Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 55   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Рождени Графики на "Индиго" деца  (Прочетена 78228 пъти)
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« -: Април 24, 2010, 18:45:47 »

Рождени класации на "Индиго" деца . .

КАТО хомеопат и астролог Виждам много от "Индиго" деца, които са доведени до мен, не защото те са "Индиго", но поради физически или поведенчески проблеми. Тъй като повечето от родителите с които съм се срещала не са чували за "Индиго" деца ще опиша на общоприетите принципи за определяне на индиго, както и как да разпознават и да ги определят от рождените им карти.

Първият "Индиго",с когото се срещнах в моята практика, е девет годишно момче, което дойде да ме види през 2002. Майка му го доведе със себе си, отчасти, защото то имаше трудност от различни етикети, но и защото страдаше от безсъние, влизаше в спорове,беше агресивни и "ядосан на света". От по-нататъшните разпити се окаже, че по-малъкият му брат се е родил сляп с част от мозъка му е липсвала.Също така е имал ужасни киселини и е бил буден в продължение на 20 часа на всеки 24. За съжаление, това малко момче, не живяло дълго и починало. Моят пациент, обаче, показа физически афинитет към страданието му и докосвал главата му,преди да зпочне да общуват с брат си, и че никой не му е казал да го направи. Майка му каза, че от девет години е имал "разбиране" за нуждите на брат си.

Без да разкривам твърде много подробности за случая на това момче, аз предписах лекарство и среща да го прегледам отново в рамките на един месец. Срещнах майката на момчето малко по-късно на училище и тя ми каза как, няколко дни след като приемал лекарството, той е бил при баба му и е заспал на дивана. И тъй като е бил толкова тих и сякаш като мъртъв "към света", баба му е имала притеснения, че в действителност е умрял ... Очевидно, че преди никога не е правил нищо подобно, но аз знаех, че това означаваше, че лекарството започва да го лекува.

Тъй като това момче е било доведено при мен за лечение с хомеопатия,автоматично не се сетих да изготвя рождената му карта, но след второто си назначено посещение при мен нещо ме накара да поискам неговото време на раждане и аз погледна графиката му. По време на същия месец, посетих един панаир на Изцеление в Бат, където живея и бях притеглена от книгата, наречена "Индиго" деца от Лий Карол и Ян Toбер,която купих. С която книга се прибрах в къщи, и си остава там.Съветвам хората да си купят собствено копие!

В книгата, е описано така точно за това конкретно момче и неговите проблеми,и също си купих Социалните грижи и Хранене на деца от "Индиго" от Дорийн Виртуе, така че бих могла да предложа на майка му известна надежда и да и обясни, че това  момче не е с нещо което е нарушено,а методичните грижи за него са ... След това сравних диаграма му с други хора в моята колекция, и забелязах, поразително сходство с някои класации деца които лекувах в последно време и някои които бяха третиран от преди няколко години. Тогава друго момче от класа на първо момче бе доведено при мен и  графиката му беше със същата конфигурация, както и на сина ми, който е в същия клас. Всъщност, повече от десет деца в този клас са имали подобни диаграми. Това ме постави на една мисия, която все още ме интригува и до днес.

Сега нещата започват да намират някакъв смисъл, и която  в себе си не е "Индиго", открих, че вълнуващо да бъда в състояние да предложа някои надежди за ADD и ADHD деца, както и на тези с характеристики, които Дорийн Виртуе има определени като:


■Със силна воля
■Роден през 1978 г. или по-късно
■Вироглав
■творчески, с артистичен усет за музика, бижутерски творби
, поезия др
■Склонни към пристрастяване
■За "старите души", ако те са на 13 сякаш стават 43
■Интуитивно или психически, с възможна история за видени ангелите или починали хора
■Едно от изолационистите, чрез агресия в качеството на изчакване, или чрез крехко въвеждане на варианти
■Независим и горд, дори ако те непрекъснато питат за пари
■Притежават дълбоко желание да помогнат на света по голям начин
■Вълни между ниско самочувствие и грандиозност
■Отворени с леснота
■Вероятно са били диагностицирани като ADD или ADHD
■Склонни към безсъние, неспокоен сън, кошмари, или затруднения / страх от заспиване
■Имат история на депресия, Или дори мисли за самоубийство или опити
■Изглеждт истински, дълбоки и трайни приятелства
■Лесно се  свръзват с растения или

Тогава се свързах със Сара Вуд, президент на "Индиго" *нет мрежа, за да види дали това е само местен феномен или дали е по света? Сара ме посъветва да публикувам моите въпроси на нейния сайт, така че хората биха могли да отговорят на мен. Изпращаха ми  рождени-данни за повече от година,и аз не бях изненадана да видя, че всяко лице, което знаеше, че е едино "Индиго", имаха същата планетна форма в техните графики.

И така, какъв планетарен модел се случва, докато тези индиго са били родени?

Взех си компютъра,и потеглих на един дълъг път от 1977-1998 и открих следното.

През септември 1977 г. основните планети, се е преместили в следните признаци:

Първа индиго дата

■Нептун-13 градуса в Стрелец,
■Уран-9 градуса в Скорпион
■Плутон-14 градуса във Везни
■Слънце-21 градуса в Дева
■Сатурн-24 градуса в Лъв
■Юпитер-3 градуса в Рак* INDIGO FROM 14.09.1977.gif (56.12 KB, 670x471 - видяно 2613 пъти.)
Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #1 -: Април 24, 2010, 18:50:36 »

Както ще забележите, всички признаци следват едно след друго. Това е било, когато първите Индиго започват да се раждат. Това са първите индиго и тежките планети са близки, но в отделни знаци. До 1981 г. когато в първото съвпадение
, между Сатурн, Плутон и Юпитер във Везни. До 1983 когато  Юпитер се е уловил с Уран в Стрелец. През 1989 г. когато Уран, Сатурн и Нептун са в знака на Козирога.

Сега - какво, ако са родени по това време и всичките им лични планети са в същите тези знаци? Какво ще ви накара да сте различни (или същите) като другите?


На първо място, щяхте да сте много съсредоточени в определени райони. Вие ще знаете как да работите с радиостанцията, но може да имате проблеми с връзването на връзките на обувките или да забравяте да изтрие краката си ... диаграмната форма ще бъде наречена "пакет", или "Купата" и вие определено ще трябва да се изразите или по друг начин ще възникнат проблеми.

В моята практика съм забелязала, че "Индиго" Децата имат рождени диаграми, които са доста уникални. Всичките им планети са разположени от едната страна на графиката, т.е. шест къщи или по-малко (от общо дванадесет) са заети и шест (или повече) са празни, което означава, че техните енергии са силни в някои области, и не съществуват в други.


Във "форма на Купата", всички планети са концентрирани в едната половина на таблицата. Като отражение на формата на този модел, "Видове на Купата" се казва, да бъдат самостоятелни и изобретателени, но те също са склонни да бъдат "едностранни", така че предизвикателството на живота им е да интегрират празната половина на таблицата.


Във "форма на пакет" е рядко, и отразява една ограниченост на визия и опит. Видове на"пакети" са склонни да  насочат усилията си към въпросите, свързани с окупираните раздели за сметка на останалата част на таблицата. Тази форма се описва специалисти в своята област, или отрицателно, на вманиачена личност. И тъй като "диаграмата пакет" не е опозиция, на лицето, чиято графика е, ще им е по-трудно да разберат нещата от погледната от другиго, освен тези "другия" са колегите индиго.


А диаграмите "пакет" или "клъстер", "не са особено рядка форма; 30% от клиентите ми са с тази конфигурация. Какво се случва рядко, обаче, е като Нептун и Уран са съвпад (в един и същ знак). Това не се случвало само в знака на Козирога и последно се случило през 1827 (преди това през 1657 година) и следващото ще се случи през 2157 година.


От 1978-1989 пакета на планетите остават заедно, различните външни планети са преместени малко и в определени часове на всяка година, личните планети са клъстерирани с големите.

И така, как един "клъстер" се чувства?На какъв ти прилича на външен вид? И какво в "клъстер" класацията са,а Splays или Grand Trines не са не?


От моите наблюдения, "клъстери" интензитет, както и пълни и естествени разбирания на техните връстници.Ние всички знаем какво е усещането да бъдеш в много неизгодно положение и да не си признат от другите. Детето родено в грешното време, на грешното място и погрешната ера наистина. Е, индиго не страдат това. Те са родени в точната година / месец / ден място. Всички ние избираме нашите родители в етапа на планиране, преди да сме се родили (виж ръцете Джуди Хол във времето), а може би и индиго са малко по-хитъри да правят това.

Индигото разбират от мода, най-новите джаджи, популярната музика, популярните телевизиони програми. Те знаят кое е "готино" и кое не е. Защо? Защото техните външни планети са заедно с техните лични планети. Те обикновено не се интересуват от история или от остарели идеи. (Не дай боже, да харесат народна музика!)

Сега нека да разгледаме някои диаграми на индиго, които съм лекувани аз. За да покажете точно всички последици на "Индиго" на таблицата, ще трябва да използвате равни-дом система.Мъж, роден 26-ти октомври 1993, 3.15am, Бат, Великобритания.

Тук имаме типичено едностранна диаграма. Всички планети са под хоризонта, което посочва на някой, който разбира добре, но не е толкова добър в общуването и смесването им с други. Обърнете Хирон от картината за минута, тъй като за този анализ не искам да го използвам, за да определя дали детето е "Индиго". (Все пак е полезно да бъде запазен Хирон в ума, като на мястото на лечение) Всички планети са в пет дома. Нептун и Уран са в съвпад в Козирог, и няма възражения.

Защото всички планети в "Индиго" на таблицата са толкова близо до заедно, ще трябва да гледам да видя коя планета е най-близо до Слънцето, тъй като това ще бъде този, който е с  силно най-влияние. В тази таблица, Юпитер е от едната страна на Слънцето и Марс е от другата, показва на дете, което е насочено към разширяване, от една страна, и малко безстрашен / агресивен, от друга страна ... но той има Луна в Риби, което го прави емоционални , съпричастни и чувствителни. Освен това, той е Скорпион, така че не се опитвайте да ми казвате какво да правя. Каква комбинация! Това дете има и две планети в 4-ти дом, което го прави неподреден и замечтан. Тъй като Марс е толкова близо до Слънцето това дете ще се справи най-добре физически, спортни занимания, а не на напълно часови обвързани дейности. И, с Венера на Асцендент, той има чар!


* MAJ.26.10.1993.BATH.UK.gif (52.31 KB, 670x471 - видяно 1499 пъти.)
Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #2 -: Април 24, 2010, 18:53:56 »

Жена, 10 декември 1985 г., 17:30, Дъблин, Ирландия.След това имам структура на една млада дама, която се свърза с мен чрез уебсайта на "Индиго". Както можете да видите тя също е много "клъстерирана" с всичките си планети смачкани в три дома и  само с Юпитер сам.


Жена, 5-ти 2 1997, 20:02, ЛондонТова дете е докарано при мен с екзема и майка му, имаше множество проблеми, когато започнахме лечението. Както виждате, тя има седем планети в 5-ти дом, Марс на по възходяща линия, Сатурн в 7-та и Плутон в 3-та. Тази млада дама е необходимо да се ръководи,а не да бъде инструктирана. В действителност, дори когато тя е била в детска градина, тя е казвала на другите деца какво да правят!


Мъж, 23 март 1998 г., 7.39am, KentТози млад момък е роден на 23-ти март 1998 в Мейдстоун Кент в 7:39 часа. Майка му ми каза: "Напоследък аз ходих,  да видя спиритуалист като ми беше писнало от училищет, обвинявайки го, че има ADHD и предложиха Риталин употреба.  "Това момче има всички си планети над хоризонта, с съвпад с Уран Нептун и отново, Марс и Юпитер разположени от двете страни на неговата карта.Така че, ако притежавате характеристики, от списъка на  Дорийн Виртуе  и една "връзка" или "клъстер" диаграма, моето скромно мнение, е че вие сте един "Индиго". 

За автора

Мария Енглиш  е хомеопат и астролог, която живее в Бат, Англия, със сина си "Индиго", Саймън и нейния партньор, Джонатан. Член на Асоциацията на Астрология Великобритания, Мери използва равни дом системи, вярвайки, че това е най-лесно да се обясни на клиентите, както и най-добре да се покаже диаграмни форми. В свободното си време, Мери управлява Батх Акустичен клуб и изпълнява акустична китара и пее самостоятелно. За да научите повече за Мария и нейната работа, при посещение indigochild.org.uk
или си пишете на mary@maryenglish.co.uk* JENA.10.12.1985.DUBLIN.IRELAND.gif (51.59 KB, 670x471 - видяно 1272 пъти.)

* JENA.05.02.1997.LONDON.UK.gif (54.38 KB, 670x471 - видяно 1262 пъти.)

* MAJ.23.03.1998.KENT.UK.gif (52.45 KB, 670x471 - видяно 1139 пъти.)
Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #3 -: Април 24, 2010, 20:09:13 »

Ами аз дете индиго ли съм? Плезещ се
Активен
dayana
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 291


« Отговор #4 -: Април 24, 2010, 21:31:05 »

Можете да си направите натал тук:http://www.astro.com/
В ляво - Free Horoscopes + Horoscope Drawings & Calculations +Chart Drawing, Ascendant
Въведете и точното си време на раждане-това е важно.

Това е сайта  на темата: http://www.indigochild.org.uk/
А това е ел.пощата на Мария:mary@maryenglish.co.uk

 Усмивчица
Активен

ИСТИНАТА семето на МЪДРОСТА- може да бъде открита къде ли не!
Можем да посочим пътя ня другите,ала всеки трябва да го извърви сам-докато не прогледне за СВЕТЛИНАТА на неподправената МЪДРОСТ,там,в края...от където сме поели всички, някога много отдавна,в зората на ВРЕМЕТО!
Gayatri
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #5 -: Април 24, 2010, 22:41:54 »

  Dayana, благодаря ти за хубавата тема и за напътствията Усмивчица

  Преди време Цар Кару беше писал за нещо, което присъства в наталната карта на всяко индиго. Да си кажа честно на мен хич не ми са ясни тези астрологически неща. Направих си натална карта и се пулих доста време докато горе долу разбера за какво става въпрос. И все пак ще ми е много интересно ако някой, който е наясно, обясни по- простичко какво точно трябва да присъства в наталната карта на едно индиго и кое е общото между наталните карти на децата индиго.
  Активен
  Веселин
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 228


 • Град: Пловдив
 • « Отговор #6 -: Април 24, 2010, 22:56:20 »

  Dayana, благодаря ти за хубавата тема и за напътствията Усмивчица

  Преди време Цар Кару беше писал за нещо, което присъства в наталната карта на всяко индиго. Да си кажа честно на мен хич не ми са ясни тези астрологически неща. Направих си натална карта и се пулих доста време докато горе долу разбера за какво става въпрос. И все пак ще ми е много интересно ако някой, който е наясно, обясни по- простичко какво точно трябва да присъства в наталната карта на едно индиго и кое е общото между наталните карти на децата индиго.

  Това, което беяе писал Цар Кару, че при индиго или Слънцето, или асцендента или Медиум Цели трябва да е в съвпад с центъра на нашата Галактика, т.е. 26 градуса Стрелец.
  Активен
  Spirit
  Гост
  « Отговор #7 -: Април 25, 2010, 09:29:41 »

  А това значи ли, че аз като имам една планета, дето не е в една половина с другите не се водя индиго?
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #8 -: Април 25, 2010, 10:35:37 »

  Dayana, благодаря ти за хубавата тема и за напътствията Усмивчица

  Преди време Цар Кару беше писал за нещо, което присъства в наталната карта на всяко индиго. Да си кажа честно на мен хич не ми са ясни тези астрологически неща. Направих си натална карта и се пулих доста време докато горе долу разбера за какво става въпрос. И все пак ще ми е много интересно ако някой, който е наясно, обясни по- простичко какво точно трябва да присъства в наталната карта на едно индиго и кое е общото между наталните карти на децата индиго.

  Това, което беяе писал Цар Кару, че при индиго или Слънцето, или асцендента или Медиум Цели трябва да е в съвпад с центъра на нашата Галактика, т.е. 26 градуса Стрелец.

  Веско, безумно съм смотана и не мога да разбера Усмивчица
  Така... това медиум цели изобщо не знам какво значи и къде да го гледам, но взирайки се в моята натална карта гледам, че отдолу има написано AC, MC, 2, 11, 3, 12.... тези неща нищо не ми говорят.. ама на MC пише, че е в Стрелец и градусите са 26.36.  Затъпяване
  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #9 -: Април 25, 2010, 11:36:56 »

  Ето,това е моята карта!


  Ама понеже не разбирам от астрология данните по нея кво пзначават?! Ухилен


  * astro_w2at_01_lubomir_lozanov_hp.30801.23017.gif (60.17 KB, 670x471 - видяно 1495 пъти.)
  Активен
  Веселин
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 228


 • Град: Пловдив
 • « Отговор #10 -: Април 25, 2010, 11:37:23 »

  Веско, безумно съм смотана и не мога да разбера Усмивчица
  Така... това медиум цели изобщо не знам какво значи и къде да го гледам, но взирайки се в моята натална карта гледам, че отдолу има написано AC, MC, 2, 11, 3, 12.... тези неща нищо не ми говорят.. ама на MC пише, че е в Стрелец и градусите са 26.36.  Затъпяване
  Знаех си, че при теб е така.
  МЦ е върха на 10 дом в наталната карта, т.е. най-горната точка в хороскопа. Щом при теб МЦ е 26,36 в Стрелец, значи е в точен съвпад с центъра на Галактиката.
  Активен
  izida
  Гост
  « Отговор #11 -: Април 25, 2010, 12:07:46 »

  Здравейте,
  моля, кажете има ли някой тук, който прави хороскопи, и тн. наречените натални карти??
  От известно време ми се иска да си направя, но явно сега е дошъл момента, пък и не ми се изка да е който и да е, разбирате ме, нали?!!!
  Хайде, лек и усмихмат ден!
  Активен
  Gayatri
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 609


 • Град: София
 • « Отговор #12 -: Април 25, 2010, 12:15:43 »

  рабено, твоята натална карта ми прилича на кристал Усмивчица

  Изи, даяна е обяснила, че от www.astro.com може човек да си направи натална карта, ама после няма кой да я разгадава. Аз лично я гледам много тъпо и неразбиращо Усмивчица

  Веско, значи все пак съм съумяла да обясня що годе добре Усмивчица 

  Активен
  Аэ съм
  Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
  *****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 2396


  Hello! I am Andy!

  « Отговор #13 -: Април 25, 2010, 12:29:04 »

  Лол,супер!
  Ама кристалите не бяха ли хора,които излъчват любов и са мирни създания?

  Щото имам предвид,че аз не съм от най-спокойните!

  Но пак е хубаво това,което каза!
  Активен
  izida
  Гост
  « Отговор #14 -: Април 25, 2010, 12:29:29 »

  Е, точно в това е проблема, че някой е хубаво да каже няколко думи по хороскопа, че иначе само гледаш и циклиш, нищо не разбирам.
  Активен
  Страници:  [1] 2 3 ... 55   Нагоре
  Отиди на:    Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright