Духовно развитие

          

Страници:  1 [2]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Индиго  (Прочетена 4409 пъти)
nia.boneva6
Гост
« Отговор #15 -: Юли 14, 2010, 23:21:07 »

Благодаря ви  за напътствията. Защо според вас да не направя проверка? Не ме разбирайте неправилно, но има толкова  много хора, които страдат от егото си като си мислят за нещо, а всъщност не са това, за което се мислят. Нали затова са тези тестове, за да си помогнем и да се усъвършенстваме постепенно. Аз мисля, че съм стъпила здраво на земята и не искам да върша щуротии и глупости със способностите си. Защото както за добро те могат да се използват, макар и неволно, за вреда на някой. Бъдете в Светлината всички!
Ако човек е сигурен в себе си, няма нужда да прави тестове. Ако не е-това е свободен избор. Но на много такива може да отговориш с "да", "не" и "понякога". И какво-излиза, че стотина човека са еднаквичики. Е, не баш стотина. Всъщност, да си призная, и аз съм правила... колко... някъде 2-3 теста. Интересно ми бе какво ще са резултатите. И... не беше съвсем точно... от тогава се отказах от тестове и подобни работи.

Здравейте на всички!Аз се казвам Стела на 15г. от Стара Загора и наскоро разбрах за децата Индиго.Винаги съм си мислила че не съм сувсем нормална и сега разбрах всичко.Смятам че и аз съм от тези деца.От 4-те групи Деца Индиго аз се разпознах като Интердимензионалист.Последно време много се наплаших от Края на Света,и вярвам че трябва да се обединим!Би ми било интересно да се запозная със други такива деца-да разменим идеи и да видим по какво си приличаме.Ако има заинтересовани скайпа ми е : steli.petrova Усмивчица .

Добре дошла! Искам да ти кажа, че не си "ненормална" въпреки (предположение) мненията на хората. И все пак-защо мислиш, че знаеш всичко. Усмивчица
Активен
Страници:  1 [2]   Нагоре
Отиди на:  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright