Духовно развитие

          

Страници:  [1] 2 3 ... 5   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Световната конспирация!  (Прочетена 7054 пъти)
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« -: Април 16, 2010, 23:10:40 »

Ако имате тази програма ще ми е любопитно как ще обясните странният път,който се вижда в езерото Байкал.
Или пък пътищата,които не са пригодени за самолети във зона 51.
Или пък,че въобще ледената шапка на северния полюс.
Или ако върнете времето назад ще видите,че горите в централна африка са били повече от колкото днес.
Има и още много неща,но стига да ги открия!


За повече новини относно тази конспирация четете книгите на Никола  М. Николов!
« Последна редакция: Април 16, 2010, 23:35:52 от rabeno » Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #1 -: Април 16, 2010, 23:32:55 »

Хора мислили ли сте за Сомалийските пирати.
Всъщност американците са ги наели,за да крадат кораби,а пък те(американците) са си направили база на брега на близкия изток уж да контролират пиратите,а всъщност контролират Европа по този начин по търговски път.

Или пък ако американските и руснаците имат тектонско оръжие,с които правят земетресения.
В Чили е заради това,че те са отказали да подпишат някакъв договор.
За Хаити,че там има огромни залежи на петрол или нефт,май беше.
А в Китай,защото китайците строели центрове за ядрени опити точно там,където са станали земетресенията.
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #2 -: Април 16, 2010, 23:36:59 »

       
    3. “СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ” РЕАЛНОСТ ЛИ Е

    Вече много години въпросът наистина ли съществува световна конспирация стои открит. Натрупано е огромно количество литература в която подробно е защитена и аргументирана както тезата за нейното съществуване така и антитезата за не съществуване

    Най-сериозни са трудовете на нашият земляк Никола Николов и колектив на авторите от еврейски произход Майкъл Бейджънт, Ричард Лий и Хенри Линкълн. Но над всичко по своята значимост стоят тайните протоколи на сионските мъдреци, които са едновременно и философия, и програма, и план за действие.

    Ние ще ограничим своето изследване само до въпроса наистина ли съществува световна конспирация, без да третираме въпроса за идеолога и организатора на тази конспирация. Така изследването ни ще бъде значително облекчено. Ако успеем да докажем, че тайните протоколи са автентични документи, то това доказателство е достатъчно, за да отговорим утвърдително за съществуването на световна конспирация. И в двете издания на тайните протоколи, които излагам на Вашето внимание има достатъчно утвърждаващи доказателства. Ще посоча само някои от тях:

        “Единственото неоспоримо нещо, което мога да кажа за тях е, че те съвпадат изцяло с онова, което се случва в света. Вече 16 години откакто съм запознат с тях, всичко онова, което е написано вътре, се е потвърдило Съдържанието на протоколите съвпада със ситуацията, която се разиграва пред мен.”

    Хенри Форд в-к “Ню Йорк Уърлд” 17.ІІ.1921г

     

        “През 1933г. в Швейцария почнали да се разпространяват “Протоколите на сионските мъдреци”. Юдеите автоматично реагират, повдигат страшен шум в световния печат и завеждат дело срещу разпространителите. Делото се гледа в 1935 г. в гр. Берн. Мировият съд е председателствуван от юдеина-съдия Валтер Майер. В резултат – разпространителите се признават за виновни, налагат им се огромни парични глоби и се забранява печатането и продажбата на протоколите.... Осъдените апелират делото и в 1937г. на 1.ноември Бернският апелативен съд издава решение, с което отменява решението на юдеина-съдия Майер и разрешава печатането и разпространението на протоколите. Като се има в предвид силата на юдейството в това време, и че този процес се води именно в Швейцария, коментарите са излишни, за да се разбере колко силни са били доказателствата за автентичността на протоколите”.

    Из предговора към “Протоколите на сионските мъдреци”

        “През януари 1917г. Нилус подготвя второто издание, което е подредено, подкрепено документално и предадено за публикуване лично от него. Преди обаче то да излезе от печат през март 1917г. , при идването си на власт Керенски нарежда всичко с автор Нилус да бъде унищожено. През 1924г. професорът бива арестуван от ЧК в Киев, репресиран и съден. Съдът, чийто председател бил евреин излиза със следното обвинение: “Нанасяне на неизмерима вреда на еврейството с публикуването на протоколите”. Освободен за няколко месеца, той отново бива арестуван от ГПУ за около 2 години и изпратен на заточение във Владимирска област, където умира на 13.януари1929г.”

    Никола Николов – “Тайните протоколи”

        Интересно доказателство за прилагането на протоколите на практика като програма за действие дава Никола Николов с посочената от него карта, за движението на символичната змия на юдеите в Европа:

        Първи етап – 429г. пр. Хр. В Гърция по времето на Перикъл

        Втори етап – В Рим по времето на Август

        Трети етап – 1552г. Мадрид по времето на Карл Велики.

        Четвърти етап – В Париж около 1790г. по времето на

    Людовик XVI – френската “велика” буржоазна революция

          o Пети етап – Лондон-1814г.
          o Шести етап – Берлин-1871г.
          o Седми етап – Петербург-1881г.
          o Осми етап – Москва, Киев, Одеса
          o Неизвестни етапи –
          o Предпоследен етап – Константинопол
          o Последен етап – Ерусалим

    Особено задълбочено и аргументирано изследване за автентичността на протоколите намираме при авторите на “Светата кръв и свещеният граал”. Според тях Протоколите на проф. Сергей Нилус са подправени лично от него, но всъщност автентичният им вариант е дело на “Братството на монасите от Сион”, което няма нищо общо с еврейството. Според авторите това братство възниква в началото на единадесети век от н.е. но то е в пряка връзка с династията на Меровингите, която от своя страна има пряко отношение към съдбата на наследниците на Христос. Проучванията на авторския колектив води до извода, че Христос не е умрял на кръста, че той не е бог а месия, че негова жена е Мария Магдалина, че той не е възкръснал. След неговата “смърт”неговите деца и жена му са били докарани от финикийски кораб в Марсилия. Така авторите достигат до извода, че свещената кръв това са наследниците на Христос и свещеният граал е утробата на Мария Магдалина, родила тези наследници, от които произлиза династията на Меровингите. Както посочват авторите в днешно време един от наследниците на меровингите е Ален Поер, изпълнявал временно функцията президент на Франция от 28 ­ІV до 19 VІ 1969г.и от 2 ІV до 27 V 1974г. Ще цитирам дословно изводите на авторския колектив:

    “След дълги и систематични проучвания за “Протоколите на старейшините от Сион” стигнахме до следните изводи:

        Съществува оригинален текст, върху който се основава печатният вариант на “Протоколите”. Той не е фалшификат и е безспорно автентичен. Няма обаче нищо общо с юдаизма и с някаква международна еврейска конспирация. Писан е по-скоро в масонска ложа или в свързано с масоните тайно общество, в чието име присъства думата “Сион”.

        Не е задължително оригиналната творба, върху която се основава печатният вариант на “Протоколите” да е била бунтарска или предизвикателна като език. Твърде възможно е обаче да е включвала програма за превземане на властта, за внедряване на масони в управлението, за контрол над обществените инстанции. Подобна програма напълно се покрива с представите ни за дейността на тайните общества през Ренесанса, както и на обществото “Светото тайнство на Андрея и Ноадие”.

        Оригиналният текст, върху който се основава печатният вариант на “Протоколите”, е попаднал в ръцете на Сергей Нилос. В началото той няма намерение да хвърля сянка върху юдаизма. Обратно , занася го на царя, за да дискредитира езотериците около него – хората на Папюс, Мосю Филип и други, членуващи във въпросното тайно общество. Преди да отиде при Николай обаче, Нилус сигурно е “редактирал” текста и го е направил по-жлъчен и по-бунтарски. След като царя го изгонва, Нилус публикува в печата “Протоколите” в редактирания от него вариант. С това обаче не постига своята първоначална цел: да компрометира Папюс и мосю Филип. Затова пък успява в друго – разпалва антисемитизма. Макар стрелите му да са насочени към Папюс и мосю Филип, Нилус мрази и евреите.

        С други думи, публикуваният вариант на “Протоколите” не е пълен фалшификат, а по-скоро сериозно редактиран текст.

    Въпреки поправките се забелязват и следи от оригиналния вариант – както в палимпсет, или в някои пасажи от Библията. Тези откъслеци – за някакъв цар, папа, световна църква и Сион – явно не са значели нищо за Нилус. Той определено не си ги е измислил сам. Ала тъй като е бил прост човек, ако ги е имало вече в текста, не е виждал причина да ги махне. Макар и несъвместими с юдаизма, тези пасажи определено имат връзка с тайните общества. Както научихме по-късно, те са били – и все още са – от огромно значение за Братството на Сион”.

    Това което ние можем да констатираме от изнесената информация е следното:

        Всички информационни източници не отричат “Протоколите” в техния не редактиран вариант.

        По отношение участието на евреите в съставянето на “Протоколите” са застъпени две диаметрално противоположни тези, и двете са достатъчно добре обосновани.

        Изводите на тримата съавтори в “Светата кръв и свещения граал” са придружени с много предположения и условности, което ги прави в известна степен манипулативни, тъй като предизвикват подозрение, че авторите умишлено водят читателя към собствени но предварително програмирани заключения.

        Съмнително е твърдението, че проф. Сергей Нилус е бил прост човек.

        “Братството на Си o н” е свързано с еврейството чрез династията на Меровингите и Христос който е от коляното на еврейския цар Давид, както е отбелязано в Библията. Това е причината “Братството на Сион” да е предполагаемия наследник на огромното съкровище конфискувано от храма в Ерусалим по времето на император Тит, което означава, че “Братството на Сион” е директно свързано като част от еврейството.

        Необходимо е да се проучи какви са сега връзките между “Братството на Сион” и световния елит осъществяваш програмата за нов световен ред.

    Изводите които можем да направим са следните:

        ”Световната конспирация” е реален факт, тъй като “Тайните протоколи” са базирани на автентична първична база.

        Все още не може да се определи кръгът от хора, които изповядват и реализират идеите на “Протоколите”.

        Еврейския народ като цяло не може да бъде обвинен като създател и носител на идеите на “Протоколите”. Не е изяснено какво отношение към “Протоколите” има елита на еврейството.

    20.03.2002 г. Монтана

    23.11.2003 г. Варна – конференция

     
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #3 -: Април 17, 2010, 11:47:50 »

Моля ви кажете за тази снимка-какво мислите?!


[11:37:25] Lubo: http://maps.google.com/maps?ll=53.902812,108.80611&z=11&t=h&hl=bg

Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #4 -: Април 17, 2010, 11:54:56 »

http://maps.google.com/maps?ll=53.902812,108.80611&z=11&t=h&hl=bg

А пък това е едно място,където се провеждат експерименти със самолети позант като Зона 51!!!

След като видите снимката как ще си обясните множеството странни линий и тук таме обекти,които се виждам ясно?
Активен
psyhea
Гост
« Отговор #5 -: Юли 30, 2010, 20:21:31 »

Така..понеже виждам,че подобна тема няма във форума,а мисля,че нещата са толкова свързани,че просто е наложително да се информираме своевременно..за това реших да пусна тема в която да обсъждаме и да побликуваме материали именно в тази сфера.
Като начало ви предлагам това..

http://vbox7.com/play:b1213531


п.с.Моля модараторите да ме извинят ако не е тук мястото на темата и да я преместят в съответният раздел.А ако вече има такава(с търсачката не открих нищо)да обединят двете теми.
Активен
psyhea
Гост
« Отговор #6 -: Юли 30, 2010, 20:26:20 »

http://www.ivanstamenov.com/2010/04/1103/#more-1103
http://www.zamunda.net/details.php?id=99337&hit=1http://www.zamunda.net/details.php?id=197387&hit=1
Активен
Kery
Гост
« Отговор #7 -: Юли 30, 2010, 21:23:07 »

http://zamunda.net/details.php?id=138817&hit=1

http://indigota.com/index.php?topic=1588.0

Психеа, ти си от моята порода хаха

Само да не забравяме, че това инфо не е за да се страхуваме, а за информираност и да знаем срещу какво се борим. Нека оставим отчаянието настрана и се съсредоточим към по-добрия свят.
Активен
psyhea
Гост
« Отговор #8 -: Юли 30, 2010, 21:42:54 »

Страхът е състояние което сами си избираме...Ако някой реши да се страхува от нещо...няма лошо..Едиственият начин да се справи човек със страховете си е като се изправи срещу тях!

А целта ми пускайки тази тема,не е да всявам страх,защото реално няма място за такъв.Целта ми е да се отворят очите(ама не третото,нищо,че сега то е на мода )а тези две които функционират в момента,на възможно повече хора!

Когато човечеството разбере с какво си има работа,тогава ще може и да реагира адекватно.
Активен
Kery
Гост
« Отговор #9 -: Юли 30, 2010, 22:42:04 »

Съгласна съм, абсолютно. Аз исках само да уточня за страха, че обикнновено грешно ме разбират УсмивчицаП.П. Ето някой отворили очи музиканти какво правят
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=rCgKyRMF03A" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=rCgKyRMF03A</a>

Е, имат някой пропуски, но групата като цяло е създадена единствено с целта да се пропотивопостави на новия световен ред. Песните, естествено са безплатни в сайта им.

Замислете се само, колко може да се направи с едно такова елементарно (имам предвид, че не е избарано като комерсиална песен и направено простичко, че да се асимилира по-лесно) послание...лошото е, че трябва да  си малко по-известен за да те чуят повече хора, но тепърва очаквам още музиканти, които да започнат малко по малко да се будят

« Последна редакция: Юли 30, 2010, 23:16:05 от Kery » Активен
sanguinary
Гост
« Отговор #10 -: Юли 31, 2010, 05:03:36 »

Мале  Ухилен Пак ли?
Не, нищо против самата тема, но тук риска да се кривне в корено различна посока е много голям.
Ето, даже някакви клипове с песни гледам.
Всъщност zeitgeist го обсъдихме, надълго и нашироко, даже и тук.
Дори във форума си имаме член на движението, макар че рядко пише.
Ето, ако някой реши, че има нещо смислено в това, може да се присъедини по всяко време... или просто да отиде на една от срещите им, както направих аз, "още в разцвета им". Имат сподвижници във всеки, от големите градиве. Сега доста се поразредиха редиците им, но пак има.
www.bgzeitgeist.com
Съвсем го заклеймих, когато го засякох по телевизията. Това прикритие, зад което са се скрили "Лъжат ви, а ние ви отваряме очите", е много стар похват. Също така, много стара техника в психологията е, когато искаш да накараш някой, да повярва на нещо абсурдно, първо му кажи няколко очевидни истини и вмъкни абсурда между тях.
Всъщност идеята на Zeitgeist филма, а и самото движение е "Присъединете се към нас и нашия грандиозен проект".
И както са против монетарната система, сега спешно търсят спонсори, понеже нямало как  Ухилен
Не си падам по движения, общности, общества, секти, комитети, религии... и нищо, което е форма на каквото и да е разделеление.
Или всичко живо сме едно, една общност или не съм никъде.
Под всичко живо, имам предвид - наистина всичко, не само хората.

И както обикновено казвам - прегледайте поне -  Kymatica, Collapse и Esoteric Agenda. Има ги в замундата, имам ги и аз, ако някой ги иска. В тях няма подобни апели, от типа на "елате при нас, ние знаем изхода". В Киматика посланието е към абсолютно всеки, независимо какъв е. Там идеята е да ни накарат да осъзнаем, че всичко е едно цяло. "Колапс" е доста краен, но трябва да се гледа.
Там, човека направо си казва - надежда няма, късно е за всичко, подгответе се. "Езотерик Адженда" е продължение на "Киматика", но почти нямат общо, тъй като в него, както сигурно се досещате, става дума за илюминатите и техния таен заговор за намаляване на населението. Има доста интересни факти, над които малцина са се замисляли, вярвайки безусловно на науката. Ядем, пием и дишаме отрови. Лекарствата са ни отрови... без дори да изпитваме ни най-малко съмнение.
Активен
Kery
Гост
« Отговор #11 -: Юли 31, 2010, 07:57:09 »

И както обикновено казвам - прегледайте поне -  Kymatica, Collapse и Esoteric Agenda.

Сангуинари, аз линк дадох към Езотерик Адженда Усмивчица Киматика има някои неща, които се повтарят от него и за това не съм го дала.
За Колапс имам някои съмнения... Нали ставаше въпрос за това как нефта свършва... Та значи, мислите ми са такива: Първо дали наистина нефта някога ще свърши...според мен той се възобновява, но да кажем, че ще свърши. Струва ми се, че този филм единствено цели да влее страх, защото се опитва да ни докаже, че ние сме зависими от цялата създадена икономика... Мисля, че умишлено се тръби постоянно как нефта ще свърши и използват всички този предтекст за да увеличават цената му и да водят войни, които единствено целят власт. Не ми хареса, че ни карат да се чувстваме толкова зависими и отчаяни, при положение, че има толкова неща, които тепърва да се откриват. Това си е мое мнение, разбира се, просто не ми хареса идеята на филма...

Ето още едно филмче, което трябва да се гледа:
http://zamunda.net/details.php?id=156448&hit=1

Незнам, дали някой не го е пускал... Иначе имам информация, че ще има и втора част, дано да е вярна.

Активен
nia.boneva6
Гост
« Отговор #12 -: Юли 31, 2010, 10:19:41 »

Значи, ето цитат от този сайт, дето sanguinary пусна линк:
Да живееш, значи да се бориш. Робът – за свобода, а свободният – за съвършенство.
Активен
sanguinary
Гост
« Отговор #13 -: Юли 31, 2010, 10:33:39 »

Цитат на: Kery
Сангуинари, аз линк дадох към Езотерик Адженда
Пропуснал съм това. Видях zeitgeist и запретнах ръкави  Ухилен
Цитат на: Kery
Киматика има някои неща, които се повтарят от него и за това не съм го дала.
Киматика е много по-ценен, като послание и идея от "Тайния заговор".
Цитат на: Kery
За Колапс имам някои съмнения...  Първо дали наистина нефта някога ще свърши...според мен той се възобновява, но да кажем, че ще свърши. Струва ми се, че този филм единствено цели да влее страх, защото се опитва да ни докаже, че ние сме зависими от цялата създадена икономика...
Ами ето, че не си го гледала. Майкъл Рупърт доста добре се обосновава. Как смяташ, дали не съм проверил повечето му твърдения?
Дори и да не беше така.
Няма природен ресурс, който да извира до безкрай, а населението е много и пие и яде и кара коли. 300 млн. коли, средно, обикалят планетата постоянно!!!
А и доста нискобюджетен е филма, за да има някаква манипулативна цел.
Обърни внимание на zeitgeist и мигащите ефектчета, повтарящи се звуци и прочее ефектчета. Как мислиш, дали са за естетическа красота на филма, ей така за да има нещо?  Ухилен
Петрола няма алтернатива и е в основата на консуматорския начин на живот и човешката свръхпопулация.
Доста народ е на мнение,че 2005 е годината на пика в добива на петрол, макар че не бяха надминати дори и през 2008 година , въпреки рекордните цени. По-големите оптимисти, са на мнение ,че най-рано 2013-2014 ще бъде достигнат тавана в добива. Разбира се, ако питаш експертите, които работят за големите петролни компании, това са спекулации.
Питаш ли ги?
Аз не!  Намигване
И не само нефта.
При сегашното потребление, се очертава изчерпване и на много други, природни ресурси, повечето от които са метали.
За нас не, но за децата и особено внуците си, може да се притесняваш.
И както казва един хубав човек "Ако човечеството скоро не намери алтернатива на съвременните енергийни източници, съвсем скоро, ще се върнем към конските сили. В буквален смисъл."Активен
psyhea
Гост
« Отговор #14 -: Юли 31, 2010, 10:51:46 »

Това прикритие, зад което са се скрили "Лъжат ви, а ние ви отваряме очите", е много стар похват. Също така, много стара техника в психологията е, когато искаш да накараш някой, да повярва на нещо абсурдно, първо му кажи няколко очевидни истини и вмъкни абсурда между тях.
 
И както обикновено казвам - прегледайте поне -  Kymatica, Collapse и Esoteric Agenda.


За първото си абсолютно прав!Тевхниката малко истина сред тонове лъжи,се отнася за абсолютно всичко която ни залива като информация!Това е начинът по който се сервират нещата!Но и това е нещо все пак..Аз просто не намерих нищо във форума на подобни тематики,и за това пуснах темата!

За второто.....изпреварил си  ме Ухилен..днес щях да давам линк точно към тези филми Ухилен..Особено последният на който излезе и втора част...
Е здраве да е..
Идеята ми обаче не е толкова да обсъждеме материалите,а просто да се пускат линкове към такива...филми,статии,книги и пр....А пък всеки да си прави изводите.  
Активен
Страници:  [1] 2 3 ... 5   Нагоре
Отиди на:  


Подобни теми:
Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
публикация
Световната революция непоказана по телевизията
Видео клипове
The One 4 1111 Последна<br />публикация Ноември 24, 2011, 17:09:36
от yyy

Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright