Духовно развитие

          

Страници:  1 [2] 3   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Как да се действа?  (Прочетена 2031 пъти)
Kery
Гост
« Отговор #15 -: Юни 10, 2010, 19:21:59 »

Не съм много съгласна, че "лошите" сами ще си идат, защото се унаследяват от други...да речем, че е възможно децата им да са пратени със специална мисия, по-добрия вариант.
Просто да стоим и да вярваме, че ни е отредено да се променим...доколкото съм чела след 2012 може и да не минем на по-високо ниво, ако няма достатъчно готови хора за това. Не ми се вярва да нямаме избора дали да продължим по стария ред или да се променим към добро. Ако имаме два избора (минимум), то тогава трябва по някакъв начин да се действа.  Не ми се вярва, че просто ни е утредено да се издигнем. Ако ние нямаме избор и всичко става прекрасно, то тогава са изпратени децата индиго? Нали са тук да помогнат...защо ще ни помагат, ако така или иначе ще се случи...нещо не се връзва. Мислех, че те са тук за да разбият стария ред... за да го направят в материалния свят едва ли ще успеят само с мисъл. И ако тези деца се изолират постоянно от околните и неискат да общуват, то как ще помогнат? Естествено не всички се затварят, но нали това им било характерна черта, за това го казвам. След като има такива деца, едва ли всичко ще стане от самосебе си, това мисля аз. Мисля, че е необходима борба. Дали тази борба ще се изразява в безкорисна любов към всички, или работа върху свободна енергия, или работа с деца за развиване на талантие им, за развиване на съзнанието, дали ще са адвокати, полицаи, ако щете и политици, защо не организации за защита на правата - и на хората и на животните, протести срещу нова идея за несправедливост...
Добре, да речем, че всичко ще се нареди и ще се развие в положителна посока. Как мислите, че трябва да изглежда света? Кое ще липсва и кое ще е ново? Няма как злото да изчезне, то е необходимо, така че няма идеален свят. Кое ще е различното. Ясно, че да се случат всички тия неща е нужно повече самосъзнание у хората...но не мисля, че пътя е толкова лесен. Споделете вие как ги виждате нещата, как искате да изглеждат?
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #16 -: Юни 10, 2010, 19:49:31 »

Децата-индиго наистина трябва да работят здраво.Но не е изключено да се променят.Ако само си седим щастливи,да,наистина,защо са децата-индиго тук?

Ако наистина всичко е толкова правилно колкото трябва да бъде,защо те идват да унищожават стария ред?

Ще има война,голяма война!

Дали ще е физическа или психическа,не знам,но ще има.

Но не мисля,че ние трябва да отделяме индиго-хората от другите.

Аз не съм индиго,но ми е адски трудно в този живот,а си представям колко мъка имат хората-индиго.Е,поне тях някой ги разбира...

Мисля,че ще стане както е казал св. Йоан
 или както е казал Нострадамус.Ще има насилие!
И това не го казвам,само защото съм кръвожаден,а защото виждам,че всичко отива натам!


Така всичко ще се пречисти!
Активен
giti
Гост
« Отговор #17 -: Юни 10, 2010, 19:57:37 »

Според мен, проблемът е в масовата хипноза, с която са заляли света. Трябва да се действа в тази насока, да се премахне тази отрова. А как най-добре да стане? Всяка отрова си има противоотрова. Средствата за масова хипноза са чрез изкуството, музиката (или по-скоро псевдо музика, тип чалга или популярната музика), филми и т.н. Не е случайно, че всички индигота имат таланти в тези области! Трябва да творим, трябва да кажем на висок глас и да покажем красотата на света, и в материален и в духовен план. Ето това е противоотровата! И трябва да се действа бързо.... Сещам се, за едно прекрасно събитие от времето на Людмила Живкова- АСАМБЛЕЯТА НА МИРА и много ми се иска тя да се възобнови....

И това е най-малкото, което може да се направи..... Но определено трябва да се започне с културата и изкуството...
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #18 -: Юни 10, 2010, 20:02:47 »

Ти индиго ли си?

Имам предвид,че не смея за никой да преценявам какъв е,като се има предвид,че информацията за тези хора е толкова повърхностна.

Асамблея на мира?хммм...

Звучи добре,но не виждам начин точно в тези времена да се върне.Имам предвид,че Людмила Живкова я убиха именно заради това-тя щеше да покаже лъжливите ни "господари",но я убиха за жалост.

Чалгата да върви в Ада!Рока да живее! Ухилен

Активен
incorrigi
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

« Отговор #19 -: Юни 10, 2010, 20:05:48 »

Ако играем по техните правила ще загубим, ако не прави м нищо пак ще загубим. Трябва дас е действа и по двата пътя.
Защо да не се прави една просветителска дейност?
В твоите думи има резон, аз мисля че истината е комбинация от идеите на SPQR, rabeno и AMAZING, комбинирана с твоята, разбира се в определен ред.
Активен
Kery
Гост
« Отговор #20 -: Юни 10, 2010, 20:11:17 »


Ванга е казала:Ако България бъде към Русия всичко ще е добре...

КАКВО?!Комунистическо промиване на мозък е това.

Преди да сте хора,бъдете българи!


Току що разбрах, че Ванга е комунистически проект  Шокиран  Ухилен
Грешките, свързани с онези времена в България, са си били наши. Няма как да копираме чужд модел и той да заработи безупречно. Но Русия не е позволявала чуждо вмешателство и ни е помогнала при освобождението. Няма само лоша страна. Сега скаха да помогнат за строежа на новия АЕЦ, без да сме соц държава, но нашите отказаха, само защото е руски модел. Трябва да се прави разлика, кое е добро за бъдещето на България и кое не, а аз не мисля, че ако сме енергозависими ще е добре, както и да е... Не подкрепям чужди модели, така или иначе, ама това за Ванга беше малко пресилено, според мен де Усмивчица

Патриотизма е хубао нещо, но нека не се превръща в национализъм. Разбирам възмущението ти, сега всичко е насочено към забравата на това от къде сме тръгнали, кои сме, обичаите ни и се опитват да ги заличат. Възмутих се колко малко пише в сегашните учебници за Левски и Ботев, но трябва да се борим срещу тези, които го налагат, не между нас си кой колко знае за Ботев и защо не го знае.

Разбира се, че няма да делим индиго, хора и "чували с картофи"  Ухилен както казват някои.

Относно насилието...най-големите промени в света идват след голяма мъка, разруха и глад. За съжаление само тогава хората се осъзнават и искат промяна.

Съгласна съм, да подходим към културата и изкуството, към красивото, било то и наука. Историята показва, че със забрана нищо не става, как да накараме хората да се поинтересуват, как без да го налагаш... стигам до мнението на Амейзинг, че е нужна и друга промяна, която да зесегне мисленето им. Истината е някъде по средата Усмивчица Да махнем тази масова хипноза, съгласна...ооо, много работа има  Прегръдка

« Последна редакция: Юни 10, 2010, 20:18:44 от Kery » Активен
Хristo
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 479


Бъди себе си и отвори сърцето си за света! :)

« Отговор #21 -: Юни 10, 2010, 20:28:47 »

 А може би човек вече се променя, дори не е спирал да го прави. А какво ще стане ако просто повярваме в себе си и пожелаем да бъдем по-добри?
Активен
giti
Гост
« Отговор #22 -: Юни 10, 2010, 20:33:38 »

Кери, в опита ти да отговориш на всички едновременно се е получила малка каша Ухилен
Да действаме срещу тези, които ни налагат това.... Ами как действат те? На удара не отвръщаш ли с удар?..... Мрака, не се ли прогонва единственно от светлината?...... Ето защо смятам, че трябва да се тръгне не срещу тях, а срещу средствата им, с които ни управляват.... Да създадем по-голямо количество противоотрова, защото отровата е много и е плъзнала по цял свят! И тук не говоря за България, а за СВЕТА! Не случайно споменах асамблеята на мира. На нея идваха деца от цял свят. Тя може да е в модел, като Евровизия или Олимпйските игри, да се мести всяка година в държавата победител и да обиколи света...
Активен
incorrigi
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

« Отговор #23 -: Юни 10, 2010, 20:34:29 »

А може би човек вече се променя, дори не е спирал да го прави. А какво ще стане ако просто повярваме в себе си и пожелаем да бъдем по-добри?
Добре казано, който може да го стори или поне иска вече се опитва или го е направил според мен, масово обаче не е факт. Има пошло ежедневие което не помага на хората, трудно ще да се отърсят някои от него.
Активен
giti
Гост
« Отговор #24 -: Юни 10, 2010, 20:35:26 »

Продължавам да мисля..... И.... Защо да има победител? Май е излишно.... Асамблеята просто може да е едно културно събитие, което си обикаля света. Без победители и губещи...
Активен
giti
Гост
« Отговор #25 -: Юни 10, 2010, 20:41:57 »

А може би човек вече се променя, дори не е спирал да го прави. А какво ще стане ако просто повярваме в себе си и пожелаем да бъдем по-добри?
Добре казано, който може да го стори или поне иска вече се опитва или го е направил според мен, масово обаче не е факт. Има пошло ежедневие което не помага на хората, трудно ще да се отърсят някои от него.
Хъм... изпревари ме Усмивчица
Мисля, че няма хора, които да са си пожелали някога, да бъдат по-зли.... всички си желаят, да са по-добри... Човек се променя постоянно. Въпроса е: Към какво се променя? Заобикалящата го действителност, до колко му влияе? ... ох, въпросите са много и всички до един риторични.... Мисли
Активен
Kery
Гост
« Отговор #26 -: Юни 10, 2010, 20:42:46 »

Съгласна съм Гити, това е добър начин, но как ще се насочат сами към доброто. Ицко казва, че трябва да желаем да сме по-добри, но хората са отчаяни, а това чувство е много опасно, то блокира съзнанието и не допуска никой освен самосъжалението и болката. Музика, поезия, филми, всички те са свързани с парите и как ще достигнат до всички се питам. Дори да пуснем нещо безплатно, то няма как цялата ни енергия да отива за него, тъй като и ние трябва да работим за да се изхранваме. Не е лесна задача!
Активен
incorrigi
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 161

« Отговор #27 -: Юни 10, 2010, 20:48:17 »

Съгласна съм Гити, това е добър начин, но как ще се насочат сами към доброто. Ицко казва, че трябва да желаем да сме по-добри, но хората са отчаяни, а това чувство е много опасно, то блокира съзнанието и не допуска никой освен самосъжалението и болката. Музила, поезия, филми, всички те са свързани с парите и как ще достигнат до всички се питам. Дори да пуснем нещо безплатно, то няма как цялата ни енергия да отива за него, тъй като и ние трябва да работим за да се изхранваме. Не е лесна задача!
1% от времето на 100 човека е 100% време за повече от един човек.
Активен
giti
Гост
« Отговор #28 -: Юни 10, 2010, 21:01:46 »

Съгласна съм Гити, това е добър начин, но как ще се насочат сами към доброто. Ицко казва, че трябва да желаем да сме по-добри, но хората са отчаяни, а това чувство е много опасно, то блокира съзнанието и не допуска никой освен самосъжалението и болката. Музила, поезия, филми, всички те са свързани с парите и как ще достигнат до всички се питам. Дори да пуснем нещо безплатно, то няма как цялата ни енергия да отива за него, тъй като и ние трябва да работим за да се изхранваме. Не е лесна задача!
Твореца винаги намира средства, за да твори. Единственият проблем, ще е как да се придвижи до държавата, където ще е асамаблеята. Хъм добри въпроси задаваш, на които трябва да се помисли.... Едно нещо, знам със сигурност: С добра воля и силно желание, всичко се постига!
Що, се отнася до отчаянието на хората, бих се повторила само с това: Масова хипноза....
Активен
giti
Гост
« Отговор #29 -: Юни 10, 2010, 21:04:05 »

Съгласна съм Гити, това е добър начин, но как ще се насочат сами към доброто. Ицко казва, че трябва да желаем да сме по-добри, но хората са отчаяни, а това чувство е много опасно, то блокира съзнанието и не допуска никой освен самосъжалението и болката. Музила, поезия, филми, всички те са свързани с парите и как ще достигнат до всички се питам. Дори да пуснем нещо безплатно, то няма как цялата ни енергия да отива за него, тъй като и ние трябва да работим за да се изхранваме. Не е лесна задача!
1% от времето на 100 човека е 100% време за повече от един човек.
Много добре казано! Да си спомним как беше: Съединението прави силата!
Активен
Страници:  1 [2] 3   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Как се преодоляват страхове « 1 2 3 4 »
Всичко относно индиготата
diana 59 8151 Последна<br />публикация Ноември 30, 2012, 18:54:04
от Svetoslav
Как да отправя мисловните си желания?
Въпроси и отговори
i.am.eternal 5 1500 Последна<br />публикация Декември 27, 2012, 20:13:08
от Morena
Как да се абстрахирам от външни влияния? « 1 2 »
Въпроси и отговори
ИВЕВЕ 27 4138 Последна<br />публикация Януари 03, 2017, 17:55:29
от DashkinSergey
Как се лекува дебелочревна фистула?
Изцеление от природата
riskue 10 4368 Последна<br />публикация Януари 30, 2013, 12:30:39
от Sine Wave Zero
Как да се събудим лесно и ефективно?
Здрав дух здраво тяло
M37_Unseen 9 1872 Последна<br />публикация Септември 09, 2013, 01:48:45
от Ariam

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright