Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Китайски миньори изкопаха НЛО  (Прочетена 1238 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« -: Май 05, 2010, 17:23:10 »

Работници от въглищни мини край китайското село Хуангу са открили странен каменен блок - диск с малка издатини в средата. Отначало миньорите не обърнали внимание на находката, но след като продължили копаенето по-надълбоко се натъкнали на втори подобен диск. А след него и на трети, и на четвърти...

И така до десет броя. Диаметърът на странните предмети бил около 3 метра, а всеки от тях тежал по около 400 кг, пише руската преса. Находката е от преди година.

На мястото веднага пристигнал екип от археолози, но те не успели да дадат отговори за произхода и целите на тези артефакти.

Може би учените щели да предположат, че тези дискове са просто културни предмети от древните китайски цивилизации, ако не било друго откритие от миналия век. През 1938 година археологическа експедиция, работила в Тибет, се натъкнала на странно гробище - стотици издълбани в скалите пещери, във всяка от които лежало по едно тяло. Всички трупове озадачили учените, тъй като не надхвърляли 115 сантиметра.
Китайски миньори изкопаха НЛО

Антропологът на експедицията се произнесъл, че начина, по който били мумифицирани ниските създания, се различавал от начините и техниките, прилагани от китайските, тибетските и други народи, живеещи в тази част на Азия.

Учените открили общо 716 гробници. Във всяка от тях в краката на трупа имало малък твърд диск. Когато завършили проучването си в Тибет, археолозите взели няколко десетки от тези артефакти. Но по време на Втората световна война и на културната революция през 60-те година, когато Червената гвардия унищожава институции и музеи, дисковете били унижощени.

Загубен бил и докладът на експедицията, както и точните координати на необикновеното гробище. Сега на китайските археолози им предстои да изучат каменните дискове, открити във въглищните мини.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Рибката китайски поспаланко
Любопитни факти
delfin 0 1290 Последна<br />публикация Февруари 05, 2010, 20:23:13
от delfin
Факти за НЛО « 1 2 3 4 »
Извънземни цивилизации
Evolution 46 5628 Последна<br />публикация Януари 04, 2013, 16:21:34
от SOL
НЛО
Необичайни преживявания
{-^-} 3 1193 Последна<br />публикация Октомври 11, 2012, 10:37:58
от Ru Alfa
Китайски начин за първа помощ при мозъчен удар
Здрав дух здраво тяло
еос 4 1372 Последна<br />публикация Април 07, 2013, 18:19:20
от еос

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright