристални форми не са фрактали. Може в даден момент да се получи повторение, но не е характерно за всички снежинки, за да се твърди. Те са възможните комбинации на водните молекули, които са с хексагонна форма, заради 6-стенната симетрия в ледения кристал.
Дървото също не е фрактал! Те говорят за дървовидна структура, което няма общо с фракталното повторение на мотив. Подобно на ледът съществуват някои повторения във формата на листата, но не и в цялото дърво като форма.
http://www.btinternet.com/~martin.chaplin/ice1h.html
http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/primer/primer.htm
http://www.chem1.com/acad/sci/aboutwater.html    Факти за водата

Споменават, че егото не е нужно да се пренебрегва, защото се е появило в следствие на хилядолента еволюция, а после започват да показват неговите проявления, образуващи жестокостта в света и сами оборват тезата си.
Твърдението, че медицината разполага със средства, които ни правят още по-болни е меко казано абсурдно (21:13)! В общия случай медицината е много по-полезна, отколкото вредна. Това знае всеки, завършил медицина, защото е чел макар и задължително статии, доказващи това. Само ще спомена, че за да се позволи едно ново лекарство на пазара е необходимо доказване на неговите качества в продължение на 10 години и тестването му на не по-малко от 1000 души.
http://www.herbs2000.com/medica/2_prescription.htm
Вярно, че антибиотиците вредят, но по-малко в сравнение с вредите, които бихме имали без тяхното наличие.
Ако дефинираме полезността като удължаване и стабилизиране на живота ни, то излиза, че медикаментите са по-полезни от бездействието ни или неприемането им. Навремето са баяли и хората са се молели, но въпреки това чумата не ги е пощадила за разлика от днешното "медикаментозно" време.
в 22:40 говорят за водата, и за това колко малко знаем за нея. Всъщност референциите, които съм дал показват сериозни изследвания и факти за водата.
За сега няма научен експеримент, потвърждаващ тезата за паметта на водата. Когато говорят за изследвания е редно поне да назоват имената на изследователите, иначе твърденията стават неоснователни (23:20).
Твърди се, че пием токсична вода. Това също не е вярно и може да го твърди само човек, незапознат с технологията по пречистване на водата. От университета са ме водили във водопречистващата станция на София, където ни разясниха, че  pH-то на водата се стабилизира и тя се преработва от аеробни организми до такава степен, че многократно надвишава чистотата на водата в природата. Тук говорим за следене на параметри (каквото в природата липсва) от автоматизирани прецизни системи. Нали не мислите, че някой ще си играе със съдбите на хората и ще ги трови преднамерено? За всеки параметър, излязъл от нормата веднага чуваме по телевизията, камо ли за токсична вода.
Ето как протича пречистването ако ви е интересно http://www.aquabiotec.com/pdf/IndustrialTreatment.pdf

(35:20) Поредната заблуда, че когато риташ футболна топка към вратата ти не анализираш и не мислиш, а "просто" риташ. Зад думата "просто" се крият толкова много анализи за определяне на ъгли, сили на взаимодействане с топката, насочености спрямо относителното местоположение на футболиста, толкова много умствени центрове са намесени в действието, че дори и вегетативната ни нервна система не може да отдъхне от изчисления.
http://www.physorg.com/news141997396.html, http://blog.naveenkonduri.com/2008/01/what-happens-in-our-body-during.html

(35:40) Се твърди, че Менделеев достига до откритията в следствие на сънищата при пълна липсата на мисъл. Всъщност Менделеев за да направи откритието си е трябвало да завърши физико-математическия факултет на Санктпетербургския държавен университет, да завърши магистратура със специалност химия, да защити дисертация, да стане Доцент по химия, а в последствие и професор след като оставя над 1500 печатни научни труда след себе си. Някак грозно е да пренебрегнем трудът на този човек и да изкажем, че единствено сънят е този, който му е казал как да подреди елементите в таблицата, особено след като е бил вече професор преди самото откритие. Сънят може да е дал някаква идея и насока на мислите му, но подредбата е в следствие на идеалното познаване и изучаване на химичните елементи и физични закони в продължение на дълги години упорит труд. Как така един случаен неук човечец не сънува таблицата, ами професор по химия? Веселяк
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9_%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B5%D0%B2

И за да не звуча крайно несъгласен с филма ще кажа, че твърдението "трябва да сме добри и обичливи" беше хубаво. Усмивчица


Скъпи, приятелю,

Има неща, в коментарите ти, с които бих се съгласила, но специално това за водата и нейната чистота не е така. И, да, има достатъчно много хора, които имат интерес да редуцират населението до 500.000.000, което пък го черпя като инфомация от няколко книжки и филмчета... И то защо, най-вероятно ще попита някой? Ами, защо ли?
Защото... в сърцето на Америка, земята на демокрацията, се издига величествен окултен монумент от гранит, на който на 8 езика са написани десет заповеди към човечеството след Апокалипсиса! Това са т. нар. напътствени камъни в Джорджия. Първата заповед гласи: „Населението на земята не трябва да превишава никога 500.000.000 души“! Казано с други думи, 6 милиарда човешки същества трябва да бъдат ликвидирани! Този величествен монумент е бил издигнат на 22 март 1980 г., като всички доказателства и факти сочат, че тайното общество, поръчало неговия строеж, е елитната сатанинска организация „Череп и кости“, за която днес се знае, че има няколко хиляди члена, заемащи най-високопоставени постове във всички звена на властта в САЩ и по света. Измежду най-известните членове на „Череп и кости“ са бившите президенти на САЩ Джордж Буш-старши и Джордж Буш-младши, както и сенаторът Джон Кери – бивш опонент на Буш-младши за поста президент.

Надписът на руски език гласи: „Пусть земное население никогда не превьiшает 500.000.000 пребьiвая в постоянном равновесии с природой“ (Google, Youtube: Georgia Guidestones, Skull And Bones).
Да не говорим, че ако се изгледа и Док. филм „Аерозолни престъпления“, който се намира на следният торент-линк в „Замунда“:
http://www.zamunda.net/details.php?id=222657&hit=1 ще възникнат и още въпроси и ще се получат достатъчно логични обяснения на вече засегнати теми в твоят коментар.

Смисъл, не се заяждам, а просто УЖАСНО много бих искала хората да отворят очите си за реалността, която ни заобикаля.
Активен

Усмивчица daisy8 Усмивчица
nre
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 129

« Отговор #20 -: Януари 30, 2011, 03:37:22 »

Има решение и за твоите страхове:

Изследователите от корпоративния изследователски отдел на Siemens разработиха напълно автоматична тестова система, която проверява за наличие на токсични вещества в питейната вода. Лабораторният модел за демонстрации може да анализира водни проби на всеки 15 минути и проявява чувствителност към над 100 токсина, включително инсектициди и химически оръжия.

За повече информация: https://www.cee.siemens.com/web/bulgaria/bg/corporate/portal/press/Pages/Automatic%20Toxicity%20Test.aspx

Аз лично разчитам на лабораторията по околната среда и водите и нейните веществени анализи. Познавам хора работещи там и се доверявам на тяхната компетентност. Все пак благодарение на тях са ни информирали по ТВ за възниквания на високи концентрации извън допустимите. Но  всеки със своя си избор Усмивчица
Активен
daisy8
Десислава
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 37


:)Търся справедливостта във всички нейни форми! :)

« Отговор #21 -: Януари 30, 2011, 18:34:39 »

Има решение и за твоите страхове:

Изследователите от корпоративния изследователски отдел на Siemens разработиха напълно автоматична тестова система, която проверява за наличие на токсични вещества в питейната вода. Лабораторният модел за демонстрации може да анализира водни проби на всеки 15 минути и проявява чувствителност към над 100 токсина, включително инсектициди и химически оръжия.

За повече информация: https://www.cee.siemens.com/web/bulgaria/bg/corporate/portal/press/Pages/Automatic%20Toxicity%20Test.aspx

Аз лично разчитам на лабораторията по околната среда и водите и нейните веществени анализи. Познавам хора работещи там и се доверявам на тяхната компетентност. Все пак благодарение на тях са ни информирали по ТВ за възниквания на високи концентрации извън допустимите. Но  всеки със своя си избор Усмивчица

Избор?Хммм? Ти смяташ, че имаш избор за всичко, което се случва около нас? Олелеле!
Активен

Усмивчица daisy8 Усмивчица
Турист
почиващ на стари лаври
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 599

 • Град: с. Дворище, Ст Загора
 • velko.hristo
  « Отговор #22 -: Януари 30, 2011, 21:44:24 »

  Много харесвам, когато някой изрови интересна стара тема (тази не е била коментирана от октоври месец миналата година). За щастие сега януари я повдигнахте и можах да изгледам този ценен филм на българските режисьори Мирослав Малев и колегата му Усмивчица
  Има интересни факти в него, които тепърва научих Усмивчица
  Значи сега на 8ми март навлизаме в последния 9ти цикъл, ако съм забелязал правилно на онази рисувана пирмида; да видим какво ще стане на 13ти март, 5тия ден
  « Последна редакция: Януари 31, 2011, 00:13:53 от turist » Активен

  Зрей, зрей форумче,
  бавно ти узрей,
  За да родиш вкусен плод!


  Защо ни куца
  Комуникацията?!
  daisy8
  Десислава
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 37


  :)Търся справедливостта във всички нейни форми! :)

  « Отговор #23 -: Януари 31, 2011, 00:03:02 »

  Много харесвам, когато някой изрови интересна стара тема (тази не е била коментирана от октоври месец миналата година). За щастие сега януари я повдигнахте и можах да изгледам този ценен филм на Българите Мирослав Малев и колегата му Усмивчица
  Има интересни факти в него, които тепърва научих Усмивчица
  Значи сега на 8ми март навлизаме в последния 9ти цикъл, ако съм забелязал правилно на онази рисувана пирмида; да видим какво ще стане на 13ти март, 5тия ден

  А от къде може да се изтегли този филм, за да се гледа?
  Активен

  Усмивчица daisy8 Усмивчица
  nre
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 129

  « Отговор #24 -: Януари 31, 2011, 03:35:15 »

  ИзборХммм?? Ти смяташ, че имаш избор за всичко, което се случва около нас? Олелеле!

  Не смятам, че имаме избор за всичко, но смятам, че имаме избор дали да пием вода от чешмата или минерална. Говорихме конкретно за водата, за друго не съм се изказвал.

  Цитат
  УЖАСНО много бих искала хората да отворят очите си за реалността, която ни заобикаля

  А защо мислиш, че очите ни са затворени за реалността?
  « Последна редакция: Януари 31, 2011, 03:53:10 от nre » Активен
  Страници:  1 [2]   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright