Духовно развитие

          

Страници:  1 ... 9 10 [11] 12   Надолу
Сподели тази тема във Facebook Сподели тази тема във Facebook
Автор Тема: Дневникът на Аэ съм  (Прочетена 7905 пъти)
protoplasma
Гост
« Отговор #150 -: Октомври 12, 2011, 19:05:42 »

Цитат на: mariaboneva8
вече опитах преди 2 години.Едно семейство-Двама безработни за 2 месеца Усмивчица отслабнах 12 килограма,но оцеляхме..
Не зная как ще ти прозвучи, бонева, но... поздравления! Щом си оцеляла и все още си до хората, с които живееш, а не си тръгнала да се спасяваш поединично, това изисква голяма сила.
Сега си на 22, поне така пише. Преди 2 години си била на 20... а и предполагам не си за изхвърляне, та обикновено, всеки знае какво се получава в повечето, подобни случаи.
Или скоро след това се озовават на някоя магистрала, или прикрепени към харема на някой дядка, който надига виагра постоянно, снима порно клипчета и ги разпространява в уеб пространството. Всъщност, ти си възрастна за втория вариант. Обикновено гледат между 13 и 16. За съжаление познавам един такъв... но не мога да го съдя.
Според мен, всеки трябва да изживее подобно изпитание. Глад е един от най-добрите учители по предметите - търпение и смирение.
Другия вариант е - както се подразбира - да се продаде човек... да продаде принципите си и задника си.
Активен
Финист
Финист
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 140


WWW
« Отговор #151 -: Октомври 14, 2011, 11:27:42 »

Тоя "проект" може тааааааака хубаво да се съчетае с инициативата "божа молитва".

Като нищо ще се пръкke някой друг светец в резултат... може и десетина... и тогава ще трябва да направим още една доброволческа акция, само че тоя път не В помощ на Пирогов, а СЪС помощта на Александровска...
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #152 -: Октомври 24, 2011, 18:24:07 »

Подновявам предложението за масовия глад и за събитията след него. Аз ще бъда ваш учител и ще ви напътствам. Ако случайно някой се излъже да мине от другата страна - не нося отговорност. Ако някой тайно си похапва по време на глада - ще бъде уволнен...ОТ МЕН! :@

  Сега, най-учтиво ще отговоря на вашите мнения и въпроси.


Към Санг: Да, изисква се голяма сила, но аз знам, че за човешката воля граници няма. Плюс това, благодаря че спомена тайния ми коз - слънчевото хранене. Чиитвам.

Към Митко Р: Колега, за седмица минах на нещо по-леко, но организма ми не го понесе и сега пак съм се върнал към добрата стара смес "кокаин - ЛСД - халюциногенни гъби от Южна Америка". Така си отварям третото око, дори открих четвърто такова. То е за  под вода обаче, а аз не мога да плувам.

Към Харпи: Война с кого - аз изложих идеите си - с евреите, циганите, некачествения силикон и Промаркет. Аз не подозирам...АЗ ВИЖДАМ световен заговор...срещу мен и голяма конспирация, която цели да ме скрие от възхищението на простолюдието. Нужен си на каузата, войнико. Ставай от шезлонга, грабвай на дядо пушката и да вървим да завоюваме света. Сиг хайл!

Към Емил: Ще ти отговоря, не се притеснявай...Голяма символика се крие в това могъщо число... Сбора на всички числа тук е равен на 28=2+8=10=1+0=1. Едно. Всички опити си приличат по Едно нещо. Неуспешни са. Виждаш ли великата символика?

Към МарияБонева8: Предложението ми е факт в измерението на свободното време. Да, опитала си, но ти нямаш достатъчно силен дух като моя и най-важното, не си преодоляла Егото, докато аз успях... Да, много велика битка беше, няма да казвам колко мъка ми беше, колко усилия положих, колко съм всеотдаен и неповторим...и махнах Егото. Сега съм без Его... Дерзай, за да дойдеш на моето ниво.

Към Финист: Хапливата ти ирония не засяга аристократичната ми безегова същност. Дерзай, за да имаш достойнството да разговарям с теб един ден...Пирогов...хах...

Активен
Star Rover
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 59


« Отговор #153 -: Октомври 24, 2011, 20:34:07 »

xaxaxaxax Ребенковец! Само не знам, защо не видях името ти в бюлетините...  един ден Намигване
Активен

Истинската Любов не умира. Само става по-силна с времето.
shining_star
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 728

« Отговор #154 -: Октомври 24, 2011, 21:12:19 »

Пак ли почнахте да обсъждате тия войни и тия бюлетини, няма време за това
Активен
Аэ съм
Слава ввишних Богу, и на земли мир, в человецех благоволение.
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 2396


Hello! I am Andy!

« Отговор #155 -: Октомври 24, 2011, 21:13:07 »

Видял си ме - Плевнелиев е подставено лице...на мен. Пристрастяване
Активен
ИВЕВЕ
Гост
« Отговор #156 -: Октомври 24, 2011, 21:20:56 »

Цитат
ще умря щастлив,че съм се разминал само със 153 865 опита за покушение!
При какви обстоятелства е планирано умирането? :?
Активен
Синьо мечтание
синьо мечтание
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 59


 • Град: BG
 • profile.php?id=1824581147
  « Отговор #157 -: Октомври 30, 2011, 09:48:05 »

  Твърде несериозно за сериозно претендиращ форум и провокация.
  Активен
  Иван
  **
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 35


  « Отговор #158 -: Май 18, 2012, 21:22:33 »

        Понеже се зачетох и прочетох темата изградих определени впечатления и реших, че ще е добре да ги споделя, но с уговорката, че нямам нищо лично към никои от тук присъстващите включително и автора на темата. Както се казва: Нито вие мен храните, нито аз вас.

       Значи понеже не съм 100% запознат с името ти ще те наричам с прякора ти във форума Аз съм. Оставам с впечатлението, че смяташ, че имаш мисия, казваш, че хората не те разбират, личи че имаш и определени амбиции, изпускаш си нервите, малко или много ми прави впечатление, че се смяташ за доста вещ по много въпроси и един вид можеш да бъдеш лидер и искаш да си на страната на Доброто.

       Та съветвам те изгради си позицията и вижданията за Живота, имаи идеята, вземи се научи и да се контролираш, мисля знаеш, че никои не обича да му се налагат, крещят и обиждат още повече това не са Божествени неща, уважавай всеки един човек, независимо от неговите виждания за живота ако искаш и ти да бъдеш уважаван. Нормално е не всеки да те разбира ти да не мислиш, че хората излагат разбиранията си пред 100% от хората с които общуват и те ги разбират, а и длъжни ли са, според мен не са.

       Да налагаш нещо със сила е тирания както искаш го разбираи, да обиждаш и да не се контролираш е пълна глупост и слабост. Да прекриваш тези неща и от време на време или тайничко да им даваш Воля на действие е грозно и двулично.

       ''Първокласният воин никога не се гневи.''
       ''Който познава другите е умен, който познава себе си е просветлен.''
       ''Бъдете внимателни към своите мисли - те са началото на вашите постъпки.''
       ''Който побеждава другите, е силен. Който побеждава себе, си е могъщ.''

                                                                                         Лао Дзъ
  ВЕЛИК
      

          ''Когато вълкът напада овцете, веднага му теглят куршума, когато човек убива подобния си, във време на война, не само не го съдят, но получава награда, кръст за храброст.''
           ''Ако не изхвърлим от ума си едни стари възгледи, не може да се роди нова мисъл''
           ''Ако искаш да имаш успех в живота си, търси го в себе си, а не вън от себе си. Отвън са само условията на живота.''
           ''Успехът е нещо колективно. Но мислете това: Радвайте се на успеха на всички, за да успеете и вие. И всички да се радват на вашия успех, за да успяват и те.''
           ''Успех можеш да имаш, когато ти и Божественото в тебе, сте заедно.''
           ''Досега сте живели всеки за себе си. Така успех не можете да имате.''
           ''Всички хора искат да имат успех в живота си, но въпреки това нямат. – Защо? – Защото не спазват съществените правила, без които животът им се обезсмисля. За да имате успех в живота си, прилагайте следните четири правила:

  Пази свободата на душата си!
  Пази силата на духа си!
  Пази светлината на ума си!
  Пази доброто на сърцето си!''
                                                                                 ВЕЛИКИЯ Петър Дънов УЧИТЕЛЯ

      Да искаш да избягаш и да заживееш сам, не е лесно, не е и трудо. Живееш сам няма кои да ти пречи развиваш себе си и идеята си, а сега с еопитаи тая идея да е развиеш сред хората. Даваш за пример хора Отшелници, а даваш ли си сметка, че те са били сами в определен момент, а след това заобиколени от ученици, следователно допринасят за обществото по този начин. Като имаш знания раздаи ги, едни ще разберат, едни не. На кои колкото му е акъла е приказката и е много вярна.

       Ако искаш да се доближиш до Божественото, трябва да следваш Божествените принципи. Не е нужно са се задълбаеш в Идеята или Мисията си на която ми изглежда, че придаваш огромно значение и може би оставяш това, че всички сме хора на по заден план. Предполагам, си чувал фразата: ''За Вселената няма разлика дали ще буде погубен стрък тревичка или човешки живот.'' ,не е хубаво да си придаваме голямо значение и важност.

       И знай, че един от най ВЕЛИКИТЕ БОЖЕСТВЕНИ принципи е правото на СВОБОДА и РАВЕНСТВО, следователно неможеш да налагаш на никои и нищо против Волята му, чрез натиск или други подобни. Живеем в обществото и трябва да се съобразяваме и с другите, мисля това ти е ясно, независимо дали ти харесва или не. Както по горе писах едно едно е да имаш идея и да е разпространяваш друго е да е налагаш със сила. Както казва един човек, ''Всеки е СВОБОДЕН да прави каквото ще, стига да не пречи на другите.''

     Аз съм ако не си го чел прочети това от ВЕЛЕИКИЯ Петър Димков ЛЕЧИТЕЛЯ
  http://nel-anel.blogspot.com/2008/11/blog-post_7110.html

     Казваш, че имаш Мисия, замисли се добре и хармонизираи себе си иначе не виждам как можеш да помагаш на другите, заеми се с нещо което да те учи на Добродетели има прекрасни бойни Изкуства, аз също съм човек и аз имам косури и Погрешки, не съм Безгрешен и просто се опитвам да ти дам полезен съвет. Много хора са ти казали много Хубави работи, според мен и можеш да си извлечеш много мисли.

     Ето и източниците на прекрасните цитати ако има желаещи да прочетат:
  http://bogatstvo.net/uspeh/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%85%D0%B0/
  http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%9B%D0%B0%D0%BE_%D0%94%D0%B7%D1%8A
  « Последна редакция: Май 18, 2012, 22:26:56 от Иван » Активен

  Нека вървим към прогреса с добри мисли, чистота на действията и искрена вяра, поздрави.

  Никои да не приема лично изказаните от мен мнения, нямам за цел да обидя никого. За контакти на лично.
  meander
  Каквото дадеш това ти се връща.
  ***
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 376


  « Отговор #159 -: Май 18, 2012, 21:38:44 »

  Здравей Иван
  Цитат
  Както се казва: Нито вие мен храните, нито аз вас.

  Източник: http://indigota.com/index.php?topic=1390.msg67571;topicseen#msg67571#ixzz1vFPcfWmM

  И аз така не мога да го кажа.
  А ина че на Аз съм,аре да пробваме нещо.Ти гладувай а аз ще съм ти насреща с една торба лимони,и ши си ги мляскам сладко.
  Щи мине мерака бързо.А иначе има приказка-глада е по силен от тока!!!
  А огладнееш,а губиш. Ухилен
  Живи и здрави.
  « Последна редакция: Май 18, 2012, 22:56:15 от meander » Активен

  Мечтите ни помагат да намерим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.
  Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
  Мухата влиза само в отворена уста!!!
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #160 -: Май 18, 2012, 22:02:43 »

  Подновявам предложението за масовия глад и за събитията след него. Аз ще бъда ваш учител и ще ви напътствам. Ако случайно някой се излъже да мине от другата страна - не нося отговорност. Ако някой тайно си похапва по време на глада - ще бъде уволнен...ОТ МЕН! :@

    Сега, най-учтиво ще отговоря на вашите мнения и въпроси.


  Към Санг: Да, изисква се голяма сила, но аз знам, че за човешката воля граници няма. Плюс това, благодаря че спомена тайния ми коз - слънчевото хранене. Чиитвам.

  Към Митко Р: Колега, за седмица минах на нещо по-леко, но организма ми не го понесе и сега пак съм се върнал към добрата стара смес "кокаин - ЛСД - халюциногенни гъби от Южна Америка". Така си отварям третото око, дори открих четвърто такова. То е за  под вода обаче, а аз не мога да плувам.

  Към Харпи: Война с кого - аз изложих идеите си - с евреите, циганите, некачествения силикон и Промаркет. Аз не подозирам...АЗ ВИЖДАМ световен заговор...срещу мен и голяма конспирация, която цели да ме скрие от възхищението на простолюдието. Нужен си на каузата, войнико. Ставай от шезлонга, грабвай на дядо пушката и да вървим да завоюваме света. Сиг хайл!

  Към Емил: Ще ти отговоря, не се притеснявай...Голяма символика се крие в това могъщо число... Сбора на всички числа тук е равен на 28=2+8=10=1+0=1. Едно. Всички опити си приличат по Едно нещо. Неуспешни са. Виждаш ли великата символика?

  Към МарияБонева8: Предложението ми е факт в измерението на свободното време. Да, опитала си, но ти нямаш достатъчно силен дух като моя и най-важното, не си преодоляла Егото, докато аз успях... Да, много велика битка беше, няма да казвам колко мъка ми беше, колко усилия положих, колко съм всеотдаен и неповторим...и махнах Егото. Сега съм без Его... Дерзай, за да дойдеш на моето ниво.

  Към Финист: Хапливата ти ирония не засяга аристократичната ми безегова същност. Дерзай, за да имаш достойнството да разговарям с теб един ден...Пирогов...хах...


  То не напразно се казва "Не се възгордявай!", иначе ще направиш грешката от Атлантида (Да знам , че си прероден атлант, няма нужда да парадираш  Ухилен )
  Сериозно Рабе, няма ли и други начини, още по-малко, че ти не си единствения дето не търпи господари Усмивчица
  Активен
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #161 -: Май 19, 2012, 18:39:35 »

  Цитат на: ariam
  още по-малко, че ти не си единствения дето не търпи господари
  Под "господари" се няма предвид само хора, опитващи се да си налагат волята над нас.
  Според мен, Раби вече е допуснал много господари, а е само на ...14-15 години.
  До тук се справя добре, но тепърва ще му е много трудно.
  Ариам, ти си добра жена и майка, и си един от примерите, които давам понякога.
  Не е нужно да ти обяснявам, че Раби не се е възгордял, а се опитва да бяга от себе си. Не парадира с извънземната си същност, а крие неговата, истинската.
  Не казвам да си снизходителна към него... това би го прогонило, защото... да, горделив е, но както си го подпочнала с пръчката... рискуваш да го затвориш.

  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #162 -: Май 19, 2012, 19:47:27 »

  O, Санг аз много харесвам духа на това дете Усмивчица незнам дали го знаеш.Не е моя работа да поучавам хората, нито тяхна да поучават мен ( в лицето на едно дете бягащо от себе си).Това с атланта иде от там, че забелязвам много хора, които губят себе си в името на нещо, което уж са били преди.Но сега си е сега, а миналото няма да се върне.Нека не прекаляваме с предишните си животи и длъжности в тях.Та рабено, знам, че не се има за атлант, но също така знам, че си набива мн филми.Не го познавам.Оставям на вас грижата за него Усмивчица аз и без това си имам много такива рабеновци покрай мен  Ухилен Ухилен Ухилен трудно се уддържа такава войска от неразбрани, неудовлетворени и непреклонни хора.Но понякога има разлика между непокорство (като моето) и инат(като на тези за които казвам), така, че..аз съм пас.
  Активен
  protoplasma
  Гост
  « Отговор #163 -: Май 23, 2012, 21:18:37 »

  Цитат на: unwavering
  O, Санг аз много харесвам духа на това дете Усмивчица незнам дали го знаеш.
  Радвам се да го разбера, макар че можех да се досетя.
  Цитат на: unwavering
  неразбрани, неудовлетворени и непреклонни хора.

  Цитат на: unwavering
  Но понякога има разлика между непокорство (като моето) и инат(като на тези за които казвам), така, че..аз съм пас.
  Определено има разлика, Ари... Но не мога да се съглася с твоята неутрална позиция.
  Активен
  Ariam
  Ariam(Маха Оръга)
  ****
  Неактивен Неактивен

  Публикации: 1230


  « Отговор #164 -: Май 23, 2012, 22:21:39 »

  Според теб какво мога да сторя Усмивчица
  Активен
  Страници:  1 ... 9 10 [11] 12   Нагоре
  Отиди на:  


  Подобни теми:
  Заглавие Започната от Отговори Прегледи Последна
  публикация
  Дневникът на Яница « 1 2 ... 6 7 »
  Лични дневници
  Ianica 102 5349 Последна<br />публикация Август 14, 2012, 22:15:10
  от sahaj
  Дневникът на Тайственият ;)
  Лични дневници
  Tainstven 13 1613 Последна<br />публикация Май 17, 2012, 07:32:19
  от Tainstven
  Какво съм аз ако въобще съм нещо? « 1 2 »
  Децата индиго
  Wiki_ 24 2697 Последна<br />публикация Май 16, 2013, 20:35:28
  от Ariam
  Дневникът на infinity
  Лични дневници
  infinity 3 1320 Последна<br />публикация Август 25, 2012, 01:35:05
  от infinity
  Дневникът на Иво
  Лични дневници
  never give up 4 1192 Последна<br />публикация Септември 19, 2012, 07:12:41
  от never give up

  Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин
  Паник атака | Планински кристал - Кварц  © Copyright