Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Индиго  (Прочетена 4422 пъти)
rasta_bopp
Гост
« -: Юни 18, 2009, 20:41:10 »

Здравейте на всички.
Аз по принцип не пиша по фороми.За парви път ми е.
Реших да пиша във вашия форум понеже на последък започнах, незнаино защо, да се изолирам от приятелите си, да размишлявам над това с какво да се захвана за в бадеще.Не се чувствам на мястото си ,както преди.Всичко и всеки наоколо ме дразни по все възможни начини.
Прочетох всичко което намерих за индиго и можеби сега не се чувствам САМ, както преди.
Доколкото разбрах от форомите (не само този, а и много други), много хора започват да разбират, че са индиго.Аз мисля, че може да сам един от тях(един от вас) и искрено се надявам да не ме опровергаете по някакав начин.Имам нужда,както предполагам и вие, да се почувствам част от "НЕЩО".Надявам се да ме  посрещнете с отворени обятия...

Независимо дали сам индиго или не, аз искам да помогна на хората, които се смятат за такива.Ако бъдещето на нашата цивилизация е в ръцете на индиго смятам, че е време ТЕ(понеже не мога да сам сигорен дали сам един от ТЯХ) да започнат да правят парвите стапки в намесата си.

Понеже сам нов сред вас не искам да налагам мнението си като какъвто и да било.Но ще подходя директно.
Незнам за вас но аз по принцип не се интерисувам от политика, не сам наясно как стоят нещата, за сега...
При сегашната ми работа ми се налага да се срещам с много хора и чувам да се говори предимно за политика и настоящото положение в Република България.Нито веднъж до сега не съм срещнал някой, който да каже че не патил от нашите "обещаващи политици".
Но и никой нищо не е предприел.Става все по ясно, че нито една от досегашните партии няма да отвори патя към по добро.
Смятам че тези които смятат, че са индиго и имат смелоста,трябва да се намесят.Индого трябва да имат собствена партия, която да се намеси.Макар и да  не успее от парвия път , трябва да има  втори и трети...
Незнам за вас но аз смятам да започна проучвания за това как се създава партия..
Но за сажаления аз дори нямам висше образование , но смятам да запиша.
Искрено се надявам  сред вас да срещна съмишленици,които са готови да ме подкрепят.Според мен не е достатачно само да се пише по форумите дали индиго същствуват или не.Смятам че е време да се събудят, да се намерят взаимно и да започнат да кроят своите планове за бъдещето.
Надявам да не сам ви досадил с моето бращолевене.Смятам , че сред вас има хора които могат да ми помогнат.Ако не споделяте моя ентусияст просто кажете и повече няма да ви занимавам.
Но аз така или иначе ще продължа с търсенето на съмишленици, докато открия.

Надявам се да не съм ви  се сторил смешен.
Ако смятате, че написаното от мен има стойност моля помагаите по какъвто и да е начин.
Активен
delfin
Гост
« Отговор #1 -: Юни 18, 2009, 21:13:09 »

За да се промени нещо в заобикалящата ни действителност първо трябва да се започне промяната в нас като отделни индивиди. Поемане на лична отговорност, не празни приказки, а действия (напр. да си изхвърляме боклуците, там където им е мястото, а не безразборно където ни падне, а после да викаме, че наоколо ни всичко било мръсно), да даваме личен пример. Трудно е, но осъществимо.
Наистина не е приятно да се чувстваш самотна птичка, но за всички ни има място под слънцето и затова и ти самият постепенно ще почувстваш, че има и други като теб, не си сам на тази планета. Вярно, като се сложи под внимание, че в личното ни обкръжение и по-далечните ни познати, може да няма хора, чувстващи и опитващи се да разберат това, което започва да се пробужда в нас. Но като съпоставиш на фона на цялата планета (населението), ще откриеш всъщност, че такива личности вече наброяват милиони.

Добре дошъл.
« Последна редакция: Юни 18, 2009, 22:23:27 от delfin » Активен
giti
Гост
« Отговор #2 -: Юни 18, 2009, 21:24:02 »

Здравей
Пръво искам да те приветствам с добре дошъл сред нас. Независимо дали си индиго или не,желанието ти да си част от нашата мисия те прави един от нас. Не искам да те разочаровам,но следкато си прочел всичко за индиго и все още не си се определил като такъв и не си сигурен,то значи не си.Аз самата научих наскоро ,че хора като мене са наричани индиго,но следкато прочетох характеристиките на индиго за мен нямаше никакво съмнение,че и аз съм. Индиго се определя според цвета на аурата от тези,които могат да я видят. За съжаление аз виждам аурата си в мн.различни цветове според настроението ми,докато аурите на др.хората ги ви виждам също с много цветове,но с преобладаващ цвят,който отговаря индивидуално на личността.Но не това е важното. По-важно е да се успокоиш,и да сформираш по-добре това,което ни призоваваш да те подкрепим. Разбирам,че си объркан,несигурен и се чувстваш самотен,но опитай се да изчистиш тези чувства за миг и сформирай едно по-конкретно и ясно описание на това което искаш да постигнеш и търсиш подкрепа за което.
Ще си позволя да говоря от името на всички ни тук,като ти кажа,че не сме се събрали да си чатим и да разпространяваме само информация.Тук сме за да се обединим,а това е началото на нашата мисия.Имаме послания към хората и интернет е съвременния лесен и бърз начин да стигнат до тях. Също така и не сме се събрали за благото на България,а за цялото човечество,за цялата Земя,та ако искаш брой и Вселената в това число!!! Ако трябва да се наврем в мръсните води на политиката за това благо,бъди сигурен че ще го сторим,както са правили и други индиго преди нас.
Още веднъж добре дошъл сред нас и нека светлината огрява пътя ти!
Активен
rasta_bopp
Гост
« Отговор #3 -: Юни 18, 2009, 23:13:12 »

За това дали съм индиго...
Аз ватрешно съм определил какъв сам.Просто не искам да звуча прекалено уверено.
Не сам свикнал да говоря с хора който разсъждават като мен.Ако пред повечето ми познати кажа че смятам ,че сам индиго веднага биха ме определили-луд.
Вярваите ми пробвах.
А колкото до вътрешното сазряване , смятам че отдавна е започнало(особено примера с боклуците,през последните няколко седмици се изпокарах с някои от приятелите ми точно заради това каде си хварлят боклуците.Накрая ме изкараха че не съм добре.)
А това за партията е просто идея.Не сам трагнал да я осъштесвявам.Смятам че не сам дорасъл за това.Просто ми е любопитно за мнението ви.Понеже всичко трябва да започне все от някаде.

На света може и да има милиони индиго, но колко от тях живеят в среда подобна на моята?
Това е среда в която ако се държат по начина по който им идва от вътре ги смятат странни и не ги приемат подобаващо.
Кажете ми с колко хора индиго сте срештали? Извън интернет.
Активен
Administrator
Дидо
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 640


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #4 -: Юни 18, 2009, 23:40:22 »

  rasta_bopp, това дали си индиго или не няма голямо значение, въпреки че ти за мен СИ.

  За мен най-силно изразената черта на  индиготата е това, че трудно се примиряват, с това около тях, но и умело го прикриват. Именно затова много се чувстват самотни, защото не могат да намерят одобрението в другите хора.Остават неразбрани за околните. Това бих казал, че е много не приятно.

  Според вас как би се почувствал един човек бизнесмен( С няколко виши образования, научни степени и т.н. доказал се човек) го изпратят в някоя от страните в 3-тия свят, където нямат и електричество, и мисията на този човек е да преговаря делово по някакъв въпрос. Дали няма да се почувства загубен, отчаян, дори на моменти когато мнозинството наделява, започваш да си задаваш въпроса дали проблема не е в теб.

  Нещо подобно се получава с индиготата в момента. Защото са малцинство, булшинството не ги разбира. Но това е нормално, не може да искаш от другите да мислят като теб. Самото излъчване и вибрациите са различни.
  Активен

  giti
  Гост
  « Отговор #5 -: Юни 19, 2009, 01:07:05 »

  rasta_bopp Не те разбирам наистина. Определил ли си или не си,че си индиго.?Първо казваш,че не си сигурен,второ че вътрешно си се определил. Излез от страха!Тука можеш да си сигурен,че никой няма да те сметне за луд.
  indigo,не знам дали знаеш,че има хора с развити чувства близо до тези на индигото. Страха обаче не е присъщ на индиго.Още повече страх да покаже недоволство,чувства и страх от това,че ще го вземат за луд или различен.Ако повечето се страхуваха и криеха нямаше да има толкова много болести,които се лепват на индигото,лудниците щяха да са празни,а еволюцията щеше да е в застой векове назад във времето!!!
  « Последна редакция: Юни 19, 2009, 01:10:08 от giti » Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #6 -: Юни 19, 2009, 01:32:30 »

  Здравей rasta_bopp, радвам се, че си взел решение да се присъединиш към нас на база чувство на принадлежност към ИНДИГО профила и желанието Ти за промяна. Добре дошъл и сполука.
  Колкото за процесите които засягаш в твоето изказване, бих споменал, че те не са Ни чужди като мисъл и идей, просто не се е наложило да ги конкретизираме все още в публичното пространство поради причината, че преди тази стъпка трябва да се направят няколко други стъпки в посока на изграждане на една стабилна и добре структурирана основа върху която ще започнат различните градивни процеси засягащи съвкупността от промени които Ни очакват в глобален мащаб. Колкото до думата партия, а камо ли до лидерска партия, мисля че не е много удачно използването им особено в контекста на ИНДИГО. Ако бих си позволил да използвам думата движение и да метафоризирам целия контекст до сега, то би било по-добре да се каже, че сега сме като малко високопланинско ручейче, което си търси пътя към равнината, (а то ще намери този път, просто защото несъществува друг път) и въпреки трудностите и препятствията по пътя си, колкото по-надолу се спуска и приближава целта, толкова повече  други поточета, ручейчета, рекички и водоемчета ще се вливат в него, докато накрая навлизайки в равнината движещата се надолу огромна, целеустремена водна маса е толкова могъща, че няма да има човешко същество което да може да спре нейното движение и промените които тя ще извърши преминавайки през равнината. Затова мисля че по-удачната дума е движение, а не партия.
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #7 -: Юни 19, 2009, 04:46:07 »

  Чувстото на самота и мисълта, че си напълно различен от другите, а трябва да се прикриваш от хората, които те заобикалят, е напълно понятно за всички ни тук.
  Като личен пример ще ти кажа, че в нашият род (родителите ми), с изключение на майка ми, която ми даде много за някакво мое израстване (но и рано си отиде от този свят, по свой собствен избор) съм като някакво извънземно с влеченията и интересите си. Добре, че имах пълната свобода да си чета каквото искам и не са ме спирали с думи, че още ми е рано за една или друга информация, успях да науча много за света около себе си, но и разбрах, че колкото повече научавам толкова повече всъщност не знам. Защото информацията е Безкрайна. Както и нейното приложение/я в най-различните й аспекти. Но винаги когато търся нещо рано или късно го намирам.

  Сега повече наблюдавам света около себе си - хората, особено животните, все още по-малко растенията.

  Не си мисли, че си самотен. Точно Интернета е помогнал на много хора да се почувстват разбрани, да си променят гледната точка, както и да намерят сходни на тях души. Това, че не сме в близкото си обкръжение, все пак не означава, че със самия си личен пример не  караме на подсъзнателно ниво хората около нас да започнат да се замислят и в един момент и те ще започнат да се променят с по-бързи темпове. А пък ако са със съвсем закостеняло мислене, то приеми, че на този етап от тяхното личностно развитие, те не могат просто да разширят повече от това, което са сега, не могат да приемат нови действителности, нови неща, най-общо казано, на дадения етап все още не са взели решение на по-фино ниво да "се събудят", да започнат да разширяват съзнанието си, приемайки, че не всичко е плътна материя, а има и други фини светове и че цялата духоматерия всъщност е вибрации на различни нива, и всичко се променя от едно състояние в друго, но никога не изчезва духът.

  Не си сам на фино ниво, на нивото на съзнанието. Когато спиш ти се включваш с Духа си в работата на подобни на теб индивиди, но когато се събудиш няма да помниш какво и къде си бил (поне в повечето случаи не помним), но може да оставаш със усещането за някъде е нещо ново (научено или направено). На ниво материален носител (физ.тяло) може и да изпитваш болезнено самота, но знай, че и тогава Не си сам, има и други мислещи като теб същества.
  Активен
  estelle
  Гост
  « Отговор #8 -: Септември 15, 2009, 17:58:18 »

  Здравейте на всички!Аз се казвам Стела на 15г. от Стара Загора и наскоро разбрах за децата Индиго.Винаги съм си мислила че не съм сувсем нормална и сега разбрах всичко.Смятам че и аз съм от тези деца.От 4-те групи Деца Индиго аз се разпознах като Интердимензионалист.Последно време много се наплаших от Края на Света,и вярвам че трябва да се обединим!Би ми било интересно да се запозная със други такива деца-да разменим идеи и да видим по какво си приличаме.Ако има заинтересовани скайпа ми е : steli.petrova Усмивчица .
  Активен
  delfin
  Гост
  « Отговор #9 -: Септември 15, 2009, 18:46:59 »

  Добре дошла Стела.

  Няма от какво да се страхуваш, всичко е епохи и цикли. Както и ние израстваме от деца, после сме подрастващи, после младежи, млади, на следна възраст и после стари и си заминаваме у дома, така и планетите и Вселените си имат своите космически и планетарни цикли. Ние сме в такъв период на събиране на няколко такива цикъла. Няма нищо страшно. Естествено е, че като сме във физ. тела, нашето животинско его, което го има всеки от нас да се проявява страхувайки се. Това е свързано с инстинткта - за оцеляване, за запазване на старото и страхувайки се от новото. Всяко поколение си има своите неща, а новото, което идва след тях носи ново и така се прометя света, иначе бихме си стояли само на едно място. а старото поколение винаги отрича това, което се носи от новото поколение, много бързо забравяйки, че и те са били млади и са донесли своето ново в света и са го променили. И така е - едно се сменя, идва друго и то се заменя и .... все така в Безкрая.

  Има много информация дадена тук във форума, потърси, прочети и където имаш въпроси (в темите), задай ги.

   Усмивчица
  Активен
  maiana
  Гост
  « Отговор #10 -: Януари 28, 2010, 12:38:22 »

  Здравейте всички! Някой знаели как да се свържа с Рейки мастера Деян Колев?Мисля че съм индиго ,имам почти всички способности ,но имам нужда да направя  необходимите тестове за да съм сигурна на 100 %.Трябва да се науча как да използвам уменията си правилно без да навредя на себе , на други или на околната среда.
  « Последна редакция: Януари 29, 2010, 19:29:03 от delfin » Активен
  Админ
  Дидо
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1131


 • Град: Варна
 • dean.radnev
  WWW
  « Отговор #11 -: Януари 28, 2010, 13:23:24 »

  Здравейте всички! Някой знаели как да се свържа с Рейки мастера Деян Колев?Мисля че съм индиго ,имам почти всички способности ,но имам нужда да направя  необходимите тестове за да съм сигурна на 100 %.Трябва да се науча как да използвам уменията си правилно без да навредя на себе , на други или на околната среда.

  Този пост ми звучи нагласен, ако греша извинявам се за това.

  Не е нужно някой да те убеждава какво си и какво не си, по този начин само обслужваш егото си а това ти вреди много.

  Вслушай се в интуицията си, тя вече ти е дала отговора, но егото пречи да го осъзнаеш.

  Не е нужно да търсиш който и да е, за да те учи, защото по този начин рискуваш да следваш грешни стъпки. Ако правиш всичко с любов няма как да навредиш на никой.

  Повярвай в себе си, прави всичко с любов и всичко ще се подреди от самосебе си.

   
  « Последна редакция: Януари 29, 2010, 19:29:22 от delfin » Активен

  delfin
  Гост
  « Отговор #12 -: Януари 28, 2010, 15:08:37 »

  Майяна, потърси в себе си преди всичко, и там, в дълбочината на твоето Аз, сама ще си отговориш на въпроса какво си или не си. Защо някой друг отстрани да ти го казва?

  След като имаш способност самата ти, ако си знаеш цвета на аурата, това ти е още един отговор  на въпроса, който си задаваш. Ако не - то при голямо желание от твоя страна, все ще дойде момент да го научиш. Аз моя цвят си го сънувах, след като се получиха прекалено дежа-вюта в тази посока и така си получих отговора, който търсех.

  Индиго е цветът на аурата преди всичко.

  Светлина по твоя си Път. Усмивчица
  « Последна редакция: Януари 29, 2010, 19:32:04 от delfin » Активен
  maiana
  Гост
  « Отговор #13 -: Януари 29, 2010, 19:18:07 »

  Благодаря ви  за напътствията. Защо според вас да не направя проверка? Не ме разбирайте неправилно, но има толкова  много хора, които страдат от егото си като си мислят за нещо, а всъщност не са това, за което се мислят. Нали затова са тези тестове, за да си помогнем и да се усъвършенстваме постепенно. Аз мисля, че съм стъпила здраво на земята и не искам да върша щуротии и глупости със способностите си. Защото както за добро те могат да се използват, макар и неволно, за вреда на някой. Бъдете в Светлината всички!
  « Последна редакция: Януари 29, 2010, 19:31:14 от delfin » Активен
  11WOLF11
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 301


 • Град: София
 • « Отговор #14 -: Февруари 06, 2010, 00:12:48 »

  Никакви тестове няма да ти дадът отговора, който търсиш. Тази апаратура въобще не взима под внимание това дали си след нощно дежурство, дали си след операция и си немощна, дали си недоспала, дали си дрогирана или пияна, ядосана, отегчена и др. Някакво моментно състояние на енергииното ти поле ще успее да заснеме и да пресъздаде на хартия, но това няма да е отговора, който търсиш, колкото и да е близък. Ако наистина имаш желание да разбереш повече за аурата, цветовете и нюансите, попитай във форума и съм сигурен, че ще получиш задоволителен отговор.

  Отговорът се крие в твойте мисли, чувства и дела.

  А на Деян ще му кажа - ДЕЯНЕ, ПАРАДИРАШ, ЧЕ СИ ЕНЕРГИЕН ВОЙН, ЗАТОВА СПРИ ДА РЕГИСТРИРАШ МИМОЛЕТНИ НИКОВЕ И ДА СЕ ПРОМЪКВАШ ВЪВ ФОРУМА. НА ПРОЛЕТ ЩЕ ИМА ПАК СРЕЩА С НАШИТЕ СЪФОРУМЦИ. ЗАПОВЯДАЙ, НЕКА СЕ ВИДИМ, ПОГОВОРИМ, ДА ОБМЕНИМ МИСЛИ, ИДЕЙ, ВИЖДАНИЯ. ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ.
  « Последна редакция: Февруари 06, 2010, 00:19:07 от 11WOLF11 » Активен
  Страници:  [1] 2   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright