Духовно развитие

          

Страници: [1]   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Разсекретиха документи за чудовището от Лох Нес  (Прочетена 1020 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« -: Май 05, 2010, 17:26:37 »

Във Великобритания бяха публично разсекретени документи за прословутото чудовище от Лох Нес. От тях става ясно, че британското правителство лично се е занимало с въпроса съществува или не митичният звяр през далечната 1930 година.

От документите, които досега са били пазени в националните архиви на Шотландия, се разбира, че правителство се е отнасяло напълно серозно към чудовището и дори е имало идея да организира акция по залавянето му.

Началникът на местната полиция е вярвал, че плаващият звяр е съществувал и лично е обсъждал с министрите начините за залавянето му.

Въпросът "Има или не значение за науката разследване в езерото Лох Нес? " даже е бил включен в дневния ред на едно то заседанията на парламента през 1933 година.

Било е предложено да се извършва денонощен патрул на езерото и различни капани, чрез които митичният звяр, наричан галено Неси, да бъде заловен "жив или мъртъв".

Интересът на правителството към чудовището бил продиктуван от няколко последователни публикации на снимки в английския печат, в които свидетели твърдяли, че са видяли Неси.

През 1938 година шефът на полицията в град Инвърнес, до който се намира езерото Лох Нес, Уилям Фрейзър, пише писмо до министрите в Шотландия в защита на Неси. В депешата си полицейският шеф споделя подробно плановете на 20 опитни мъже, въоръжени със специални харпуни, да предприемат експедиция за улова на Неси.

В заключение, Фрейзър пише: "Фактът, че езерото Лох Нес е наистина обитавано от неизвестен вид, не е въобще под съмнение. Но е малко вероятно дали полицията да успее да го защити".

След много дебати и обсъждане на правителствено ниво, било решено, че след като чудовище е популярно сред хората, е по-добре да не бъде убивано.
Активен
akela
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 38

« Отговор #1 -: Май 06, 2010, 00:14:47 »

http://zamunda.net/details.php?id=102777&hit=1 тук има и други гледни точки интересно е : )
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Чудовището от водопада Хоуик
Любопитни факти
Evolution 2 1503 Последна<br />публикация Септември 25, 2010, 15:01:03
от Eona Lightholder

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright