Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Послание от сърцето или послание на Новите деца  (Прочетена 6559 пъти)
giti
Гост
« -: Юни 13, 2009, 16:43:35 »

Посланието на новите деца
Съобщение от сърцето
Новите деца,това са така наречените ИНДИГО и КРИСТАЛНИ деца.Те са дошли на планетата за да бъдат децата Ви.Но те са дошли също така и с една специална мисия-ДА ПОМОГНАТ НА ПЛАНЕТАТА В СВОЯТА ЕВОЛЮЦИЯ,В ЕДИН ПРОЦЕС НАРЕЧЕН ”ВЪЗНЕСЕНИЕ”.Те идват като част от семейството и общността си,но те имат по-високи духовни цели.

Като човек Индиго и Кристалните деца са надарени с много дарби и таланти.Често те са високо творчески и чувствителни личности.Те могата да общуват с представители на духовните сили и ангели.Също така се чувстват като у дома си,както в света на духовното,така и в света на финансовото-материалния свят.
Съществуващата група на енергия и съобщения е много важна.Тази група работи на планетата,за въвеждане на нов вид енергии. Това е кристал или ”Христос” на енергията,който представлява нивото на ”Христосознанията”.Посланието на Новите деца се явява послание на сърцето.Като група,те работят в помощ на човечеството да отвори Колективната Сърдечна чакра,и да приеме нова енергия. За целта е нужен мощен ”тласък”,за човечеството да бъде в състояние да повиши своето съзнание до нивото,необходимо за раждането на ново общество и нова земя. И Новите деца създават условие за този ”тласък”.Помагат на човечеството да отвори Сърдечната чакра и започват да работят от сърце.Новите деца позволяват да се появи процесът наречен ”Възнесение”. Те са двигателят на този процес и тяхното послание е пробуждане на човечеството и развитието на неговия прогрес.Новите деца са Капитаните на Възнесението.
ТЯХНАТА РАБОТА Е ДА СЕ СЪЗДАДЕ НОВО ОБЩЕСТВО,ОСНОВАНО НА ЛЮБОВ И ВЗАИМНО ПОДПОМАГАНЕ.Това е общество,което съществува извън рамките на двойнствеността, в пространството на единството.Това е групов проект с участието на децата в целя свят,и той служи за обединяване на човешкия род,на основаната идея за ново общество или Златната епоха на планетата.


Човешката история ... Кристал Бъдещето на човека
През втората половина на двадесети век, хората са програмирали себе си и планетата до унищожение. През последните години на двадесети век е имало много предсказания, разкази и вярвания за "край на пътя", ако хората не останат в рамките на техните вероизповедания. Но на планетата има доста хора, които са готови да растат, и са по-заинтересовани от възникването на Златната епоха, която бе също прогнозира. В духовния свят  Индиго и Кристалните деца / те са наречени така от всички краища на Галактиката и на планетата Земя / трябва да помогнат в този процес. Смела и красива душа с душа, душата на господаря ... Тяхната работа е да се пробият път през старата система, която е в проверки и застой, а след това бързо да повиши съзнанието на хората да влизат в Пето измерение на земята, и да функционират като многомерни Владетели или ангели във вид на човешките същества. Сега сме в процес на бърз възсед на съзнанието. Ние го наричаме Възнесение.
 
През последните години на двадесети век, кризата е по целия свят. Системи, които са създадени, за да се поддържа стабилно общество, са в застой и са се превърнали в репресивни. Такива системи, икономиката, здравеопазването, правото и образованието няма да служат на обществото и на хората, за които те първоначално са били създадени. Те служат само за да се хранят сами и само на себе си, стават разрушителни и подтискащи.
Човечеството е загубило по-голямата част от духовното си измерение,като се е съсредоточило върху областите на долните чакри: пари ,секс и власт,което е смисъла на живота му. Безкарйното им потребление е станало цел на живота за развиването на света и тези вярвания и концепция бързо са се разпространили по цялата планета,създавайки общество основано на алчноста и материализма.
 От времето на 70-те и 80-те години, много от работниците на светлината, вече  работят върху Великото Възнесение, помоли са за помощ и техните молитви са били чути.
Индиго деца са били изпратени за да започне процес на бързо възнесение на съзнанието.
През 1987 г., достатъчен брой от тях дойдоха и достатъчен напредък е постигнат на "хармонично" Сближаване , процесът на активиране и конфигуриране на Нова решетка за Нова планета и новото човечество.
 Този процес е завършен до края на 90-те години, когато започва да се работи с новата кристална решетка -Кристалните деца започнаха да пристигат.
  От тогава, "сценария за края", беше отстранен от Колективното Съзнание на човечеството, както и вграден Кристалния Сутерен- строителство на Новата Земя.
Започва да се очертава нов вид хора - Индиго-Кристал хора или ангели във формата на хората. Да бъдеш в хармония с по-високите размери и физическия свят. Умствени чувствителни, духовни същества, свързани с реалността на ангелите, и в същото време, щастливи да бъдат в човешка форма, така и към работата на "рай на земята", за планетата.
Пристигането на Новите деца....График за Индиго и Кристал
Първите Индиго деца започнаха да пристигат на планетата през 40-те години. Във войната, известна като "Втората световна война”, е станало голямо почистване, отстраняване на негативните от планетата, и позволява на проекта вмъкване на перфектни същества във физическа форма. Това е било време, когато във Висшите Измерения е било решено, че Земята трябва да продължи съществуването си, и златната ера да се превърне в реалност.
 
През 40-те, 50-те и 60-те години, на "лидерите"на Новата земя ", първите" Новите деца "стигнаха до планетата. Те са били родени по целия свят, както и назначаването им бе да започнат да задават въпроси и получават отговори посредством ченнелинг. И сега, много от Индиго служат като лидери и организатори в процеса на промяна на съзнанието, което е част от Възнесението и прехода.
 
Тези ранно Индиго проправили пътя за първата "вълна" от Индиго, която ние я наричаме "масата кацане." През 70-те години,се появява гигантска вълна от Индиго души на планетата, и началото на заздравяването на "енергия на планетата. След като се роди, всяко ново Индиго или Кристално дете, нивото на колективното съзнание автоматично се повишава. При голям брой от раждането на двата вида заедно, колективното съзнание се издига с ускорени темпове. Бързото развитие на технологиите през последните 30 години може да се разглежда като подарък от Индиго, чието добро съзнание на човечеството избута да ускорят развитието в тази и други области на човешката дейност.
 
Хората на тази първа вълна от Индиго Вече пораснали, вкарват промени на второто и третото десетилетия. Те влязоха в основния поток на обществения живот и започна да се прави реална разлика.
 
През 80-те е втората вълна Индиго. Тази нова вълна на сложни съзнания, както бе споменато по-рано, през 1987 г., помогнаха за поставянето на хармонична конвергенция, когато  е било започнало активирането на нова система за новата земя мрежи.
 
През 90-те раждането на Индиго продължава, но  са започнали да пристигат и децата на новите видове. Първите Кристални деца започнали да пристигат в края на 90-те, когато нова кристална решетка е "определена", позволяваща перфектно проекта за вмъкването душите на тези деца. Най-важното нещо,което трябва да разберете по отношение на тези деца е, че те са основани в новата решетка. В техните семейства и на обществото, те са мотивиращ фактор, който призовава хората да направят прехода от стари към нови мрежи. В крайна сметка, всички същества са родени в новите системни решетки, и старите в стари такива само по себе си. След това новата земя ще бъде напълно завършена!
 
През 2003 г., събитие, известно като "хармонична съгласуваност", постави началото на създаването на голям брой възрастни и работници в нова светлина решетка, след което те започнали да стават кристално възрастни или възрастни с познаването на Христос, или ангели във формата на хората. Това налага бързо преминаване от една решетка към друга, а за някои е станал много травматично момента на влизане в нова енергия. Тези нови енергийни източници са силни и мощни, и те искат абсолютно отваряне на сърдечната чакра. Новата кристална решетка е настроена към сърдечната чакра, отколкото към по-ниските чакри, които се поддържат от старата решетка.
 
И все пак, след като новата решетка работи, ние, като човешки същества, децата ни са даден избор на смяна. И в този период от ноември 2005 г. и януари 2006 г., много  са избрали  прехода към новата решетка. Това е велик момент.Това е- времето на сърцето!

 
Индиго Деца и тяхното послание от Земята
 
Индиго децата са наречена така, защото  тяхната "душа" вибрира на по-високо ниво на съзнание, което резонира с цвят Индиго. Когато Индиго са пристигнали на земята,те са донесали със себе някои черти и качества.
 
Те са преди всичко всестранно развити личности. Те са артистични, те са креативни и имат интуиция, и те са духовното в природата. Те обичат да се замислят, да медитират и да се занимават с йога, и да работят с кристали. В по-голямата си част те са честни и открити, и почтеността е много важна за тях. Те наистина се нуждаят от приятели, по-възрастните са склонни да се организират в групи, които са огледален образ на понятието "духовни групи и родове." Индиго и Кристал са колективни същества, така че те искат да бъдат част от групата.
 
Тяхното послание и тяхната мисия е да покаже на обществеността, че то е обвързано в системи, които вече не  подкрепят развитието на човечеството. И така, всеки по свой начин, показващ колко опустошителни са били тези системи.
 
Тяхното послание е първото социално и обществено послание към техните семейства. Те отказват да приемат за управление и власт структурата на типичното семейство, където бащата е капитан, и изпълняват това, което има да каже. В действителност, те отказват да приемат господство и контрол в каквато и да е форма. Много семейства са разклащат когато Индиго отразява себе си като отражение в огледалото ,като грози  разрушителната част от традиционните семейни животи. Постепенно семейството започва да осъзнава, че единственият възможен начин за работа с Индиго енергията минава през сърцето. Индиго научава родителите си в изкуството на преговори и дискусии, честност, откритост и способност на техните енергийни акции. Те научават родителите им да спазват: зачитането на всяка друга страна, всеки човек в семейството и зачитане на индивидуалните емоционални и физически потребности.
 
От тази конфронтация между старата и новата енергийна парадигма на новите родители. Родители и деца в тази парадигма стават партньори. Отношения са основани на любовта и личностно израстване, за всички. Да бъдеш родител е работата на сърдечната чакра, на базата на любовта,а не  работа на чакрата на слънчевия сплит, на базата на управление и насилие.
 
В областта на образованието, имаше подобна криза, когато голям брой Индиго деца бе включен в училищната система. Индиго има висок интелект и интуиция. Те могат много бързо да мислят и да научават много бързо. Те бързо се адаптират в свободна и отворена среда, и се чувстват зле в затворена и контролирана среда. Неизбежно бе установено, че училищната система е бавна, скучна, и неадекватна към нуждите им. Медицинската наука започва с "диагноза", както ADD и ADHD (синдром на Аутизъм и синдрома на хиперактивност- прибл. Да.), Както и да ги приемат като "проблем", за да бъдат "премахнати", обикновено с помощта на наркотици.
 
Тези, които не могат да "определят" или да вземат контрол, стават ”troublemakers” и демонстрират автоматичното поведение, наркотици, алкохол, и показващи насилие. Но при това, те преминават върху тяхното послание, че е нещо много лошо в образователната система, на базата на "познанията на главата, което е далеч  от връзката с реалния живот. Всъщност, основната идея, от която цялата система е изградена и там е била дълго време, се превърна в основна пречка за тези същества, чиято енергия и интелигентност не се вписват в системата. Нашето общество е все още в много ранен етап в търсенето на начини за това как да преподават на тези деца и да отговори на техните нужди, базирани на сърцето, както и на главата.
 
В областта на здравеопазването и медицината, тези деца са също така- оспорвания на обичайното мислене. Лекарствата, които ние сме свикнали да се използват за лечение на ADD и ADHD, често не работят, и не води до излекуване, само подтиска симптомите. Много родители не се чувстват щастливи,че децата им са в такава ранна възраст на антидепресанти и психотропни наркотици. Поради това че,страничните ефекти за тази възраст не е известна.
 
Във всеки случай, тези деца често се мотивират родителите им да намерят алтернативни и по-естествени и гъвкави начини за преодоляване на така наречения "проблем", свързан с тяхната висока енергия. Например, това включва по-естествена диета на базата на естествени продукти, както и изключването на захарта и индустриално преработени храни от диетата на децата.
 
Този подвиг на родителите и другите хора правят своя избор и да приеме техните решения, както и не се покоряват да диктува  медицинската система, която е доминирана от идеята за увеличаване на печалбата на фармацевтичната индустрия.
 
В действителност, Индиго помогнаха да се направи огромна промяна в мисленето, а не само от гледна точка на това как да бъдеш родител, но също така и от гледна точка на това как живеем и какво получаваме от нашето общество. И всичко това - част от Великото Възнесение, което започва с великия съд на Индиго. Тази промяна от система, основана на Студената логика на главата към едно общество, основано на потока на нежност от сърцето!

Деца на сърцето: Кристалните деца
 
Около 1998 г., започват да се появяват първите Кристални деца или деца "Христос -съзнание." Това е началото , защото, както е споменато по-горе,само новата планетна решетка може да поддържа тези чисти и мощни същества. Всички Кристални деца са родени в Нова Земна мрежа. Всички имат потенциала на пълното събуждане на съзнанието Владетел в Христово съзнание. Те са духовни магистри по право на раждане.
 
Тяхната аура е много чиста и силна, и те могат да поемат всички лъчи от активирането на нова земя: Злато, лилаво, розово, аквамарин, сребро, индиго и оранжево-розови лъчи. Някои от ранните Кристални деца идват само от злато и оранжево-розова светлина, за да се стабилизира системата. Но по-късно Кристални деца се раждат със способността да се носят и използват всички лъчи, ако е необходимо, и тези деца се наричат "Кристалини деца на дъгата"
 
Кристалните създания - това красиво дете! Те са с големи и чисти очи, пронизващ поглед, направо в дълбочината на душата си, че в действителност те са прави! Обикновено те са спокойни и фокусирани деца, но може да има състояние на хиперактивност, когато тяхната енергия е в баланс. Те са много любвеобилни и кротки, и обичат да споделят своите правомощия с други лица, които имат нужда от тях. Те са много силни и често не знаят страх. Те са много чувствителни към храната и околната среда, тъй като те са били родени с чиста система, необходима за нова земя.
 
Те са ясновидци и са психически уязвими, те виждат ангели и духовни водачи, които често ще може да видите в бъдеще. Те знаят за минал живот, и често могат да кажат кой е в неговите предишни превъплъщения.
 
Те са много тясно свързани с групата, и по-голямата част от тяхната работа за планетата преминава в групата на най-високо ниво на съзнание. Ето защо Кристалните деца понякога стават уморени, раздразнителени и кисели. Те често са трудни за работа при по-високи нива, за да се запази енергията на Възнесение.
 
 Увеличения брой на Аутични децата  на планетата също е свързан с този процес. Аутичните деца избират да се водят от  енергия на най-висше ниво на измерванията, защото те държат енергийни портали от по-високи размери, до създаването на достатъчно на брой "обикновени" хора, не се възкачи на тези нива, за да може да извърши тази работа, във физически инкарнация.
 
Техният подарък за нас: Преместване в нашите сърца и подобряване на енергията ни за живот на нова земя
 
 
Безценен дар към света от Новите деца.
Индиго децата ни позволяват да избягаме от ограничаване и потиснически системи на мисълта и вярата,на базата на управление и власт. Те ни помагат да се заменят тези системи с нови такива,с нова енергия,основана на любов,приемане и мир.
   
Кристалните деца  помагат на нас, за да получат своята сила и нейното  пространство в сърцето, напълно завършена в себе си в новата решетка. Те ни учат да вземем нашите духовни дарби, тъй като ни присъщи по право, и да видите чудесата на създаване, както обикновено.
 
Те ни учат да се съобразяваме със себе си и нашата планета. Учат ни да видим красотата и радостта на създаване. Научили са ни, че всички ние сме съ-създатели на този прекрасен проект, наречен "Нова Земя".
 
Ние се учим от тях, тъй като те живеят в момента, сега, свободни от влиянието на миналото и бъдещето. Ще се научим да живеем в сърцето, за да прощаваме, да бъдем толерантни и да приемаме безусловно всички.
Активен
Amida
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


 • Град: Варна
 • безкрайна светлина

  « Отговор #1 -: Септември 02, 2009, 14:28:29 »

  Чудесен материал  Усмивчица !!! Поздравления, гити !!! Събрала си на едно място всичко за индиго и кристали и си го представила като процес, не като явление. Това е прекрасен подход към темата за новите хора на Земята. Наистина, чудесен материал!!! Поздравявам те отново!
  Много хора четейки тази статия, ще разберат, че индиго и кристали не са някакви феномени, изцепки или грешки на природата (обикновено тази теория се поддържа от материалистичните умове), а проява на съзнателен процес, режисиран от много по-висши кръгове на съзнание отколкото могат да си представят 70% от жителите на земята. Индиго и кристали са тук (от много време  Намигване ), за да оправят бакиите на онези лакоми и нисши духом хорица (думата е съзнателно сложена в умалителна форма, за да подчертае нищожността на тези умове) и да помогнат на Земята да изпълни онова, за което е предопределена!  Плезещ се Това е и нищо не може да промени този факт - нито отричането на индиго и кристали, нито тяхното съзнателно унищожение (чрез медикаменти и наркотици). Който не е готов за пътуването - остава тук! На останалите - на добър час !!!  Намигване
  Активен

  Всичко е двойствено; всяко нещо притежава два полюса; всяко нещо има своя противоположност; еднаквото и различното са едно и също; противоположностите са еднакви по своята природа, но са различни по степен; противоположностите се привличат; всички истини са полуистини...
  Цар Кару І
  Гост
  « Отговор #2 -: Септември 17, 2009, 23:31:47 »

  Цитат
  Кристални деца или деца Кристални деца или деца "Христос -съзнание."
  Гити, статията е продукт на new age отровите - 99% истина, но 1% отровна лъжа.
  Какво означава Кристални деца или деца "Христос -съзнание" е обект на дълги изследвания и съмнения, и в техния край се стига до Орфей и Орфическите мистерии - 14К години пр.н.е. - тогава, когато Сахара е била плодородна земя - в самото начало на строежа на египетските (май би било по-правилно да напиша БълГарските) пирамиди...
  Атлантида още не е била потънала, но знанията и са били вече в Тракия, Индустан, и Египет. Хермес е бил реална личност, Орфей също.
  За животинските инкарнации в човешки тела Любовта означава Нагон. И нищо не може да промени тяхното (животинско) разбиране за нещата.
  Активен
  Инил
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  « Отговор #3 -: Септември 19, 2009, 14:45:33 »

  new age вълната е точно, за да помогне и подготви децата Целувчица

  За мъжете, за чистата логика е важно да докаже, да наложи, но вече се активира и женският аспект, дясната страна, интуиция и Любов. new age вълната ни показва това и ни помага... Плезещ се

  Необходим е нов поглед към Света, да се забрави надпреварата, хищничеството и просто да се приемем с прошка и разбиране...
  « Последна редакция: Септември 20, 2009, 13:26:56 от Инил » Активен

  Инил
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  « Отговор #4 -: Септември 21, 2009, 15:23:39 »

  Цитат
  Може би се чудите: “Ако ние наистина сме Живота или Бог, тогава защо не го знаем?” Защото сме програмирани да не го знаем. Ние сме научени: “Ти си човек. Това са твоите граници.” После ограничаваме своите възможности със собствените си страхове. Вие сте това, което вярвате, че сте. Хората са могъщи магьосници. Когато вие вярвате, че сте нещо, вие наистина сте това нещо. И вие можете да направите това, защото вие сте Живота, Бог, Намерението. Имате силата да направите себе си това, което сте веднага. Но не вашият мислещ ум контролира силата ви, а това, в което вярвате.
  Дон Мигел Руис

  Всички ограничения, всички спънки са само в нашето съзнание. Няма добро/зло. Просто се учим и израстваме... Намигване
  Активен

  Цар Кару І
  Гост
  « Отговор #5 -: Септември 22, 2009, 09:22:29 »

  new age вълната е точно, за да помогне и подготви децата Целувчица За мъжете, за чистата логика е важно да докаже, да наложи, но вече се активира и женският аспект, дясната страна, интуиция и Любов. new age вълната ни показва това и ни помага... Плезещ се Необходим е нов поглед към Света, да се забрави надпреварата, хищничеството и просто да се приемем с прошка и разбиране...

  Едно "отговорче" на въпросчето "Кой субсидира new age движението"? е Ротшилд & клан. Което ни довежда до Лунната отразена светлина (и нейните религии от последните 10тина хиляди години). Точно тази отразена (обратна) лунна светлина е поставила женското начало на лидерска позиция (обрязването при лунните религии). Женската половина (начало) трябва да бъде водена от мъжката (мъжко начало) в творчеството и неговото следствие - Създаването. В противен случай се получава стагнация. Последните 12000г. стагнация на човечеството са достатъчно доказателство.

  Скъпа Инил, желая ти приятно маршируване по пътя, който си поела (new age) Усмивчица
  Активен
  Инил
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  « Отговор #6 -: Септември 22, 2009, 10:13:30 »

  Не казвам, че женското начало е водещо. В никакъв случай. Но, за да има роден Човек, е нужно лявата и дясната ни половина да са в баланс. Жената без мъж не може, както и мъжа без жена...  /Надявам се разбираш, че не говоря за сексуалния смисъл.../.
  Не е случайно, че Посвещение/Просветление има, когато има синхрон между ума и сърцето... Целувчица
  Активен

  dana2012
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 96

  « Отговор #7 -: Януари 12, 2010, 21:01:05 »

  бИХ ИСКАЛА ДА ВИ ОБЯСНЯ НЕЩО ВАЖНО- ЩО Е РАЗУМ- ТАМ СА всички усвоени уроци- най-вече собствени, при спазването на които човек стои на едно място- в най-добрия случай ,или се връща назад
  Ако се вслушваме в гласа на СЪРЦЕТО НИЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ СВОЯТА СОБСТВЕНА МИСИЯ заради която ни е даден шанса да сме ТУК И СЕГА И АКО СЕ ВСЛУШВАМЕ В ТОЗИ ГЛАС НИЕ ВЪРВИМ НАПРЕД- УСВОЯВАЙКИ НОВ УРОК тогава и идва НЕМИНУЕМО време когато и разумът стига до заключението, че е добре дето е послушал сърцето. Когато човек следва сърцето си ТОЙ СЕ ОСТАВЯ ДА БЪДЕ ВОДЕН.
  Доказано е ,че в сърцето има около 40000 мозъчни клетки и те са т.нар  "разум на сърцето"- в тях е кодирана Мисията на човека и са изключени кармата и другите мозъчни дейности.
  Така, че сами си направете избора кое да следвате
  Активен
  До
  Гост
  « Отговор #8 -: Януари 12, 2010, 22:25:42 »

  бИХ ИСКАЛА ДА ВИ ОБЯСНЯ НЕЩО ВАЖНО- ЩО Е РАЗУМ- ТАМ СА всички усвоени уроци- най-вече собствени, при спазването на които човек стои на едно място- в най-добрия случай ,или се връща назад
  Ако се вслушваме в гласа на СЪРЦЕТО НИЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ СВОЯТА СОБСТВЕНА МИСИЯ заради която ни е даден шанса да сме ТУК И СЕГА И АКО СЕ ВСЛУШВАМЕ В ТОЗИ ГЛАС НИЕ ВЪРВИМ НАПРЕД- УСВОЯВАЙКИ НОВ УРОК тогава и идва НЕМИНУЕМО време когато и разумът стига до заключението, че е добре дето е послушал сърцето. Когато човек следва сърцето си ТОЙ СЕ ОСТАВЯ ДА БЪДЕ ВОДЕН.
  Доказано е ,че в сърцето има около 40000 мозъчни клетки и те са т.нар  "разум на сърцето"- в тях е кодирана Мисията на човека и са изключени кармата и другите мозъчни дейности.
  Така, че сами си направете избора кое да следвате

  Схванах. Усмивчица
  Бих казала следвайте сърцето, но не забравяйте разума или иначе казано "Бързай бавно" ("...напред") .... и попивай с всяка фибра (ако можем).

  ПС: Мхм...
  « Последна редакция: Януари 12, 2010, 22:31:16 от До » Активен
  giti
  Гост
  « Отговор #9 -: Януари 13, 2010, 23:52:05 »

  Не казвам, че женското начало е водещо. В никакъв случай. Но, за да има роден Човек, е нужно лявата и дясната ни половина да са в баланс. Жената без мъж не може, както и мъжа без жена...  /Надявам се разбираш, че не говоря за сексуалния смисъл.../.
  Не е случайно, че Посвещение/Просветление има, когато има синхрон между ума и сърцето... Целувчица

  Като съгласие с цитираното от мен, ще вмъкна един поздрав... Вая кон Диос и песента Какво е жената без мъжа?
   http://www.youtube.com/watch?v=zNRvI_PXWHg&feature=related
  Активен
  Цар Кару І
  Гост
  « Отговор #10 -: Януари 14, 2010, 12:39:34 »

   Усмивчица dana2012, ако "раздробим" думата разум получаваме РА з Ум, което обяснява много неща. Не е ли така?
  Активен
  Инил
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 186


  « Отговор #11 -: Януари 14, 2010, 14:10:49 »

  Giti , благодаря за песента.

  Що се отнася до сърцето и разума-Да, винаги съм следвала сърцето си, но съм слушала и РАзума. Намигване
  Защото Земята и Слънцето раждат Новия ден. А Земята има вечен стремеж кам Слънцето, което се преражда ежедневно и зарежда любимата си със Светлина.

  Ето и от мен нещо, което ми е помагало.
  http://www.beinsadouno.com/prayers.php?id=57
  Активен

  dana2012
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 96

  « Отговор #12 -: Януари 14, 2010, 15:39:51 »

  щАСТИЕТО Е, КОГАТО ИМА ХАРМОНИЯ В ТЕЗИ НАШИ СЪРЦЕ И РАЗУМ, НО ТО Е И ИМЕННО ЗАТОВА КРАТКО И МЕЧТАНО - НЕКА ТЕЗИ МИГОВЕ ЗА ВСИЧКИ НАС БЪДАТ ПОВЕЧЕ!
  « Последна редакция: Януари 14, 2010, 15:43:34 от delfin » Активен
  До
  Гост
  « Отговор #13 -: Януари 14, 2010, 16:14:12 »

  щАСТИЕТО Е, КОГАТО ИМА ХАРМОНИЯ В ТЕЗИ НАШИ СЪРЦЕ И РАЗУМ, НО ТО Е И ИМЕННО ЗАТОВА КРАТКО И МЕЧТАНО - НЕКА ТЕЗИ МИГОВЕ ЗА ВСИЧКИ НАС БЪДАТ ПОВЕЧЕ!

  Това е ясно.
  Щастието е в хармонията и с околната среда - не само онова, което виждаме, а отвъд него - онова, което усещаме и долавяме, което определяме като "магия" във въздуха. Всъщност тя винаги си е там, въпроса е до колко я улавяме.
  Сега нещо от личен опит (разбира се не обичам да говоря наизуст никога). Това състояние те кара да изпитваш такава хармония, идилия, Красота, че усещаш цялата тази красота с всяка фибра от тялото си, сякаш за първи път разбираш колко си ЖИВ, истински жив, вдишващ от нея, стигащ до състояние, в което ти се иска да се разтвориш в Цялото и да станеш част от нея. В такива моменти, аз лично нямам желание да говоря, а само стоя и се любувам, сякаш в същото време се случва толкова много.  Целувчица

  : ))) :* Мммммм - поздравче за всички. Звучи толкова хубаво, хармонично, че не се сдържах да ви поздравя.
  « Последна редакция: Януари 14, 2010, 16:24:29 от До » Активен
  dana2012
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 96

  « Отговор #14 -: Февруари 11, 2010, 11:47:11 »

  кОГАТО рАЗУМА ПРИЕМЕ ПОЛОЖИТЕЛНО ДЕЙНОСТТА ОТ СЪРЦЕТО  ИМАМЕ осъзнаване НА уРОКА- Т.Е. ЗАЧЕТЕН ИЗПИТ В ЖИВОТА - ЗАЩОТО ЧОВЕК Е едно цяло.
  Може ли една шега на тема мъже и жени- моля не желая да обидя никого- не съм мъжемразка- напротив- май мъжете ги разбирам повече. Та
  Вярно е, че Бог е създал първо мъжа, но ...видял си грешките и създал жената като по- добър вариант....
  Мъж е при XYхромозомен набор, а жена при ХХ - НАБОР, А ЖЕНАТА БИЛА РЕБРО АДАМОВО- Е ДА ДОПЪЛ НЕН МЪЖ  Усмивчица Веселяк
  Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Послание от Бог!
  Космогенезис
  Аэ съм 7 2270 Последна<br />публикация Март 22, 2010, 19:33:59
  от Странник
  ПОСЛАНИЕ
  Послания
  Elvira1989 14 1909 Последна<br />публикация Юни 13, 2011, 23:55:42
  от artist5
  МОЕТО ПОСЛАНИЕ
  Послания
  fatima 0 1526 Последна<br />публикация Май 12, 2011, 22:14:22
  от fatima
  Послание за Единение
  Инициативи
  yyy 9 1058 Последна<br />публикация Октомври 28, 2011, 11:29:50
  от yyy
  Послание на надежда
  Видео клипове
  The One 0 892 Последна<br />публикация Декември 22, 2011, 23:48:28
  от The One

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright